Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

WyobraÂżasz sobie JoasiĂŞ stojÂącÂą nad deskÂą i krojÂącÂą chleb
OczywiÂście ! W pewnym momencie rozlega siĂŞ gÂłoÂśne "auuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaa"
:devil: :devil: :devil: :devil:
Ja bym mĂłgÂł byc takim Joasinym miĂŞkkim papuĂŚkiem, w ktĂłrych chodzi po domu
A ja Joasinymi skarpetkami , ktĂłre otulajÂą jej stopki przed zimnem :tanczy: :xx:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

WyobraÂżasz sobie JoasiĂŞ stojÂącÂą nad deskÂą i krojÂącÂą chleb
Nie takie damy raczej przyziemnymi sprawami siĂŞ nie zajmujÂą :neutral:
Ale wyobrazam sobie JoasiĂŞstojÂącÂą nad deskÂą i krojÂącÂą nasze paluchy ÂżebyÂśmy nie mogli juÂż nic napisaĂŚ :shock: -to akurat bardziej prawdopodobne :shock:
Tylko przyjació³mi, jeœli liczy³eœ na coœ wiêcej
Mogliœmy byc dobrymi przyjacó³mi ;( ;( ;(
Joasiu bÂłagam CiĂŞ tylko niech Ci nie przyjdzie do gÂłowy poprawiaĂŚ wÂłosĂłw noÂżycami albo widelcem
Joasiu jak poÂłoÂżysz sobie wÂłosy na desce do krojenia i zaczniesz tÂłuc je mÂłotkiem do schabowych to prostownicy nie bedziesz potrzebowaÂła :shock:
zapytajmy KIM Joasiowym chciaÂłbyÂś byĂŚ
Jej anio³em stró¿em :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Joasiu bÂłagam CiĂŞ tylko niech Ci nie przyjdzie do gÂłowy poprawiaĂŚ wÂłosĂłw noÂżycami albo widelcem
A mo¿e wtedy wyczarowa³aby dla nas jak¹œ fajn¹ fryzurkê. W ka¿dym razie coœ nowego :rozglada:
ZnĂłw powraca odwieczny temat czym Joasiowym chciaÂłbyÂś byĂŚ
Ja bym móg³ byÌ jej paskiem. Zawsze gdy by³aby koniecznoœÌ dosta³aby nim w pupe :devil:
Nawet Lepper przeprasza - tak wiĂŞc Joasiu jeÂśli powiesz o co sie gniewasz to CiĂŞ Âładnie przeprosimy
MoglibyÂśmy wystÂąpiĂŚ w popularnym niegdyÂś i jakÂże ÂżenujÂącym programie Wybacz mi :P
W pewnym momencie rozlega siĂŞ gÂłoÂśne "auuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaa"
:devil: :devil: :devil:
[/quote]
maxxx

Post autor: maxxx »

adam pisze:Nie takie damy raczej przyziemnymi sprawami siĂŞ nie zajmujÂą
To Joasia nic w domu nie robi z prac domowych :shock: A jak jedzie od czasu do czasu do mamuni to Jej pewnie nic nie pozwala robiĂŚ :aniol: -"Ja ide zrobiĂŚ Ci obiad curusiu a Ty sobie odpocznij" ;)
A jak jest inaczej i Joasia spedza kaÂżda wolnÂą chwile nad garami :shock:
Zawsze jak wraca okoÂło pĂłlnocy to sobie mysli,Âże jeszcze zostaÂło Jej do umycia 30 garnkĂłw ;(
Ale Joasiu-my zakÂładamy,Âże jesteÂś prawidziwÂą damÂą i nie chcemy ÂżebyÂś siĂŞ przemĂŞczaÂła :aniol:
Ale wyobrazam sobie JoasiĂŞstojÂącÂą nad deskÂą i krojÂącÂą nasze paluchy ÂżebyÂśmy nie mogli juÂż nic napisaĂŚ -to akurat bardziej prawdopodobne
Móg³bym to bardziej rozwin¹Ì ale z racji pory wczesnej zaniecham :xx:
Joasiu jak poÂłoÂżysz sobie wÂłosy na desce do krojenia i zaczniesz tÂłuc je mÂłotkiem do schabowych to prostownicy nie bedziesz potrzebowaÂła
Joasia jest taka pomysÂłowa,Âże nie zdziwiÂłbym sie gdyby robiÂła sobie nowÂą fryzure we frytkownicy :xx:
Jej anio³em stró¿em
Pociesze:poÂśrednio jesteÂś :shock:
Znasz Jej kaÂżdy krok moÂżliwy do znania w obecnej sytuacji :spiewa:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
arczi
Fan Forum
Fan Forum

