Agata Adamek

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Jak polityk nie przyjdzie do Agatki, to Agatka przyjdzie do polityka :evil:
Agato, pokaÂż im jak naleÂży siĂŞ zachowaĂŚ. BÂądÂź agresywna, naleÂży siĂŞ im.
A na koniec pamiĂŞtaj o Âłagodnym uÂśmiechu i caÂłusie dla nas :tanczy:
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

A narazie jeszcze polityka nie zahaczyÂła ani jednego :nie: Pewnie ich juz nie ma :stop:
Obrazek Obrazek
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Zobaczyli, Âże Agata stoi przed KPRM i od razu jakimÂś bocznym wejÂściem siĂŞ przecisnĂŞli.
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

ZachaczyÂła Rzecznika :shock:
Ta biedna trzymaÂła mikrofon i parasolkĂŞ a ten gentelman gadaÂł, w najlepsze :nie:
pawell

Post autor: pawell »

adam pisze:ZachaczyÂła Rzecznika :shock:
Ale w tej godzinie co napisa³eœ tego posta? :mhm: Wczeœniej z rzecznikiem rz¹du ( bo o tego chyba chodzi? :rozglada: ) rozmawia³a Magdalena Hykawy. :) Parê minut póŸniej jeszcze z³apa³a go jakaœ z TVP3 ( ale ma powodzenie :rozglada: ).
adam pisze:Ta biedna trzymaÂła mikrofon i parasolkĂŞ a ten gentelman gadaÂł, w najlepsze :nie:
A w przypadku p.Magdaleny byÂło inaczej. On trzymaÂł parasol, a ona mikrofon. :P
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Agatka Âżadnego polityka o pomoc prosiÂła nie bĂŞdzie :nie: :stop:
Ona sama Âświetnie daje sobie radĂŞ :tanczy:
adam
Fan Forum
Fan Forum

pawell pisze:
adam pisze:ZachaczyÂła Rzecznika :shock:
Ale w tej godzinie co napisa³eœ tego posta? :mhm: Wczeœniej z rzecznikiem rz¹du ( bo o tego chyba chodzi? :rozglada: ) rozmawia³a Magdalena Hykawy. :) Parê minut póŸniej jeszcze z³apa³a go jakaœ z TVP3 ( ale ma powodzenie :rozglada: ).
adam pisze:Ta biedna trzymaÂła mikrofon i parasolkĂŞ a ten gentelman gadaÂł, w najlepsze :nie:
A w przypadku p.Magdaleny byÂło inaczej. On trzymaÂł parasol, a ona mikrofon. :P
Pewnie sie pomyliÂłem bo caÂły dzieĂą byÂła Agatka :shock:
Nie lubiĂŞ tego goÂścia wiĂŞc katem oka oglÂądaÂłem ale nie widziaÂłem zeby to on trzymaÂł parasol :stop: -moÂże odniosÂłem takie wraÂżenie :uhh:
maxxx

A ja dziÂś tylko dwie relacje widziaÂłem ;( Agatko wybacz :stop:
MoÂże i lepiej bo tez bym siĂŞ wkurzyÂł jakbym widziaÂł faceta,ktĂłry Ci nie pomaga trzymac parasola :nie:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Ja wczoraj teÂż maÂło Agatki w akcji widziaÂłem. Ale dziÂś teÂż sÂą zamieszania z Gietychem np. wiĂŞc mam nadziejĂŞ, Âże Agatka bĂŞdzie miaÂła duÂżo roboty. Agatko sorry, ale Ty nie czujesz siĂŞ zmĂŞczona takim relacjonowaniem, prawda :?:
DziÂś jej rano nie widziaÂłem, mam nadziejĂŞ, Âże to tylko przeoczenie :shock:
adam
Fan Forum
Fan Forum

maxxx pisze:A ja dziÂś tylko dwie relacje widziaÂłem ;( Agatko wybacz :stop:
MoÂże i lepiej bo tez bym siĂŞ wkurzyÂł jakbym widziaÂł faceta,ktĂłry Ci nie pomaga trzymac parasola :nie:
PrzypomniaÂło mi sie jak kiedyÂś biedna Joasia zmagaÂła sie z wiatrem miktofonem Âśniegiem i parasolem a jakiÂś gostek nawet jej nie pomĂłgÂł ;(

