Joasiu ty zarabiasz kasĂŞ a my CiĂŞ chĂŞtnie zabierzemy na wielkÂą wycieczkĂŞ peÂłnÂą przygĂłd i niebezpieczeĂąstw
Hoho, mog³aby nam zafundowaÌ jak¹œ wyprawe. Ju¿ ja bym siê postara³, ¿eby Joasia tam robi³a ekscytuj¹ce rzeczy :devil:
Jak jest juz nas trzech i tylko trzech siĂŞ wypowiedziaÂło zeby chciaÂło-to chyba moÂżna uznaĂŚ ze to normalne
Niewiadomo tylko ilu siĂŞ nie zgÂłosiÂło. Na Âświecie masochistĂłw nie brakuje :devil:
Ale mêki z Joasi¹ to (chyba :rozglada: ) sama przyjemnoœÌ :tanczy:
Ja nie wiem kto takie rzeczy wymysla na temat Joasi
Nie którzy ludzie to wcale skrupó³ów nie maj¹
Joasiu, ale Ty sie masz...
Dobrym ludziom zawsze piaskiem w oczy.......
[ Dodano: Sro Lip 25, 2007 9:48 am ]
W takim razie mo¿e zróbmy z Joasi¹ wspólny biznes Bêdziemy prowadziÌ biuro podró¿y Warunek taki,¿e Joasia wpompuje troche gotówki na pocz¹tek-na start A My wniesiemy do biznesu worek ciekawych pomys³ów
Joasiu zgĂłdÂź siĂŞ
Joasia jest kobiet¹ uleg³¹ i zgadzaj¹c¹ siê na wszystko. I jest gotowa na wszystko :tanczy:
Na pewno ten pomysÂł jÂą zachwyci
Po co ma siĂŞ uganiaĂŚ za newsami, jak moÂże miec nas od czarnej roboty, od przestĂŞpstw gospodarczych.
Joasiu, na takim biurze podró¿y (mo¿na ewentualnie jeszcze matrymonialne otworzyÌ

) na pewno wyjdziesz lepiej niÂż na reporterce :rozglada:
WybraÂła siĂŞ w totalnÂą egzotykĂŞ-ale nic z tego Joasiu po co szukac po Âświecie-masz Nas
Chcia³a siê przekonaÌ, czy jesteœmy wyj¹tkowi. Mam nadziejê, ¿e po tej podró¿y nas zaakceptuje :rydzyk:
A pomyÂśleliÂście ile Joasia by musiaÂła dostaĂŚ zastrzykĂłw Âżeby sie nie zaraziÂła jakÂąs tropikalnÂą chorobÂą
A kysz...... Po takich zastrzykach Joasia mogÂłaby byĂŚ caÂła obolaÂła. A tego chyba nie chcemy