A mo¿e wtedy wyczarowa³aby dla nas jak¹œ fajn¹ fryzurkê. W ka¿dym razie coœ nowego :rozglada:
ZnĂłw powraca odwieczny temat czym Joasiowym chciaÂłbyÂś byĂŚ
Ja bym móg³ byÌ jej paskiem. Zawsze gdy by³aby koniecznoœÌ dosta³aby nim w pupe :devil:
Nawet Lepper przeprasza - tak wiĂŞc Joasiu jeÂśli powiesz o co sie gniewasz to CiĂŞ Âładnie przeprosimy
MoglibyÂśmy wystÂąpiĂŚ w popularnym niegdyÂś i jakÂże ÂżenujÂącym programie Wybacz mi :P
W pewnym momencie rozlega siĂŞ gÂłoÂśne "auuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaa"
:devil: :devil: :devil:

Jeszcze coÂś na rozluÂźnienie tej gĂŞstej atmosfery :twisted:
W zeszÂłotygodniowym Newsweeku wyczytaÂłem, Âże na Podlasiu mieszka bardzo duÂżo czarownic, ktĂłre rzucajÂą klÂątwy i uroki. To bardzo moÂżliwe :devil:

I jeszcze Joasia w roli g³ównej
Obrazek
maxxx

arczi pisze:A mo¿e wtedy wyczarowa³aby dla nas jak¹œ fajn¹ fryzurkê. W ka¿dym razie coœ nowego
MyÂślisz,Âże Joasia umiaÂłaby jakos wycieniowaĂŚ wÂłosy takim czymÂś :shock:
W maszynce to mielenia miĂŞsa wyszÂłyby dredy :shock: -taka podpowiedÂź ale chyba nie chcemy tego :shock: :xx: :cicho: :rydzyk:
Ja bym móg³ byÌ jej paskiem. Zawsze gdy by³aby koniecznoœÌ dosta³aby nim w pupe
Takie przyjemne z pozytecznym :devil: PoÂżyteczne bo wychowa dobrze :spiewa: A przyjemne..sam nie wiem czemu :nie: :spiewa:
MoglibyÂśmy wystÂąpiĂŚ w popularnym niegdyÂś i jakÂże ÂżenujÂącym programie Wybacz mi
UmiaÂł by ktoÂś z Was uronic Âłzy przed kamerÂą dla Joasi :shock: Tam to byÂła norma takie zachowanie :szalony:
W zeszÂłotygodniowym Newsweeku wyczytaÂłem, Âże na Podlasiu mieszka bardzo duÂżo czarownic, ktĂłre rzucajÂą klÂątwy i uroki. To bardzo moÂżliwe
MoÂże wÂśrĂłd nas to rozluÂźniÂło atmosfere ale obawiam siĂŞ,Âże w wiekszym spectrum(mam na mysli Asie)to mogÂło atmosfere jeszcze bardziej zagĂŞÂściĂŚ :xx:
Joasiu :!: KaÂżdy wie ,Âże niestety- ;( -jesteÂś czar... czar.. :shock: ...czar... czarujÂąca :aniol:
I jeszcze Joasia w roli g³ównej
Popularne zdjĂŞcie :P MaÂło mamy takich gdzie jest wiĂŞcej niÂż 1/2 Joasi :tanczy: :devil:
adam
Fan Forum
Fan Forum

W zeszÂłotygodniowym Newsweeku wyczytaÂłem, Âże na Podlasiu mieszka bardzo duÂżo czarownic, ktĂłre rzucajÂą klÂątwy i uroki. To bardzo moÂżliwe
Joasia jest czarodziejkÂą i teÂż rzuca uroki na ludzi i sprzĂŞt rtv :spiewa:
A jak jedzie od czasu do czasu do mamuni to Jej pewnie nic nie pozwala robiĂŚ -"Ja ide zrobiĂŚ Ci obiad curusiu a Ty sobie odpocznij"
Albo powie -gdzie siĂŞ ty dziewucho wÂłuczysz po Âświecie tyle roboty w domu :shock:
A jak jest inaczej i Joasia spedza kaÂżda wolnÂą chwile nad garami
No to Joasiu musisz wymieniĂŚ swojego ukochanego na mnie bo ja jestep przeszkolony w myciu naczyĂą i garnkĂłw :stop:
Zawsze jak wraca okoÂło pĂłlnocy to sobie mysli,Âże jeszcze zostaÂło Jej do umycia 30 garnkĂłw
Joasiu ja nie jem tyle co ten twĂłj ukochany -jak bĂŞdziesz szukaÂła ekonomicznego trutnia -to tylko ja :cicho:
Joasiu moÂże zamiast 30 -tu garnkĂłw kup naÂżeczonemu jakiÂś jeden wielki kocioÂł :shock:
maxxx

