Zawsze jak wraca okoÂło pĂłlnocy to sobie mysli,Âże jeszcze zostaÂło Jej do umycia 30 garnkĂłw
Nie martwmy siĂŞ. Na szczĂŞÂście tych strudzonych zmywaniem garĂłw joasinych dÂłoni nie musimy oglÂądaĂŚ :devil: A tak wogĂłle to tak cwaniara ma pewnie zmywarkĂŞ i robota kuchennego, ktĂłry wszystko robi za niÂą
MoÂże wÂśrĂłd nas to rozluÂźniÂło atmosfere ale obawiam siĂŞ,Âże w wiekszym spectrum(mam na mysli Asie)to mogÂło atmosfere jeszcze bardziej zagĂŞÂściĂŚ
AÂśka sie juÂż pewnie gotuje
UmiaÂł by ktoÂś z Was uronic Âłzy przed kamerÂą dla Joasi Tam to byÂła norma takie zachowanie
JuÂż sobie to wyobraÂżam: Dzwonek do drzwi Joasi, ona otwiera w rĂŞczniku, z turbanem na gÂłowie i szczoteczkÂą do zĂŞbĂłw w ustach.
-Joanno, ktoœ pragn¹³ by Ciê przeprosiÌ, czy domyœlasz siê kto

(Joanna juÂż paruje ze zÂłoÂści)
*Pewnie od tych ***piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii*** z tego pieprzonego forum

Zrobili ze mnie furiatke, nigdy im nie wybacze
(PosÂłaniec dostaje tymi kwiatami z Âłeb, a Joasia trzaska drzwiami)
Wtedy chyba Âłzy byÂłyby nieuniknione
Takie przyjemne z pozytecznym PoÂżyteczne bo wychowa dobrze A przyjemne..sam nie wiem czemu
Ja lubie taki praktyczny sprzĂŞt, co siĂŞ nadaje do kilku rzeczy
W maszynce to mielenia miĂŞsa wyszÂłyby dredy -taka podpowiedÂź ale chyba nie chcemy tego
Joasiu, dredy sÂą obrzydliwe, a fe! AÂśka ma tak fajnie postrzĂŞpione wÂłosy, to pewnie efekt skracania ich tasakiem :mhm:
Albo powie -gdzie siĂŞ ty dziewucho wÂłuczysz po Âświecie tyle roboty w domu
ChÂłoliera dziewczyno, my tu z ojcem w szambie po kolana, nie wiadono w co rĂŞce wsadziĂŚ , a ty sobie biegasz po jakiejÂś Warszawce

JuÂż mi do Siemiatycz wracaĂŚ w te pendy. KtoÂś musi konfitury na zime przygotowaĂŚ, ogĂłry ukisiĂŚ
:devil: [/quote]