Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

Nie jestem w stanie powiedzieĂŚ, co by zrobiÂła, gdyby Ciebie zÂłapaÂła w swoje szpony
Ja sie domyÂślam i nawet czasami w nocy spaĂŚ nie mogĂŞ z tego powodu :devil:
O nie, Joasiu, ale Ty sie masz z tym Jarkiem. WeÂź go natÂłucz troche, moÂże siĂŞ opamiĂŞta
Joasiu zadaj siĂŞ z nami a my Ci podpowiemy jak siĂŞ na nim zemÂściĂŚ :cicho:
Sama wiesz Âże wredni to my jesteÂśmy :devil: wiĂŞc szybko dziĂŞki nam byÂś go utĂŞperowaÂła
I bardzo dobrze. Ma³o kto odpowiada na maile. A Joasia taka wspania³a. Pewnie codzieù wyczekuje na poczte. Wed³ug mnie to jest udana wspó³praca
Od iloÂści korespondencji to internet siĂŞ zapycha :devil:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Ja sie domyÂślam i nawet czasami w nocy spaĂŚ nie mogĂŞ z tego powodu
A nie moÂżesz spaĂŚ przez JoasiĂŞ czy Ci siĂŞ ona Âśni :?:
Ja tylko raz miaÂłem sen o Jaosi, a wÂłaÂściwie dwa. Raz jak byÂła na plaÂży z Krzysiem i ostatnio ale to tylko tak przemkÂła, nie wiem o co jej chodziÂło :nie: :mhm:
Joasiu zadaj siĂŞ z nami a my Ci podpowiemy jak siĂŞ na nim zemÂściĂŚ
Sama wiesz Âże wredni to my jesteÂśmy wiĂŞc szybko dziĂŞki nam byÂś go utĂŞperowaÂła
Joaisu, nic sie nie martw. Ty masz na pewno du¿o pomys³ów, ale jak chcesz to mo¿emy pomóc coœ wymyœliÌ. Musisz tylko powiedzieÌ czy ma d³ugo cierpieÌ czy krócej :devil:
Od iloÂści korespondencji to internet siĂŞ zapycha

Nie wiem, czy wiesz, ale ja nie nad¹¿am z odpisywaniem Joasi na maile, tak mnie zasypuje.
adam
Fan Forum
Fan Forum

A nie moÂżesz spaĂŚ przez JoasiĂŞ czy Ci siĂŞ ona Âśni
Nie ÂśpiĂŞ bo tyle narozrabiaÂłem Âże racze miÂła Joasia to by mi siĂŞ nie przyÂśniÂła :devil:
Ja tylko raz miaÂłem sen o Jaosi, a wÂłaÂściwie dwa. Raz jak byÂła na plaÂży z Krzysiem i ostatnio ale to tylko tak przemkÂła, nie wiem o co jej chodziÂło
Ja to swoich snĂłw to wcale nie pamiĂŞtam ;( ;( ;(
Joaisu, nic sie nie martw. Ty masz na pewno du¿o pomys³ów, ale jak chcesz to mo¿emy pomóc coœ wymyœliÌ. Musisz tylko powiedzieÌ czy ma d³ugo cierpieÌ czy krócej
MoÂższ mieĂŚ do pomocy najlepszych ekspertĂłw :cicho:
Nie wiem, czy wiesz, ale ja nie nad¹¿am z odpisywaniem Joasi na maile, tak mnie zasypuje.
Ja choĂŚ mam maÂło czasu to odpisujĂŞ Joasi na wszystkie bo to bardzo nie Âładnie jest komuÂś nie odpisaĂŚ :nie: :devil:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Nie ÂśpiĂŞ bo tyle narozrabiaÂłem Âże racze miÂła Joasia to by mi siĂŞ nie przyÂśniÂła
Dobra Joasia nie jest zÂła. MyÂślĂŞ, Âże we Âśnie to ona byÂłaby miÂła. Gorzej jak by cie dopadÂła w swoje Âłapy i uwiĂŞziÂła w swojej piwnicy. Wtedy mogÂłaby Cie skrzywdziĂŚ :spiewa:
Ja choĂŚ mam maÂło czasu to odpisujĂŞ Joasi na wszystkie bo to bardzo nie Âładnie jest komuÂś nie odpisaĂŚ
Mnie uczyli, Âże tylko brzydale nie odpisujÂą na maile :P
adam
Fan Forum
Fan Forum