Ale jak Pawell widziaÂł ze to nie byÂła Agatka tylko Magda

Ale z drugiej strony Agatka powinna sie cieszyĂŚ z tej pomyÂłki :shock: dokÂładnie z tego Âże tacy jesteÂśmy przewraÂżliwieni aby siĂŞ jej krzywda nie staÂła Âże nawet nie patrzymy czy to aby na pewno jej siĂŞ ta krzywda dzieje :devil:
Agatka nic sie nie bĂłj my Ciebie obronimy :stop:
pawell

Post autor: pawell »

adam pisze:Ale jak Pawell widziaÂł ze to nie byÂła Agatka tylko Magda
Tak, nawet na filmie, ktĂłry dali na tvn24.pl byÂło nawet widaĂŚ wÂłosy Magdaleny. :D
adam pisze:Ale z drugiej strony Agatka powinna sie cieszyĂŚ z tej pomyÂłki :shock: dokÂładnie z tego Âże tacy jesteÂśmy przewraÂżliwieni aby siĂŞ jej krzywda nie staÂła Âże nawet nie patrzymy czy to aby na pewno jej siĂŞ ta krzywda dzieje :devil:
Ale z jeszcze innej strony moÂże siĂŞ zasmuciĂŚ z powodu, iÂż jÂą pomyliliÂście z MagdÂą. :shock: :xx: ChoĂŚ podaÂłeÂś teÂż dobry argument - przewraÂżliwienie. :aniol: :)
arczi pisze:Ale dziÂś teÂż sÂą zamieszania z Gietychem np. wiĂŞc mam nadziejĂŞ, Âże Agatka bĂŞdzie miaÂła duÂżo roboty.
TeÂż mam takÂą nadziejĂŞ. :rydzyk: OczywiÂście nie ÂżyczĂŞ jej duÂżo roboty, ale moÂże czasem teÂż siĂŞ dla nas poÂświeciĂŚ. :spiewa: :rozglada: :)

[ Dodano: Sro 25 Lip, 07 11:43 ]
No i jest. :tanczy:

ObrazekObrazek
Obrazek

Ale temat nie zwiÂązany z politykÂą, tylko z wyzyskiem mÂłodych przez pracodawcĂłw i ich prawach. :rozglada:
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
maxxx

Jest :aniol: Ale siĂŞ krzywi :tanczy:
Obrazek Obrazek

[ Dodano: Sro Lip 25, 2007 11:47 am ]
Ah sorry pawell nie zauwaÂżyÂłem,Âże juz daÂłes capsy :hmm: MaÂło byÂło czasu wiĂŞc chyba takie same sa :aniol:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Agata jest zbulwersowana tematem :shock:

Obrazek
adam
Fan Forum
Fan Forum

Jest Ale siĂŞ krzywi
Oby tylko nie dla tego ze jÂą pomyliÂłem z MadziÂą :shock: :shock: :shock:
Ale z jeszcze innej strony moÂże siĂŞ zasmuciĂŚ z powodu, iÂż jÂą pomyliliÂście z MagdÂą.
Jakbym j¹ pomyli³ z Dod¹ to myslê ¿eby bardziej siê obrazi³a a Magda to ³adna i fajna dziewczyna wiêc nie powinienem popaœÌ w nie³askê :devil:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Ale popatrz na minĂŞ Agatki, na kaÂżdym capsie ma bardzo groÂźny wyraz twarzy. ByÂła zbulwesowana, oby tym dramatycznym tematem, a nie tÂą pomyÂłkÂą.

Z resztÂą, Agatka w przeciwnieĂąstwie do innej dziennikarki jest do nas bardzo przyjaÂźnie nastawiona :P i na wszystkich siĂŞ moÂże obraziĂŚ, ale nie na nas, bo my dla niej jesteÂśmy wszystkim :P 8)
ODPOWIEDZ