Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Gdzies Ty sie podziewaÂł dawniej jak Cie nie byÂło :szalony:
Wtedy jak pamietasz byÂł urodzaj na poÂżegnalne wiĂŞc z tymi Twoimi 'stop-klatkami'byÂłoby przyjemnie jak na sztucznym Âłowisku :tanczy:
Ale nic to :) Teraz gdy Joasia wymaga zegarmistrzowskiej precyzji w wy³apywaniu percepcji uœmiechowej Twoje szczegó³owe capsy s¹ nieodzowne ;)
PozostajÂąc w sÂłownictwie wĂŞdkarskim gruba Ryba(uÂśmiechniĂŞta Joasia-oczywiÂście w sensie wiadomym ;) )wyÂłowiona-teraz ..plusk :lol2: ..wypuszczona bo przeciez Nam chodzi o to by znĂłw JÂą zÂłapaĂŚ :tanczy: ..The Show Must Go On.. :lol2:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Deszcz pada, wiatr targa w³osy ( tylko kwiaty ju¿ dawno wywiane :> ) , a nasza Ró¿yczka znów od rana na posterunku :aniol:
Obrazek

[ Dodano: PiÂą Lip 06, 2007 8:33 am ]
Joasia zmieniÂła zwyczaje i nie uÂżywa juÂż mikrofonu jako lokĂłwki... :devil:
Obrazek Obrazek
maxxx

Piêknie :aniol: Ale niestety mia³em przyjemnoœÌ widzieÌ dwie relacjê i wiêcej nie dam rady ;( ;( ;(
Obrazek
Dobrze,Âże chociaÂż Kwiatuszek siĂŞ ze mna poÂżegnaÂł-tak jak to widaĂŚ :aniol: :arrow:
Obrazek
Pa Joasiu :stop: -i sorry,Âże CiĂŞ nie bede juz dzis oglÂądaÂł ;(
epsztajnek

...inna sprawa , Âże dziÂś ma mikrofon "niefryzjerski"..... :devil:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

Joasia nie ma w zwyczaju mnie poÂżaÂłowaĂŚ ale ja taki jak ona to ja nie jestem :?
Chyba lepiej sÂłuchaÂłem na religji o idei miÂłoÂści bliÂżniego :shock:
Po 11-tej Joasia miaÂła relacjĂŞ ale jej nie byÂło sÂłychaĂŚ wiĂŞc Ania K.przerwaÂłarelacjĂŞ a Joasia zrobila smutno-skwaszonÂą minĂŞ :?
Joasiu bardzo mi siĂŞ przykro Ciebie zrobiÂło ;( ;(
Wiem Joasiu Âże stan mojego zdrowia absolutnie CiĂŞ nie interesuje moÂże i nawet irytuje :devil: Ale napiszĂŞ Ci Âże juÂż rĂŞka mniej boli :tanczy: :aniol:

Joasia znowu gardzioÂłko chroni :brawa:

[ Dodano: PiÂą Lip 06, 2007 11:53 am ]
Joasia zmieniÂła zwyczaje i nie uÂżywa juÂż mikrofonu jako lokĂłwki...
MoÂże i tak :cicho: ale nie moÂżemy wykluczyĂŚ Âże przed wejÂściem na antenĂŞ nie poprawiaÂła sobie wÂłosĂłw parasolkÂą :spiewa:
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

Po 1 witam po bardzo dlugiej przerwie - niektorzy mnie pamietaj niektorzy nie :D

Ale do rzeczy, Âżeby nie byÂło, Âże off top. OserwujĂŞ od pewnego czasu PaniÂą JoannĂŞ i opiniĂŞ sobie coraz bardziej o niej wyrabiam. Opinia ta jest jak najbardziej pozytwna. Fajnie wyglÂąda, fajnie prowadzi serwisy - tylko zastanawia mnie czemu tak czesto ja daja na 23.

A i jej fajny uÂśmiech dziÂś jak mowiÂła spod kancelarii a nie byÂło jej sÂłychaĂŚ mi siĂŞ podobaÂł 8)
ZIMA
epsztajnek

tylko zastanawia mnie czemu tak czesto ja daja na 23.
Widzisz, niektĂłrzy jej wielbiciele, ci, dla ktĂłrych TVN24 zaczyna siĂŞ po 21-ej , sÂą z tego powodu bardzo szczĂŞÂśliwi , Âże mogÂą jÂą tak czĂŞsto oglÂądaĂŚ. A na przykÂład , takÂą AniĂŞ J. albo BeciĂŞ T. - tylko w weekendy :< ( o przepraszam , Becia byÂła dziÂś w Poranku :jupi: )
maxxx

