Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Czasami sobie myÂślĂŞ ale by byÂło gÂłupio jakby nie byÂło Joasi
No beznadziejnie by byÂło. Nie wiem, jak by to forum wyglÂądaÂło bez tematu Joasi. Po prostu pustka jakaÂś by byÂła :(
jeszcze miaÂła luz bo nikt nie patrzyÂł na kaÂżdy Jej medialny i czasami nie medialny krok
Joasiu pomyÂśl ,Âże My jesteÂśmy po to by ÂżyÂło Ci siĂŞ Âłatwiej
Ja uwaÂżam, Âże byÂło jej przykro, Âże pozostaje prawie niezauwaÂżona :(
Teraz ma pewnie przesyt, ale traktuje nas jak przyjació³ki, które zawsze dobrze doradz¹ i podtrzymaj¹ na duchu :tanczy:
WrĂŞcz raz czÂłowiek kontekstu nie zÂłapie i juz siĂŞ wszystko sypie jak choinka
Dlatego na tym forum jak siê nie odwiedza regularnie to ju¿ wogóle sie nie jest w kontekœcie. A nawet jak ktoœ na bie¿¹co œledzi to mo¿e mieÌ problem :devil:
Joasia z cygarem Tak sobie to wyobraziÂłem i fajnie to wyglada
TeÂż to widzĂŞ. Jeszcze jakby tak prowokujÂąco popatrzyÂła i puÂściÂła dymek :spiewa: Cudny widok :D
Tymbardziej,Âże raz jest wersja ,Âże jest na Saharze a pozniej na Antarktydzie
Tak wiĂŞc szok termiczny byÂłby nieunikniony Joasiu owijaj siĂŞ swoim kultowym szaliczkiem
Mam nadziejĂŞ, Âże Joasia jest przyzwyczajona do takich amplitud temperatur. A jej piĂŞkna firmowa kurteczka i szaliczek uchroniÂą od zimna :P
BojĂŞ siĂŞ, Âże poziom abstrakcji waszej dyskusji niebezpiecznie zbliÂża siĂŞ do poziomu, w ktĂłrym niezbĂŞdna bĂŞdzie pomoc medyczna
:devil: Co najwyÂżej skorzystamy z sesji terapeutycznej u Dagienki. W koĂącu ona jest specjalistkÂą :uhh:
Chyba bĂŞdĂŞ musiaÂł dla schÂłodzenia waszych emocji jakiÂś filmik wrzuciĂŚ wam wieczorem na ruszt, yyyy.... znaczy siĂŞ na forum....
Nie mam nic przeciwko :spiewa: To jaki dziÂś odcinek telenoweli :?: "Joasia groÂźna", "Joasia zimna", "Joasia reporterka" :?:
Czekam z niecierpliwoÂściÂą :tanczy:
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Co najwyÂżej skorzystamy z sesji terapeutycznej u Dagienki. W koĂącu ona jest specjalistkÂą :uhh:
Bardzo ryzykowne :stop: :uwaga: Zahipnotyzuje swoim sÂłodkim gÂłosem, a nastĂŞpnie wmĂłwi, Âże Joasia to koszmar , na ktĂłry nie da siĂŞ patrzeĂŚ :<
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Zahipnotyzuje swoim sÂłodkim gÂłosem, a nastĂŞpnie wmĂłwi, Âże Joasia to koszmar , na ktĂłry nie da siĂŞ patrzeĂŚ
Basta :!: Ja bym siĂŞ na takie sztuczki na pewno nie zÂłapaÂł :ban:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

Ja bym siĂŞ zÂłapaÂł :spiewa:
Dagniunia moja nigdy by nic zÂłego nie zrobiÂła :nie:
JeÂśli by coÂś takiego zrobiÂła to tylko dlatego jakby uznaÂła Âże ona sie nami bĂŞdzie lepiej opiekowaĂŚ :tanczy:
Bo Joasia to wcale sie nami nie opiekuje ;( ;( ;(
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Ja bym siĂŞ zÂłapaÂł
:shock: :shock: :shock:
UwierzyÂłbyÂś, Âże AÂśka to koszmar :shock: Nie jest idealna, naleÂży jÂą troche podtemperowaĂŚ, ale Âże az tak :spiewa: :spiewa:
Bo Joasia to wcale sie nami nie opiekuje
Co prawda to prawda ;( ;(
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

