Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

A pewnie ChoĂŚ dzis czytaÂłem o najdroÂższych marketingowo polskich twarzach i wiesz co szok Asiuni nie ma w pierwszej 10
A wiem, ba nawet nie ma jej w pierwszej setce :shock:
Ale i tak jest dobrze, bo Joasia jest na 101 miejscu- ten ranking jej po prostu nie uchwyciÂł.
LiczĂŞ Joasiu, Âże w przyszÂłym roku bĂŞdziesz cenniejsza :spiewa: :spiewa:
Ona chyba wolaÂłaby Âżeby byl taki kocioÂł bo wtedy widz(nie mĂłwie o takich jak my) ale taki normalny najlepiej zapamietuje danego reportera Ma szanse siĂŞ wykazaĂŚ
OczywiÂście. Joanna jak wrĂłci to sama narobi zamieszania, Âżeb coÂś byÂło.
MoÂże opublikuje jakieÂś taÂśmy. Joasiu, byle nie na nas :devil:
A jak wrĂłci w sierpniu to co beda informacje ,Âże w BuÂłgarii jest 45 stopni i to wszystko
Joasia i z tego zrobi sensacje :rozglada:
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

A wiem, ba nawet nie ma jej w pierwszej setce
Noi i Joasiu powiedz czym Ty siê od nas ró¿nisz,nas te¿ tam :nie: ma
ChociaÂż to nie powĂłd do dumy bo sÂą tam takie indywidua jak Doda :/
Ale i tak jest dobrze, bo Joasia jest na 101 miejscu- ten ranking jej po prostu nie uchwyciÂł.
LiczĂŞ Joasiu, Âże w przyszÂłym roku bĂŞdziesz cenniejsza
MoÂże zrobimy nasz prywatny ranking,tak na 90 miejsce moÂże siĂŞ zÂłapiesz :red: :klamca:
OczywiÂście. Joanna jak wrĂłci to sama narobi zamieszania, Âżeb coÂś byÂło.
MoÂże opublikuje jakieÂś taÂśmy. Joasiu, byle nie na nas
TaÂśmy KryĂąskiej :tanczy: Ujawni tam wszystkie posty,bĂŞdÂą cytowaÂły je wszystkie media :cicho:
Joasia i z tego zrobi sensacje
to pewne :uhh:
P.S Joasiu bierz przykÂład z pana GĂłrlickiego,dyspozycyjny wstaje pewnie o 4 rano :rozglada: Kiedy Ty taka bĂŞdziesz ;(
:rydzyk: .
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Noi i Joasiu powiedz czym Ty siê od nas ró¿nisz,nas te¿ tam ma
ChociaÂż to nie powĂłd do dumy bo sÂą tam takie indywidua jak Doda
Joasiu, widzisz jesteÂśmy zwykÂłymi ludzmi. Takie szaraczki 8)
MoÂże zrobimy nasz prywatny ranking,tak na 90 miejsce moÂże siĂŞ zÂłapiesz
Bez przesady. Joasia zasÂługuje co najwyÂżej na 91 :klamca: :klamca:
TaÂśmy KryĂąskiej Ujawni tam wszystkie posty,bĂŞdÂą cytowaÂły je wszystkie media
O BoÂże :!: Ta afera zniszczy IV RP :devil:
P.S Joasiu bierz przykÂład z pana GĂłrlickiego,dyspozycyjny wstaje pewnie o 4 rano Kiedy Ty taka bĂŞdziesz
Joasiu, pan GĂłrlicki to taki wychowany mĂŞÂżczyzna.
Zawsze w dobrym nastroju, zawsze siĂŞ przywita. Taka powinnaÂś byĂŚ :rydzyk:
maxxx

Joasiu, widzisz jesteÂśmy zwykÂłymi ludzmi. Takie szaraczki
..i do tego jesteÂśmy na podobnym etapie ewolucji :devil: :spiewa: ..
Bez przesady. Joasia zasÂługuje co najwyÂżej na 91
O to dobrze,bo wlaÂśnie JÂą mam zamiar zatrudnic do reklamowania mojej firmy 8)
A jakby tak byÂła z 10 to hoho ile by sobie zaÂżyczyÂła :shock:
A tak to Joasiu dogadamy sie co :D ..
O BoÂże Ta afera zniszczy IV RP
ChciaÂłbym Âżeby Joasia rozwaliÂła koalicjĂŞ :tanczy:
Joasiu, pan GĂłrlicki to taki wychowany mĂŞÂżczyzna.
Zawsze w dobrym nastroju, zawsze siĂŞ przywita. Taka powinnaÂś byĂŚ
Specjalnie podaÂłem jego przykÂład bo Joasia nie znosi jak porĂłwnujemy do Niej koleÂżanki :xx: Dlatego pana Jej daÂłem za przykÂład :aniol: Aha Joasia on sie uÂśmiecha :uhh:
Tylko moÂże nie zakÂładaj krawatu :hmm: :P
arczi
Fan Forum
Fan Forum

