Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..tak myœla³em ¿e dasz wiêksz¹ iloœÌ capsów tote¿ sam ograniczy³em siê do jednego :P

..piĂŞkne..po prostu piĂŞkne :szalony:
not that kind pisze:
marcinkowsky pisze: Ohjj notka ;( dlaczego ty nasza kochana caps divo nie siedziaÂłaÂś w zeszÂły weekend 24. godzin przed tvn24 ;( ?? :lol2: Dajesz taki wierny obraz Agatki :P
TraktujĂŞ to raczej w kategorii Âżartu ;)
..ale oczywiÂście tylko ten fragment o siedzeniu przy tvn24 24 godziny na dobĂŞ :*
..ten o wiernoÂści obrazu to nie Âżart a szczera prawda :*
OglÂądam na tyle, na ile jest to moÂżliwe ;)
..to tak jak ja :D
..ale niestety tvn24 to stacja caÂłodobowa i nie zna siĂŞ ani dokÂładnej daty ani dokÂładnej godziny pojawienia Agatki.. :spiewa:
..to moÂże zdarzyĂŚ siĂŞ o kaÂżdej porze dnia i nocy :spiewa:
..no i jak coÂś siĂŞ przegapi to jest rozpacz ;(
..jedynym rozwiÂązaniem byÂłoby siedzenie przed telewizorem non stop :D
..a to raczej maÂło realane ;)
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

IleÂż zaskakujÂących powrotĂłw :o

DÂżasta - jako, Âże mam z TobÂą niejako osobisty kontakt, to Ciebie pierwszÂą powitam :*

Agatkê - jako, ¿e ... :xx: jako, ¿e jej w ten niedzielny bardzo póŸny wieczór nie widzia³em, powitam bardzo nieœmia³o :red: Kto by siê spodziewa³? Na pewno nie ja :/ :/
Do jasnej cholery, co ja wtedy robi³em :roll: Pewnie w³óczy³em siê po mieœcie, a mo¿e nawet przeje¿d¿a³em ko³o miejsca tego wypadku :roll:
A gdzie jest Agatka dziÂś :> Co to za miejsce :>
..no mo¿e w zwi¹zku z tym to nie a¿ tak straszna - dla nas ;) - liczba tygodni roz³¹ki z Agatk¹ z³o¿y siê na jej z kolei urlop letni :mhm:
..gdybam tylko bo nie wiem jakimi prawami rzÂądzÂą siĂŞ urlopy w tvn24 :roll:

Miejmy nadziejê, ¿e mylisz siê i bardzo bardzo mocno siê mylisz, a Twój b³¹d jest najwiêkszym jaki w swoim dotychczasowym pope³ni³eœ :szalony:
Pytanie na dziœ brzmi: czy fan mo¿e byÌ jeszcze bardziej okrutny? :devil: Zamiast ¿yczyÌ ukochanej ... :shock: ... :> ulubionej gwieŸdzie spokojnego wypoczynku na ³onie rodziny, on wprost przeciwnie, myœli tylko o swojej w³asnej satysfakcji i gotów prac¹ mêczyÌ do upad³ego, byle tylko cel - satysfakcjê osi¹gn¹Ì :o A co z Agatki szczêœciem i satysfakcj¹?
Dla mnie one sÂą najwaÂżniejsze :] GotĂłw nawet jestem poÂświĂŞciĂŚ swoje w imiĂŞ jej :]
Do z³o¿enia takiej deklaracji natchnê³o mnie moje niedzielne dumanie, które zaowocowa³o tym, i¿ zatroszczy³em siê o to i zastanowi³em nad tym, jak tak¹ pogoù za newsem Agatka znosi psychicznie? Bo, ¿e fizycznie to dla niej ¿adne wyzwanie, to œwietnie widaÌ na capsach od kniaziówny. Ale czy to dla niej przypadkiem nie jest zbyt du¿e obci¹¿enie emocjonalne - czasami dochodzi przecie¿ do tego, ¿e Agatka musi patrzeÌ na ludzkie cierpienie ... z bliska ;( I jak sobie z tym radzi? Mam nadziejê, ¿e mimo wszystko radzi, ¿e mo¿e znaleŸÌ oparcie u bliskich osób :)
Jest boska to i owszem, ale dlaczego z jej powodu czujĂŞ, Âże zaczyanam popadaĂŚ w depresjĂŞ :hmm: RozpamiĂŞtujĂŞ piÂątkowy Jarocin, wyobraÂżam sobie wszystko to, co mogÂło byĂŚ a czego nie byÂło i -i coraz ciĂŞÂżej mi .... ;(
Wiem, wiem :] Ja teÂż, gdy mam wybieraĂŚ pomiĂŞdzy AgatkÂą uradowanÂą, a AgatkÂą przejĂŞtÂą ludzkim cierpieniem, to bez wahania wybieram to pierwsze :) MyÂślĂŞ, Âże zarĂłwno wy jak i ja nie wytĂŞpiĂŞ w sobie uwielbienia do dobrej zabawy wÂśrĂłd ludzi i do chĂŞci patrzenia na takich wÂłaÂśnie uÂśmiechniĂŞtych i rozbawionych ludzi :D A juÂż uwielbienia do chĂŞci patrzenia na AgatkĂŞ w takim jak piÂątkowy stanie, to nie wytĂŞpiĂŞ za Âżadne skarby ;) Ani szczegĂłlnej chĂŞci ku temu nie mam ;) Ale niestety Âżycie sobie pÂłynie, niestety niespokojnie :/ I czĂŞsto krzyÂżuje plany :/ Jedynie Stonesi nie przejmujÂą siĂŞ za bardzo ludzkimi dramatami, ÂżaÂłobami, etc. ;)
..a tak w ogĂłle to czasami wydaje mi siĂŞ Âże caÂły czas - od momentu ogÂłoszenia wyroku w sprawie ekstradycji Mazura - Âże ja to caÂły czas ÂśniĂŞ :hyh:
..i Âże Âśni mi caÂły czas jakiÂś koszmar :hyh:
..a kiedy dochodzi do mnie Âże to nie sen to.. :neutral:
..to wtedy szlag mnie trafia..w jednej sekundzie..a w drugiej opadam z siÂł.. ;(
ChÂłopcy ponoĂŚ co nie boli, to nie Âżycie, a co nie przemija, to nie szczĂŞÂście :lol2:
Cieszmy siĂŞ, Âże przynajmniej przez tak piĂŞknÂą kobietĂŞ cierpimy :lol2:
otó¿ z poranku uda³o mi siê zapisaÌ pewien rarytas, na którym to w³aœnie widaÌ Agatkê pracuj¹c¹ nocn¹ por¹ :) Obrazek
Brakuje mi s³ów ... nie wiem, co napisaÌ :red: To znaczy wiem, co chcia³bym napisaÌ, ale zbyt wczesna pora, by dawaÌ upust swojemu zachwytowi nad Agatki ... no w³aœnie przestaù Black - œwintuchu :szalony: :devil:
Ale to nie moja wina, Âże zawsze najbardziej rozczulaÂł mnie wid ok piĂŞknego kobiecego ... czy ja miaÂłem przestaĂŚ :> :hmm: :red:

No dobrze, wiĂŞc moÂże wezmĂŞ siĂŞ za ÂściÂąganie plikĂłw :D
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

not that kind pisze:
marcinkowsky pisze: Ohjj notka ;( dlaczego ty nasza kochana caps divo nie siedziaÂłaÂś w zeszÂły weekend 24. godzin przed tvn24 ;( ?? :lol2: Dajesz taki wierny obraz Agatki :P
TraktujĂŞ to raczej w kategorii Âżartu ;)
ÂŻart, Âżart i jeszcze raz Âżart -chociaÂż miÂło by byÂło, gdyby Âżartobliwa chĂŞĂŚ miaÂła odzwierciedlenie w rzeczywistoÂści :lol2:
OglÂądam na tyle, na ile jest to moÂżliwe ;)
Dobrze, Âże tylu nas jest :) DziĂŞki temu maÂło........ jeÂśli nie nic :rozglada: nam nie umnkie :)

