Wtedy jak pamietasz byÂł urodzaj na poÂżegnalne wiĂŞc z tymi Twoimi 'stop-klatkami'byÂłoby przyjemnie jak na sztucznym Âłowisku :tanczy:
Ale nic to

PozostajÂąc w sÂłownictwie wĂŞdkarskim gruba Ryba(uÂśmiechniĂŞta Joasia-oczywiÂście w sensie wiadomym

Moderator: Łukasz
MoÂże i tak :cicho: ale nie moÂżemy wykluczyĂŚ Âże przed wejÂściem na antenĂŞ nie poprawiaÂła sobie wÂłosĂłw parasolkÂą :spiewa:Joasia zmieniÂła zwyczaje i nie uÂżywa juÂż mikrofonu jako lokĂłwki...
Widzisz, niektĂłrzy jej wielbiciele, ci, dla ktĂłrych TVN24 zaczyna siĂŞ po 21-ej , sÂą z tego powodu bardzo szczĂŞÂśliwi , Âże mogÂą jÂą tak czĂŞsto oglÂądaĂŚ. A na przykÂład , takÂą AniĂŞ J. albo BeciĂŞ T. - tylko w weekendy :< ( o przepraszam , Becia byÂła dziÂś w Poranku :jupi: )tylko zastanawia mnie czemu tak czesto ja daja na 23.
A nie zaÂłoÂżyliÂście takiej wersji,Âże moÂże nasze lekko zawadiackie(adam pisze:MoÂże i tak ale nie moÂżemy wykluczyĂŚ Âże przed wejÂściem na antenĂŞ nie poprawiaÂła sobie wÂłosĂłw parasolkÂą
Jak to w piÂątki-to nowa Âświecka tradycja :szalony:Joasia znowu gardzioÂłko chroni
Ja dziÂś np wstaÂłem po 4 ale ÂżaÂłuje Joasie ,Âże musiaÂła tak wczeÂśnie wstaĂŚ :devil:Joasiu bardzo mi siĂŞ przykro Ciebie zrobiÂło
Witamy :aniol:TVN_FAN pisze:Po 1 witam po bardzo dlugiej przerwie - niektorzy mnie pamietaj niektorzy nie
Widzisz Joasiu same laurki od nas dostajeszOpinia ta jest jak najbardziej pozytwna
Taki Joasi los.Mi teÂż odpowiada taka pora :aniol: DziÂś jak reporteruje to od samego ranka,takÂże dla kaÂżdego cos miÂłego-tyle,Âże wieczĂłr Jej raczej nie bĂŞdzie dziÂś :nie: .Fajnie wyglÂąda, fajnie prowadzi serwisy - tylko zastanawia mnie czemu tak czesto ja daja na 23.
Ostatni raz widziaÂłem JoasiĂŞ po 14-tej-potem zwiaÂłaPowiedzcie mi do ktĂłrej Joasia byÂła obecna.Bo jak juz wyÂżej pisaÂłem musiaÂłem Ja opuÂściĂŚ
Witamy tym serdeczniej bo pamietamy :tanczy:TVN_FAN napisaÂł/a:
Po 1 witam po bardzo dlugiej przerwie - niektorzy mnie pamietaj niektorzy nie
Witamy
A ja sobie :tanczy: :tanczy: :tanczy: i nie muszĂŞ wstawaĂŚ -tyle co z psiakiem o szĂłstej :devil:Ja dziÂś np wstaÂłem po 4 ale ÂżaÂłuje Joasie ,Âże musiaÂła tak wczeÂśnie wstaĂŚ
Najlepsze :devil:Chyba dobre z nas chÂłopaki
Czyli standard :rozglada: To i tak trochĂŞ postaÂła na dworze-tak to sie u Was mĂłwiOstatni raz widziaÂłem JoasiĂŞ po 14-tej-potem zwiaÂła
Ale duÂżo Joasi nie byÂło bo same konferencje i relacje z sejmu
No to przyznaj Nam tu siĂŞ od ktĂłrej oglÂądaÂłeÂś BoginiĂŞ :aniol:A ja sobie i nie muszĂŞ wstawaĂŚ -tyle co z psiakiem o szĂłstej
Nie mówmy tak bo jak Joasia jest skromna to mo¿e zapragn¹Ì fanów nie z tej najwy¿szej po³kiNajlepsze
OK :jupi: Przyjmujemy wersjĂŞ optymistycznÂą, Âże Joanna jest Nieziemskim Zjawiskiem, AnioÂłem Wcielonym ( zaraz Adam siĂŞ odezwie .... :devil: )Ale mam propozycjĂŞ-dowodu nie mamy-prawdaWiĂŞc zakÂładamy wersje optymistycznÂą :jupi:
Dobrze dobrane okulary dodajÂą kobiecie sexapilu :tanczy: :tanczy: :tanczy:Ciekawe jakby Joasia wygladaÂła w okularach
Ale ja juÂż "ziarno" wkleiÂłemPS Jak uporzÂądkujesz wszystko to moÂże owoc oddzielony od plew czyli AsieĂąke wklej ku uciesze niektĂłrych
Pewine Âśpi to moÂżemy sobie pouÂżywaĂŚ w anielskim nazewnictwie JoasiOK Przyjmujemy wersjĂŞ optymistycznÂą, Âże Joanna jest Nieziemskim Zjawiskiem, AnioÂłem Wcielonym ( zaraz Adam siĂŞ odezwie .... )
No to juz zaraz Jej siĂŞ coÂś dobierzeDobrze dobrane okulary dodajÂą kobiecie sexapilu
Aha :aniol: Co prawda AnioÂła Wcielonego nigdy za wiele ale niech sobie tam grzecznie stacjonuje strone wczeÂśniej :aniol:Ale ja juÂż "ziarno" wkleiÂłem teraz po prostu usuwam materiaÂł "poÂśredni" , ktĂłry , w caÂłoÂści, juÂż tu widziaÂłeÂś...
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Google [Bot] i 26 gości