..i do tego jesteÂśmy na podobnym etapie ewolucji
Jednym sÂłowem- jesteÂśmy sobie z JoasiÂą pisani :rozglada: :spiewa:
O to dobrze,bo wlaÂśnie JÂą mam zamiar zatrudnic do reklamowania mojej firmy
A jakby tak byÂła z 10 to hoho ile by sobie zaÂżyczyÂła
A tak to Joasiu dogadamy sie co ..
Jak dla Ciebie, to Joasia urzyczy swojej twarzy za darmo :rozglada:
Tak w ramach wdziĂŞcznoÂści :spiewa:
ChciaÂłbym Âżeby Joasia rozwaliÂła koalicjĂŞ
No wiesz, ta koalicja powinna byĂŚ dla Polski wartoÂściÂą :devil:
Specjalnie podaÂłem jego przykÂład bo Joasia nie znosi jak porĂłwnujemy do Niej koleÂżanki Dlatego pana Jej daÂłem za przykÂład Aha Joasia on sie uÂśmiecha
Tylko moÂże nie zakÂładaj krawatu
Joasiu, od dziÂś porĂłwnania tylko do panĂłw redaktorĂłw.
Tylko nie zakÂładaj takich marynakek jak pan Krzysio, bo bĂŞdziesz dziwnie wyglÂądaĂŚ.
Aha, i nie rĂłb takiej fryzury :devil:
maxxx

arczi pisze:Jednym sÂłowem- jesteÂśmy sobie z JoasiÂą pisani
KtoÂś widocznie chciaÂł ÂżebyÂśmy na siebie trafili :spiewa:
Jak dla Ciebie, to Joasia urzyczy swojej twarzy za darmo
Tak w ramach wdziĂŞcznoÂści
W³aœnie Joasiu od przyjació³ siê nie bierze pieniedzy :nie:
:spiewa: :spiewa: :spiewa:
No wiesz, ta koalicja powinna byĂŚ dla Polski wartoÂściÂą
My teÂż jesteÂśmy wartoÂściÂą a Joasia lubi nas "rozwalaĂŚ" :P
Joasiu, od dziÂś porĂłwnania tylko do panĂłw redaktorĂłw.
Tylko nie zakÂładaj takich marynakek jak pan Krzysio, bo bĂŞdziesz dziwnie wyglÂądaĂŚ.
Aha, i nie rĂłb takiej fryzury
Otó¿ to :) ..To Joasia odetchnê³a z ulg¹,¿e juz nie porównujemy do kole¿anek :spiewa:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

KtoÂś widocznie chciaÂł ÂżebyÂśmy na siebie trafili

Widzisz Joasiu, to jest zrzÂądzenie losu.
Los potraktowaÂł CiĂŞ Âłaskawie Âże zesÂłaÂł nas, bo my o Ciebie nie wiedzieĂŚ czemu- dbamy :P
W³aœnie Joasiu od przyjació³ siê nie bierze pieniedzy
Joasiu, absolutnie nie moÂżesz byĂŚ zachÂłanna :?
Musisz pomĂłc koledze. Maxxx na pewno usÂłuÂży Ci kiedyÂś swojÂą ofertÂą w cenach promocyjnych :tanczy:
My teÂż jesteÂśmy wartoÂściÂą a Joasia lubi nas "rozwalaĂŚ"
Joasia jest jak Don Kichot. Walczy z wiatrakami.
Joasiu, nie b¹dŸ b³êdnym rycerzem. My tu zostaniemy i tyle :devil:
Otó¿ to ..To Joasia odetchnê³a z ulg¹,¿e juz nie porównujemy do kole¿anek
Kochana, juÂż jutro przyrĂłwnamy CiĂŞ do innego pana z tvn24. Tylko jeszcze nie wiem do ktĂłrego. Ale coÂś siĂŞ wymyÂśli :rozglada: :spiewa:

PS. Z oficjalnych ÂźrĂłdeÂł zbliÂżonych do serwisu dziennikarze.info dowiedziaÂłem siĂŞ, Âże jest planowany wywiad z naszÂą gwiazdÂą.
Tylko pomimo 'zainteresowania i szybkiej odpowiedzi' :shock: pani KryĂąskiej sprawa stanĂŞÂła w martwym punkcie. MoÂżeliwe, Âże niedÂługo siĂŞ odrodzi :tanczy:
maxxx

arczi pisze:Widzisz Joasiu, to jest zrzÂądzenie losu.
Los potraktowaÂł CiĂŞ Âłaskawie Âże zesÂłaÂł nas, bo my o Ciebie nie wiedzieĂŚ czemu- dbamy
SzczĂŞÂściara koniec i kropka. :P
Joasiu, absolutnie nie moÂżesz byĂŚ zachÂłanna
Musisz pomĂłc koledze. Maxxx na pewno usÂłuÂży Ci kiedyÂś swojÂą ofertÂą w cenach promocyjnych
Joasiu dla Ciebie wszystko :aniol:
Joasia jest jak Don Kichot. Walczy z wiatrakami.
Joasiu, nie b¹dŸ b³êdnym rycerzem. My tu zostaniemy i tyle
Postanowione :!: Tak wiĂŞc nie traĂŚ potrzebnej energii na walkĂŞ z Nami :nie:
Kochana, juÂż jutro przyrĂłwnamy CiĂŞ do innego pana z tvn24. Tylko jeszcze nie wiem do ktĂłrego. Ale coÂś siĂŞ wymyÂśli
MoÂże do Jarka :xx: Ale siĂŞ wkurzy jak akurat Jego bedziemy stawiaĂŚ Jej za przykÂład :xx:
PS. Z oficjalnych ÂźrĂłdeÂł zbliÂżonych do serwisu dziennikarze.info dowiedziaÂłem siĂŞ, Âże jest planowany wywiad z naszÂą gwiazdÂą.
Tylko pomimo 'zainteresowania i szybkiej odpowiedzi' pani KryĂąskiej sprawa stanĂŞÂła w martwym punkcie. MoÂżeliwe, Âże niedÂługo siĂŞ odrodzi
"zainteresowania i szybkiej odpowiedzi" :shock: :shock: :shock:
:devil: :devil: :devil: :shock: :shock: :shock:
NiemoÂżliwe,Âże Joasia by przemĂłwiÂła poza pracÂą :nie:
Ale dobrze by byÂło :aniol:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

SzczĂŞÂściara koniec i kropka.
Nic dodaÌ, nic uj¹Ì :tanczy:
Joasiu dla Ciebie wszystko
ÂŻeby tylko tego nie wziĂŞÂła za bardzo do siebie, bo jeszcze bĂŞdzie chciaÂła to sprawdziĂŚ :devil:
Postanowione Tak wiĂŞc nie traĂŚ potrzebnej energii na walkĂŞ z Nami
Joasiu, to nic nie da. Z resztÂą ten temat byÂł juÂż poruszany wielokrotnie. Jak Joasiu nie wierzysz, to przeglÂądnij forum :devil:
MoÂże do Jarka Ale siĂŞ wkurzy jak akurat Jego bedziemy stawiaĂŚ Jej za przykÂład
Bardzo dobry przykÂład. Joasiu, poczekaj do jutra. Wtedy dalszy ciÂąg porĂłwnaĂą :spiewa:
"zainteresowania i szybkiej odpowiedzi"

NiemoÂżliwe,Âże Joasia by przemĂłwiÂła poza pracÂą
Ale dobrze by byÂło
Mnie te sÂłowa teÂż zszokowaÂły. W czym ci redaktorzy sÂą lepsi od nas :?:
Ale myÂślĂŞ, Âże to moÂżliwe, Âżeby przemĂłwiÂła. W koĂącu to gwiazda. Musi siĂŞ w mediach pokazywaĂŚ :tanczy:
maxxx

