Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Black Jack '62 pisze:SÂłyszaÂłem o tej sprawie - wstrzÂąsajÂąca ;(
ÂŻe teÂż znasz AnioÂł musi takimi szataĂąskimi sprawami siĂŞ zajmowaĂŚ ;(
..wyszÂła z ukrycia Âżeby walczyĂŚ ze zÂłem a na pewno je sÂłownie piĂŞtnowaĂŚ :)
..nawet nie ma z kim opisaĂŚ 'fajowej' fryzurki Agatki ;(
MoÂże to i lepiej ... :xx:
..czyÂżby Ci siĂŞ nie podobaÂła :?: :uhh:
..moim zdaniem urocza :P
A jak tam dziÂś siĂŞ ma sprawa o kryptonimie ''tak naprawdĂŞ''? :D
..jak rêk¹ odj¹³ :D
..ani jednego :cicho:

..wyraz twarzy mĂłwi sam za siebie :aniol:
Obrazek Obrazek

..tutaj juÂż jakby weselsza :)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

obieÂżyÂświat pisze:
Black Jack '62 pisze:SÂłyszaÂłem o tej sprawie - wstrzÂąsajÂąca ;(
ÂŻe teÂż znasz AnioÂł musi takimi szataĂąskimi sprawami siĂŞ zajmowaĂŚ ;(
..wyszÂła z ukrycia Âżeby walczyĂŚ ze zÂłem a na pewno je sÂłownie piĂŞtnowaĂŚ :)
Wprawdzie uÂżywa zrĂŞcznych omĂłwieĂą, ale dosadnych. MĂłwi wprost :] Do takich tematĂłw trudnych i wstrzÂąsajÂących potrzeba prawdziwej wraÂżliwoÂści i opanowania, a zarazem stanowczoÂści :]
I jak tu daÌ sobie z tym, ¿eby emocje nie ponios³y - podziwiam ludzi, którzy potrafi¹ powstrzymaÌ siê od pokazania, wyra¿enia tego, co tak naprawdê czuj¹. A Agatka mimo tego, ¿e sprawa j¹ bulwersuje wyjaœnia wszystko z du¿¹ delikatnoœci¹ i wyczuciem, jednoczeœnie wyra¿aj¹c prawdziwe emocje :)
MoÂże to i lepiej ... :xx:
..czyÂżby Ci siĂŞ nie podobaÂła :?: :uhh:
..moim zdaniem urocza :P
Nie podoba - takie okreÂślenie w kontekÂście Agatki w ogĂłle w mojej ÂświadomoÂści nie funkcjonuje :nie: Ale, jeÂśli mĂłgÂłbym wybieraĂŚ, to wolĂŞ bardziej tradycyjne uczesania :lol2:
A jak tam dziÂś siĂŞ ma sprawa o kryptonimie ''tak naprawdĂŞ''? :D
..jak rêk¹ odj¹³ :D
..ani jednego :cicho:
SÂłyszaÂłem i bardzo mnie to cieszy :lol2:
WyglÂąd twarzy mĂłwi wszystko. MĂłwi wiĂŞcej, ni sÂą w stanie wyraziĂŚ sÂłowa. jej twarz jest ekspresyjna i wyraÂża tak ogromne emocje.
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Black Jack '62 pisze:
WyglÂąd twarzy mĂłwi wszystko. MĂłwi wiĂŞcej, ni sÂą w stanie wyraziĂŚ sÂłowa. jej twarz jest ekspresyjna i wyraÂża tak ogromne emocje.
..mi z reguÂły wystarcza samo spojrzenie :)
..ono sprawia Âże wierze we wszystko co Agatka mĂłwi :)
..a mĂłwi jasno i odwaÂżnie no a kiedy wymagajÂą tego okolicznoÂści potrafi takÂże mĂłwiĂŚ twardo :)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
.byĂŚ moze sama doszÂła do wniosku Âże tak naprawdĂŞ to nie ma sensu :lol2:
..okazuje siĂŞ Âże Âże moÂżna i bez 'tak naprawdĂŞ' nadaĂŚ ÂładnÂą i pÂłynnÂą relacjĂŞ :brawa:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

