GratulujĂŞ obi - widzĂŞ, Âże nasze proroctwo siĂŞ sprawdziÂło - dojrzaÂłeÂś..ehhh..jedna jej relacja przysparza wiĂŞcej emocji niÂż ponad godzinny koncert rozmanĂłw![]()

Alchemik pisze:MoÂże postawmy to taknot that kind pisze:NaprawdĂŞ tak bardzo Wam siĂŞ moje capsy podobajÂą?![]()
Bardziej nawet niÂż Agata?![]()
MyÂślĂŞ, Âże duÂża w tej wspaniaÂłoÂści capsĂłw zasÂługa Agatty
Chyba nie masz mi za zÂłe takiej odpowiedzi?
![]()
No nie wiem :mhm: Mi te capsy od not that kind nawet z PawÂłem bardzo podobajÂą

PiĂŞkne sÂą

Bo Piotruœ nigdy nie przekrêci³ jej nazwiska, a Ania ... owszem :devil:..widocznie lubi PiotrusiaA te ostatnie jeszcze piêkniejsze ni¿ pierwszeOczywiœcie gradacja piêknoœci, to zas³uga tylko i wy³¹cznie uœmiechu, którym je Agatta ozdobi³a
![]()
Nie widzĂŞ powodĂłw, dla ktĂłrych miaÂłaby siĂŞ do nas uÂśmiechaĂŚ :devil:..bo gdyby o uÂśmiech do fanĂłw szÂło to i za pierwszym razem by siĂŞ uÂśmiechnĂŞÂła
Gal, jak zaczynasz coÂś pisaĂŚ, to koĂącz proszĂŞ, bo wiesz jakie wzburzenie w naszych szarych komĂłrkach takim tekstem niedokoĂączonym, niepeÂłnym powodujesz :hyh:Agata moze i odpoczela od pracy, ale na pewno nie wypoczela ogolnie. Szkolenie tez bywa ciezkie.
W b³êdzie byliœmy twierdz¹c, ¿e Agata le¿y sobie gdzieœ na pla¿y do góry brzuchem, ze zmian¹ na ... od czasu do czasu ... na brzuchu?

No powiedz jak wiesz, nie bÂądÂź taki skryty :plus: Zaskarbisz sobie tym naszÂą sympatiĂŞ i uznanie