No beznadziejnie by byÂło. Nie wiem, jak by to forum wyglÂądaÂło bez tematu Joasi. Po prostu pustka jakaÂś by byÂłaCzasami sobie myÂślĂŞ ale by byÂło gÂłupio jakby nie byÂło Joasi

Ja uwaÂżam, Âże byÂło jej przykro, Âże pozostaje prawie niezauwaÂżonajeszcze miaÂła luz bo nikt nie patrzyÂł na kaÂżdy Jej medialny i czasami nie medialny krok
Joasiu pomyÂśl ,Âże My jesteÂśmy po to by ÂżyÂło Ci siĂŞ Âłatwiej

Teraz ma pewnie przesyt, ale traktuje nas jak przyjació³ki, które zawsze dobrze doradz¹ i podtrzymaj¹ na duchu :tanczy:
Dlatego na tym forum jak siê nie odwiedza regularnie to ju¿ wogóle sie nie jest w kontekœcie. A nawet jak ktoœ na bie¿¹co œledzi to mo¿e mieÌ problem :devil:Wrêcz raz cz³owiek kontekstu nie z³apie i juz siê wszystko sypie jak choinka
TeÂż to widzĂŞ. Jeszcze jakby tak prowokujÂąco popatrzyÂła i puÂściÂła dymek :spiewa: Cudny widokJoasia z cygarem Tak sobie to wyobraziÂłem i fajnie to wyglada

Mam nadziejĂŞ, Âże Joasia jest przyzwyczajona do takich amplitud temperatur. A jej piĂŞkna firmowa kurteczka i szaliczek uchroniÂą od zimnaTymbardziej,Âże raz jest wersja ,Âże jest na Saharze a pozniej na Antarktydzie
Tak wiĂŞc szok termiczny byÂłby nieunikniony Joasiu owijaj siĂŞ swoim kultowym szaliczkiem

:devil: Co najwyÂżej skorzystamy z sesji terapeutycznej u Dagienki. W koĂącu ona jest specjalistkÂą :uhh:BojĂŞ siĂŞ, Âże poziom abstrakcji waszej dyskusji niebezpiecznie zbliÂża siĂŞ do poziomu, w ktĂłrym niezbĂŞdna bĂŞdzie pomoc medyczna
Nie mam nic przeciwko :spiewa: To jaki dziÂś odcinek telenoweliChyba bĂŞdĂŞ musiaÂł dla schÂłodzenia waszych emocji jakiÂś filmik wrzuciĂŚ wam wieczorem na ruszt, yyyy.... znaczy siĂŞ na forum....

Czekam z niecierpliwoÂściÂą :tanczy: