Jak polityk nie przyjdzie do Agatki, to Agatka przyjdzie do polityka
Agato, pokaÂż im jak naleÂży siĂŞ zachowaĂŚ. BÂądÂź agresywna, naleÂży siĂŞ im.
A na koniec pamiĂŞtaj o Âłagodnym uÂśmiechu i caÂłusie dla nas :tanczy:
Ale w tej godzinie co napisa³eœ tego posta? :mhm: Wczeœniej z rzecznikiem rz¹du ( bo o tego chyba chodzi? :rozglada: ) rozmawia³a Magdalena Hykawy. Parê minut póŸniej jeszcze z³apa³a go jakaœ z TVP3 ( ale ma powodzenie :rozglada: ).
adam pisze:Ta biedna trzymaÂła mikrofon i parasolkĂŞ a ten gentelman gadaÂł, w najlepsze :nie:
A w przypadku p.Magdaleny byÂło inaczej. On trzymaÂł parasol, a ona mikrofon.
Ale w tej godzinie co napisa³eœ tego posta? :mhm: Wczeœniej z rzecznikiem rz¹du ( bo o tego chyba chodzi? :rozglada: ) rozmawia³a Magdalena Hykawy. Parê minut póŸniej jeszcze z³apa³a go jakaœ z TVP3 ( ale ma powodzenie :rozglada: ).
adam pisze:Ta biedna trzymaÂła mikrofon i parasolkĂŞ a ten gentelman gadaÂł, w najlepsze :nie:
A w przypadku p.Magdaleny byÂło inaczej. On trzymaÂł parasol, a ona mikrofon.
Pewnie sie pomyliÂłem bo caÂły dzieĂą byÂła Agatka
Nie lubiĂŞ tego goÂścia wiĂŞc katem oka oglÂądaÂłem ale nie widziaÂłem zeby to on trzymaÂł parasol :stop: -moÂże odniosÂłem takie wraÂżenie :uhh:
A ja dziÂś tylko dwie relacje widziaÂłem Agatko wybacz :stop:
MoÂże i lepiej bo tez bym siĂŞ wkurzyÂł jakbym widziaÂł faceta,ktĂłry Ci nie pomaga trzymac parasola :nie:
Ja wczoraj teÂż maÂło Agatki w akcji widziaÂłem. Ale dziÂś teÂż sÂą zamieszania z Gietychem np. wiĂŞc mam nadziejĂŞ, Âże Agatka bĂŞdzie miaÂła duÂżo roboty. Agatko sorry, ale Ty nie czujesz siĂŞ zmĂŞczona takim relacjonowaniem, prawda
DziÂś jej rano nie widziaÂłem, mam nadziejĂŞ, Âże to tylko przeoczenie
maxxx pisze:A ja dziÂś tylko dwie relacje widziaÂłem Agatko wybacz :stop:
MoÂże i lepiej bo tez bym siĂŞ wkurzyÂł jakbym widziaÂł faceta,ktĂłry Ci nie pomaga trzymac parasola :nie:
PrzypomniaÂło mi sie jak kiedyÂś biedna Joasia zmagaÂła sie z wiatrem miktofonem Âśniegiem i parasolem a jakiÂś gostek nawet jej nie pomĂłgÂł
Ale jak Pawell widziaÂł ze to nie byÂła Agatka tylko Magda
Ale z drugiej strony Agatka powinna sie cieszyĂŚ z tej pomyÂłki dokÂładnie z tego Âże tacy jesteÂśmy przewraÂżliwieni aby siĂŞ jej krzywda nie staÂła Âże nawet nie patrzymy czy to aby na pewno jej siĂŞ ta krzywda dzieje :devil:
Agatka nic sie nie bĂłj my Ciebie obronimy :stop:
adam pisze:Ale jak Pawell widziaÂł ze to nie byÂła Agatka tylko Magda
Tak, nawet na filmie, ktĂłry dali na tvn24.pl byÂło nawet widaĂŚ wÂłosy Magdaleny.
adam pisze:Ale z drugiej strony Agatka powinna sie cieszyĂŚ z tej pomyÂłki dokÂładnie z tego Âże tacy jesteÂśmy przewraÂżliwieni aby siĂŞ jej krzywda nie staÂła Âże nawet nie patrzymy czy to aby na pewno jej siĂŞ ta krzywda dzieje :devil:
Ale z jeszcze innej strony moÂże siĂŞ zasmuciĂŚ z powodu, iÂż jÂą pomyliliÂście z MagdÂą. x: ChoĂŚ podaÂłeÂś teÂż dobry argument - przewraÂżliwienie. :aniol:
arczi pisze:Ale dziÂś teÂż sÂą zamieszania z Gietychem np. wiĂŞc mam nadziejĂŞ, Âże Agatka bĂŞdzie miaÂła duÂżo roboty.
TeÂż mam takÂą nadziejĂŞ. :rydzyk: OczywiÂście nie ÂżyczĂŞ jej duÂżo roboty, ale moÂże czasem teÂż siĂŞ dla nas poÂświeciĂŚ. :spiewa: :rozglada:
[ Dodano: Sro 25 Lip, 07 11:43 ] No i jest. :tanczy:
Ale temat nie zwiÂązany z politykÂą, tylko z wyzyskiem mÂłodych przez pracodawcĂłw i ich prawach. :rozglada:
Oby tylko nie dla tego ze jÂą pomyliÂłem z MadziÂą
Ale z jeszcze innej strony moÂże siĂŞ zasmuciĂŚ z powodu, iÂż jÂą pomyliliÂście z MagdÂą.
Jakbym j¹ pomyli³ z Dod¹ to myslê ¿eby bardziej siê obrazi³a a Magda to ³adna i fajna dziewczyna wiêc nie powinienem popaœÌ w nie³askê :devil:
Ale popatrz na minĂŞ Agatki, na kaÂżdym capsie ma bardzo groÂźny wyraz twarzy. ByÂła zbulwesowana, oby tym dramatycznym tematem, a nie tÂą pomyÂłkÂą.
Z resztÂą, Agatka w przeciwnieĂąstwie do innej dziennikarki jest do nas bardzo przyjaÂźnie nastawiona i na wszystkich siĂŞ moÂże obraziĂŚ, ale nie na nas, bo my dla niej jesteÂśmy wszystkim