Gorzej jak by cie dopadÂła w swoje Âłapy i uwiĂŞziÂła w swojej piwnicy. Wtedy mogÂłaby Cie skrzywdziĂŚ
Ale jak by mnie krzywdziÂła to byÂła by tylko moja :hyh: i nikogo innego :rydzyk:
Joasiu porwij mnie i skrzywdz :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:
Mnie uczyli, Âże tylko brzydale nie odpisujÂą na maile
A to Joasi nie dotyczy bo ona odpisuje :spiewa:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Ale jak by mnie krzywdziÂła to byÂła by tylko moja i nikogo innego
Joasiu porwij mnie i skrzywdz
Powiem Ci, Âże nie jesteÂś jedynÂą osobÂą, ktĂłra chciaÂłaby btĂŚ porwana przez Joasie.
A jeszcze jakny chciaÂła przetrzymywaĂŚ w swoim mieszkanku, zapewniaĂŚ wikt i opierunek, to ja tam mogĂŞ byĂŚ tak krzywdzony :tanczy:
A to Joasi nie dotyczy bo ona odpisuje
Wogóle do Joasi nie pasuje stwierdzenie 'brzydal'. A skoro nie jest brzydalem, to odpisuje na maile. PonoÌ nawet sama szuka ró¿nych adresów i wysy³a od obcych :shock:
:arrow: Ot taka retoryka :devil:
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Joasiu popatrz siĂŞ tylko jakich tutaj wspaniaÂłych utalentowanych ludzi posiadasz za fanĂłw :aniol: Zaplanowali Ci wrecz co do minuty wakacje peÂłne wraÂżeĂą,widziaÂłas sÂłonie,poznaÂłaÂś plemiona.. :shock: Tylko teraz pytanie czy na tle tych plemion i innych szczepĂłw My jako miejscowi wydamy sie Joasi ciekawi :spiewa: Ja piĂłropusza zapuszczac nie zamierzam :hmm: MogĂŞ co najwyÂżej jakÂąs zwierzyne dzika upiec na roÂżnie dla Joasi :tanczy:
Powiem Ci, Âże nie jesteÂś jedynÂą osobÂą, ktĂłra chciaÂłaby btĂŚ porwana przez Joasie
Nie wiem czy to normalne ale tez chce byc porwany prze Joasie :tanczy: Chyba przeszlismy w jakas dziwnÂą faze :shock: :tanczy: Ale co tam :spiewa:
Joasia wbijajÂąca szpony-jak byÂło napisane i transportujaca Nas BĂłg wie gdzie-fajny odlot :devil: Joasiu ale nie rĂłb nam krzywdy :nie: JesteÂśmy bezbronni jak piskleta :szalony:
WogĂłle do Joasi nie pasuje stwierdzenie 'brzydal'.
Czego to juz o Joasi nie powiedzÂą :devil: Joasiu jesteÂś najÂśliczniejszym "brzydalem" na Âświecie :*
Ok wiĂŞcej nie pokomentuje bo zgubiÂłem kontekst i nie znam siĂŞ na retoryce :xx:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Joasiu popatrz siĂŞ tylko jakich tutaj wspaniaÂłych utalentowanych ludzi posiadasz za fanĂłw Zaplanowali Ci wrecz co do minuty wakacje peÂłne wraÂżeĂą
Taka nasza rola. Nie moÂżemy pozwoliĂŚ, bu Joasia siĂŞ nudziÂła na urlopie, bo jeszcze by jakieÂś gÂłupoty narobiÂła :devil:
poznaÂłaÂś plemiona.. Tylko teraz pytanie czy na tle tych plemion i innych szczepĂłw My jako miejscowi wydamy sie Joasi ciekawi
Ja myÂślĂŞ, Âże nawet na tle tych plemion jesteÂśmy dla Joasi choĂŚ troche egzotyczni :rozglada:
Czego to juz o Joasi nie powiedzÂą Joasiu jesteÂś najÂśliczniejszym "brzydalem" na Âświecie
Ja dla Joasi mogĂŞ byĂŚ nawet okropnym brzydalem. WaÂżne Âże byÂłbym z niÂą 8) :P
Ok wiĂŞcej nie pokomentuje bo zgubiÂłem kontekst i nie znam siĂŞ na retoryce
Oj, nie bÂądÂź taki powÂściÂągliwy. Nasz duchowy przywĂłdca nie musiaÂł przepraszaĂŚ :nie:
WiĂŞc jak coÂś chlapniesz zÂłego o Joasi, zawsze moÂżesz powiedzieĂŚ, Âże to zostaÂło zmanipulowane :uhh:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Zaplanowali Ci wrecz co do minuty wakacje peÂłne wraÂżeĂą,widziaÂłas sÂłonie,poznaÂłaÂś plemiona..
Joasiu ty zarabiasz kasĂŞ a my CiĂŞ chĂŞtnie zabierzemy na wielkÂą wycieczkĂŞ peÂłnÂą przygĂłd i niebezpieczeĂąstw :devil:
Nie wiem czy to normalne ale tez chce byc porwany prze Joasie
Jak jest juz nas trzech i tylko trzech siĂŞ wypowiedziaÂło zeby chciaÂło-to chyba moÂżna uznaĂŚ ze to normalne :shock: :devil:
Czego to juz o Joasi nie powiedzÂą
Ja nie wiem kto takie rzeczy wymysla na temat Joasi :shock: :shock: :rozglada:
Nie którzy ludzie to wcale skrupó³ów nie maj¹ :rozglada: :spiewa:
maxxx