Cytat:
Ja bym siĂŞ zÂłapaÂł

UwierzyÂłbyÂś, Âże AÂśka to koszmar Nie jest idealna, naleÂży jÂą troche podtemperowaĂŚ, ale Âże az tak
Taki pozostawiony przez JoasiĂŞ na pastwĂŞ losu ;( to kazda by mnie mogÂła by Joasi odebraĂŚ ;(
Ale ja nie powiedziaÂłem Âże Joasia to koszmar tylko Âże pozaostawiÂła nas samych sobie ;(
Cytat:
Bo Joasia to wcale sie nami nie opiekuje

Co prawda to prawda
Jak w niedzielĂŞ zdejmowaÂłem sobie gips(nie daÂłem rady dÂłuÂżej :shock: )to jej nie byÂło aby mnie poÂżaÂłowaĂŚ w tym czasie smarowaÂła plecy jakiemuÂś ratownikowi co dopiero go poznaÂła :devil:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Taki pozostawiony przez JoasiĂŞ na pastwĂŞ losu to kazda by mnie mogÂła by Joasi odebraĂŚ
Ale ja nie powiedziaÂłem Âże Joasia to koszmar tylko Âże pozaostawiÂła nas samych sobie
Joasiu, wracaj, bo te siksy tak siĂŞ rozpanoszyÂły, Âże Twoja pozycja jest bardzo zagroÂżona :!:
Co z tego, Âże jesteÂś na urlopie, mogÂłabyÂś siĂŞ nami zainteresowaĂŚ :evil:
Jak w niedzielĂŞ zdejmowaÂłem sobie gips(nie daÂłem rady dÂłuÂżej )to jej nie byÂło aby mnie poÂżaÂłowaĂŚ w tym czasie smarowaÂła plecy jakiemuÂś ratownikowi co dopiero go poznaÂła
OOOOOo, i jak rĂŞka, zrehabilitowaÂła siĂŞ :?:
MoÂże Joasia byÂła wtedy z TobÂą myÂślami, tak telepatycznie. W koĂącu Joasia tylko udaje, Âże jej na nas nie zaleÂży :tanczy:
maxxx

Post autor: maxxx »

arczi pisze:Dlatego na tym forum jak siĂŞ nie odwiedza regularnie to juÂż wogĂłle sie nie jest w kontekÂście
A jak mnie nie byÂło ponad 5 godzin to jest szansa zÂłapac kontekst :?: :szalony:
Chyba tak ale tylko dlatego,Âże mam wyczuty styl waszej Joasiowej liryki :tanczy:
TeÂż to widzĂŞ. Jeszcze jakby tak prowokujÂąco popatrzyÂła i puÂściÂła dymek Cudny widok
Kiedys robiÂłem takiej dziewczynie takie zdjĂŞcia ;) Ale nie nie Joasi,ale jak by co to mam doÂświadczenie w takich ujĂŞciach i powiedzmy nie najgorszy aparat :aniol:
Problem tylko jak tego Joasiowego uparciucha nakÂłonic do pozowania :spiewa:
adam pisze:Bo Joasia to wcale sie nami nie opiekuje
Dobrze,¿e jesteœmy juz du¿e dzieci,sobie zjeœÌ sami zrobimy itp,ale to tylko Jej szczêscie bo J¹ prokuratura Okrêgowa nie dopadnie :aniol: :spiewa: Poza tym chyba nale¿y siê ma³a nagroda za samodzielnoœÌ nie uwa¿acie :P
arczi pisze:UwierzyÂłbyÂś, Âże AÂśka to koszmar Nie jest idealna, naleÂży jÂą troche podtemperowaĂŚ, ale Âże az tak
Joasia mi nie pasuje do koszmarĂłw :nie: ChociaÂż jakby JÂą wystylizowaÂł :spiewa: Ale nic z tych rzeczy :nie:
adam pisze:Jak w niedzielĂŞ zdejmowaÂłem sobie gips(nie daÂłem rady dÂłuÂżej )to jej nie byÂło aby mnie poÂżaÂłowaĂŚ w tym czasie
Ona sie cieszy,¿e juz zdj¹³eœ,¿a³owa³a by Cie jakbyœ musia³ dalej mieÌ :aniol:
arczi pisze:Joasiu, wracaj, bo te siksy tak siĂŞ rozpanoszyÂły, Âże Twoja pozycja jest bardzo zagroÂżona
Nie pomoga proÂśby,groÂźby :rydzyk: Joasia jest pewniakiem :spiewa: To tak jakby opuszczaÂła wszystkie treningi :tanczy:
W koĂącu Joasia tylko udaje, Âże jej na nas nie zaleÂży
A w domu sobie mĂłwi:ojejku jak ja kocham tych chÂłopakĂłw-ale tak bardzo bojĂŞ siĂŞ odezwaĂŚ,Âżeby Âżadnego z nich nie skrzywdziĂŚ :spiewa:
epsztajnek pisze:Chyba bĂŞdĂŞ musiaÂł dla schÂłodzenia waszych emocji jakiÂś filmik wrzuciĂŚ wam wieczorem na ruszt
Joasie w kostkach lodu poprosimy :tanczy: A jak nie da siĂŞ zrobiĂŚ to zdajemy siĂŞ na TwĂłj gust i zasĂłb materiaÂłowy ;)
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
arczi
Fan Forum
Fan Forum

