Justyna Pochanke

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

ArO
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: ArO »

KubuÂś Puchatek pisze:
ArO pisze: To jest GENIALNA WIADOMO¦Æ :!: :!: :!: :!: :!:

Ja na to czekaÂłem by oglÂądaĂŚ ten program. To jest dla mnie wielki zwrot jeÂśli chodzi o "Fakty". Cholernie siĂŞ cieszĂŞ. :D

Teraz juÂż bĂŞdziesz miaÂł w Faktach swojÂą JolkĂŞ (fryzura :lol: :lol: :lol: )

Buu i kolega nie trafiÂł bo AruÂś nie lubi Joli tylko Danusie. :D
Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl :)
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

A ja nie lubiĂŞ:Pochanke i PieĂąkowskiej a Holecka jest mi obojĂŞtna.(za ChmielowskÂą oczywiÂście teÂż nie przepadam).
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

Tak, licze na to ¿e podzieli siê jakoœ z Marcinem. Tylko nie rozumiem jak teraz mia³oby to wygl¹dac w obliczu 5 ró¿nych prowadzacych. Zagêszcza siê. I przecie¿ sama Justyna wspomnia³a,¿e do Faktów musia³a ÌwiczyÌ, by nie machaÌ za czêsto rêkami, czyli co tak jak Ryman przez pó³ roku a mo¿e wiecej nie pojawi siê w Magazynie24?By³oby szkoda, a jeœli wróci to bêdzie prowadzic jak FaktyTVN. NIEZ£E ZAMIESZANIE POROBILI.
Konrad
Nowicjusz
Nowicjusz

supa zupaaaaaaaaaaaaa....

Post autor: Konrad »

ach jak ja sie ciesze. moja ulubiona dziennikarka w Polsce poprowadzi fakty w TVN. jej genialna osobowosc i zapowiedzi ( stylowe, niepowtarzalne, z pomyslem) na pewno podniosa ogladalnosc i dodadza nowej energii, ktorej od pewnego czasu tak bardzo brakuje. Juz sie nie moge doczekac, jak zobacze i uslysze Justyne mowiaca : poniedzialek 13 wrzesnia justna pochanke zapraszam na Fakty :) Trzymam kciuki i pozdrowienia :D :) :D
I'm found of TVN 24 and of course I loathe Polsat !!!
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Z marcinem to ma siĂŞ podzieliĂŚ Anitka a nie pochanke.
Ale czy marcin wogĂłle wrĂłci jak znĂłw idzie na leczenie. :?:
a moÂże wiecej nie pojawi siĂŞ w Magazynie24?
Ona musi tam wrĂłciĂŚ. NIe wyobraÂżam sobie aby ona miaÂła prowadziĂŚ fakty przez caÂły tydzieĂą. Nie zapominajmy, Âże fakty majÂą 5 prowadzÂących. Dla mnie osobiÂście to sytuacja w faktach jest ninormalna.
Przez 0,5 roku ryman potem na chwilĂŞ przychodzi pawÂłowski i wszyscy mĂłiwÂą, Âże ma zastÂąpiĂŚ Lisa i zaraz zjawia siĂŞ pochanke ktĂłrej nie wiadomo jeszcze ile dadzÂą wydaĂą(oby nie wiĂŞcej niÂż 2 razy w tygodniu) lub niech siĂŞ zjawi tylko na chwile a potem juÂż wrĂłci do magazynu 24 godziny. :twisted: :twisted: :twisted:

Ciekawe czy Anitka bĂŞdzie w weekend czy moÂże juÂż jej zabrali fakty :cry: :cry: :cry:
Ryman dzisiaj i jutro jest w magazynie 24 godziny a w faktach w tym tygodniu chyba nie bĂŞdzie ale jak ma w nastĂŞpnym tygodniu byĂŚ to nie mogÂą pochanke dawaĂŚ wiĂŞcej niÂż 2 wydania.

Ludzie to jest jakieÂś chore. Na to wszystko naprawdĂŞ mi siĂŞ chce Âż......
Zrobili taki kocio³, ze sami nie wiedz¹ jak z tego wyjœÌ.