A co z Agatki szczĂŞÂściem i satysfakcjÂą?
Oczywiœcie, ¿e to priorytetowa sprawa, ale kiedy mia³bym mo¿liwoœÌ wybieraÌ, to tak jak ty wybieram dobr¹ zabawê ;) Moim zdaniem trzeba ¿yÌ dla zabawy i bawiÌ siê dla ¿ycia :tanczy: BraÌ co sie da i nic wiecej, nie baÌ sie niczego, nie wstydziÌ siê myœli i s³ów :szalony: No i w³aœnie tak¹ Agatkê widzia³em w Jarocienie i tak¹ chcia³bym ogl¹daÌ najczêœciej -niestety cholerny los mia³ dla nas zupe³nie inne palny :/

ChÂłopcy ponoĂŚ co nie boli, to nie Âżycie, a co nie przemija, to nie szczĂŞÂście :lol2:
Cieszmy siĂŞ, Âże przynajmniej przez tak piĂŞknÂą kobietĂŞ cierpimy :lol2:
Jak to ÂśpiewajÂą nasze krajowe muzyczne dinozaury :devil: ? Nic nie boli tak jak Âżycie :spiewa: A ty dodajesz, Âże Âżycie w towarzystwie, ktĂłre caÂły czas jest sferÂą marzeĂą, w tymÂże towarzystwie piĂŞknej kobiety boli jeszcze bardziej :szalony: ?? Jak cudownie boli :szalony:
Brakuje mi s³ów ... nie wiem, co napisaÌ :red: To znaczy wiem, co chcia³bym napisaÌ, ale zbyt wczesna pora, by dawaÌ upust swojemu zachwytowi nad Agatki ... no w³aœnie przestaù Black - œwintuchu :szalony: :devil:
Ale to nie moja wina, Âże zawsze najbardziej rozczulaÂł mnie wid ok piĂŞknego kobiecego ... czy ja miaÂłem przestaĂŚ :> :hmm: :red:
Co siĂŞ tam bĂŞdziesz powÂściÂągaÂł w emocjonanych zachwytach nad piĂŞknym Agatki ....... no wÂłaÂśnie -czym :lol2: :lol2: :szalony: ??
DosyÌ tvn24 trzyma nas w ryzach i si³¹ rzeczy powœci¹ga :?

Ps Black, czy mi siĂŞ wydaje, czy za nami tĂŞskniÂłeÂś :lol2: ??
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:Oczywiœcie, ¿e to priorytetowa sprawa, ale kiedy mia³bym mo¿liwoœÌ wybieraÌ, to tak jak ty wybieram dobr¹ zabawê ;) Moim zdaniem trzeba ¿yÌ dla zabawy i bawiÌ siê dla ¿ycia :tanczy: BraÌ co sie da i nic wiecej, nie baÌ sie niczego, nie wstydziÌ siê myœli i s³ów :szalony: No i w³aœnie tak¹ Agatkê widzia³em w Jarocienie i tak¹ chcia³bym ogl¹daÌ najczêœciej -niestety cholerny los mia³ dla nas zupe³nie inne palny :/
Mo¿e jeszcze kiedyœ nadarzy siê ku temu okazja? :) Przypadki chodz¹ po ludziach ;) Te ca³kiem pozytywne i radosne te¿ ;) Czasami bardzo niespodziewanie przychodz¹ :D Najlepiej siê na nic nie nastawiaÌ, a póŸniej mi³o wcielaÌ siê w rolê mi³o zaskoczonego :lol2:

Jak to ÂśpiewajÂą nasze krajowe muzyczne dinozaury :devil: ? Nic nie boli tak jak Âżycie :spiewa: A ty dodajesz, Âże Âżycie w towarzystwie, ktĂłre caÂły czas jest sferÂą marzeĂą, w tymÂże towarzystwie piĂŞknej kobiety boli jeszcze bardziej :szalony: ?? Jak cudownie boli :szalony:

Asceza? :lol2: To nie przeszkadzam ;) IdĂŞ sam pocierpieĂŚ :D :D
A propos :D Wiecie, Âże popoÂłudniowe Fakty znoszÂą ;( To znaczy, Âże juÂż Agatki w tvn'ie duÂżym, nadajÂącÂą dla szerszej publicznoÂści nie zobaczymy ;(
Co siĂŞ tam bĂŞdziesz powÂściÂągaÂł w emocjonanych zachwytach nad piĂŞknym Agatki ....... no wÂłaÂśnie -czym :lol2: :lol2: :szalony: ??
Aaa ... :red: Czym - pytasz :roll: :red: A ...! :D ÂŁadny pasek ma u spodni na tym zdjĂŞciu :lol2:
Ps Black, czy mi siĂŞ wydaje, czy za nami tĂŞskniÂłeÂś :lol2: ??
Bardziej to chyba tylko do Agatki moÂżna tĂŞskniĂŚ :szalony:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:Mo¿e jeszcze kiedyœ nadarzy siê ku temu okazja? :) Przypadki chodz¹ po ludziach ;) Te ca³kiem pozytywne i radosne te¿ ;) Czasami bardzo niespodziewanie przychodz¹ :D Najlepiej siê na nic nie nastawiaÌ, a póŸniej mi³o wcielaÌ siê w rolê mi³o zaskoczonego :lol2:
Te¿ o tym myœla³em, ale to wy zaczêliœcie pisaÌ o Jarocinie, jak to by³o w tamtym roku cudownie....... itd :> A kto dok³adnie zacz¹³ .... :> i wznieci³ nadziejê na tegoroczny festiwal i to ca³kiem podstawnie wznieci³ :szalony:

Asceza? :lol2: To nie przeszkadzam ;) IdĂŞ sam pocierpieĂŚ :D :D
A propos :D Wiecie, Âże popoÂłudniowe Fakty znoszÂą ;( To znaczy, Âże juÂż Agatki w tvn'ie duÂżym, nadajÂącÂą dla szerszej publicznoÂści nie zobaczymy ;(
Ja raczej nigdy nie oglÂądaÂłem :/ Ale doszÂło kolejne cierpienie, skoro tak twierdzisz ;)
Aaa ... :red: Czym - pytasz :roll: :red: A ...! :D ÂŁadny pasek ma u spodni na tym zdjĂŞciu :lol2:
Taaaak wÂłaÂśnie mniej wiĂŞcej typowaÂłem ...... w tej okolicy, ale nie do koĂąca :lol2: Niech ci bĂŞdzie, Âże pasek :lol2:

Aha, to na jutro Âżadnych nadziei nie mamy :]
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Black Jack '62 pisze: DÂżasta - jako, Âże mam z TobÂą niejako osobisty kontakt, to Ciebie pierwszÂą powitam :*
Ja Ciebie rĂłwnieÂż :*
marcinkowsky pisze: Ps Black, czy mi siĂŞ wydaje, czy za nami tĂŞskniÂłeÂś :lol2: ??
No w³aœnie o to samo mia³am go zapytaÌ, kiedy zobaczy³am, ¿e mnie tak wyró¿ni³ :rozglada:
not that kind pisze: OglÂądam na tyle, na ile jest to moÂżliwe ;)
A i tak czasami sama sobie siĂŞ dzwiĂŞ, Âże tyle jestem w stanie przy tej stacji wysiedzieĂŚ :devil:
I dlatego to ja nagraÂłam drugÂą relacjĂŞ - od poczÂątku do koĂąca :lol2:

CaÂły czas macie kaca po tych utraconych jarociĂąskich relacjach :rozglada: Nie przejmujcie siĂŞ :stop: za rok nastĂŞpny festiwal bĂŞdzie :rozglada: Czas tak szybko leci ;)