arczi pisze:ÂŻeby tylko tego nie wziĂŞÂła za bardzo do siebie, bo jeszcze bĂŞdzie chciaÂła to sprawdziĂŚ
Ugryzam siê w jêzyk.. :rozglada: ..aaaa³³³ÌÌÌÌ :/ :ban: :uau: ..no bo jeszcze Joasia powie,¿e wraca za 20 lat i ¿ebym grzecznie czeka³ :shock:
Masz racjê nie rzucam s³ów na wiatr :stop: Ale Joasiu to nie znaczy,¿e wiele dla Ciebie nie zrobie -wiesz ile ju¿ tu napisa³em zdan o Tobie np ;)
Joasiu, to nic nie da. Z resztÂą ten temat byÂł juÂż poruszany wielokrotnie. Jak Joasiu nie wierzysz, to przeglÂądnij forum
Podpowiem Ci :cicho: Tak od strony 1-154 o tym jest .. :xx: :tanczy:
Bardzo dobry przykÂład. Joasiu, poczekaj do jutra. Wtedy dalszy ciÂąg porĂłwnaĂą
Masz pó³ doby ¿eby sie przekonaÌ do Jarka :uhh: :uhh:
Mnie te sÂłowa teÂż zszokowaÂły. W czym ci redaktorzy sÂą lepsi od nas
Sk¹d sie o tym dowiedzia³eœ :?: :mhm: Namierzymy kto z Ni¹ rozmawia³ i zapytamy co takiego zrobi³ :spiewa: Mo¿e to jakaœ wró¿ka,albo czarodziejka :shock:
Ale myÂślĂŞ, Âże to moÂżliwe, Âżeby przemĂłwiÂła. W koĂącu to gwiazda. Musi siĂŞ w mediach pokazywaĂŚ
Ale tak z umiarem :stop: Nie tak Joasiu jak pan WiÂśniewski :nie:
O pracy opowiedz i o Nas :xx: Ale to nie przejdzie przez autoryzacjĂŞ :xx: To co by miaÂła o Nas do powiedzenia ;( :xx:

P.S Przeczyta³em dziœ ,¿e :arrow: Teraz zanosi siê na prawdziwy sza³ na punkcie koloru blond. Na Ziemi mo¿e bowiem zabrakn¹Ì prawdziwych blondynek. A im coœ rzadsze, tym cenniejsze.

U nas ten sza³ zacz¹³ sie wczeœniej :tanczy: Ale Joasiu bedziesz jeszcze wiekszym unikatem :P

I jeszcze jedna informacja: :arrow: Ostatnia blondynka przyjdzie na œwiat oko³o 2200 roku w Finlandii. Tak¹ sensacyjn¹ prognozê przekaza³y ró¿ne media, od "New York Timesa" po BBC.
Ale to juz Nas raczej nie dotyczy-Joasiu Ciebie teÂż-przykro mi :xx:
:spiewa: :spiewa:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Ugryzam siê w jêzyk.. ..aaaa³³³ÌÌÌÌ ..no bo jeszcze Joasia powie,¿e wraca za 20 lat i ¿ebym grzecznie czeka³
Masz racjê nie rzucam s³ów na wiatr Ale Joasiu to nie znaczy,¿e wiele dla Ciebie nie zrobie -wiesz ile ju¿ tu napisa³em zdan o Tobie np
MyÂślĂŞ, Âże Joasia nie prĂłbowaÂłaby naduÂżywaĂŚ naszej uprzejmoÂści.
20 lat bez nas teÂż by nie wytrzymaÂła. :tanczy:
Podpowiem Ci Tak od strony 1-154 o tym jest ..
Joasiu wczytaj siĂŞ w kaÂżdo zdanie. Kazde jest niezmiernie istotne :devil:
Masz pó³ doby ¿eby sie przekonaÌ do Jarka
Asiu, Jarek to naprawde sopko koleÂś. W koncu siĂŞ do niego przekonasz :spiewa:
SkÂąd sie o tym dowiedziaÂłeÂś
MĂłj znajomy ma tam znajomego :devil: :devil: Wiem troche dziwnie brzmi :devil:
Ale wiem, Âże to dziwnie brzmi. Ale wiem teÂż, Âże sÂą planowane wywiady z Tomaszem Sianeckim i Piotrem Marciniakiem a takÂże ze Zbigniewem ÂŁuczyĂąskim oraz BeatÂą Pawlikowska. :spiewa:
Ale tak z umiarem Nie tak Joasiu jak pan WiÂśniewski
O pracy opowiedz i o Nas Ale to nie przejdzie przez autoryzacjĂŞ To co by miaÂła o Nas do powiedzenia
Joasiu, bÂądÂź w miare skromna :rozglada:
I nie obnoÂś siĂŞ tam z nami zbytnio. To nie o nas ma byĂŚ wywiad :devil:
P.S Przeczyta³em dziœ ,¿e Teraz zanosi siê na prawdziwy sza³ na punkcie koloru blond. Na Ziemi mo¿e bowiem zabrakn¹Ì prawdziwych blondynek. A im coœ rzadsze, tym cenniejsze.

