Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

adam pisze:Joasiu twoje najukochaĂąsze sÂłoneczko (chodzi o mnie :devil: )zÂłamaÂło sobie rÂąsie w Âłokciu :shock: ;( ;(
RÂąsia ktĂłra napisaÂła tyle wspaniaÂłych postĂłw jest ciĂŞÂżko chora ;( :devil:
Joasiu koniecznie mnie poÂżaÂłuj :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:
bo strasznie cierpiĂŞ ;( ;( ;(
wy wszyscy teÂż macie mnie ÂżaÂłowaĂŚ :cicho: :ban:
¯a³ujê ¯a³ujê i z tym nie ¿artujê.masz po prostu pecha,ale mogê ciê pocieszyÌ-najukochaùsze s³oneczko Krynulki ;) -,¿e zawsze jak coœ z³ego siê stanie, póŸniej mo¿e byÌ ju¿ tylko lepiej!!Nie wiem jak boli z³amana koœÌ,bo mi siê uda³o nigdy jej nie z³amaÌ,ale wiem jak boli z³amane serce :? Joasiê uda³o mi siê wybiÌ z g³owy,aaaale A.J. nie ;( ale to jeszcze nie koniec!bo ³amanie serca to równie¿ moja specjalnoœÌ i zobaczymy kto wygra w tym boju:ja czy Ona!muahaha :devil:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

-,¿e zawsze jak coœ z³ego siê stanie, póŸniej mo¿e byÌ ju¿ tylko lepiej!
ale moje Âżyciowe motto glosi Âże nie ma tego zlego co by na gorsze nie wyszlo :xx:
!Nie wiem jak boli z³amana koœÌ,bo mi siê uda³o nigdy jej nie z³amaÌ,ale wiem jak boli z³amane serce
teraz wiem jak boli jedno i drugie :devil:
tylko Âże serce trudno jest zapakowaĂŚ w gips :devil:
Widzisz Adamie, tylko z bliska popatrzy³eœ na Joasiê i nie doœÌ , ¿e kilka dni poŸniej z³ama³eœ rêkê, to jeszcze straci³eœ robotê...... Pomyœl , jaki los móg³ spotkaÌ "Our Kida" , który w swojej œmia³oœci posun¹³ siê znacznie dalej i oœmieli³ siê poprosiÌ o wspólne zdjêcie .... WidaÌ , Joanna jest jak staro¿ytna Królowa-Bogini , kto oœmieli siê z bliska pdnieœÌ wzrok na jej boskie oblicze, jest okrutnie karany ....
to siĂŞ nazywa Joasiowa kÂłatwa :rozglada:
Przypomnia³a mi siê odyseja Homera Oni te¿ mieli jak¹œ przygodê ¿e przez feralne kobiety rozbili siê :shock:
JuÂż lamĂŞtowaÂł nie bedĂŞ bo to Âże mogÂłem wam o tym opowiedzieĂŚ to cud :rydzyk: Nikomu siĂŞ to nie udaÂło tylko mnie :rydzyk: Chybqa Âże to nie koniec tej klÂątwy :shock: i najgorsze jeszce przedemnÂą :shock:
ChÂłopaki uproÂście JoasiĂŞ Âżeby juÂż na mnie nie rzucaÂła Âżadnych katastrof :rydzyk: :rydzyk:
O Joasia u pielĂŞgniarek :shock:
Joasiu jak upatrzysz jak¹œ fajn¹ pigu³ê laskê to podeœlij j¹ tutaj do mnie :spiewa:

Joasia na czarno :spiewa:

Obrazek Obrazek

Ja brzoza ,ja brzoza Janek sÂłyszysz mnie......... :spiewa: :spiewa: :spiewa:

Obrazek
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

epsztajnek pisze:WidaÌ , Joanna jest jak staro¿ytna Królowa-Bogini , kto oœmieli siê z bliska pdnieœÌ wzrok na jej boskie oblicze, jest okrutnie karany ....
CoÂś w tym jest bo kto widziaÂł Joasie 'face to face' ponosi tego konsekwencje-dodajmy bardzo powaÂżne :shock: Nie wiem jak Ty z tym widzeniem boskiej Joanny-tzn czy widziaÂłeÂś :aniol: -ale pewnie nie skoro nie zostaÂłes pokarany :uhh: :uhh:
Ja jakbym siĂŞ oÂśmieliÂł to juÂż by mnie mogÂło nie byĂŚ ;( Skoro pomimo takieeej odlegÂłoÂści juÂż mi komputery wybuchajÂą :rydzyk: :cicho:
WiĂŞc majÂąc okazjĂŞ widzÂąc to cudo na pewno bym sobie nie odmĂłwiÂł wiĂŞc dla bezpieczeĂąstwa jestem nadal na dystans :tanczy: :spiewa:
Koledzy, liczy siĂŞ koĂącowy efekt. PrzecieÂż w koĂącu chodzi o uÂśmiech Joanny.
To idÂąc tym tokiem by Nam wszystkie Âłzy wyschÂły :aniol: Bo chcÂąc by caÂły czas sie uÂśmiechaÂła musielibyÂśmy buczeĂŚ non stop :tanczy:
aveo pisze:Nie wiem jak boli z³amana koœÌ,bo mi siê uda³o nigdy jej nie z³amaÌ,ale wiem jak boli z³amane serce Joasiê uda³o mi siê wybiÌ z g³owy,aaaale A.J. nie
Ja miaÂłem tylko coÂś z kolanami :spiewa: WiĂŞc teÂż zÂłamanie to dla mnie rzecz wirtualna :cicho: -oczywiÂście koĂączyn :xx: :rozglada: :stop:
adam pisze:tylko Âże serce trudno jest zapakowaĂŚ w gips
Zamknij serce w butonierce :spiewa:
ChÂłopaki uproÂście JoasiĂŞ Âżeby juÂż na mnie nie rzucaÂła Âżadnych katastrof
Joasia nam chce wszystko poÂłamaĂŚ ;( Musimy JÂą przebÂłagaĂŚ Âżeby zaprzestaÂła :rydzyk:
Joasiu :rydzyk: Nie rzucaj juz Âżadnych klÂątw :rydzyk: Twoje pojawienie sie wywoÂłaÂło juz na nas jaÂżmo cierpieĂą,ktĂłre staramy sie mniej lub bardziej skutecznie niwelowaĂŚ TwojÂą obecnoÂściÂą i usmiechami ;)
Joasia na czarno
Nie widziaÂłem ;( Po tych Âśliczniutkich capsach widaĂŚ jak wiele straciÂłem ;(
Ja brzoza ,ja brzoza Janek sÂłyszysz mnie.........
;) ;) ;)
Dalej widze trzyma siĂŞ za uszÂątko :spiewa: ZnĂłw w haÂłasie pewnie nadawaÂła.
Gdzies znikÂła ,miaÂłem nadzieje ,Âże bedzie w raporcie wieczornym ;(
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
adam
Fan Forum
Fan Forum

WiĂŞc majÂąc okazjĂŞ widzÂąc to cudo na pewno bym sobie nie odmĂłwiÂł wiĂŞc dla bezpieczeĂąstwa jestem nadal na dystans
Nie chciaÂł byÂś Âżyciem zapÂłaciĂŚ za choĂŚ chwilĂŞ z JoasiÂą :shock: :shock:
Joasia nam chce wszystko poÂłamaĂŚ Musimy JÂą przebÂłagaĂŚ Âżeby zaprzestaÂła
Joasiu Nie rzucaj juz Âżadnych klÂątw Twoje pojawienie sie wywoÂłaÂło juz na nas jaÂżmo cierpieĂą,ktĂłre staramy sie mniej lub bardziej skutecznie niwelowaĂŚ TwojÂą obecnoÂściÂą i usmiechami
Joasiu zaprzestaĂą dziaÂłaĂą ktĂłre szkodzÂą naszemu zdrowiu :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:
Ty jesteÂś tu szefowÂą i wszystko bĂŞdzie tak jak chcesz :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:
Ty tu rzÂądzisz :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:
Gdzies znikÂła ,miaÂłem nadzieje ,Âże bedzie w raporcie wieczornym
Oby tylko nie poszÂła do czarownicy aby ta rzuciÂła kolejny urok na ktĂłregoÂś z nas :shock: :shock: :shock:
Joasiu jak musisz :cicho: no to musisz wiedzieÌ ¿e mam ju¿ doœÌ :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:
Dawaj ktĂłregoÂś z chÂłopakĂłw ale juÂż nie mnie :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:
maxxx

