Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

..kto by siĂŞ dzis Agatki na poÂłudniu Polski spodziewaÂł :o
Ja miaÂłam jakieÂś dziwne przeczucie, Âże Agata jedzie na poÂłudnie :mhm:
W koĂącu z Poznania do Jarocina jest i tak na poÂłudnie :neutral: Tylko, Âże pod CzĂŞstochowĂŞ trochĂŞ dalej :rozglada: Jak widaĂŚ zrezygnowali z zabawy na rzecz tragicznych doniesieĂą :neutral:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Relacja mp3
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

not that kind pisze:
Orzesz :o MogÂłaÂś siĂŞ z nami, a dokÂładniej z obieÂżyÂświatem i pewnie Blackiem teÂż bo go nie ma tym przeczuciem podzieliĂŚ -nastĂŞpnym razem koniecznie to zrĂłb :)
W koĂącu z Poznania do Jarocina jest i tak na poÂłudnie :neutral: Tylko, Âże pod CzĂŞstochowĂŞ trochĂŞ dalej :rozglada: Jak widaĂŚ zrezygnowali z zabawy na rzecz tragicznych doniesieĂą :neutral:
A Agatka ma z³o¿on¹ osobowoœÌ, odnajduje siê wszêdzie -to taka reporterka to taùca i do ró¿aùca :brawa: :brawa:

Gdzie myÂśmy jÂą znaleÂźli :szalony: ??
Relacja mp3
Jak zwykle pomyÂślaÂłaÂś o wszystkim :* DziĂŞ..... a nie :lol2: MieliÂśmy ci nie dziĂŞkowaĂŚ ;)
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

not that kind pisze:
..notko nastĂŞpnym razem masz mnie koniecznie poinformowaĂŚ :)
..bo ja z moim przeczuciem to nawet nie mĂłgÂłbym prognozy pogody przepowiadaĂŚ :hmm:
A Agatka ma z³o¿on¹ osobowoœÌ, odnajduje siê wszêdzie -to taka reporterka to taùca i do ró¿aùca :brawa: :brawa:
..coraz bardziej i z kaÂżdym razem mocniej nas w tym utwierdza :D
Nie katastrofy a kataklizmu ;) Gwoli ÂścisÂłoÂści i upierdliwoÂści ;)
..niech ci bĂŞdzie ;)
..zwÂłaszcza Âże masz racjĂŞ ;)
Najprawdopodobniej tak wÂłaÂśnie byÂło :] A mysmy siĂŞ pieklili o jakiÂś festiwal :hmm: WÂłaÂściwie to wolaÂłbym AgatkĂŞ z festiwalu bo tak nieczĂŞsto siĂŞ uÂśmiecha a tam byÂła totalnie rozpromieniona :)
..ale z to przejêcie..troska..wspó³czucie te¿ s¹ bardzo efektowne i zawsze na miejscu - czyli adekwatne do sytuacji :P :P

Ale tutaj teÂż piĂŞkna -jak widaĂŚ w kaÂżdym nastroju i klimacie jej do twarzy :P :P
..zgoda :D
..ale sÂądzĂŞ jeszcze wielu nastrojĂłw nie widzieliÂśmy :D
..mam nadziejĂŞ Âże zobaczymy :szalony:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

JuÂż myÂślaÂłem, Âże w raporcie teÂż nic nie bĂŞdzie, bo tak schodziÂł serwis po serwisie :spiewa:
Ale za to w drugiej czĂŞsci raportu Agatka byÂła

notka nie wiem, czy oglÂądaÂła, ale pewnie nie wiĂŞc przejmĂŞ fuchĂŞ :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Ale jak masz notka to ÂśmiaÂło rzucaj na pohybel moim capsom :lol2:
A jak myÂślicie zostanie tam, czy wrĂłci jutro do domu :rozglada:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:JuÂż myÂślaÂłem, Âże w raporcie teÂż nic nie bĂŞdzie, bo tak schodziÂł serwis po serwisie :spiewa:
Ale za to w drugiej czĂŞsci raportu Agatka byÂła
..byÂła :?: :o
..to ja myœla³em ¿e jak w pierwszej nie by³o to póŸniej tym bardziej :hmm:
..a póŸniej w nocy te¿ coœ by³o :rozglada:
notka nie wiem, czy oglÂądaÂła, ale pewnie nie wiĂŞc przejmĂŞ fuchĂŞ :D
..ja mam nadziejĂŞ Âże jednak tak :rydzyk:
..bo..zresztÂą sam wiesz ;)
..ale pewnie gydyby nagraÂła to juÂż byÂśmy siĂŞ capsami delektowali :rozglada:
A jak myÂślicie zostanie tam, czy wrĂłci jutro do domu :rozglada:
..juÂż wiemy Âże nie wrĂłciÂła Âże jest na miejscu wichury :]