arczi pisze:Taka nasza rola. Nie moÂżemy pozwoliĂŚ, bu Joasia siĂŞ nudziÂła na urlopie, bo jeszcze by jakieÂś gÂłupoty narobiÂła
W takim razie mo¿e zróbmy z Joasi¹ wspólny biznes :D Bêdziemy prowadziÌ biuro podró¿y :tanczy: Warunek taki,¿e Joasia wpompuje troche gotówki na pocz¹tek-na start :spiewa: :spiewa: A My wniesiemy do biznesu worek ciekawych pomys³ów :szalony:
Joasiu zgĂłdÂź siĂŞ :rydzyk: :rydzyk:
Ja myÂślĂŞ, Âże nawet na tle tych plemion jesteÂśmy dla Joasi choĂŚ troche egzotyczni
ChciaÂła spotkaĂŚ kogoÂś dziwnego Âżeby Jej sie myslenie zmieniÂło na nasz temat ,Âże to nie tak do koĂąca,Âże My jesteÂśmy dziwaczni :rozglada: WybraÂła siĂŞ w totalnÂą egzotykĂŞ-ale nic z tego :devil: Joasiu po co szukac po Âświecie-masz Nas :!: ;)
WiĂŞc jak coÂś chlapniesz zÂłego o Joasi,
hmm.. a coÂś takiego jest moÂżliwe Âżebym o Joasi coÂś zÂłego napisaÂł.. ;) ;)
adam pisze:Joasiu ty zarabiasz kasĂŞ a my CiĂŞ chĂŞtnie zabierzemy na wielkÂą wycieczkĂŞ peÂłnÂą przygĂłd i niebezpieczeĂąstw
To jest opcja jak Nam wspĂłlny biznes nie wypali :uhh: ;)
Jak jest juz nas trzech i tylko trzech siĂŞ wypowiedziaÂło zeby chciaÂło-to chyba moÂżna uznaĂŚ ze to normalne
Joasiu porwij nas :rydzyk:
:spiewa: :spiewa:
Porwie nas ale na strzĂŞpy,rozerwie ze zÂłoÂści ;( ;(
Ja nie wiem kto takie rzeczy wymysla na temat Joasi
No ja byÂłem zdziwiony :shock:
Nie którzy ludzie to wcale skrupó³ów nie maj¹
Tak i do tego myÂślÂą ,Âże to same przyjemnoÂści taka wyprawa :stop: A pomyÂśleliÂście ile Joasia by musiaÂła dostaĂŚ zastrzykĂłw Âżeby sie nie zaraziÂła jakÂąs tropikalnÂą chorobÂą ;(
Do tego te upaÂły,wĂŞÂże.. ;( Joasiu uwaÂżaj na sibie proszĂŞ :rydzyk: :rydzyk: .
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Joasiu ty zarabiasz kasĂŞ a my CiĂŞ chĂŞtnie zabierzemy na wielkÂą wycieczkĂŞ peÂłnÂą przygĂłd i niebezpieczeĂąstw
Hoho, mog³aby nam zafundowaÌ jak¹œ wyprawe. Ju¿ ja bym siê postara³, ¿eby Joasia tam robi³a ekscytuj¹ce rzeczy :devil:
Jak jest juz nas trzech i tylko trzech siĂŞ wypowiedziaÂło zeby chciaÂło-to chyba moÂżna uznaĂŚ ze to normalne
Niewiadomo tylko ilu siĂŞ nie zgÂłosiÂło. Na Âświecie masochistĂłw nie brakuje :devil:
Ale mêki z Joasi¹ to (chyba :rozglada: ) sama przyjemnoœÌ :tanczy:
Ja nie wiem kto takie rzeczy wymysla na temat Joasi
Nie którzy ludzie to wcale skrupó³ów nie maj¹
Joasiu, ale Ty sie masz...
Dobrym ludziom zawsze piaskiem w oczy....... ;(