Nie chciaÂł byÂś Âżyciem zapÂłaciĂŚ za choĂŚ chwilĂŞ z JoasiÂą
Nie stawiaj mnie pod murem :spiewa: Bo jak nie odpowiem po jedynej sÂłusznej linii to Joasia mnie do reszty znienawidzi ;( :shock:
Joasiu zaprzestaĂą dziaÂłaĂą ktĂłre szkodzÂą naszemu zdrowiu
Ty jesteÂś tu szefowÂą i wszystko bĂŞdzie tak jak chcesz
Ty tu rzÂądzisz
Chcemy czy nie Joasia nami rzadzi :jupi: Joasiu ale My chcemy :* JesteÂś ÂświetnÂą szefowa,wymarzonÂą :aniol: :tanczy:
Oby tylko nie poszÂła do czarownicy aby ta rzuciÂła kolejny urok na ktĂłregoÂś z nas
Joasiu zaprzyjaÂźnij siĂŞ z AnioÂłkami,polubiÂą CiĂŞ tam :aniol: A i my Twoi poddani zyskamy :spiewa:
Joasiu jak musisz no to musisz wiedzieÌ ¿e mam ju¿ doœÌ
Dawaj ktĂłregoÂś z chÂłopakĂłw ale juÂż nie mnie
Joasiu pogĂłdz siĂŞ z Nami,my naprawde nie jesteÂśmy tacy zÂły i chcemy dla Ciebie wszystko co najlepsze :rydzyk:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Pan premier powiedziaÂł Âże w sprawĂŞ strajkĂłw zamieszani sÂą SZATANI :shock: :shock: :shock:
Mam nadziejĂŞ Âże nasza Joasia nie jest jednÂą z nich :devil:
Nie stawiaj mnie pod murem Bo jak nie odpowiem po jedynej sÂłusznej linii to Joasia mnie do reszty znienawidzi
No to jaka jest twoja opinia w tej sprawie :spiewa:
Joasiu zaprzyjaÂźnij siĂŞ z AnioÂłkami,polubiÂą CiĂŞ tam A i my Twoi poddani zyskamy
Joasiu posÂłuchaj pana premiera i nie zadawaj siĂŞ z szatanami :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:
Joasiu pogĂłdz siĂŞ z Nami,my naprawde nie jesteÂśmy tacy zÂły i chcemy dla Ciebie wszystko co najlepsze
Udowodnij Âże nie jeteÂś sztanem :devil: :rozglada: :shock:
maxxx

Pan premier powiedziaÂł Âże w sprawĂŞ strajkĂłw zamieszani sÂą SZATANI
Mam nadziejĂŞ Âże nasza Joasia nie jest jednÂą z nich
Ciekawe czy zna naszÂą Joasie :shock: WolaÂłbym Âżeby :nie: :shock:
Taki premier w³¹cza sobie tvn24 a tam widzi jak Joasia nawija jak to pielêgniarka Ÿle i tym samym wrzuca kamyczek do ogródka jedynej s³usznej partii :cicho:
AÂż siĂŞ bojĂŞ co mogÂłoby Joasie spotkaĂŚ :uhh: Joasiu uwaÂżaj bo sie o Ciebie martwimy :rydzyk:
No to jaka jest twoja opinia w tej sprawie
A co to jest"choĂŚ chwila z JoasiÂą"w twoim mniemaniu :spiewa: HA :!: :aniol:
Joasiu posÂłuchaj pana premiera i nie zadawaj siĂŞ z szatanami
TyÂś taki pisowiec :devil: ÂŻartuje ,Joasiu to dobry apel :spiewa:
Udowodnij Âże nie jeteÂś sztanem
Od Niki 'dostaÂłeÂś po gÂłowie'za diabÂła :tanczy: Ciekawe co by na to powiedziaÂła :xx:
adam
Fan Forum
Fan Forum