A jak mnie nie byÂło ponad 5 godzin to jest szansa zÂłapac kontekst
Chyba tak ale tylko dlatego,Âże mam wyczuty styl waszej Joasiowej liryki
Jak nie ma duÂżego natÂłoku informacji to moÂżna siĂŞ poÂłapaĂŚ.
Problem tylko jak tego Joasiowego uparciucha nakÂłonic do pozowania
MyÂślisz, Âże jak byÂśmy do Niej poszli z lizakiem i batonkiem, to daÂłaby siĂŞ namĂłwiĂŚ :?:
Dobrze,¿e jesteœmy juz du¿e dzieci,sobie zjeœÌ sami zrobimy itp,ale to tylko Jej szczêscie bo J¹ prokuratura Okrêgowa nie dopadnie Poza tym chyba nale¿y siê ma³a nagroda za samodzielnoœÌ nie uwa¿acie
To, Âże jesteÂśmy duzi, to nie znaczy, Âże nasza mama Joasia moÂże przestaĂŚ siĂŞ nami interesowac :ban: Joasiu, pogadam z Twoim szefem jak ty nas traktujesz. PowrĂłciÂłaÂś do warcholstwa :evil:
Nie pomoga proÂśby,groÂźby Joasia jest pewniakiem To tak jakby opuszczaÂła wszystkie treningi
Joasia siê nie boi konkurencji. Trzyma nas w pacie. Wie, ¿e nawet jak znikinie na pó³ roku (odpukaÌ) to i tak zostaniemy przy niej :P
WyobraÂżacie sobie jakby Joasia zniknĂŞÂła na taki czas jak Magda Sakowska :shock:
Nawet nie mogĂŞ sobie tego wyobraziĂŚ :nie:
A w domu sobie mĂłwi:ojejku jak ja kocham tych chÂłopakĂłw-ale tak bardzo bojĂŞ siĂŞ odezwaĂŚ,Âżeby Âżadnego z nich nie skrzywdziĂŚ
Ach te moje bidulki, jakie one sÂą dobre, tak do mnie piszÂą caÂły czas. Skarb nie fani :devil: :devil:
maxxx

Jak nie ma duÂżego natÂłoku informacji to moÂżna siĂŞ poÂłapaĂŚ.
Wszystko Âłapie w lot takÂże nie ma najmniejszego problemu :aniol:
MyÂślisz, Âże jak byÂśmy do Niej poszli z lizakiem i batonkiem, to daÂłaby siĂŞ namĂłwiĂŚ
Hmm myÂślĂŞ,Âże batonika by sobie zjadÂła a lizaczka by raz lizÂła i kazaÂła sie wynosiĂŚ :aniol:
To, Âże jesteÂśmy duzi, to nie znaczy, Âże nasza mama Joasia moÂże przestaĂŚ siĂŞ nami interesowac Joasiu, pogadam z Twoim szefem jak ty nas traktujesz.
Raz sie zajmowaÂła tematem matek porzucajÂących swoje dzieci :rozglada:
Nauka poszÂła w las?Joasiu-nie chce Cie krytykowaĂŚ :aniol: WiĂŞc nie dawaj mi powodu :spiewa:
Wie, ¿e nawet jak znikinie na pó³ roku (odpukaÌ) to i tak zostaniemy przy niej
Joasiu dlaczego tak zrobiÂłas,Âże ciagle o Tobie piszemy.Ja sie tak nie bawie :evil: Po co jestes taka,Âże ciagle o Tobie piszemy :ban: :xx: :devil:
WyobraÂżacie sobie jakby Joasia zniknĂŞÂła na taki czas jak Magda Sakowska
Nawet nie mogĂŞ sobie tego wyobraziĂŚ
No nie On jeszcze bedzie dokrĂŞcaÂł Âśrube :devil: DolewaÂł oliwy do ognia :devil:
:aniol: :aniol: :aniol:

Ach te moje bidulki, jakie one sÂą dobre, tak do mnie piszÂą caÂły czas. Skarb nie fani
A moÂże Ona to wszystko drukuje,pozniej oprawi w zÂłote ramki i bĂŞdzie siĂŞ caÂłe Âżycie zachwycaĂŚ jaka ja jestem cudowna :aniol: Joasiu-to nic zÂłego-moÂżna i tak :aniol: :P
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Wszystko Âłapie w lot takÂże nie ma najmniejszego problemu
trzeba byĂŚ pojĂŞtnym i mieĂŚ Âłeb jak sklep :)
Hmm myÂślĂŞ,Âże batonika by sobie zjadÂła a lizaczka by raz lizÂła i kazaÂła sie wynosiĂŚ
Jeszcze by sobie kazaÂła kotleta usmaÂżyĂŚ poczym by nas wywaliÂła przez okno :devil:
Raz sie zajmowaÂła tematem matek porzucajÂących swoje dzieci
To co ona, o sobie pisaÂła :?:
Tamte babki skrytykowaÂła pewnie a na siebie to juÂż nie patrzy :twisted:
Joasiu dlaczego tak zrobiÂłas,Âże ciagle o Tobie piszemy.Ja sie tak nie bawie Po co jestes taka,Âże ciagle o Tobie piszemy
Co najgorsze to wypisywanie o Joasi wykracza poza jej w¹tek. Rozgl¹dnij siê, w ka¿dym temacie jest coœ o Joasi. To jest chyba jakaœ choroba maniakalna. Ktoœ siê powinien tym zaj¹Ì. No ale na razie zwalam to na kark przeci¹gaj¹cej siê nieobecnoœci Joasi :roll:
No nie On jeszcze bedzie dokrĂŞcaÂł Âśrube DolewaÂł oliwy do ognia
PatrzĂŞ perspektywicznie. Bo Joasia teÂż pewnie w koĂącu zapragnie dziecka. Nas juÂż odchowa to bĂŞdzie chciaÂła maÂłego bobaska. No ale ona jeszcze za mÂłoda na bachora :stop:
Joasiu-to nic zÂłego-moÂżna i tak
Joasiu, nic siĂŞ nie wstydÂź. Ludzie majÂą gorsze zboczenia :devil:
maxxx

Jeszcze by sobie kazaÂła kotleta usmaÂżyĂŚ poczym by nas wywaliÂła przez okno
No i jak tu Jej nie lubiĂŚ :tanczy:
To co ona, o sobie pisaÂła
Tamte babki skrytykowaÂła pewnie a na siebie to juÂż nie patrzy
No jakos tak mĂłwiÂła. :xx:
Co najgorsze to wypisywanie o Joasi wykracza poza jej w¹tek. Rozgl¹dnij siê, w ka¿dym temacie jest coœ o Joasi. To jest chyba jakaœ choroba maniakalna. Ktoœ siê powinien tym zaj¹Ì. No ale na razie zwalam to na kark przeci¹gaj¹cej siê nieobecnoœci Joasi
Jest takie przyslowie:nie mĂłw nikomu co sie dzieje w domu :nie:
No ale ten bajzel musi miec jakas przyczyne,ktĂłra powyÂżej zdiagnozowaÂłeÂś ;(
gorzej jak Joasia ma tak¹ moc ,¿e zniesie wszystkie w¹tki w których pada Jej cudowne Joasiowe imiê :xx: Niektórym niewinnym osob¹-wspó³forumowicz¹ moze byc przykro a œa niewinni :rozglada: Joasiu jak co to wy¿ywaj siê tylko na Nas :tanczy: :hmm:
Bo Joasia teÂż pewnie w koĂącu zapragnie dziecka. Nas juÂż odchowa to bĂŞdzie chciaÂła maÂłego bobaska
Dobrze,Âże My siĂŞ wolno rozwijamy :devil: TakÂże jest jeszcze czas to pewne :aniol:
Joasiu, nic siĂŞ nie wstydÂź. Ludzie majÂą gorsze zboczenia
To co My tu piszemy to caÂłkiem normalne :tanczy: Joasiu w tym zwariowanym Âświecie jestesmy oaza normalnoÂści.CoÂś a'la TwĂłj dom w Siemiatyczach :szalony:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