TeÂż to czytaÂłem.
Joasiu, bĂŞdziesz niepowtarzalna... jak tak dÂługo poÂżyjesz :spiewa:
maxxx

arczi pisze:MyÂślĂŞ, Âże Joasia nie prĂłbowaÂłaby naduÂżywaĂŚ naszej uprzejmoÂści.
20 lat bez nas teÂż by nie wytrzymaÂła.
Pewnie :devil: Jakie tam 20 lat Ona juz teraz usycha z tĂŞsknoty :tanczy: :spiewa:
Joasiu wczytaj siĂŞ w kaÂżdo zdanie. Kazde jest niezmiernie istotne
Nic tu nie jest dzieÂłem przypadku :uhh: KaÂżde nawet najdrobniejsze sÂłowo ma poczÂątek w Joasi :hmm:
Asiu, Jarek to naprawde sopko koleÂś. W koncu siĂŞ do niego przekonasz
Ja myslê,¿e to przez pierwsze spotkanie :xx: Jarek poprostu zamiast"dzieù dobry pani Joanno" powiedzia³ "heja Asiura" :xx: Zrobi³ b³¹d ale có¿ my te¿ zab³¹dziliœmy nie jeden raz :stop:
MĂłj znajomy ma tam znajomego Wiem troche dziwnie brzmi
CaÂłkiem Âżyciowo :aniol: Jeszcze jak znajdziesz wtyki do Âśrodowiska Joasi to bedzie juÂż super ;)
Joasiu, bÂądÂź w miare skromna
I nie obnoÂś siĂŞ tam z nami zbytnio. To nie o nas ma byĂŚ wywiad
Jedynie dyskretnie mo¿esz przemycic jakieœ czu³e s³ówko :P
Tak ÂżebyÂśmy tylko my wiedzieli i Ty :spiewa:
Mam nadziejĂŞ ,Âże siĂŞ rozumiemy 8)
TeÂż to czytaÂłem.
Joasiu, bĂŞdziesz niepowtarzalna... jak tak dÂługo poÂżyjesz
:aniol: :aniol: Tak mi jeszcze wpad³o do g³owy mam nadziejê ,¿e Joasia nie jest obecnie w Turcji bo tam spokojnie by nie mog³a wyjœÌ nawet na zakupy z racji,¿e jest blondynk¹.
I to takÂą blondynka ;)
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Pewnie Jakie tam 20 lat Ona juz teraz usycha z tĂŞsknoty
ÂŻeby tylko nie popadÂła w depresje. Joasiu, my nie chcemy smutnej Joasi :nie:
Musisz byĂŚ wesoÂła :tanczy:
Nic tu nie jest dzieÂłem przypadku KaÂżde nawet najdrobniejsze sÂłowo ma poczÂątek w Joasi
Ka¿de zdanie jest g³êboko przemyœlane. Nie ma w nich nic ze spontanicznoœci :devil:
Ja myslê,¿e to przez pierwsze spotkanie Jarek poprostu zamiast"dzieù dobry pani Joanno" powiedzia³ "heja Asiura" Zrobi³ b³¹d ale có¿ my te¿ zab³¹dziliœmy nie jeden raz
Jarek ze zÂłymi przyzwyczajeniami z radia zet. A fe :!:
Nie wiedziaÂł, Âże na Wiertniczj to kobiety czci siĂŞ jak koty we Egipcie :devil:
Jeszcze jak znajdziesz wtyki do Âśrodowiska Joasi to bedzie juÂż super
Bardzo bym tego chciaÂł. Ale to adam jest specjalistÂą w odnajdywaniu znajomych Joasi.
Np. taka NEL 500, tylko to podobno Joasia we wÂłasnej osobie byÂła :shock: Szkoda, Âże siĂŞ zmyÂła :(
Tak mi jeszcze wpad³o do g³owy mam nadziejê ,¿e Joasia nie jest obecnie w Turcji bo tam spokojnie by nie mog³a wyjœÌ nawet na zakupy z racji,¿e jest blondynk¹.
I to takÂą blondynka
Joasiu, juÂż Ci radziÂłem, ÂżebyÂś troche przyciemniÂła ten blond. Widzisz, a teraz gdzieÂś bocznymi uliczkami siĂŞ musisz przeciskaĂŚ :devil:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