Psioczycie z powodu konferencji prasowych :mhm: Za plecami jednych gagatkĂłw, ktĂłrzy Âśmieli zabraĂŚ czas antenowy Agatce :nie: widziaÂłam napis: By ÂżyÂło siĂŞ lepiej :rozglada: JeÂśli ci ludzie dojdÂą do wÂładzy po wyborach - a wszystko wskazuje na to, Âże tak siĂŞ wÂłaÂśnie stanie - to nie bĂŞdÂą nic robiĂŚ, a co za tym idzie nie bĂŞdzie potrzeby organizowania konferencji prasowych i fanom Agaty Tomaszewskiej bĂŞdzie ÂżyÂło siĂŞ lepiej :spiewa:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

DÂżastina pisze:
marcinkowsky pisze: Ps Black, czy mi siĂŞ wydaje, czy za nami tĂŞskniÂłeÂś :lol2: ??
No w³aœnie o to samo mia³am go zapytaÌ, kiedy zobaczy³am, ¿e mnie tak wyró¿ni³ :rozglada:
No ale odpisaÂł, Âże za nami wszystkimi tĂŞskniÂł :lol2: ?? Przynajmniej tak go zrozumiaÂłem :lol2: !! Ale nie odbieram ci prawa do tego ÂżebyÂś czuÂła, Âże za TobÂą najbardziej :lol2: OczywiÂście pewnie zaraz po Agatce :lol2:

I dlatego to ja nagraÂłam drugÂą relacjĂŞ - od poczÂątku do koĂąca :lol2:
Zgrany duet tworzycie, ale Ty masz szybszÂą rĂŞkĂŞ, tak :lol2: ?? WiĂŞc teraz ciebie pomĂŞczĂŞ -DÂżastina, dlaczego 24 godzin w zeszÂły weekend nie siedziaÂłaÂś przy tvn24 ;( ??

CaÂły czas macie kaca po tych utraconych jarociĂąskich relacjach :rozglada: Nie przejmujcie siĂŞ :stop: za rok nastĂŞpny festiwal bĂŞdzie :rozglada: Czas tak szybko leci ;)
Buuuuuuu -¿ycie mi ci¹¿y po jarociùskich doœwiadczeniach, psychika siada, a Ty jeszcze w ten sposób pocieszasz ;( ?? Nie :nie: Ja siê ju¿ na nic nie szykujê, na nic nie nastawiam -gorycz rozczarowania ciê¿ko siê prze³yka -bojê siê zadusiÌ :hyh: !!

Psioczycie z powodu konferencji prasowych :mhm: Za plecami jednych gagatkĂłw, ktĂłrzy Âśmieli zabraĂŚ czas antenowy Agatce :nie: widziaÂłam napis: By ÂżyÂło siĂŞ lepiej :rozglada: JeÂśli ci ludzie dojdÂą do wÂładzy po wyborach - a wszystko wskazuje na to, Âże tak siĂŞ wÂłaÂśnie stanie - to nie bĂŞdÂą nic robiĂŚ, a co za tym idzie nie bĂŞdzie potrzeby organizowania konferencji prasowych i fanom Agaty Tomaszewskiej bĂŞdzie ÂżyÂło siĂŞ lepiej :spiewa:

"Gagatki'' znowu u gÂłosu -majÂą szczĂŞÂście, Âże dziÂś nie ma Agatki :) Bo by im siĂŞ ode mnie oberwaÂło :x Ale w zwiÂązku z tym, Âże tak jak napisaÂłem Agatki nie ma, to luzik 8) Niech sobie i z 6. godzin gadajÂą :) Niech siĂŞ wygadajÂą za wsze czasy :D Bo tak naprawdĂŞ, to tylko gadaĂŚ potrafiÂą i nic wiĂŞcej :?
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Black Jack '62 pisze: Asceza? :lol2: To nie przeszkadzam ;) IdĂŞ sam pocierpieĂŚ :D :D
..to to mnie akurat nie smuci - sam fakt Âże nie ma juÂż popoÂłudniowych FaktĂłw ;)
..bo i za czĂŞsto ich nie oglÂądaÂłem ;)
..ale najgorsze jest to Âże wszyscy ci ktĂłrzy robili materiaÂły do FaktĂłw teraz przenieÂśli siĂŞ do 'PzP' ;(
..a to jeszcze bardziej minimalizuje szanse na materiaÂły Agatki w 'PzP' ;( ;(
..co gorsza ten goœÌ co robi materia³y o Wielkopolsce zacz¹³ sie w tych materia³ach pokazywaÌ a to ju¿ tylko oznacza jedno..¿e nied³ugo zacznie pewnie nadawaÌ z Poznania live'y ;(
..a co to oznacza dla nas to juÂż chyba nikomu nie muszĂŞ tÂłumaczyĂŚ - rrrrooooooooooozzzzzzzzzzzzzzpaczzzzzzzzzzzzzzz ;( ;(
marcinkowsky pisze:
Co siĂŞ tam bĂŞdziesz powÂściÂągaÂł w emocjonalnych zachwytach nad piĂŞknym Agatki ....... no wÂłaÂśnie -czym :lol2: :lol2: :szalony: ??
..Ty Black to jednak potrafisz skopanemu czÂłowiekowi poprawiĂŚ nastrĂłj :)
..no ale obiektywnie stwierdzajÂąc to Agatka ma rzeczywiÂście bardzo Âładny..'pasek' :lol2:
..szkoda Âże nie moÂżemy czĂŞÂściej oglÂądaĂŚ ;(
Ale w zwiÂązku z tym, Âże tak jak napisaÂłem Agatki nie ma, to luzik 8)
..to byÂło wczoraj a ciekawe jak miaÂło byĂŚ dzis :roll:
..tego siĂŞ nie dowiemy poniewaÂż w polityce wrze i wszystko inne poszÂło siĂŞ pasaĂŚ :/
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:
Black Jack '62 pisze:A propos :D Wiecie, Âże popoÂłudniowe Fakty znoszÂą ;( To znaczy, Âże juÂż Agatki w tvn'ie duÂżym, nadajÂącÂą dla szerszej publicznoÂści nie zobaczymy ;(
..to to mnie akurat nie smuci - sam fakt Âże nie ma juÂż popoÂłudniowych FaktĂłw ;)
..bo i za czĂŞsto ich nie oglÂądaÂłem ;)

A ile razy Agatka byÂła w tych maÂłych faktach :> ÂŻebym wiedziaÂł, czy ich ÂżaÂłowaĂŚ, czy nie :lol2:
..ale najgorsze jest to Âże wszyscy ci ktĂłrzy robili materiaÂły do FaktĂłw teraz przenieÂśli siĂŞ do 'PzP' ;(
..a to jeszcze bardziej minimalizuje szanse na materiaÂły Agatki w 'PzP' ;( ;(
..co gorsza ten goœÌ co robi materia³y o Wielkopolsce zacz¹³ sie w tych materia³ach pokazywaÌ a to ju¿ tylko oznacza jedno..¿e nied³ugo zacznie pewnie nadawaÌ z Poznania live'y ;(
..a co to oznacza dla nas to juÂż chyba nikomu nie muszĂŞ tÂłumaczyĂŚ - rrrrooooooooooozzzzzzzzzzzzzzpaczzzzzzzzzzzzzzz ;( ;(

