Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

:o Mam jak chciaÂłem :lol: Spektakularny powrĂłt :lol2: Czasu nam na oswojenie siĂŞ z myÂślÂą, Âże wrĂłciÂła, Agatta nie ÂżaÂłowaÂła wcale nam czasu :lol2:

Z wraÂżenia jĂŞzyk mi siĂŞ plÂącze :lol2:

Ale chodzi mi o to, ¿e Agatta zda³a piêkn¹ relacjê na temat sytuacji w s³u¿bie zdrowia w ca³ym kraju - zebra³a informacje z ca³ego kraju :brawa: WidaÌ, ¿e od ranka siê przygotowywa³a, bo informacji mia³a mnóstwo i by³y one szczegó³owe :brawa:

O tym ,Âże piĂŞknie wypoczĂŞÂła wspominaĂŚ nie muszĂŞ? :lol2:

Teraz to dopiero Âżal mi z domu wychodziĂŚ ;(
Ostatnio zmieniony sobota 07 lip 2007, 12:35 przez Alchemik, łącznie zmieniany 1 raz.
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Musze siĂŞ wam przyznaĂŚ, Âże w czasie poÂłudniowego serwisu , niespodziewanie, serce mi mocniej zabiÂło na widok Agaty. Ona jest naprawdĂŞ piĂŞkna .... :rydzyk: wiem, Âże w tym wÂątku dawno juÂż to odkryliÂście, ale ja nie mam moÂżliwoÂści oglÂądania TVN24 w ciÂągu dnia, kiedy Agata siĂŞ najczĂŞÂściej pojawia.
A wÂłaÂśnie teraz, wÂłaÂśnie dzisiaj, nie wiem dlaczego, dostrzegÂłem .... nie twarz, nie sylwetkĂŞ ( bo to juÂż byÂło wiadome od dawna ) ale to magiczne, tajemnicze, niezdefiniowane "coÂś" w Jej oczach....
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Nie wiem, czy Ci gratulowaÌ, czy Ci wspó³czuÌ? :lol2: Ktoœ, kto œledzi nasze losy i relacje na linii z Agatt¹ wie, ¿e piêknie, ale z regu³y ³atwo nie jest :lol2:

W kaÂżdym bÂądÂź razie - witaj :lol2: Przyjmujemy CiĂŞ z otwartymi ramionami, byÂś samotnym siĂŞ nie czuÂł :lol2:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Macie wiĂŞcej tego tajemniczego ''czegoÂś'' w oczach :lol2: MoÂże przy wiĂŞkszej iloÂści capsĂłw, uda Wam siĂŞ to ''coÂś'' zdefiniowaĂŚ :lol2:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Agata wziĂŞÂła chyba sobie do serca bunt na pokÂładzie i... moje postulaty na temat stroju - stÂąd sÂą capsy :tanczy:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:Macie wiĂŞcej tego tajemniczego ''czegoÂś'' w oczach :lol2: MoÂże przy wiĂŞkszej iloÂści capsĂłw, uda Wam siĂŞ to ''coÂś'' zdefiniowaĂŚ :lol2:
Co najwy¿ej przyczyniacie siê do tego, ¿e w coraz wiêkszy ob³êd popadamy i popadamy :szalony: Ja nie jestem na etapie fascynacji zdolnym do racjonalnego definiowania czegokolwiek :lol2: Wiêc na degustacji poprzestanê... i na podziêkowaniach... naturalnie :lol2:
sybic, not that kind zwÂłaszcza - Âświetna robota :lol2: KaÂżdy z pracownikĂłw Tvn24 mĂłgÂłby pomarzyĂŚ o tak udokumentowanym powrocie :lol2:
Agata wziĂŞÂła chyba sobie do serca bunt na pokÂładzie i... moje postulaty na temat stroju - stÂąd sÂą capsy :tanczy:
I chwaÂła jej za to :rydzyk: BĂłg jeden wie, dokÂąd ta tĂŞsknica by nas w dalszych dniach doprowadziÂła :rozglada:
Teraz radoÂśnie wyruszam i mam nadziejĂŞ radoÂśnie powrĂłciĂŚ i zastaĂŚ tu full capsĂłw :lol2: Miejcie mojÂą tymczasowÂą absencjĂŞ proszĂŞ na uwadze i wzglĂŞdzie :rydzyk:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

