Ja miaÂłam jakieÂś dziwne przeczucie, Âże Agata jedzie na poÂłudnie :mhm:..kto by siĂŞ dzis Agatki na poÂłudniu Polski spodziewaÂł :o
W koĂącu z Poznania do Jarocina jest i tak na poÂłudnie

Relacja mp3
Moderator: Łukasz
Ja miaÂłam jakieÂś dziwne przeczucie, Âże Agata jedzie na poÂłudnie :mhm:..kto by siĂŞ dzis Agatki na poÂłudniu Polski spodziewaÂł :o
Orzesz :o MogÂłaÂś siĂŞ z nami, a dokÂładniej z obieÂżyÂświatem i pewnie Blackiem teÂż bo go nie ma tym przeczuciem podzieliĂŚ -nastĂŞpnym razem koniecznie to zrĂłbnot that kind pisze:Ja miaÂłam jakieÂś dziwne przeczucie, Âże Agata jedzie na poÂłudnie :mhm:..kto by siĂŞ dzis Agatki na poÂłudniu Polski spodziewaÂł :o
A Agatka ma z³o¿on¹ osobowoœÌ, odnajduje siê wszêdzie -to taka reporterka to taùca i do ró¿aùca :brawa: :brawa:W koùcu z Poznania do Jarocina jest i tak na po³udnieTylko, ¿e pod Czêstochowê trochê dalej :rozglada: Jak widaÌ zrezygnowali z zabawy na rzecz tragicznych doniesieù
![]()
Jak zwykle pomyÂślaÂłaÂś o wszystkim :* DziĂŞ..... a nieRelacja mp3
..notko nastĂŞpnym razem masz mnie koniecznie poinformowaĂŚnot that kind pisze:Ja miaÂłam jakieÂś dziwne przeczucie, Âże Agata jedzie na poÂłudnie :mhm:..kto by siĂŞ dzis Agatki na poÂłudniu Polski spodziewaÂł :o
W koĂącu z Poznania do Jarocina jest i tak na poÂłudnieTylko, Âże pod CzĂŞstochowĂŞ trochĂŞ dalej :rozglada: Jak widaĂŚ zrezygnowali z zabawy na rzecz tragicznych doniesieĂą
![]()
..coraz bardziej i z ka¿dym razem mocniej nas w tym utwierdzaA Agatka ma z³o¿on¹ osobowoœÌ, odnajduje siê wszêdzie -to taka reporterka to taùca i do ró¿aùca :brawa: :brawa:
..niech ci bĂŞdzieNie katastrofy a kataklizmuGwoli ÂścisÂłoÂści i upierdliwoÂści
..ale z to przejêcie..troska..wspó³czucie te¿ s¹ bardzo efektowne i zawsze na miejscu - czyli adekwatne do sytuacjiNajprawdopodobniej tak w³aœnie by³o :] A mysmy siê pieklili o jakiœ festiwal :hmm: W³aœciwie to wola³bym Agatkê z festiwalu bo tak nieczêsto siê uœmiecha a tam by³a totalnie rozpromieniona
..zgodaAle tutaj teÂż piĂŞkna -jak widaĂŚ w kaÂżdym nastroju i klimacie jej do twarzy![]()
..byÂłamarcinkowsky pisze:JuÂż myÂślaÂłem, Âże w raporcie teÂż nic nie bĂŞdzie, bo tak schodziÂł serwis po serwisie :spiewa:
Ale za to w drugiej czĂŞsci raportu Agatka byÂła
..ja mam nadziejĂŞ Âże jednak tak :rydzyk:notka nie wiem, czy oglÂądaÂła, ale pewnie nie wiĂŞc przejmĂŞ fuchĂŞ![]()
..juÂż wiemy Âże nie wrĂłciÂła Âże jest na miejscu wichury :]A jak myÂślicie zostanie tam, czy wrĂłci jutro do domu :rozglada:
ByÂła jeszcze w serwisie o 22 wczoraj w nocnej scenerii :uhh:byÂła
..to ja myœla³em ¿e jak w pierwszej nie by³o to póŸniej tym bardziej
..a póŸniej w nocy te¿ coœ by³o
Pewnie to drugiesam zdaÂłem sobie pytanie, czy to taki konspekt przygotowany wczeÂśniej przed rozmowÂą, czy po prostu.... ma takie Dobre Serce ?
TeÂż myÂślĂŞ, Âże i jedno i drugie, ale w koĂącu tak mĂłwi siĂŞ o wielkiej pomocy, odbudowywaniu , sprzÂątaniu, a tu przecieÂż nawet takich podstawowych rzeczy ludzie nie majÂąPewnie to drugiesam zdaÂłem sobie pytanie, czy to taki konspekt przygotowany wczeÂśniej przed rozmowÂą, czy po prostu.... ma takie Dobre Serce ?DziÂś tez czĂŞsto mĂłwi o jedzeniu :aniol:
Nobo w sumie to waÂżna rzecz :rozglada: .