Jakby tak strasznie chcÂą mieĂŚ wielu prowadzÂących to w ostatecznoÂści niech zrobiÂą tak:Anitka(pn-Âśr), Marcin(czw-pt), Pochanke(sob lub niedziela), Ryman(sob lub niedziela) ale z drugiej strony te nasze gdybania i tak nigdy nie majÂą potwierdzenia w rzeczywistoÂści bo fantazja szefĂłw tvn-u jest olbrzymia. :twisted:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

NEPOTYZM Rulez !!!! Anita rozejrzyj siĂŞ za mĂŞÂżem ze stacji

LubiĂŞ PochankĂŞ jako prowadzÂącÂą magazyn 24 h ale od faktĂłw won !!! jest
rewelacyjna w wywiadach ale swojÂą niekompetencjĂŞ jeÂśli chodzi o newsy
udowodnila 11.09.Nie popieram te¿ Nepotyzmu a podobno biedna Justysia tak siê opierala bo nie chciala stracic rozmów z goœcmi no ale na ca³e szczêscie m¹¿ j¹ namówi bo co by to by³o ?? Niech siê tylko Tvn nie zad³awi od nadmiaru gwiazd bo maj¹ to do siebie ¿e szybko im wodda sodowa uderza do ³ba. A Fakty powinny nale¿eÌ do Marcina,Anity i Rymana natomiast Patrycja niech zostanie w
popo³ódniowych najlepiej z Ziemcem - Kajdanowicz i Pochanke out of FUCKTY
"wykraczas bo uwarzasz siĂŞ za goÂścia, a polegasz na znajomosciach czujĂŞ w koÂściach"
"Dasz radĂŞ jak nie sam to kosztem innych niewinnych, to ich pech a nie grzech nie bÂądz dziecinny" 5,2 dĂŞbiec
But away ... dbajcie tak dalej o wizerunek waszej stacji, tylko nie sÂądÂźcie, Âże wszyscy sÂą Âślepi!
o wÂłasnie.
Spryciarze, najpierw wcisnĂŞli za Lisa Rymanowskiego, Âżeby na niego opinia publiczna wylewaÂła caÂłe pomyje za burdel i k³ótnie na gĂłrze, przy okazji posÂłuÂżyli siĂŞ takÂże mÂłodÂą niedoÂświadczonÂą AnitkÂą! A teraz jak nigdy nic, p.Pochanke – owiana chwa³¹ i legendÂą, zasiÂądzie na fotelu g³ównego wydania FaktĂłw! [/quote] nic dodaĂŚ nic uj¹Ì biedny Ryman zostal kozem ofiarnym aby nowa krĂłlowa faktĂłw mogÂła zasiÂąsc na tronie...
Nie obawiam siê tylko o przyszoœÌ Anity w faktach ale i o przyszloœÌ magazynu 24 h a konkretnie wywiadów bo Pochanke by³a w nich najlepsza i na pewno bêdzie mi ich brakowaÌ.Jak chcieli j¹ na gwiazdê to trzeba byo tak jak Gawryluk i Oejnik daÌ jej w³asny program publicystyczny (by³a by napewno œwietna)w tvn a nie promowac tego kretyùskiego Najsztuba.Szkoda rozmów z Justyn¹ szkoda faktów z Anit¹ Rymanem i Marcinem Polakom gratulujemy TVN-u !!!
Android <3
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Nie obawiam siê tylko o przyszoœÌ Anity w faktach ale i o przyszloœÌ magazynu 24 h a konkretnie wywiadów bo Pochanke by³a w nich najlepsza i na pewno bêdzie mi ich brakowaÌ.Jak chcieli j¹ na gwiazdê to trzeba byo tak jak Gawryluk i Oejnik daÌ jej w³asny program publicystyczny (by³a by napewno œwietna)w tvn a nie promowac tego kretyùskiego Najsztuba.Szkoda rozmów z Justyn¹ szkoda faktów z Anit¹ Rymanem i Marcinem Polakom gratulujemy TVN-u !!!
Trochê niprecyzyjne i niejsno wypowiedzia³aœ sie kamuii. Przecie¿ ty dok³adnie wiesz, ¿e pszysz³oœÌ Anity w Faktach jest niepewna. :cry: :cry: :cry:

Oni chyba siê bali, ze ten program bêdzie mia³ za nisk¹ ogl¹dalnoœÌ ale dlaczego siê nie boj¹ dawaÌ jej do faktów. :?: :?: :?:
Ona caÂły czas mĂłwiÂła, ze uwielbia wywiady i za nic z tego nie zrezygnuje ale mĂŞÂżuÂś namĂłwiÂł a ona siĂŞ posÂłuchaÂła mĂŞÂżusia i bardzo szybko przeszÂła do faktĂłw. :twisted: :twisted: :twisted: To jest po prostu obrzydliwe a ta kobieta jest tak cyniczna i nieszczera. :twisted: :twisted: :twisted:
Pewnie teraz skacze do gory z radoÂści, ze to ona teraz bĂŞdzie gwiazdÂą faktĂłw. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Trochê niprecyzyjne i niejsno wypowiedzia³aœ sie kamuii. Przecie¿ ty dok³adnie wiesz, ¿e pszysz³oœÌ Anity w Faktach jest niepewna.
no wÂłasnie o to mi chodzi ze martwiĂŞ siĂŞ zarĂłwno o AnitĂŞ jak i o magazyn 24. No ale zobacz jak duÂżo siĂŞ od tego postu zmienio z ANita juÂż chyba wszystko jasne :cry: :cry: :cry: NienawidzĂŞ wkraju w ktĂłrym niszczy siĂŞ to co dobre i tvn -u zniszczyi Olejnik ale pokazala im kto tu rzÂądzi.UwaÂżam Lisa za profesjonaistĂŞ ale i bubka jednak od dzisiaj bĂŞde trzymaĂŚ za niego kciuki zeby mu siĂŞ udaÂło i pokazaÂł tym padalcom kto jest lepszy Anita teÂż jeszcze pokaÂże
Pewnie teraz skacze do gory z radoÂści, ze to ona teraz bĂŞdzie gwiazdÂą faktĂłw.
a niech skacze zobaczy jak ludzie jÂą ubiÂą i da se spokoj
Android <3
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Tylko kiedy pokaÂże bo w tvn nie ma dla niej miejsca. Jedyna jej szansa to rozstaĂŚ siĂŞ z tÂą stacjÂą bo jak nie to Anita caÂły czas bĂŞdzie tam tylko wegetowaĂŚ.