adam pisze:MoÂże i tak ale nie moÂżemy wykluczyĂŚ Âże przed wejÂściem na antenĂŞ nie poprawiaÂła sobie wÂłosĂłw parasolkÂą
A nie za³o¿yliœcie takiej wersji,¿e mo¿e nasze lekko zawadiackie( ;) )komentarze o lokówko-mikrofonie wywo³a³y u Joasi gniew i na z³oœÌ Nam teraz mikrofon Jej tylko przeszkadza w poprawianiu fryzurki zamiast tak jak jeszcze niedawno pomaga³ :aniol:
Joasiu zostaĂą przy swoim-to wkoĂącu jest TwĂłj znak rozpoznawczy :aniol: No moÂże nie nr1 ale .. :spiewa:
Joasia znowu gardzioÂłko chroni
Jak to w piÂątki-to nowa Âświecka tradycja :szalony: ;)
Joasiu bardzo mi siĂŞ przykro Ciebie zrobiÂło
Ja dziÂś np wstaÂłem po 4 ale ÂżaÂłuje Joasie ,Âże musiaÂła tak wczeÂśnie wstaĂŚ :devil:
Chyba dobre z nas chÂłopaki :D :spiewa: :spiewa:
TVN_FAN pisze:Po 1 witam po bardzo dlugiej przerwie - niektorzy mnie pamietaj niektorzy nie
Witamy :aniol:
Opinia ta jest jak najbardziej pozytwna
Widzisz Joasiu same laurki od nas dostajesz :lol2:
Fajnie wyglÂąda, fajnie prowadzi serwisy - tylko zastanawia mnie czemu tak czesto ja daja na 23.
Taki Joasi los.Mi teÂż odpowiada taka pora :aniol: DziÂś jak reporteruje to od samego ranka,takÂże dla kaÂżdego cos miÂłego-tyle,Âże wieczĂłr Jej raczej nie bĂŞdzie dziÂś :nie: .

Powiedzcie mi do ktĂłrej Joasia byÂła obecna.Bo jak juz wyÂżej pisaÂłem musiaÂłem Ja opuÂściĂŚ ;(
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

Powiedzcie mi do ktĂłrej Joasia byÂła obecna.Bo jak juz wyÂżej pisaÂłem musiaÂłem Ja opuÂściĂŚ
Ostatni raz widziaÂłem JoasiĂŞ po 14-tej-potem zwiaÂła ;(
Ale duÂżo Joasi nie byÂło bo same konferencje i relacje z sejmu :neutral:
TVN_FAN napisaÂł/a:
Po 1 witam po bardzo dlugiej przerwie - niektorzy mnie pamietaj niektorzy nie

Witamy
Witamy tym serdeczniej bo pamietamy :tanczy:
Ja dziÂś np wstaÂłem po 4 ale ÂżaÂłuje Joasie ,Âże musiaÂła tak wczeÂśnie wstaĂŚ
A ja sobie :tanczy: :tanczy: :tanczy: i nie muszĂŞ wstawaĂŚ -tyle co z psiakiem o szĂłstej :devil:
Chyba dobre z nas chÂłopaki
Najlepsze :devil:
maxxx

Ostatni raz widziaÂłem JoasiĂŞ po 14-tej-potem zwiaÂła
Ale duÂżo Joasi nie byÂło bo same konferencje i relacje z sejmu
Czyli standard :rozglada: To i tak trochĂŞ postaÂła na dworze-tak to sie u Was mĂłwi 8)
A ja sobie i nie muszĂŞ wstawaĂŚ -tyle co z psiakiem o szĂłstej
No to przyznaj Nam tu siĂŞ od ktĂłrej oglÂądaÂłeÂś BoginiĂŞ :aniol:
Na 14 sie obudziÂł :devil: Sorry widzĂŞ,Âże pisaÂłes wczeÂśniej coÂś na forum :stop: :tanczy:
Najlepsze
Nie mówmy tak bo jak Joasia jest skromna to mo¿e zapragn¹Ì fanów nie z tej najwy¿szej po³ki 8)
Dobra dobra to byÂł Âżart,ale co staramy siĂŞ :spiewa: ZnĂłw pan Piotr-ale JoaÂś w piÂątki tylko w wyjÂątkowych okolicznoÂściach :uhh:
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

To w takim razie przepraszam :P zapomnia³em, ¿e specjalnie dla fanów Pani Joasi :P biedn¹ na takie póŸne pory czasem daj¹. Co nie oznacza, ¿e zabiera jej to urok jaki niew¹tpliwie posiada :D
ZIMA
epsztajnek