adam pisze:Joasia jest czarodziejkÂą i teÂż rzuca uroki na ludzi i sprzĂŞt rtv
No to juz wiemy :aniol: :Joasia jest czarujÂącÂą czarodziejkÂą :jupi:
Albo powie -gdzie siĂŞ ty dziewucho wÂłuczysz po Âświecie tyle roboty w domu
MoÂże tak byĂŚ :roll: MoÂże Joasia byÂła niezrozumiana :nie: .Ale nie bede analizowaÂł bez danych na ten temat :nie: Joasiu nie bĂŞde wÂścibski :cicho:
No to Joasiu musisz wymieniĂŚ swojego ukochanego na mnie bo ja jestep przeszkolony w myciu naczyĂą i garnkĂłw
Powiem tak:jak Joasia dobiera swoich....nie wiem przyjació³ powiedzmy pod k¹tem mycia naczyù to masz spore szanse :aniol:
Joasiu moÂże zamiast 30 -tu garnkĂłw kup naÂżeczonemu jakiÂś jeden wielki kocioÂł
Postaw mu siĂŞ Joasiu-powiedz ,Âże siĂŞ nie dotkniesz Âżadnej pracy kuchennej :nie:
Jak jest gÂłodny niech sobie sam gotuje :spiewa: :spiewa:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Zawsze jak wraca okoÂło pĂłlnocy to sobie mysli,Âże jeszcze zostaÂło Jej do umycia 30 garnkĂłw
Nie martwmy siĂŞ. Na szczĂŞÂście tych strudzonych zmywaniem garĂłw joasinych dÂłoni nie musimy oglÂądaĂŚ :devil: A tak wogĂłle to tak cwaniara ma pewnie zmywarkĂŞ i robota kuchennego, ktĂłry wszystko robi za niÂą :shock:
MoÂże wÂśrĂłd nas to rozluÂźniÂło atmosfere ale obawiam siĂŞ,Âże w wiekszym spectrum(mam na mysli Asie)to mogÂło atmosfere jeszcze bardziej zagĂŞÂściĂŚ
AÂśka sie juÂż pewnie gotuje :twisted:
UmiaÂł by ktoÂś z Was uronic Âłzy przed kamerÂą dla Joasi Tam to byÂła norma takie zachowanie
JuÂż sobie to wyobraÂżam: Dzwonek do drzwi Joasi, ona otwiera w rĂŞczniku, z turbanem na gÂłowie i szczoteczkÂą do zĂŞbĂłw w ustach.
-Joanno, ktoœ pragn¹³ by Ciê przeprosiÌ, czy domyœlasz siê kto :?:
(Joanna juÂż paruje ze zÂłoÂści)
*Pewnie od tych ***piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii*** z tego pieprzonego forum :evil: :evil: :evil: :evil: Zrobili ze mnie furiatke, nigdy im nie wybacze :shock:
(PosÂłaniec dostaje tymi kwiatami z Âłeb, a Joasia trzaska drzwiami)
Wtedy chyba Âłzy byÂłyby nieuniknione :P
Takie przyjemne z pozytecznym PoÂżyteczne bo wychowa dobrze A przyjemne..sam nie wiem czemu
Ja lubie taki praktyczny sprzĂŞt, co siĂŞ nadaje do kilku rzeczy :lol:
W maszynce to mielenia miĂŞsa wyszÂłyby dredy -taka podpowiedÂź ale chyba nie chcemy tego
Joasiu, dredy sÂą obrzydliwe, a fe! AÂśka ma tak fajnie postrzĂŞpione wÂłosy, to pewnie efekt skracania ich tasakiem :mhm:
Albo powie -gdzie siĂŞ ty dziewucho wÂłuczysz po Âświecie tyle roboty w domu
ChÂłoliera dziewczyno, my tu z ojcem w szambie po kolana, nie wiadono w co rĂŞce wsadziĂŚ , a ty sobie biegasz po jakiejÂś Warszawce :neutral: JuÂż mi do Siemiatycz wracaĂŚ w te pendy. KtoÂś musi konfitury na zime przygotowaĂŚ, ogĂłry ukisiĂŚ :shock:
:devil: [/quote]
adam
Fan Forum
Fan Forum