obieÂżyÂświat pisze:..mi z reguÂły wystarcza samo spojrzenie :)
..ono sprawia Âże wierze we wszystko co Agatka mĂłwi :)
..a mĂłwi jasno i odwaÂżnie no a kiedy wymagajÂą tego okolicznoÂści potrafi takÂże mĂłwiĂŚ twardo :)
To spojrzenie, kiedy trzeba jest ÂżaÂłobne, kiedy trzeba radosne, kiedy trzeba zÂłowrogie, kiedy trzeba namiĂŞtne ale nigdy obojĂŞtne - zawsze peÂłne wigoru 8) Ale przyznasz, Âże zmarszczone brwi teÂż robiÂą piorunujÂące wraÂżenie? :szalony:
.byĂŚ moze sama doszÂła do wniosku Âże tak naprawdĂŞ to nie ma sensu :lol2:
..okazuje siĂŞ Âże Âże moÂżna i bez 'tak naprawdĂŞ' nadaĂŚ ÂładnÂą i pÂłynnÂą relacjĂŞ :brawa:
WidaĂŚ Agatka potrafi skutecznie walczyĂŚ ze sÂłaboÂściami :lol2:
W przeciwieĂąstwie do mnie ;) Ale jak tu zrĂłwnaĂŚ walkĂŞ z ''tak naprawdĂŞ'' z walkÂą z AgatkÂą? :D
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Malutko ale zawsze wiĂŞc dorzucam :arrow:
Obrazek Obrazek

Powiedzcie mi moi drodzy :spiewa: :Czy Agatka miaÂła kiedys rozpuszczone wÂłosy :?: :P
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

maxxx pisze:Powiedzcie mi moi drodzy :spiewa: :Czy Agatka miaÂła kiedys rozpuszczone wÂłosy :?: :P
..oczywiÂście :D
..ale to byÂło raczej na poczÂątku..kariery :mhm:
..czĂŞÂściej jej siĂŞ zdarzaÂło :D
..teraz zdecydowanie najczêœciej kombinuje ró¿ne uczesania :tanczy:
Ale jak tu zrĂłwnaĂŚ walkĂŞ z ''tak naprawdĂŞ'' z walkÂą z AgatkÂą? :D
..to walka nieporĂłwnywalna i z gĂłry skazana na przegranÂą :lol2:

..trochĂŞ siĂŞ wkurzyÂłem znĂłw po obejrzeniu 'PzP' :?
..nawet dwa razy ;)
..pierwszy raz kiedy byÂł materiaÂł o Poznaniu i inny obcy reporter robiÂł materiaÂł :x
..a drugi raz kiedy Artur znĂłw wykorzystaÂł materiaÂły ktĂłre dziÂś zdobywaÂła Agatka :x
..no ale có¿ - takie ¿ycie reportera :spiewa:

..a na sam koniec tak Âżeby rozÂładowaĂŚ to napiĂŞcie ktĂłre w nas siĂŞ gromadziÂło przez te kilka dni i dzis :arrow:

Obrazek

:spiewa:

:hmm:

[ Dodano: Czw Cze 21, 2007 6:06 pm ]
To spojrzenie, kiedy trzeba (...) namiĂŞtne (..)[/quote]..Black - Ty zawsze widziaÂłeÂś wiĂŞcej od przeciĂŞtnego widza :lol2: :P
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

obieÂżyÂświat pisze: ..ojej :rozglada:
..dzis jestem sam :rozglada:
..okropne uczucie :(
RzeczywiÂście okropne :uhh: Ja czĂŞsto tego doÂświadczam :uhh: PrzyznaĂŚ muszĂŞ, Âże troszkĂŞ zszokowana byÂłam kiedy tu zajrzaÂłam dzisiaj :o WiĂŞkszego poruszenia z faktu Agatki powrotu siĂŞ spodziewaÂłam :o Mam nadziejĂŞ, Âże stali bywalcy - dziÂś nieobecni majÂą jakieÂś konkretne alibi :> Dla tych, ktĂłrzy sÂłyszeli i dla tych, ktĂłrzy nie mieli przyjemnoÂści :arrow:

http://www.sendspace.com/file/1kggf8
http://www.sendspace.com/file/o4oyfg
http://www.sendspace.com/file/tfdz5b
http://www.sendspace.com/file/oagz8l
RzeczywiÂście "fajowa" :lol2: ÂŻaÂłujĂŞ, Âże nie mogÂłam widzieĂŚ na Âżywo :rozglada: ale na capsach teÂż prezentuje siĂŞ interesujÂąco :rozglada:

Z dobrych informacji - podobno "zboczeniec" zostaÂł zatrzymany :mhm: i to nie dÂługo po tym jak nasza Agatka pokazaÂła jego portret pamiĂŞciowy.
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
maxxx

Post autor: maxxx »

Znow jakiœ taki mroczny temat-ale có¿ zrobiÌ :stop: :arrow:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Black Jack '62 pisze:
obieÂżyÂświat pisze:..Black - dobrze siĂŞ czujesz :>
Nigdy nie czuÂłem siĂŞ lepiej :D
Masz zmienne nastroje, ale ³atwo przystosowujesz siê do sytuacji. Nadtoœ roztargniony :> Masz nastroje zmienne niczym kobieta w ci¹¿y :> Wiem coœ o tym... z autopsji - ¿e tak powiem :lol2:
PowĂłd do radoÂści ogromny :D Po czasie odpoczynku (jeÂśli odpoczywa) Agatka wrĂłci do nas jeszcze piĂŞkniejsza, jeszcze bardziej energiczna ... sÂłowem: wspanialsza :)
Ludzie :o WÂśrĂłd nas Âżyje prorok :o :rydzyk:
I zgroza ciszy ze strony Agatty w koĂącu przerwana :rydzyk:
maxxx pisze:Znow jakiœ taki mroczny temat-ale có¿ zrobiÌ :stop: :arrow:
Panowie, Nie wybrzydzaĂŚ i o patologiach trzeba mĂłwiĂŚ gÂłoÂśno, zwÂłaszcza tak rzetelnie i uczciwie, Âżeby mĂłc z nimi(patologiami) walczyĂŚ :] I wielka w tym rola mediĂłw :)
Dla tych, ktĂłrzy sÂłyszeli i dla tych, ktĂłrzy nie mieli przyjemnoÂści :arrow:
Dosadnie opowiedziane relacje, mimo nieprzyjemnego tematu z przyjemnoÂściÂą wysÂłuchane 8)
Nie podoba - takie okreÂślenie w kontekÂście Agatki w ogĂłle w mojej ÂświadomoÂści nie funkcjonuje :nie: Ale, jeÂśli mĂłgÂłbym wybieraĂŚ, to wolĂŞ bardziej tradycyjne uczesania :lol2:
Hm... hmmm a co z marynarami? :lol2:
Do cytatu: No tak :D JesteÂś w koĂącu zaÂżartym tradycjonalistÂą :D
Ale i mnie ten wczorajszy dziwloÂąg na gÂłowie Agatty przypadÂł bardzo do gustu :lol2
:> ¯eby by³a jasnoœÌ nie prosi³a, a ¿yczy³a mi³ego zliczania - a to ró¿nica :rozglada:
Jest ró¿nica, owszem, ale taka, ¿e to by³o czynne zachêcanie do wyliczania :lol2:
Pytanie :> Czy Agatta przybywaÂła na jakimÂś odwyku :mhm: ''Tak naprawdĂŞ'' nie padaÂło wczoraj ni raza, dziÂś tak samo :o :brawa:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..ooo Al - jesteÂś znowu :jupi:
..a juÂż siĂŞ martwiÂłem Âże miaÂłeÂś jakieÂś kokretniejsze spotkanie niemal Âżyciowe z prÂądem :lol2:
DÂżastina pisze:Mam nadziejĂŞ, Âże stali bywalcy - dziÂś nieobecni majÂą jakieÂś konkretne alibi :>
..no wÂłaÂśnie Al - alibi :devil:
..Âżelazne musi byĂŚ bo inaczej :plus:
Dla tych, ktĂłrzy sÂłyszeli i dla tych, ktĂłrzy nie mieli przyjemnoÂści :arrow:
..o dzieki DÂżastina :*
..ty nigdy nie zawodzisz :tanczy:

..maxxx teÂż wielkie dziĂŞki za capsy :)
..ja nie widziaÂłem tego akurat fragmentu poranka ;(
..tym razem to ja nie spodziewaÂłem siĂŞ Agatki :uhh:
..zwÂłaszcza po tym jak temat pedofila przejĂŞÂła Magda DĂŞmbczyĂąska :uhh:
..ale jak widaĂŚ zÂło czai siĂŞ wszĂŞdzie i dla nikogo tematu nie zabraknie :uhh:

..szkoda jednak Âże teraz jest transmisja komisji :?
..na szczĂŞÂście Waltz siĂŞ nie stawiÂła wiĂŞc moÂże lada chwila przerwÂą tÂą durnÂą transmisjĂŞ :rydzyk:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..ooo Al - jesteÂś znowu :jupi:
..a juÂż siĂŞ martwiÂłem Âże miaÂłeÂś jakieÂś kokretniejsze spotkanie niemal Âżyciowe z prÂądem :lol2:
PrzestaÂłem siĂŞ bawiĂŚ w te naelektryzowane gierki ;) WolĂŞ szukaĂŚ energii w bardziej bezpiecznym miejscu :D
obieÂżyÂświat pisze:..no wÂłaÂśnie Al - alibi :devil:
..Âżelazne musi byĂŚ bo inaczej :plus:
Wpierw Ty przedstaw swoje z dzisiejszego poranka :> Ja pĂłjdĂŞ przykÂładnie za ciosem :lol2:
..szkoda jednak Âże teraz jest transmisja komisji :?
..na szczĂŞÂście Waltz siĂŞ nie stawiÂła wiĂŞc moÂże lada chwila przerwÂą tÂą durnÂą transmisjĂŞ :rydzyk:
O tak, mogliby :) Tym bardziej, ¿e puste miejsce zarezerwowane dla pani Prezydent sto³ecznego miasta wygl¹da tak ¿enuj¹co :? Uczucie siê pog³êbia i narasta, zw³aszcza, kiedy cz³owiek sobie uzmys³owi, ¿e inne miejsce, tym razem miejsce zarezerwowane dla piêknej Poznanianki - tak samo puste, wygl¹da zdecydowanie bardziej ¿enuj¹co :? Zape³niÌ je naszym Marzeniem czym prêdzej... natychmiast :ban:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze:Wpierw Ty przedstaw swoje z dzisiejszego poranka :> Ja pĂłjdĂŞ przykÂładnie za ciosem :lol2:
..spaÂłem jeszcze kiedy Agatka juÂż ciĂŞÂżko pracowaÂła :D
Tym bardziej, ¿e puste miejsce zarezerwowane dla pani Prezydent sto³ecznego miasta wygl¹da tak ¿enuj¹co :? Uczucie siê pog³êbia i narasta, zw³aszcza, kiedy cz³owiek sobie uzmys³owi, ¿e inne miejsce, tym razem miejsce zarezerwowane dla piêknej Poznanianki - tak samo puste, wygl¹da zdecydowanie bardziej ¿enuj¹co :? Zape³niÌ je naszym Marzeniem czym prêdzej... natychmiast :ban:
..tak to juÂż z nami jest Âże moment wyczekiwania na AgatkĂŞ jest bardzo nerwowy a kiedy ona siĂŞ zjawia w peÂłni blasku to opadamy jak walniĂŞci obuchem :lol2:
..póŸniej po chwili dochodzimy do siebie coœ tam tu piszemy - jest okay do momentu w którym znowu pojawia siê Agatka..i tak w ko³o Macieju :szalony:

..teraz komisjĂŞ zdjĂŞli Waltz chcÂą ukaraĂŚ :uhh:
..ja im dam :evil:
..karaĂŚ za to Âże czasu antenowego Agatce nie zabiera - oszoÂłomy :devil:
..ja bym daÂł jej za to pokojowego nobla :lol2:
..ale pod warunkiem Âże Agatka rzeczywiÂście zaraz siĂŞ pojawi :] :D
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..spaÂłem jeszcze kiedy Agatka juÂż ciĂŞÂżko pracowaÂła :D
Ach spaÂłeÂś :mhm: :roll: Powiedzmy, Âże ja podczas mojej nieobecnoÂści, takÂże ''przespaÂłem'' kilka wspaniaÂłych relacji :hmm:
..teraz komisjĂŞ zdjĂŞli Waltz chcÂą ukaraĂŚ :uhh:
..ja im dam :evil:
..karaĂŚ za to Âże czasu antenowego Agatce nie zabiera - oszoÂłomy :devil:
..ja bym daÂł jej za to pokojowego nobla :lol2:
..ale pod warunkiem Âże Agatka rzeczywiÂście zaraz siĂŞ pojawi :] :D
JuÂż moÂżesz ÂśmiaÂło gromadziĂŚ wszelkie potrzebne do tej procedury dokumenty i rekwizyty :lol2:
Agatta po dÂługiej chwili naszego oczekiwania wypeÂłniÂła sobÂą poznaĂąskie studio, antenĂŞ Tvn24 i nasze skromne progi :jupi:
A mia³a nieprzyjemnoœÌ opowiadania o nieprzyjemnym temacie, a my w tej nieprzyjemnoœci przyjemnoœÌ s³uchania :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Ach spaÂłeÂś :mhm: :roll: Powiedzmy, Âże ja podczas mojej nieobecnoÂści, takÂże ''przespaÂłem'' kilka wspaniaÂłych relacji :hmm:
..sprytnie wybrnaÂłeÂś :devil:
..ale jak dla mnie to nie jest Âżelazne alibi :devil:
..no dobra..powiedzmy Âże mnie ono juÂż nie interesuje..bo zjawia siĂŞ ona :arrow:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

..i nic wiĂŞcej wiedzieĂŚ mi nie trzeba :lol2:
A mia³a nieprzyjemnoœÌ opowiadania o nieprzyjemnym temacie, a my w tej nieprzyjemnoœci przyjemnoœÌ s³uchania :lol2:
..i z tego co powiedziaÂła Beatka wynika Âże bĂŞdÂą tÂą sprawĂŞ dzis waÂłkowaĂŚ :rozglada:
..zobaczymy jak to bĂŞdzie wyglÂądaÂło w praktyce :mhm:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..i nic wiĂŞcej wiedzieĂŚ mi nie trzeba :lol2:
Ja z przyjemnoœci¹ chcia³bym posi¹œÌ wiedzê na temat tego, kiedy nastêpne wejœcie/-a... kiedy? :lol2:
A poza tym juÂż nic... nic rzeczywiÂście na ten moment mnie nie interesuje :lol2:
..i z tego co powiedziaÂła Beatka wynika Âże bĂŞdÂą tÂą sprawĂŞ dzis waÂłkowaĂŚ :rozglada:
..zobaczymy jak to bĂŞdzie wyglÂądaÂło w praktyce :mhm:
Ale to oznacza, Âże - jeÂśli oczywiÂście pod tym tylko niewesoÂłym tematem bĂŞdziemy mogli widzieĂŚ to upragnione imiĂŞ i nazwisko, nie zobaczymy dziÂś tego :) kojÂącego uÂśmiechu ;( BĂŞdzie musiaÂła nam wystarczyĂŚ perspektywa oglÂądania zmarszczonych brwi i skupionego wzroku. Widok to boski, jak mĂłgÂłby nie byĂŚ, ale napawa mnie, wypeÂłnia i wywoÂłuje niemaÂły popÂłoch :rozglada: PoniewaÂż wyobraÂżam sobie, Âże z takÂą minÂą Agatta moÂże... byĂŚ moÂże reaguje na... nas :rozglada: BoĂŚ przecieÂż w wiĂŞkszym lub mniejszym stopniu daliÂśmy siĂŞ jej... mam nadziejĂŞ, Âże bardziej jednak... poznaĂŚ, ...niÂż we znaki :rozglada:
ODPOWIEDZ