dziÂś Joasi w podsumowaniu dnia nie bĂŞdzie ;(
Ciekawe czy zna naszÂą Joasie WolaÂłbym Âżeby
Joasia zadawaÂła mu pytania pod czas konferencji wiĂŞc na pewno jÂą zna :shock:
AÂż siĂŞ bojĂŞ co mogÂłoby Joasie spotkaĂŚ Joasiu uwaÂżaj bo sie o Ciebie martwimy
Joasia swoich fanĂłw siĂŞ boi a nie rzÂądu :shock:
My jÂą bardziej przeraÂżamy ;(
A co to jest"choĂŚ chwila z JoasiÂą"w twoim mniemaniu
na przyk³ad wpaœÌ na ni¹ na rowerze :devil:
Od Niki 'dostaÂłeÂś po gÂłowie'za diabÂła Ciekawe co by na to powiedziaÂła
dokÂładnie za diablicĂŞ :devil:
no coÂś dawno Nika nie wpisywaÂła siĂŞ na to forum-moÂże ma nas dosyĂŚ :shock:
maxxx

dziÂś Joasi w podsumowaniu dnia nie bĂŞdzie
A ja czekaÂłem jak ... :stop: JuÂż myÂślaÂłem,Âże zza tego charakterystycznego poczÂątku serwisu wyÂłoni siĂŞ Joasiowe oblicze a tu Piotr JacoĂą :spiewa:
Ale jest wiĂŞkszy bĂłl :stop: Np umĂłwic siĂŞ z NiÂą na randkĂŞ i czekaĂŚ w strugach deszczu bez skutku :hmm: Wielu nieborakĂłw tego doÂświadczyÂło :uhh: :spiewa:
Joasia zadawaÂła mu pytania pod czas konferencji wiĂŞc na pewno jÂą zna
Do takiego to zagada ;( Joasiu oÂświadczam Ci-nie wiem jak adam-ale ja jestem gruba rybÂą na mieÂście 8)
:spiewa: :klamca: :spiewa: :klamca:
Joasia to i tak ma fory-jako kobieta nie musi wstawaĂŚ zadajÂąc pytanie :brawa: :devil: :spiewa:
Joasia swoich fanĂłw siĂŞ boi a nie rzÂądu
My jÂą bardziej przeraÂżamy
Joasia pewnie nie chcĂŞ miec fanow :nie: Stresujemy JÂą gorzej jak ta praca ;(
Joasia jest w tym wzglĂŞdzie jak Kubica :spiewa:
JesteÂśmy skutkiem ubocznym caÂłego tego tvnowskiego dwudziestego-czwartego szoÂłbiznesu Joasiowego :cicho:
Ale mnie to nie cieszy za specjalnie :nie: Bo ja w gruncie rzeczy nie lubie Joasi dokuczaĂŚ :rozglada:
na przyk³ad wpaœÌ na ni¹ na rowerze
I co nie wiem czy siê nie pogubi³em w tym 'ping-pongu' :stop: Ja mia³bym byÌ sk³onny oddac ¿ycie po to ¿eby wpaœÌ na Ni¹ na rowerze :shock:
Obawiam siĂŞ,Âże wtedy AnioÂłek byÂłby bez szans w tym zderzeniu :hmm: ;(
Poza tym mam zÂłe doÂświadczenia w takim czymÂś :hmm: Kiedys koleÂżance nos prawie Âże zÂłamaÂłem niechcÂący uderzajÂąc JÂą :red: CzuÂłem siĂŞ jak ostatni Âłajdak :hmm: :shock:
TakÂże wymysl coÂś innego :stop: Moja odpowiedz brzmi:nie dziekuje :stop: :spiewa:
Chyba,Âże jakaÂś leciutka kolizyjka :tanczy: To bym JÂą obskakiwaÂł z wszystkim stron Âżeby daÂła sie przeprosiĂŚ :spiewa: :spiewa:
dokÂładnie za diablicĂŞ
no coÂś dawno Nika nie wpisywaÂła siĂŞ na to forum-moÂże ma nas dosyĂŚ
Widzisz Ona zawsze w Joasi widziaÂła przede wszystkim dziennikarkĂŞ,a My to chyba wszystko :xx:
Kim ta biedna Joasia jeszcze nie byÂła :spiewa: :spiewa:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Nie jestem teologiem, ale bardziej dopatrywaÂł bym siĂŞ ZÂłego wiodÂącego mĂŞÂżczyzn na zgubĂŞ , w oczach Anusi J, a niÂżeli Joasi. Asineczek wyglÂąda zbyt anielsko, niewinnie. :aniol:
:aniol: :aniol:
maxxx