..tylko capsĂłw nie mam bo mi siĂŞ strona otworzyĂŚ nie chce ;(
..nie wiem czy coÂś nie tak z mojÂą przeglÂądarkÂą :neutral:

..jakby ktoÂś mĂłgÂł to niech wykona parĂŞ capsĂłw :rydzyk:
..jeÂśli mi nie uda siĂŞ uporaĂŚ z awariÂą :rozglada:
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Kiedy Agata w relacji w raporcie wieczornym zadaÂła pytanie poszkodowanym z Adamowa, czy dostali coÂś ciepÂłego do jedzenia, sam zdaÂłem sobie pytanie, czy to taki konspekt przygotowany wczeÂśniej przed rozmowÂą, czy po prostu.... ma takie Dobre Serce ? :aniol:
maxxx

Post autor: maxxx »

byÂła
..to ja myœla³em ¿e jak w pierwszej nie by³o to póŸniej tym bardziej
..a póŸniej w nocy te¿ coœ by³o
ByÂła jeszcze w serwisie o 22 wczoraj w nocnej scenerii :uhh:
sam zdaÂłem sobie pytanie, czy to taki konspekt przygotowany wczeÂśniej przed rozmowÂą, czy po prostu.... ma takie Dobre Serce ?
Pewnie to drugie ;) DziÂś tez czĂŞsto mĂłwi o jedzeniu :aniol:
Nobo w sumie to waÂżna rzecz :rozglada: .
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

ChÂłopaki tylko nie mĂłwcie, Âże nie macie capsĂłw z wczoraj z tej ''nocnej scenerii' :o ?? :rydzyk:

Po raporcie teÂż daÂłem sobie ''wytchnienie'' :hmm: :hmm: :hmm: :hmm:

B³¹dddddddddd :hmm: :hmm: :hmm:

Dzisiaj od rana od wczesnych godzin rannych oglÂądam tvn24 :) I relacje i rozmowy - wszystkie Âświetne, poruszajÂące :brawa: :brawa:

Niestety teraz znów mykn¹³ Agatce temat, bo wa¿niejszy od wszystkiego jest wypadek we Francji :neutral:
sam zdaÂłem sobie pytanie, czy to taki konspekt przygotowany wczeÂśniej przed rozmowÂą, czy po prostu.... ma takie Dobre Serce ?
Pewnie to drugie ;) DziÂś tez czĂŞsto mĂłwi o jedzeniu :aniol:
Nobo w sumie to waÂżna rzecz :rozglada: .
TeÂż myÂślĂŞ, Âże i jedno i drugie, ale w koĂącu tak mĂłwi siĂŞ o wielkiej pomocy, odbudowywaniu , sprzÂątaniu, a tu przecieÂż nawet takich podstawowych rzeczy ludzie nie majÂą ;(
Agatka widzi to najlepiej :)
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..widzĂŞ Âże juÂż nas jest wiĂŞcej - wszystko u mnie sprawnie juÂż dziaÂła - tylko Âże teraz jest mi niepotrzebne ;(
marcinkowsky pisze:ChÂłopaki tylko nie mĂłwcie, Âże nie macie capsĂłw z wczoraj z tej ''nocnej scenerii' :o ?? :rydzyk:
..chÂłopaki - prosiÂłem :rydzyk: :(

..notka - gdzie jesteÂś - hop hop :?:
..bez echa ;(

Po raporcie teÂż daÂłem sobie ''wytchnienie'' :hmm: :hmm: :hmm: :hmm:

B³¹dddddddddd :hmm: :hmm: :hmm:
.ojjjj straszliwa pomyÂłka ;(
..ale przecieÂż moÂżna byÂło siĂŞ tego domyÂśliĂŚ :rozglada:

Dzisiaj od rana od wczesnych godzin rannych oglÂądam tvn24 :) I relacje i rozmowy - wszystkie Âświetne, poruszajÂące :brawa: :brawa:
..tak :)
..ale tak na dobrÂą sprawĂŞ to tylko w poranku i trochĂŞ z poczÂątku dnÂż :)
..bo póŸniej to ju¿ dotar³a do nas informacja o wypadku :/
Niestety teraz znów mykn¹³ Agatce temat, bo wa¿niejszy od wszystkiego jest wypadek we Francji :neutral:
..wiecie co - pecha mamy :/
..jak miaÂł byĂŚ wesoÂły Jarocin to siĂŞ wydarzyÂła tragedia na ÂŚlÂąsku :/
..najpierw jeszcze sprawa Mazura pokrzyÂżowaÂła nam plany :/
..jak AgatkĂŞ dali na ÂŚlÂąsk to znĂłw ramĂłwkĂŞ zdominowaÂła inna tragedia :/
..fatum ci¹¿y nam nami :hmm:

..do Francji chyba jej nie wyÂślÂą :?: :spiewa:
..a szkoda bo relacjonowa³aby ten wypadek perfekcyjnie - tak ¿e nikt nie móg³by przeœÌ obojêtnie :brawa:

..ale dla nas skoĂączyÂła siĂŞ tzw. 'niedziela na Âżywo' :(
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..widzĂŞ Âże juÂż nas jest wiĂŞcej - wszystko u mnie sprawnie juÂż dziaÂła - tylko Âże teraz jest mi niepotrzebne ;(
I co nam po tym kiedy nie ma tej najwaÂżniejszej ..... dwĂłch najwaÂżniejszych :)
Wpierw, Âże nie ma tej, ktĂłra dostarcza inspiracji, a dalej, Âże nie ma tej, ktĂłra najwspanialej dokumentuje to, co nasza inspiracja stworzy ;(
obieÂżyÂświat pisze:..wiecie co - pecha mamy :/
..jak miaÂł byĂŚ wesoÂły Jarocin to siĂŞ wydarzyÂła tragedia na ÂŚlÂąsku :/
..najpierw jeszcze sprawa Mazura pokrzyÂżowaÂła nam plany :/
..jak AgatkĂŞ dali na ÂŚlÂąsk to znĂłw ramĂłwkĂŞ zdominowaÂła inna tragedia :/
..fatum ci¹¿y nam nami :hmm:

Fatum swojÂą drogÂą -przeznaczenia siĂŞ nie zmieni :/
Nie chcĂŞ nic mĂłwiĂŚ, do niczego siĂŞ przyznawaĂŚ, ale to chyba przeze mnie :rozglada: :hmm: ZresztÂą na pewno sami juÂż na to wpadliÂście, odkÂąd sytuacja z lajfami zaczĂŞÂła siĂŞ mocno chrzaniĂŚ :neutral: Od kiedy :hyh: ?? Od czasu mojego powrotu :hmm:
Muszê to chyba wzi¹Ì sobie do serca :neutral:

..ale dla nas skoĂączyÂła siĂŞ tzw. 'niedziela na Âżywo' :(
Polacy poszkodowani przez wichurĂŞ :uhh: Jacy Polacy :uhh: Przez jakÂą wichurĂŞ :uhh:

Agatko -wracaj bezpiecznie do domciu :*
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Na poczÂątek usprawiedliwienie nieobecnoÂści :] Mojej :D
Ano miaÂłem taki trochĂŞ wyjazdowy weekend :/ Ale Âże tak powiem widziaÂłem niemal wszystkie relacje wczoraj i dziÂś :jupi: Jak to moÂżliwe - nie pytajcie. Po prostu jest i basta :D Z tego, co widzĂŞ, to Wy wcale teÂż tak duÂżo nie przegapiliÂście ;)
W sobotê wszyscy czekaliœmy na Jarocin, ale Agatka ju¿ pewnie wczeœniej wiedzia³a, ¿e pojedzie dalej :) Patrz: ekwipunek w postaci dwóch marynar ;) Po pierwsze na festiwal nie pojecha³aby w marynarze, a po drugie, gdyby jednak :lol2: (w co w¹tpiê), to nie wiedzia³a, ¿e ma zabraÌ dwie ;) Wiêc na pewno ju¿ rankiem j¹ o ewentualnej zmianie planów poinformowali ;) Wasze pierwsze capsy - od notki :* pochodz¹ z 17'stej, a Agatka rozmawia³a ju¿ wczeœniej z trzema mieszkankami Adamowa - có¿ to by³a za poruszaj¹ca rozmowa - dojœÌ do siebie nie mog³em po wyznaniach kobiety, co do których sprowokowa³a j¹ i których wys³ucha³a Agatka - czy ona ma te¿ zapêdy na psychologa? :) Pisaliœcie o widocznym i s³yszalnym g³êbokim poruszeniu, jakie emanowa³o z Agatki ... mo¿na powiedzieÌ, ¿e nie ka¿dy reporter potrafi tak bardzo otworzyÌ siê i obna¿yÌ z emocji na wizji, z regu³y ograniczaj¹ siê do bezemocjonalnych relacji, ale nie Agatka - wra¿liwoœÌ, tê cechê ju¿ dawno temu u niej odkryliœmy :) Nie chcê siê przechwalaÌ, ale czujê, ¿e i ja gdybym by³ tam na miejscu, to rzuci³bym siê tym tak bardzo poszkodowanym ludziom z pomoc¹ :( A jako ¿e nie jestem reporterem, to go³ymi rêkami pomaga³bym im uprz¹taÌ ten prawie jak powojenny krajobraz ;( S¹ oczywiœcie te¿ inne - poza dziennikarskim i czysto ludzkim - sposoby na pomo¿enie - weŸmy to sobie do serc, moi mili, naprawdê :)
Wracaj¹c do pracy jak¹ wykona³a Agatka, to w sobotê wieczór, po 20'stej i po 22'giej to samo. Tym razem sprawdza³a jak ludziom ¿yje siê noc¹, czyli o najtrudniejszej porze doby. Efekty tego widaÌ by³o na póŸniejszych materia³ach filmowych, zreszt¹ nawet dziœ prezentowanych z rana na antenie tvn24, zanim oczywiœcie wydarzy³ siê kolejny tragiczny wypadek.
Mogliœmy zaledwie co prawda wiêksz¹ czêœÌ, ale jednak nie ca³y Poranek œledziÌ razem z Agatk¹ œledziÌ kolejny dzieù zmagaù tym razem mieszkaùców K³omnic ... i nie chcê w Was rozj¹trzaÌ negatywnych emocji, ale czy zdajecie sobie sprawê z tego, ile tak naprawdê wspania³ych relacji dziœ mogliœmy podziwiaÌ ...?