A tak wogĂłle to tak cwaniara ma pewnie zmywarkĂŞ i robota kuchennego, ktĂłry wszystko robi za niÂą
a moze ma nielegalnie zatrudnionÂą gosposiĂŞ :shock:

Co do programu wybacz mi to ja bym nakreÂśliÂł jeszcze czarniejszy scenariusz :shock:
UkrĂŞciÂła by Âłep samobĂłjcy ktĂłry by poszedÂł do niej z kwiatami a te kwiaty w sadziÂła by w otwĂłr w szyi :shock: i powiedziaÂła by; powiem wam jak mĂłwi nasz ukochany pan prezydent spie.....dziadu :shock:
JuÂż mi do Siemiatycz wracaĂŚ w te pendy. KtoÂś musi konfitury na zime przygotowaĂŚ, ogĂłry ukisiĂŚ
Joasi wcale nie trzeba wo³aÌ do domu bo ona sama bardzo chêtnie wraca ¿eby od nas odpocz¹Ì ;(
maxxx

A tak wogĂłle to tak cwaniara ma pewnie zmywarkĂŞ i robota kuchennego, ktĂłry wszystko robi za niÂą
Od poczÂątku o tym pomyÂślalem ale pomyÂślaÂłem rĂłwnieÂż ,Âże fajnie sie bedzie politowaĂŚ nad JoasiÂą to nie bede psuĂŚ zabawy :tanczy:
AÂśka sie juÂż pewnie gotuje
Ma tak gdzieÂś 39 i 9 kresek :D
JuÂż sobie to wyobraÂżam: Dzwonek do drzwi Joasi, ona otwiera w rĂŞczniku, z turbanem na gÂłowie i szczoteczkÂą do zĂŞbĂłw w ustach.
-Joanno, ktoœ pragn¹³ by Ciê przeprosiÌ, czy domyœlasz siê kto
(Joanna juÂż paruje ze zÂłoÂści)
*Pewnie od tych ***piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii*** z tego pieprzonego forum Zrobili ze mnie furiatke, nigdy im nie wybacze
(PosÂłaniec dostaje tymi kwiatami z Âłeb, a Joasia trzaska drzwiami)
Wtedy chyba Âłzy byÂłyby nieuniknione
No pieknie pieknie to wyreÂżyserowaÂłeÂś :devil: Joasiu nie bierz z tego przykÂładu :nie: No poczÂątek z tym recznikiem mi siĂŞ podoba :aniol: Ale koniec jest ÂżaÂłosny ;( BrakÂło by chusteczek :shock:
Ja lubie taki praktyczny sprzĂŞt, co siĂŞ nadaje do kilku rzeczy
To tak jak Asia np.ten nieszczesna mikrofono-lokĂłwka :devil:
Ale JÂą okropnie o to zaczepiamy :red: Dziewczyna ze dwa razy siĂŞ uczesaÂła Âżeby byĂŚ jeszcze piekniejsza a ciÂągnie siĂŞ to za NiÂą od miesiĂŞcy :stop: :stop: :stop:
AÂśka ma tak fajnie postrzĂŞpione wÂłosy, to pewnie efekt skracania ich tasakiem
MoÂże ale Joasia ma postrzepione :mhm: Zawsze myÂślaÂłem ,Âże ma proste ale moÂże ja sie nie znam :nie:
ChÂłoliera dziewczyno, my tu z ojcem w szambie po kolana, nie wiadono w co rĂŞce wsadziĂŚ , a ty sobie biegasz po jakiejÂś Warszawce JuÂż mi do Siemiatycz wracaĂŚ w te pendy. KtoÂś musi konfitury na zime przygotowaĂŚ, ogĂłry ukisiĂŚ
:devil: :devil: Szanowni rodzice Joasi :aniol: Wyimaginujcie sobie,Âże Wasza szanowna cĂłrka jest gwiazdÂą 8) :D
arczi
Fan Forum
Fan Forum

a moze ma nielegalnie zatrudnionÂą gosposiĂŞ
Albo co gorsza gospodarza, jakiegoÂś przystojnego ukraiĂąca :stop:
Joasi wcale nie trzeba wo³aÌ do domu bo ona sama bardzo chêtnie wraca ¿eby od nas odpocz¹Ì
Niedobra Joasia ;(
fajnie sie bedzie politowaĂŚ nad JoasiÂą
MoÂże to juÂż czas, Âżeby ona siĂŞ nad nami politowaÂła :?
Ma tak gdzieÂś 39 i 9 kresek
I ciÂągle roÂśnie........
Ale koniec jest ÂżaÂłosny BrakÂło by chusteczek
PuÂściÂłem wodze fantazji i nie wiedziaÂłem juÂż jak skoĂączyĂŚ :rozglada:
To tak jak Asia np.ten nieszczesna mikrofono-lokĂłwka
Zawsze wiedzia³em, ze coœ mnie z ni¹ ³¹czy :P
Zawsze myÂślaÂłem ,Âże ma proste ale moÂże ja sie nie znam