KtoÂś, kto Âśledzi nasze losy i relacje na linii z AgattÂą wie, Âże piĂŞknie, ale z reguÂły Âłatwo nie jest
A tym bardziej nie jest ³atwo, kiedy darzy siê uczuciem kilka tefauenek.... Nigdy nie wiem, któr¹ mocniej..... :( .... czasem mam poczucie, ¿e któr¹œ zdradzam ... :( ;)
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze:A tym bardziej nie jest ³atwo, kiedy darzy siê uczuciem kilka tefauenek.... Nigdy nie wiem, któr¹ mocniej..... :( .... czasem mam poczucie, ¿e któr¹œ zdradzam ... :( ;)
Tefauenki - jak to je Âładnie do jednego worka okreÂśleniem wrzuciÂłeÂś - chyba nie majÂą prawa czyniĂŚ Ci z powodu swoistej monogamii wyrzutĂłw :lol2: Wszak do jednego garnca ich praca trafia :D Gorzej juÂż jest z tymi nie-tefauenkami z reala :spiewa: Te majÂą realne prawo do tego, by wypominaĂŚ kaÂżdorazowe zdradliwe spojrzenie w kierunku piĂŞknej pani z telewizji :lol2:

No, ale tak dziÂś np. okazji ku temu niewiele :?
Czy dobrze odczytujĂŞ zastĂłj capsowy? :rozglada:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

No to panowie - trzeba postaraĂŚ siĂŞ, Âżeby ta teafauenka staÂła siĂŞ jednoczeÂśnie nie-teufeaunkÂą (w rozumieniu Alchemika) i macie dwa, a wÂłaÂściwie dwie w jednym :lol2:
Marzy mi siĂŞ taki ukÂład :devil:
To by oznaczaÂło koniec z problemami, oczywiÂście jeÂśli dacie sobie jeszcze radĂŞ, uporacie siĂŞ z tÂą ''monogamiÂą'' :devil: Wiem, jakie to trudne zadanie :lol:

A co mnie tak tu d³ugo nie by³o ... :mhm: Ano tak, urlop ka¿demu siê nale¿y :lol2: Wola³bym, ¿ebym móg³ raczej pisaÌ o tym, ¿e rozstaÌ siê z ni¹ nie mog³em :lol2: Perspektywa pisania z zamiarem: wpaœÌ i napisaÌ: Kapitanko wróÌ, bo za³oga Ci siê buntuje ... etc. nie napawa³a mnie optymizmem :devil:
PóŸniej, kiedy zobaczy³em relacjê, zapragn¹³em siê tak naprawdê zbuntowaÌ i udawaÌ obra¿onego i gdzieœ tak po dwóch relacjach wpaœÌ, ale plan nie wypali³, bo relacja by³a jedna ... wiêc musia³em siê z odch³ani chc¹c nie chc¹c wy³oniÌ ju¿ teraz :devil:

A teraz powœci¹gliwoœci¹ s³own¹ oka¿ê moje niezadowolenie z faktu niedotrzymania danej przez Agatkê mi we œnie obietnicy :<
A wÂłaÂśnie teraz, wÂłaÂśnie dzisiaj, nie wiem dlaczego, dostrzegÂłem .... nie twarz, nie sylwetkĂŞ ( bo to juÂż byÂło wiadome od dawna ) ale to magiczne, tajemnicze, niezdefiniowane "coÂś" w Jej oczach....
Te oczy sÂą jak otchÂłaĂą, do ktĂłrej raz wpadasz i juÂż siĂŞ nie wydostajesz :lol2:
Jeœli mogê jeszcze od siebie dorzuciÌ w kontekœcie magiczne, tajemnicze, niezdefiniowane "coœ" w Jej ... g³osie :szalony: intryguje mnie od pocz¹tku i z coraz wiêksz¹ si³¹ :szalony:
Macie wiĂŞcej tego tajemniczego ''czegoÂś'' w oczach :lol2: MoÂże przy wiĂŞkszej iloÂści capsĂłw, uda Wam siĂŞ to ''coÂś'' zdefiniowaĂŚ :lol2:
not that kind - capsy sÂą wspaniaÂłe, cudowne, arcydzieÂłka sztuki capsiarskiej, ale jak to w przypadku arcydzieÂł, trudno je tak do koĂąca zinterpretowaĂŚ :lol2: Podejmuj proszĂŞ jednak trud umieszczania tych arcydzieÂł, to moÂże rzeczywiÂście z czasem zaczniemy ... bĂŞdziemy o tym spojrzeniu i o tych oczach w stanie wiĂŞcej napisaĂŚ :lol2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