Asineczek-[bardzo ³adnie :aniol: ]-swoj¹ anielskoœci¹,niewinnoœci¹-jak piszesz;eterycznoœci¹,bajecznym spojrzeniem etc,etc :spiewa: te¿ mo¿e doprowadzic do zguby cz³owieka :hmm: Poleci taki delikwent ku niebu a¿ wkoùcu zaczepi sie o jakomœ chmurê i spadnie na dó³ z wielkim hukiem :hmm: A Joasia zawsze bêdzie sobie fruwaÌ kilka chmur wy¿ej :szalony: No i taka jest mniej wiêcej definicja fascynacji Joasi¹ :lol2:

PojawiÂła by siĂŞ dziÂś to pogadalibyÂśmy o makijaÂżu albo o czym mĂłwiÂła-a tak pobujalismy siĂŞ w obÂłokach wieczorowa porÂą :tanczy:
A Joasia pewnie woli konkretniejszych ludzi :cicho: Takich co to uprawiajÂą realna politykĂŞ :stop: :devil:

Okay Joasiu :stop: SchodzĂŞ na Ziemie -tak jak to lubisz Nas sprowadzaĂŚ :spiewa: :spiewa: -pora nastawic budzik na 6:00 :hmm:
Dobrej Nocy :spiewa: :spiewa: :spiewa:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Co wy z tÂą anielskÂą JoasiÂą :shock:
PrzecieÂż Joasia nie lubi ÂświÂąt i przecieÂż nikomu nie skÂłada ÂżyczeĂą z tej okazji :shock:
Prawdziwa anielica to wszystkim wszystkiego dobrego by ÂżyczyÂła- a Joasi siĂŞ coÂś takiego jeszcze nie zdarzyÂło ;(
JoasiĂŞ bĂŞdziemy nazywali anielicÂą tylko wtedy jak bĂŞdzie siĂŞ jak anielica zachowywaÂła :cicho:
Ona jest dla nas okropna ;(
A my sobie na zÂłe traktowanie niczym nie zapracowaliÂśmy :devil:
Do takiego to zagada Joasiu oÂświadczam Ci-nie wiem jak adam-ale ja jestem gruba rybÂą na mieÂście
No to i tak dla niej jesteÂś pÂłotkÂą :cicho:
maxxx

Co wy z tÂą anielskÂą JoasiÂą
MoÂże mieliÂśmy zwidy,gÂłucha noc juz byÂła :stop: :spiewa:
NaprawdĂŞ tak Nam sie wydawaÂło,a tak nie jest :shock: :shock:
PrzecieÂż Joasia nie lubi ÂświÂąt i przecieÂż nikomu nie skÂłada ÂżyczeĂą z tej okazji
Prawdziwa anielica to wszystkim wszystkiego dobrego by ÂżyczyÂła- a Joasi siĂŞ coÂś takiego jeszcze nie zdarzyÂło
;( Dzieki za sprowadzenie na Ziemie :stop:
JoasiĂŞ bĂŞdziemy nazywali anielicÂą tylko wtedy jak bĂŞdzie siĂŞ jak anielica zachowywaÂła
O proszĂŞ :aniol: Czyli ma potencjal na bycie AnielicÂą :jupi: WiĂŞc musimy zrobiĂŚ wszystko Âżeby zachowywaÂła siĂŞ anielsko :spiewa:
Ona jest dla nas okropna
;( ;(
A my sobie na zÂłe traktowanie niczym nie zapracowaliÂśmy
Tu rĂłwnieÂż siĂŞ zgadzam :aniol:
No to i tak dla niej jesteÂś pÂłotkÂą
A Joasia jest kim w takim razie :shock: Rekinem nie bo ma mniej szpiczaste zÂąbki :nie: ,wielorybem tez :nie: -nie jest taka wielgaÂśna.MoÂże merlinem ;) :aniol:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

not that kid,masz dobre oko :brawa: ja bym nie wypatrzyÂł z tego tÂłumu KryĂąki,a tam gdzieÂś jej nawet policzek koloru solarium lata :devil: w tym haÂłasie nie moÂże usÂłyszeĂŚ nawet gÂłosu szatana w uchu :D sÂłowa cara IV RP wskazujÂą przecieÂż na to,ze tam gdzieÂś czajÂą siĂŞ szatany!! ;)
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
ODPOWIEDZ