No o to chodzi, Âże ja teÂż :nie: . Ale chodziÂło mi o koĂącĂłwki a je chyba zazwyczaj fryzjer ciacha takimi tempymi noÂżycami, Âżeby byÂł taki efekt postrzĂŞpienia. Mam teÂż takÂą koleÂżanke, ktĂłra chodzi do fryzjera, ktĂłry to robi ÂżyletkÂą :shock:
maxxx

MoÂże to juÂż czas, Âżeby ona siĂŞ nad nami politowaÂła
Adamowej rĂŞki poÂżaÂłowaĂŚ nie chciaÂła :nie: MoÂże polituje :tanczy:
PuÂściÂłem wodze fantazji i nie wiedziaÂłem juÂż jak skoĂączyĂŚ
Zosta³y by wióra po nas :xx: Od Joasi to jeszcze dostac pó³ biedy gorzej jak ten gospoœ ma czarny pas w judo :shock:
Zawsze wiedzia³em, ze coœ mnie z ni¹ ³¹czy
No nie gadaj,Âże uÂżywasz mikrofono-lokĂłwki :devil: :tanczy:
No o to chodzi, Âże ja teÂż . Ale chodziÂło mi o koĂącĂłwki a je chyba zazwyczaj fryzjer ciacha takimi tempymi noÂżycami, Âżeby byÂł taki efekt postrzĂŞpienia. Mam teÂż takÂą koleÂżanke, ktĂłra chodzi do fryzjera, ktĂłry to robi ÂżyletkÂą
No takie noÂżyczki z takimi zĂŞbami :tanczy: Przyczesuje rĂłwno i ciach :hmm:
Spoko spoko znasz siĂŞ :aniol: MogÂła by Joasia jeszcze czasami wywijac koĂącĂłwki w druga stronĂŞ :P
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Adamowej rĂŞki poÂżaÂłowaĂŚ nie chciaÂła MoÂże polituje
Kiedy nastÂąpi ten przeÂłom, gdy Joasia nas pokocha :?: ;(
Od Joasi to jeszcze dostac pó³ biedy gorzej jak ten gospoœ ma czarny pas w judo
Aœka pewnie siê z nim wozi po mieœie w wszystkich wyzywaj¹ a póŸniej uciekaj¹ :P Ale zabawa............
No nie gadaj,Âże uÂżywasz mikrofono-lokĂłwki
OdkryÂłeÂś mojÂą najwiĂŞkszÂą tajemnicĂŞ :devil: :red:
MogÂła by Joasia jeszcze czasami wywijac koĂącĂłwki w druga stronĂŞ
MogÂłaby w koĂącu coÂś zmieniĂŚ. A jakby siĂŞ przefarbowaÂła na czarno :?: :nie: to chyba nie jest dobry pomysÂł, ale taki kolor jak ma Patrycja R. jest fajny :rozglada:
maxxx

Kiedy nastÂąpi ten przeÂłom, gdy Joasia nas pokocha
Jak zejdÂą Âśniegi :aniol:
OdkryÂłeÂś mojÂą najwiĂŞkszÂą tajemnicĂŞ
Ty mam nadziejĂŞ,Âże nie braÂłes sobie naszych ÂżartĂłw do serca i nie jestes taki obraÂżalski jak Joasia :rydzyk: Ty jeÂśli to robisz to przynajmniej nie przy ludziach :tanczy:
MogÂłaby w koĂącu coÂś zmieniĂŚ. A jakby siĂŞ przefarbowaÂła na czarno to chyba nie jest dobry pomysÂł, ale taki kolor jak ma Patrycja R. jest fajny
Nie wiem czy bym zaakceptowaÂł Joasie czarnowÂłosÂą :shock: OczywiÂście nie mam nic przeciwko brunetka ale nie wiem jakoÂś Joasia musi byĂŚ blondynka i koniec :aniol:
MoÂże cos sie pobawiĂŚ z odcieniami ale bez drastycznych krokĂłw :stop: :aniol:
ODPOWIEDZ