[ Dodano: Sro Lip 25, 2007 9:48 am ]
W takim razie mo¿e zróbmy z Joasi¹ wspólny biznes Bêdziemy prowadziÌ biuro podró¿y Warunek taki,¿e Joasia wpompuje troche gotówki na pocz¹tek-na start A My wniesiemy do biznesu worek ciekawych pomys³ów
Joasiu zgĂłdÂź siĂŞ
Joasia jest kobiet¹ uleg³¹ i zgadzaj¹c¹ siê na wszystko. I jest gotowa na wszystko :tanczy:
Na pewno ten pomysÂł jÂą zachwyci 8)
Po co ma siĂŞ uganiaĂŚ za newsami, jak moÂże miec nas od czarnej roboty, od przestĂŞpstw gospodarczych.
Joasiu, na takim biurze podró¿y (mo¿na ewentualnie jeszcze matrymonialne otworzyÌ :red: ) na pewno wyjdziesz lepiej ni¿ na reporterce :rozglada:
WybraÂła siĂŞ w totalnÂą egzotykĂŞ-ale nic z tego Joasiu po co szukac po Âświecie-masz Nas
Chcia³a siê przekonaÌ, czy jesteœmy wyj¹tkowi. Mam nadziejê, ¿e po tej podró¿y nas zaakceptuje :rydzyk:
A pomyÂśleliÂście ile Joasia by musiaÂła dostaĂŚ zastrzykĂłw Âżeby sie nie zaraziÂła jakÂąs tropikalnÂą chorobÂą
A kysz...... Po takich zastrzykach Joasia mogÂłaby byĂŚ caÂła obolaÂła. A tego chyba nie chcemy :?: :shock:
maxxx

arczi pisze:Ale mêki z Joasi¹ to (chyba ) sama przyjemnoœÌ
KurczĂŞ z JoasiÂą to wszystko jest przyjemnoÂściÂą :aniol:
Joasia jest kobiet¹ uleg³¹ i zgadzaj¹c¹ siê na wszystko. I jest gotowa na wszystko
Ty siê dobrze czujesz :shock: Sorry za szczeroœÌ :spiewa: :spiewa:
Po co ma siĂŞ uganiaĂŚ za newsami, jak moÂże miec nas od czarnej roboty, od przestĂŞpstw gospodarczych.
Joasiu bedziesz sobie siedzieĂŚ w wygodnym fotelu w biurze i liczyc pieniadze :aniol:
Ewentualnie bedziesz przeprowadzaĂŚ parĂŞ transakcji droga internetowÂą Âżebys siĂŞ szefowo nie zanudziÂła :szalony:
Joasiu, na takim biurze podró¿y (mo¿na ewentualnie jeszcze matrymonialne otworzyÌ ) na pewno wyjdziesz lepiej ni¿ na reporterce
Zrobimy dosÂłownie wszystko ÂżebyÂś nie byÂła stratna :aniol:
Chcia³a siê przekonaÌ, czy jesteœmy wyj¹tkowi. Mam nadziejê, ¿e po tej podró¿y nas zaakceptuje
NajwyÂższa pora .. :rozglada:
A kysz...... Po takich zastrzykach Joasia mogÂłaby byĂŚ caÂła obolaÂła. A tego chyba nie chcemy
;( :nie: chcemy.Joasiu popatrz My nawet martwimy siĂŞ o Ciebie na zapas ..
arczi
Fan Forum
Fan Forum