ÂŻycie jest okrutne ... mieliÂśmy 3 dni ÂświĂŞtowaĂŚ na festiwalu z naszÂą ÂślicznÂą i rozweselonÂą na maxa AgatkÂą, ktĂłra nawet z marynary postanowiÂła na czas tego ÂświĂŞta wyskoczyĂŚ, a my ani jednego dnia uczty tak do koĂąca nie mogliÂśmy przeÂżyĂŚ ;( Nawet wspĂłlnego Âżycia z AgatkÂą w ÂżaÂłobie nam teraz ÂżaÂłujÂą ;(
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Black Jack '62 pisze:Na poczÂątek usprawiedliwienie nieobecnoÂści :] Mojej :D
Ano miaÂłem taki trochĂŞ wyjazdowy weekend :/ Ale Âże tak powiem widziaÂłem niemal wszystkie relacje wczoraj i dziÂś :jupi: Jak to moÂżliwe - nie pytajcie. Po prostu jest i basta :D
..jestem bardzo ciekawy jak Ci siĂŞ to udaÂło :>
..chciaÂłbym znaĂŚ przepis i samemu wcieliĂŚ go w Âżycie :neutral:
Z tego, co widzĂŞ, to Wy wcale teÂż tak duÂżo nie przegapiliÂście ;)
..nie szkodzi - kaÂżda..choĂŚby jedna relacja przegapiona przeze mnie jest juÂż dla mnie wystarczajÂącym powodem do rozpaczy ;(
W sobotĂŞ wszyscy czekaliÂśmy na Jarocin, ale Agatka juÂż pewnie wczeÂśniej wiedziaÂła, Âże pojedzie dalej :) Patrz: ekwipunek w postaci dwĂłch marynar ;) Po pierwsze na festiwal nie pojechaÂłaby w marynarze, a po drugie, gdyby jednak :lol2: (w co wÂątpiĂŞ), to nie wiedziaÂła, Âże ma zabraĂŚ dwie ;)
..a moze w dÂłuÂższe trasy - takie jak np. do Jarocina - zabiera ze sobÂą oprĂłcz 'cywilnego' stroju zawsze dwie..albo wiĂŞcej wersji 'roboczych uniformĂłw' :lol2:
..tak na wszelki wypadek :rozglada:
Mogliœmy zaledwie co prawda wiêksz¹ czêœÌ, ale jednak nie ca³y Poranek œledziÌ razem z Agatk¹ œledziÌ kolejny dzieù zmagaù tym razem mieszkaùców K³omnic ... i nie chcê w Was rozj¹trzaÌ negatywnych emocji, ale czy zdajecie sobie sprawê z tego, ile tak naprawdê wspania³ych relacji dziœ mogliœmy podziwiaÌ ...?
..jak tak prĂłbowaÂłem liczyĂŚ..to wyszÂło mi..Âże okoÂło 10.
..to wesja minimum :stop:
..co to jest 10 wejœÌ :spiewa:
ÂŻycie jest okrutne ... mieliÂśmy 3 dni ÂświĂŞtowaĂŚ na festiwalu z naszÂą ÂślicznÂą i rozweselonÂą na maxa AgatkÂą, ktĂłra nawet z marynary postanowiÂła na czas tego ÂświĂŞta wyskoczyĂŚ, a my ani jednego dnia uczty tak do koĂąca nie mogliÂśmy przeÂżyĂŚ ;( Nawet wspĂłlnego Âżycia z AgatkÂą w ÂżaÂłobie nam teraz ÂżaÂłujÂą ;(
..Âżycie ma czĂŞsto sÂłodko-gorzki smak..Black :devil: :devil:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Mam trochĂŞ capsĂłw i mp3. WrzuciĂŚ wszystkie od razu, czy chcecie stopniowÂą mini-lawinĂŞ? ;)

Tylko nie popadajcie w skrajnÂą euforiĂŞ, bo i ja miaÂłam zarĂłwno dziÂś jak i wczoraj caÂłkiem sporo problemĂłw technicznych, wiĂŞc wszystkich relacji nagraĂŚ nie zdoÂłaÂłam :/
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..notka :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi:
..nawet nie wyobraÂżasz sobie jak na ciebie czekaliÂśmy tu wszyscy :* :*
..pokrzep nas i namaœÌ Agatk¹ pod ró¿nymi postaciami :rydzyk:

..to nic Âże nie masz wszystkiego ;)
..przecieÂż jak mawiajÂą - nie moÂżna mieĂŚ wszystkiego :lol:
WrzuciĂŚ wszystkie od razu, czy chcecie stopniÂą mini-lawinĂŞ?
..moÂże byĂŚ stopniowo :D
not that kind
Bywalec
Bywalec

No dobrze :D
To, jak sami widzicie, capsy z drugiej czĂŞÂści raportu z wczoraj :arrow:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Niestety, gdzieÂś mi siĂŞ zapodziaÂło mp3 :hmm: Ale jak znajdĂŞ to wrzucĂŞ ;)
Wczoraj na tym etapie skoĂączyÂłam ''przygodĂŞ'' z tvn24, bo po ciÂągÂłym wpatrywaniu siĂŞ w te obrazki, ktĂłre sÂą za AgatÂą i z prawej strony ekranu i tak juÂż miaÂłam spore problemy z zaÂśniĂŞciem :stop:
ODPOWIEDZ