MogÂłeÂś z powodzeniem z realizacjÂą postanowienia czekaĂŚ do raportu :lol2: WÂłaÂśnie przed chwilÂą Agatta w tym samym, co poprzednio temacie siĂŞ rĂłwnie piĂŞknie pod kaÂżd ym wzglĂŞdzie wypowiedziaÂła :brawa:

MyÂślĂŞ, Âże teraz wszyscy jesteÂśmy w takim pozytywnym szoku, Âże nie ma rzeczy, zwiÂązanej z AgattÂą, ktĂłra by nam siĂŞ w niej nie podobaÂła, ale racjĂŞ macie, Âże gÂłos i oczy ma niepowtarzalne :P :P
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..a ja myÂślaÂłem, Âże pierwszy tu z radosnÂą nowinÂą siĂŞ zjawiĂŞ :o
..a wy tu juÂż w najlepsze ÂświĂŞtujecie :lol2:

..trochĂŞ a nawet bardzo siĂŞ wstydzĂŞ moich capsĂłw..ale niech tam :rozglada:
..to i tak widaĂŚ Âże te wyzej sÂątakie piĂŞkne..najpiĂŞkniejsze :lol2:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

..pamiĂŞtacie jak pisaliÂśmy Âże Agatka zawsze piĂŞkniejsza wraca z rozstaĂą z nami :lol2:
..i co tym razem znowu :lol2:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

..pamiĂŞtacie jak pisaliÂśmy Âże Agatka zawsze piĂŞkniejsza wraca z rozstaĂą z nami :lol2:
..i co tym razem znowu
PamiĂŞtamy dokÂładnie i potwierdzamy, Âże i tym razem zasada siĂŞ sprawdziÂła :lol2:

A nie mĂłwiÂłem, Âże wystarczy jedno mrugniĂŞcie tymi piĂŞknymi okami i druÂżyna siĂŞ zbiegnie i scali? :lol2:
Trzymajmy kciuki, ¿e nam naszej pastereczki nigdy ju¿ nie zabrak³o, byœmy g³odni nigdy nie byli i nie czekajmy na spe³nienie sennych obietnic, tylko proœmy o wiêcej i czêœciej na przysz³oœÌ :tanczy:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

NaprawdĂŞ tak bardzo Wam siĂŞ moje capsy podobajÂą? :lol2:
Bardziej nawet niÂż Agata? :lol2:

To macie jeszcze :lol2:
:arrow:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:NaprawdĂŞ tak bardzo Wam siĂŞ moje capsy podobajÂą? :lol2:
MoÂże postawmy to tak :lol2: MyÂślĂŞ, Âże duÂża w tej wspaniaÂłoÂści capsĂłw zasÂługa Agatty :lol2: Chyba nie masz mi za zÂłe takiej odpowiedzi? :lol2:

A te ostatnie jeszcze piêkniejsze ni¿ pierwsze :lol2: Oczywiœcie gradacja piêknoœci, to zas³uga tylko i wy³¹cznie uœmiechu, którym je Agatta ozdobi³a :)
Gal
Początkujący
Początkujący

Post autor: Gal »

Agata moze i odpoczela od pracy, ale na pewno nie wypoczela ogolnie :). Szkolenie tez bywa ciezkie.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..jakie szkolenie :?: :shock:
Alchemik pisze:
not that kind pisze:NaprawdĂŞ tak bardzo Wam siĂŞ moje capsy podobajÂą? :lol2:
MoÂże postawmy to tak :lol2: MyÂślĂŞ, Âże duÂża w tej wspaniaÂłoÂści capsĂłw zasÂługa Agatty :lol2: Chyba nie masz mi za zÂłe takiej odpowiedzi? :lol2:
..podobajÂą siĂŞ bardzo i jeszcze bardziej :lol2:
..naprawdĂŞ jeÂśli takimi capsami masz mnie przyprawiaĂŚ o rumieĂące (nie tylko ze wstydu) to dawaj je tak czĂŞsto jak to tylko moÂżliwe..czyli tak czĂŞsto jak czĂŞsto pojawia siĂŞ Agatka :lol2:

..ehhh..jedna jej relacja przysparza wiĂŞcej emocji niÂż ponad godzinny koncert rozmanĂłw :lol2:
A te ostatnie jeszcze piêkniejsze ni¿ pierwsze :lol2: Oczywiœcie gradacja piêknoœci, to zas³uga tylko i wy³¹cznie uœmiechu, którym je Agatta ozdobi³a :)
..widocznie lubi Piotrusia :)
..bo gdyby o uÂśmiech do fanĂłw szÂło to i za pierwszym razem by siĂŞ uÂśmiechnĂŞÂła :neutral:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
ODPOWIEDZ