KurczĂŞ z JoasiÂą to wszystko jest przyjemnoÂściÂą
No ba. A w sumie bez Joasi teÂż, bo przyjemnie tu coÂś o niej powypisywaĂŚ, jak jej nie ma :tanczy:
No ale jasna sprawa- najlepiej jest, jak Joasia jest z nami :P
Ty siê dobrze czujesz Sorry za szczeroœÌ

8) :devil: Zanim coÂś napiszesz, sprawdÂź kontekst :devil:
Joasiu bedziesz sobie siedzieĂŚ w wygodnym fotelu w biurze i liczyc pieniadze
i bĂŞdziesz miaÂła w buÂźce cygaro i wydawala polecenia. Nic siĂŞ nie martw. O reszte my zadbamy :P
Âżebys siĂŞ szefowo nie zanudziÂła

Joasia dostanie grupe cyrkowÂą prywatnÂą, Âżeby jÂą rozweselali, jak my juÂż nie damy rady :D
chcemy.Joasiu popatrz My nawet martwimy siĂŞ o Ciebie na zapas ..
Joasiu, ja dziœ pó³ nocy spaÌ nie mog³em, a dziœ rano siê z bólem g³owy obudzi³em- tak siê martwiê, ¿ebyœ siê podczas urlopu nie zaziêbi³a ;(
maxxx

arczi pisze:No ba. A w sumie bez Joasi teÂż, bo przyjemnie tu coÂś o niej powypisywaĂŚ, jak jej nie ma
No ale jasna sprawa- najlepiej jest, jak Joasia jest z nami
Czasami sobie myÂślĂŞ ale by byÂło gÂłupio jakby nie byÂło Joasi ;( Co myÂśmy rok temu robili :spiewa:
Jeszcze wtedy nie pisaliÂśmy o Joasi,jeszcze miaÂła luz bo nikt nie patrzyÂł na kaÂżdy Jej medialny i czasami nie medialny krok :P
Joasiu pomyÂśl ,Âże My jesteÂśmy po to by ÂżyÂło Ci siĂŞ Âłatwiej :P
Zanim coÂś napiszesz, sprawdÂź kontekst
WrĂŞcz raz czÂłowiek kontekstu nie zÂłapie i juz siĂŞ wszystko sypie jak choinka :lol2:
i bĂŞdziesz miaÂła w buÂźce cygaro i wydawala polecenia. Nic siĂŞ nie martw. O reszte my zadbamy
Nó¿ki na stó³ sobie po³o¿ysz,istna Ameryka bedzie 8) Jak bym byl Joasia by³ bym zachwycony t¹ propozycj¹ :aniol:
Joasia z cygarem :D Tak sobie to wyobraziÂłem i fajnie to wyglada :jupi:
Joasia dostanie grupe cyrkowÂą prywatnÂą, Âżeby jÂą rozweselali, jak my juÂż nie damy rady
Joasiu a jak Ci sie znudza to jedno s³ówko-dziêkujemy im za wspó³pracê i testujemy nowych ;) Wkoùcu Ty tu rzadzisz :rydzyk:
Joasiu, ja dziœ pó³ nocy spaÌ nie mog³em, a dziœ rano siê z bólem g³owy obudzi³em- tak siê martwiê, ¿ebyœ siê podczas urlopu nie zaziêbi³a
Tymbardziej,Âże raz jest wersja ,Âże jest na Saharze a pozniej na Antarktydzie :shock:
Tak wiĂŞc szok termiczny byÂłby nieunikniony ;( Joasiu owijaj siĂŞ swoim kultowym szaliczkiem :P :P
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

BojĂŞ siĂŞ, Âże poziom abstrakcji waszej dyskusji niebezpiecznie zbliÂża siĂŞ do poziomu, w ktĂłrym niezbĂŞdna bĂŞdzie pomoc medyczna :xx: :devil: Chyba bĂŞdĂŞ musiaÂł dla schÂłodzenia waszych emocji jakiÂś filmik wrzuciĂŚ wam wieczorem na ruszt, yyyy.... znaczy siĂŞ na forum.... :spiewa:
ODPOWIEDZ