...tak sobie siedzĂŞ przy komputerze, korzystajÂąc z wolnego czasu i luzu psychicznego spowodowanego poczÂątkiem weekendu, i robiĂŞ porzÂądki z capsami z ostatnich dwĂłch dni..... tak sobie przeglÂądam.....patrzĂŞ.....powiĂŞkszam....i..... :shock: :shock: :shock: w moich myÂślach rodzi siĂŞ straszliwe podejrzenie.....czy przypadkiem Nasza ÂŻabcia nie nosi czasami soczewek kontaktowych.... :?: :?: :?: ..... czy to nieziemskie spojrzenie bĂŞdÂące dowodem na anielskie pochodzenie Joanny mogÂłoby mieĂŚ tak banalnÂą przyczynĂŞ ? :hmm: :hmm: :hmm:
MoÂże naszym capsom przyjrzaÂłby siĂŞ jakiÂś okulista ?
Ale, z drugiej strony, je¿eli nawet, Nasza Ró¿yczko , prawda okaza³aby siê tak banalna, .... "I can`t stop loving you"..... :*
maxxx

Pomimo,Âże okulista nie jestem chĂŞtnie wpatrzyÂłbym siĂŞ w te oczka i to najlepiej nie na capsach :spiewa: Inaczej to ciĂŞÂżko bĂŞdzie zdiagnozowaĂŚ :uhh:
Ale tak powaÂżnie to nigdy nic takiego nie wpadÂło mi do gÂłowy :spiewa:
MyÂślĂŞ,Âże Joasiowe spojrzenie jest niczym nieograniczone,najczystsze z mozliwych :shock:
ChociaÂż teraz tak technika poszÂła do przodu,Âże sÂą takiej jakoÂści soczewki ,Âże nawet nie sÂą widoczne przez oko ludzkie :shock: SÂą teÂż kolorowe itd
Ale mam propozycjĂŞ-dowodu nie mamy-prawda :?: WiĂŞc zakÂładamy wersje optymistycznÂą :jupi:
Ciekawe jakby Joasia wygladaÂła w okularach :aniol: KiedyÂś miaÂła ale przeciwsÂłoneczne 8)
PS Jak uporzÂądkujesz wszystko to moÂże owoc oddzielony od plew czyli AsieĂąke wklej ku uciesze niektĂłrych :rydzyk:
:spiewa: :spiewa: :spiewa:

[ Dodano: Sob Lip 07, 2007 12:07 am ]
owoc :> Ziarno :> Eee chyba ziarno :devil: ;)
epsztajnek

Ale mam propozycjĂŞ-dowodu nie mamy-prawda :?: WiĂŞc zakÂładamy wersje optymistycznÂą :jupi:
OK :jupi: Przyjmujemy wersjĂŞ optymistycznÂą, Âże Joanna jest Nieziemskim Zjawiskiem, AnioÂłem Wcielonym ( zaraz Adam siĂŞ odezwie .... :devil: )
Ciekawe jakby Joasia wygladaÂła w okularach
Dobrze dobrane okulary dodajÂą kobiecie sexapilu :tanczy: :tanczy: :tanczy:
PS Jak uporzÂądkujesz wszystko to moÂże owoc oddzielony od plew czyli AsieĂąke wklej ku uciesze niektĂłrych
Ale ja juÂż "ziarno" wkleiÂłem ;) teraz po prostu usuwam materiaÂł "poÂśredni" , ktĂłry , w caÂłoÂści, juÂż tu widziaÂłeÂś...
maxxx

OK Przyjmujemy wersjĂŞ optymistycznÂą, Âże Joanna jest Nieziemskim Zjawiskiem, AnioÂłem Wcielonym ( zaraz Adam siĂŞ odezwie .... )
Pewine Âśpi to moÂżemy sobie pouÂżywaĂŚ w anielskim nazewnictwie Joasi :lol2:
Do rana aÂż siĂŞ obudzi :stop: :aniol:
Dobrze dobrane okulary dodajÂą kobiecie sexapilu
No to juz zaraz Jej siĂŞ coÂś dobierze 8)
Ale ja juÂż "ziarno" wkleiÂłem teraz po prostu usuwam materiaÂł "poÂśredni" , ktĂłry , w caÂłoÂści, juÂż tu widziaÂłeÂś...
Aha :aniol: Co prawda AnioÂła Wcielonego nigdy za wiele ale niech sobie tam grzecznie stacjonuje strone wczeÂśniej :aniol:
ODPOWIEDZ