Napewno Anita jest teraz caÂłkowicie zaÂłamana i bardzo ciĂŞÂżko jej teraz pracowaĂŚ. NajchĂŞtniej by pewnie pojechaÂła w swoje ulubione miejsce aby przynajmiej przez chwilĂŞ zapomnieĂŚ o tych przykroÂściach ktĂłre jÂą caÂły czas tam spotykajÂą.

A do magazynu 24 godziny pewnie niedÂługo dadzÂą JĂŞdrzejowskÂą bo przypomnĂŞ, Âże ten o 11.00 juÂż prowadzi. :twisted: :twisted: :twisted:
Anitka napewno nie spotka nigdy wiĂŞkszy zaszczyt opĂłcz serwisĂłw. Ona jest odsuwana od wszystkiego i niedÂługo chyba wogĂłle zniknie.

Dla mnie to jest jakiÂś matrix i chyba dla Anitki teÂż. Dla nich ryman i kajdan i pochanke sÂą ÂświĂŞci a Anitka dla nich to ÂśmieĂŚ.
Anitko jak to wszytko czytasz to szczerze ci wspó³czuje i naprawdê jest mi ciebie ¿al. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

dok³¹dnie musi pomysleÌ o innej stacji bo tu j¹ zniszcz¹.Ona jest jeszcze bardzo moda i napewno bardzo to prze¿ywa.Jak siê postaraj¹ to mo¿e nawet ca³y zapal do pracy straciÌ.isa te¿ upodii ae on ejst szczwany Bubek i mo¿e troche zasugiwa na to zeby ktoœ mu utarl nosa natomiast na pewno nie zas³ugiwa na wyrzucenie.Anita natomiast jest niewinn¹ ofiar¹ waltero-dyktatóry i kolesiostwa.Jesli dzis jej Marcin nie zapowie to znaczy ze ju¿ jej w faktach nie zobaczymy.

Anitko jeœli to czytasz to te¿ jest mi przykro (zreszt¹ chyba nie tylko mi :) ) ¿e cie tak w wa³a zrobili ale siê nie za³amuj tylko poka¿ tym pacanom ¿e masz klasê... Pokaza³¹œ w pi¹tek w czasie wydarzeù w Osetii poka¿esz i teraz.

A co do Justyny to ona nie wkurza mnie jako prowadz¹ca a¿ tak bardzo niech sobie prowadzi bo na to nic nie poradzimy ale niech dadz¹ Anicie weekendy pt-nd wtedy siê przekonaj¹ kto lepszy. nie moge zrozumieÌ jak Kajdanowicz mo¿e siê tam pa³êtaÌ.Najepiej Justyna i Marcin po 2 dni Ryman 1 a Anitka weekendy
Android <3
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

Jesli chodzi o Anitke to NIE WIEM czemu dzis o 11.40 ponownie powtarzali wczorajszÂą porannÂą rozmowe.
Ostatnio w ogĂłle coÂś zastepuja G.Miecugowa.
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

pOCHANKE MNIE STRASZNIE WKURZA JAKO OSOBA PRZEDSTAWIAJ¡CA NEWSY(NP.11.00). aLE CHYBA TEN GRAFIK JEST NIEREALNY BO ANITKI JU¯ TAM NIE MA. REKLAMÓWKA PO FAKTACH BY£A POTWIERDZENIEM. NIE OGL¡DA£EM JEJ BO ZAWSZE FAKTY OGL¡DAM NA TVN24 ALE S¡DZE, ¯E TA REKLAMÓWKA BY£A ROBIONA KILKA TYGODNI TEMU I ANITKA WIEDZIA£A O TYM WCZE¦NIEJ, ¯E S¡ TO JU¯ OSTATNIE JEJ DNI W FAKTACH. O TYM, ¯E BÊDZIE POCHANKE SAMI SZEFOWIE ZDECYDOWALI JU¯ DAWNO A PODALI TO PÓ¬NIEJ.