No i jak tu Jej nie lubiĂŚ
Nie da siĂŞ :tanczy:
No ale ten bajzel musi miec jakas przyczyne,ktĂłra powyÂżej zdiagnozowaÂłeÂś
gorzej jak Joasia ma tak¹ moc ,¿e zniesie wszystkie w¹tki w których pada Jej cudowne Joasiowe imiê Niektórym niewinnym osob¹-wspó³forumowicz¹ moze byc przykro a œa niewinni Joasiu jak co to wy¿ywaj siê tylko na Nas
Mam nadzije, Âże ta rujnujÂąca moc juÂż zostaÂła Joasi odebrana. Nie wyobraÂżam sobie, Âżeby ona zniszczyÂła forum. Z resztÂą jak ustaliliÂśmy Joasia robi sobie z tego ksiĂŞgĂŞ pochwalnÂą i jest jej z tym dobrze :devil:
No a ciĂŞgi to my caÂły czas zbieramy, nie wiedzieĂŚ za co :nie: :spiewa:
To co My tu piszemy to caÂłkiem normalne Joasiu w tym zwariowanym Âświecie jestesmy oaza normalnoÂści.CoÂś a'la TwĂłj dom w Siemiatyczach
Jezior szum, ptakĂłw Âśpiew. Kiedy Joasia to czyta czuje siĂŞ jak w domu :D
maxxx

Nie da siĂŞ
Joasiu czemu wszystkie nasze wywody w koĂącu koĂączÂą siĂŞ w jednym punkcie :shock:
Czyli,Âże Joasia jest the best :aniol:
Mam nadzije, Âże ta rujnujÂąca moc juÂż zostaÂła Joasi odebrana. Nie wyobraÂżam sobie, Âżeby ona zniszczyÂła forum. Z resztÂą jak ustaliliÂśmy Joasia robi sobie z tego ksiĂŞgĂŞ pochwalnÂą i jest jej z tym dobrze
No to jak Joasi jest z tym dobrze,to Nsm jest dobrze,Âże Jej jest to dobrze.To chyba dobrze nie :devil: Czy niedobrze,aa niedobrze sie robi od tych rozwaÂżaĂą,koĂączmy je dobrze :aniol:
No a ciĂŞgi to my caÂły czas zbieramy, nie wiedzieĂŚ za co
Za to,Âże oÂśmielamy siĂŞ komentowaĂŚ publicznie KrĂłlowÂą :szalony:
Przyznaj-to spora odwaga 8)
Jezior szum, ptakĂłw Âśpiew. Kiedy Joasia to czyta czuje siĂŞ jak w domu
Sielanka :roll: A My to jesteÂśmy takie skoronki i spiewamy dla Joasi piesni pochwalne ;)
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Joasiu czemu wszystkie nasze wywody w koĂącu koĂączÂą siĂŞ w jednym punkcie
Czyli,Âże Joasia jest the best
No jest the best. Ale jak siĂŞ tak zastanowiĂŞ, to nie wiem czemu. Czego byÂśmy nie gadali o Joasi i tak siĂŞ koĂączy zawsze tak samo :rozglada:
No to jak Joasi jest z tym dobrze,to Nsm jest dobrze,Âże Jej jest to dobrze.To chyba dobrze nie Czy niedobrze,aa niedobrze sie robi od tych rozwaÂżaĂą,koĂączmy je dobrze
:shock: :shock: Nic dodaÌ , nic uj¹Ì :xx: :xx:
Za to,Âże oÂśmielamy siĂŞ komentowaĂŚ publicznie KrĂłlowÂą
Przyznaj-to spora odwaga
PrzyznajĂŞ. ZasÂługujemy na miano najodwaÂżniejszych PolakĂłw :tanczy:
Sielanka A My to jesteÂśmy takie skoronki i spiewamy dla Joasi piesni pochwalne
Ale Joasia nas nie dokarmia i rzuca w nas kamieniami ;(
Zero wdziĂŞcznoÂści :( ;( :spiewa:
ODPOWIEDZ