..chÂłopaki - prosiÂłem :rydzyk:marcinkowsky pisze:ChÂłopaki tylko nie mĂłwcie, Âże nie macie capsĂłw z wczoraj z tej ''nocnej scenerii' :o ?? :rydzyk:
.ojjjj straszliwa pomyÂłkaPo raporcie teÂż daÂłem sobie ''wytchnienie'' :hmm: :hmm: :hmm: :hmm:
B³¹dddddddddd :hmm: :hmm: :hmm:
..takDzisiaj od rana od wczesnych godzin rannych oglÂądam tvn24I relacje i rozmowy - wszystkie Âświetne, poruszajÂące :brawa: :brawa:
..wiecie co - pecha mamy :/Niestety teraz znów mykn¹³ Agatce temat, bo wa¿niejszy od wszystkiego jest wypadek we Francji![]()
I co nam po tym kiedy nie ma tej najwaÂżniejszej ..... dwĂłch najwaÂżniejszychobieÂżyÂświat pisze:..widzĂŞ Âże juÂż nas jest wiĂŞcej - wszystko u mnie sprawnie juÂż dziaÂła - tylko Âże teraz jest mi niepotrzebne![]()
obieÂżyÂświat pisze:..wiecie co - pecha mamy :/
..jak miaÂł byĂŚ wesoÂły Jarocin to siĂŞ wydarzyÂła tragedia na ÂŚlÂąsku :/
..najpierw jeszcze sprawa Mazura pokrzyÂżowaÂła nam plany :/
..jak AgatkĂŞ dali na ÂŚlÂąsk to znĂłw ramĂłwkĂŞ zdominowaÂła inna tragedia :/
..fatum ci¹¿y nam nami :hmm:
Polacy poszkodowani przez wichurĂŞ :uhh: Jacy Polacy :uhh: Przez jakÂą wichurĂŞ :uhh:..ale dla nas skoĂączyÂła siĂŞ tzw. 'niedziela na Âżywo'
..jestem bardzo ciekawy jak Ci siĂŞ to udaÂło :>Black Jack '62 pisze:Na poczÂątek usprawiedliwienie nieobecnoÂści :] Mojej![]()
Ano miaÂłem taki trochĂŞ wyjazdowy weekend :/ Ale Âże tak powiem widziaÂłem niemal wszystkie relacje wczoraj i dziÂś :jupi: Jak to moÂżliwe - nie pytajcie. Po prostu jest i basta![]()
..nie szkodzi - kaÂżda..choĂŚby jedna relacja przegapiona przeze mnie jest juÂż dla mnie wystarczajÂącym powodem do rozpaczyZ tego, co widzĂŞ, to Wy wcale teÂż tak duÂżo nie przegapiliÂście![]()
..a moze w dÂłuÂższe trasy - takie jak np. do Jarocina - zabiera ze sobÂą oprĂłcz 'cywilnego' stroju zawsze dwie..albo wiĂŞcej wersji 'roboczych uniformĂłw'W sobotĂŞ wszyscy czekaliÂśmy na Jarocin, ale Agatka juÂż pewnie wczeÂśniej wiedziaÂła, Âże pojedzie dalejPatrz: ekwipunek w postaci dwĂłch marynar
Po pierwsze na festiwal nie pojechaÂłaby w marynarze, a po drugie, gdyby jednak
(w co wÂątpiĂŞ), to nie wiedziaÂła, Âże ma zabraĂŚ dwie
..jak tak próbowa³em liczyÌ..to wysz³o mi..¿e oko³o 10.Mogliœmy zaledwie co prawda wiêksz¹ czêœÌ, ale jednak nie ca³y Poranek œledziÌ razem z Agatk¹ œledziÌ kolejny dzieù zmagaù tym razem mieszkaùców K³omnic ... i nie chcê w Was rozj¹trzaÌ negatywnych emocji, ale czy zdajecie sobie sprawê z tego, ile tak naprawdê wspania³ych relacji dziœ mogliœmy podziwiaÌ ...?
..Âżycie ma czĂŞsto sÂłodko-gorzki smak..Black :devil: :devil:ÂŻycie jest okrutne ... mieliÂśmy 3 dni ÂświĂŞtowaĂŚ na festiwalu z naszÂą ÂślicznÂą i rozweselonÂą na maxa AgatkÂą, ktĂłra nawet z marynary postanowiÂła na czas tego ÂświĂŞta wyskoczyĂŚ, a my ani jednego dnia uczty tak do koĂąca nie mogliÂśmy przeÂżyĂŚNawet wspĂłlnego Âżycia z AgatkÂą w ÂżaÂłobie nam teraz ÂżaÂłujÂą
..moÂże byĂŚ stopniowoWrzuciĂŚ wszystkie od razu, czy chcecie stopniÂą mini-lawinĂŞ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 24 gości