OCZYWI¦CIE ZGADZAM SIÊ Z TOB¡ KAMUII W 100%

JA SIÊ BOJÊ, ZE ONA TEN ZAPA£ JU¯ TRACI BO PRACUJE Z PRZEKONANIEM, ¯E DLA TEJ STACJI JEST NIKIM.

ZA TO CO ONA ROBI£A W PI¡TEK CZY W WEEKEND (FAKTY) NIE MOGLIBY JEJ Z DNIA NA DZIEÑ WYRZUCIÆ WIÊC DECYZJA TA ZAPAD£A JU¯ O WIELE WCZE¦NIEJ.
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

GALA: A propos ¿ycia zawodowego: dlaczego nie prowadzisz g³ównego wydania Faktów?

J.P.: ByÂłam ustawiana w naturalnej opozycji wobec Tomka Lisa. Bo on to dziennikarz z charyzmÂą i charakterem, a ja baba z charakterem.

GALA: Podobno by³ taki pomys³, ¿ebyœcie wspó³prowadzili Fakty?

J.P.: Do mnie taki pomysÂł nie dotarÂł. Tomek byÂł sam sobie sterem, Âżeglarzem, okrĂŞtem. Takie miejsce zawsze tam zajmowaÂł.

GALA: Nie chciaÂłabyÂś prowadziĂŚ okrĂŞtu flagowego TVN?

J.P.: Nie miaÂłam nigdy poczucia, Âże powinnam. Mam swĂłj 60-minutowy program, ktĂłry od pierwszej do ostatniej minuty ukÂładam sama, sama teÂż zapraszam goÂści. Przyznam, Âże zaproponowano mi prowadzenie FaktĂłw, ale odmĂłwiÂłam. To byÂło caÂły czas miejsce Tomka Lisa, a ja szanujĂŞ czyjÂś teren. WiedziaÂłam, Âże bĂŞdzie to odebrane jako zajĂŞcie jego terytorium, takiego gorÂącego fotela.

GALA: Ale Bogdan Rymanowski usiadÂł na tym miejscu.

J.P.: Boguœ by³ naturalnym kandydatem. Od pocz¹tku pracuje w TVN-ie, razem z Monik¹ Olejnik prowadzi³ Kropkê nad i. Pojawi³ siê w Faktach ju¿ we wrzeœniu ub.r. To jest te¿ kwestia charakteru. Bogdan to si³a spokoju. Ja natomiast wszystko biorê sobie do serca. Kiedy robiê program, który jest podszyty nerwami, a do tego dok³ada siê jeszcze czyjaœ z³oœÌ, ¿al, zawiœÌ, poczucie krzywdy z mojego powodu, nie jestem w stanie pracowaÌ, usi¹œÌ, uœmiechn¹Ì siê i powiedzieÌ: "Dobry wieczór. Fakty, Justyna Pochanke. Zapraszam". Drugim powodem, dla którego nie chcia³am prowadziÌ Faktów, to taka dziennikarska trudnoœÌ rozstania siê z wywiadami. W TVN 24 prowadzê wywiady i jest to formu³a, w której sprawdzam siê znacznie lepiej ni¿ w czystej prezenterce. Mam œwiadomoœÌ, ¿e posz³am krok dalej. Nie przedstawi³am siê, odczyta³am, tylko dowiedzia³am siê czegoœ. Fakty s¹ œwietne. Bez nich wydaje mi siê, ¿e nie mam tej kropki nad i, nie mam tego ostatniego komentarza Sekielskiego, Sianeckiego. W TVN 24 siada przede mn¹ Na³êcz, Borowski, Miller, Rokita, Celiùski, Cimoszewicz. Ju¿ nikt nie odmawia i to jest zwyciêstwo nad ogl¹dalnoœci¹, nad mas¹, nad wielkimi œwiat³ami. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Tu jest fragment wywiadu w ktĂłrym mĂłwi, Âże nie chce prowadziĂŚ faktĂłw tylko robiĂŚ wywiady.
AleÂż ona jest beszczelna i nieszczera i jak szybko zmienia zdanie. :twisted: :twisted: :twisted:

PS:Krasu nie zwracaj mi uwagi, Âże pisze 2 posty pod rzÂąd bo dotyczÂą czego innego i chciaÂłem aby byÂło to oddzielone od poprzedniego postu.
Krasu
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

Post autor: Krasu »

Wybvaczam :!: A za pokutĂŞ odmĂłw sobie...
Pozdrawiam - KRASU 8)
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

MoÂże 10 zdrowaÂśkĂłw. :lol: :lol: :lol:
ODPOWIEDZ