P.S Joasiu bierz przykÂład z pana GĂłrlickiego,dyspozycyjny wstaje pewnie o 4 rano :rozglada: Kiedy Ty taka bĂŞdziesz ;(
:rydzyk:
Maxxxie, przegi¹³eœ , wstydŸ siê :!: :ban:
Joasia jest dyspozycyjna przez ca³y rok ! Nieraz tutaj jej wspó³czu³em pod tym wzglêdem :<
P.S Przeczyta³em dziœ ,¿e :arrow: Teraz zanosi siê na prawdziwy sza³ na punkcie koloru blond. Na Ziemi mo¿e bowiem zabrakn¹Ì prawdziwych blondynek. A im coœ rzadsze, tym cenniejsze.
Panowie, a czy my mamy wogóle pewnoœÌ, ¿e nasza Królewna jest prawdziw¹, a nie farbowan¹ blondynk¹ ? NEL500 kiedyœ wspomina³a, ¿e Joasiowa siostra jest brunetk¹ :mhm:
maxxx

arczi pisze:ÂŻeby tylko nie popadÂła w depresje. Joasiu, my nie chcemy smutnej Joasi
Musisz byĂŚ wesoÂła
W depresje by popadÂła gdyby tu po powrocie Âżadnego wpisu nie zastaÂła :hmm:
PopadÂła by w czarna rozpacz :shock:
Ale tak nie bedzie wiĂŞc zabawa trwa :tanczy:
Ka¿de zdanie jest g³êboko przemyœlane. Nie ma w nich nic ze spontanicznoœci
O przepraszam :P Raz na rok jest jakis wyskok :uhh: :spiewa: Za ktory obrywamy :aniol:
Jarek ze zÂłymi przyzwyczajeniami z radia zet. A fe
Nie wiedziaÂł, Âże na Wiertniczj to kobiety czci siĂŞ jak koty we Egipcie
To tÂłumaczyÂłoby dlaczego polubiÂły Go te nowe,ktĂłre teÂż o tym nie wiedziaÂły :uhh:
Nic siĂŞ Jareczku nie przejmuj,nie jestes jedyny na ktĂłrego Joanna siĂŞ gniewa :P
Bardzo bym tego chciaÂł. Ale to adam jest specjalistÂą w odnajdywaniu znajomych Joasi.
Teraz pewno rozpuÂściÂł nici po Warszawie i szuka :spiewa: Bo siedzi po cichutku.On jest chyba najgorzej z Nas wkurzony na KryĂąskÂą :uhh: :xx:
Np. taka NEL 500, tylko to podobno Joasia we wÂłasnej osobie byÂła Szkoda, Âże siĂŞ zmyÂła
Fajnie jakby siĂŞ ujawniÂł ktoÂś autentycznie znajomy Joasi :P Ale to maÂło prawdopodobne bo prawdziwy jakis przyjaciel raczej nie dyskutowal by o bliskiej osobie na necie :stop:
A innych "znajomych" to chyba nie chcemy :nie: Bo jeszcze by obmĂłwili nasza JoasiĂŞ i co by byÂło :xx: :nie:
Joasiu, juÂż Ci radziÂłem, ÂżebyÂś troche przyciemniÂła ten blond. Widzisz, a teraz gdzieÂś bocznymi uliczkami siĂŞ musisz przeciskaĂŚ
WidaĂŚ woli sztukĂŞ od wygody :spiewa: To tak jakby kupiÂła auto dwu drzwiowe tylko dlatego ,Âże jest Âładne :devil:
epsztajnek pisze:Maxxxie, przegi¹³eœ , wstydŸ siê
Joasia jest dyspozycyjna przez ca³y rok ! Nieraz tutaj jej wspó³czu³em pod tym wzglêdem
To Joasia miaÂła zareagowac a nie Ty ;) ;) No nic nie wyszedÂł mi ten chytry,albo jak sie okazuje Âśrednio-chytry plan :uhh: Joasiu jesteÂś dyspozycyjna -wybaczysz mi :rydzyk: :> :rydzyk: :> :rydzyk:
Panowie, a czy my mamy wogóle pewnoœÌ, ¿e nasza Królewna jest prawdziw¹, a nie farbowan¹ blondynk¹ ?
Hmm da³bym sobie reke uci¹Ì ale teraz mnie zagi¹³eœ :shock:
Ale jest,inaczej tego nie widzĂŞ :P :spiewa:
NEL500 kiedyÂś wspominaÂła, Âże Joasiowa siostra jest brunetkÂą
ByÂł taki temat :mhm: :rozglada:
ODPOWIEDZ