No ja tej polityki nie rozumiem :devil: Maj¹ tylu tych pracowników w regionie, regiony s¹ spychane na tor boczny, kiedy tylko jakiœ wa¿ny polityk drugiemu dokopie, to logika by nakazywa³a raczej zwalni¹Ì, a nie zatrudniaÌ nowych reporterów :devil:
Ale jak dojdzie ktuÂś nowy do Poznania, to nasze "racje zadowoleniowe" wyszczuplejÂą jeszcze bardziej i wpĂŞdzimy siĂŞ w swoistÂą anoreksjĂŞ nie-zadowoleniowÂą :<
Nie piszmy jednak zawczasu czarnych scenariuszĂłw :stop: Kiepscy jesteÂśmy w pisaniu owych zarĂłwno w jednÂą -pesymistycznÂą, jaki i drugÂą -optymistycznÂą stronĂŞ ;)
..Ty Black to jednak potrafisz skopanemu czÂłowiekowi poprawiĂŚ nastrĂłj :)
..no ale obiektywnie stwierdzajÂąc to Agatka ma rzeczywiÂście bardzo Âładny..'pasek' :lol2:
..szkoda Âże nie moÂżemy czĂŞÂściej oglÂądaĂŚ ;(

Nie dopinguj Blacka, bo on na pewno walczy z tym swoim nadmiernym gadulstwem i rozczulaniem siê nad kobiecymi wdziêkami, no i ty mu tej walki nie u³atwiasz :lol2: Ale fakt, ¿e jest bardzo czêsto naszym g³osem, którego my hamujemy i d³awimy w sobie, a póŸniej si³¹ natury rzeczy mu wtórujemy :lol2:

..tego siĂŞ nie dowiemy poniewaÂż w polityce wrze i wszystko inne poszÂło siĂŞ pasaĂŚ :/
Nie wiem jak mia³o byÌ dziœ, ale rano pomyœla³em sobie, ¿e chcia³bym aby Jarocin odby³ siê z tygodniowym opóŸnieniem, czyli ¿eby zacz¹³ siê dzisiaj :devil: No i jakby tak by³o to byœmy pewnie tych 4 relacji ani nie widzieli :devil:
Chyba nauczyÂłem siĂŞ cieszyĂŚ tym, co mam :D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze: A ile razy Agatka byÂła w tych maÂłych faktach :> ÂŻebym wiedziaÂł, czy ich ÂżaÂłowaĂŚ, czy nie :lol2:
..zaraz - niech sobie przypomnĂŞ :mhm:
..pierwszy raz to chyba byÂła kiedy F16 lÂądowaÂły w Poznaniu :D
..póŸniej kiedy by³ po¿ar w S³ubicach :]
..póŸniej mówi³a o wichurach jakie przesz³y nad Polsk¹ :]
..i ostatni raz kiedy mówi³a o jakimœ wyroku s¹dowym z woj. ³ódzkiego :)
..acha i gdzieÂś pomiĂŞdzy tym wszystkim jeszcze byÂła relacja spod gorzowskiego szpitala :D
..teraz to chyba wszystko :)
..niby niewiele ale jednak zawsze coÂś ;)
..teraz juÂż tego nie bĂŞdzie :/
No ja tej polityki nie rozumiem :devil: Maj¹ tylu tych pracowników w regionie, regiony s¹ spychane na tor boczny, kiedy tylko jakiœ wa¿ny polityk drugiemu dokopie, to logika by nakazywa³a raczej zwalni¹Ì, a nie zatrudniaÌ nowych reporterów :devil:
..no..no..no.. :stop:
..wszystko tylko nie to :stop:
..mo¿na na pewno znaleŸÌ jakieœ mniej dotkliwe dla nas rozwi¹zanie :rozglada:
Ale jak dojdzie ktuÂś nowy do Poznania, to nasze "racje zadowoleniowe" wyszczuplejÂą jeszcze bardziej i wpĂŞdzimy siĂŞ w swoistÂą anoreksjĂŞ nie-zadowoleniowÂą :<
Nie piszmy jednak zawczasu czarnych scenariuszĂłw :stop: Kiepscy jesteÂśmy w pisaniu owych zarĂłwno w jednÂą -pesymistycznÂą, jaki i drugÂą -optymistycznÂą stronĂŞ ;)
..masz racjĂŞ Âże lepiej nie krakaĂŚ :stop:
..ale musiaÂłem siĂŞ tym z kimÂś podzieliĂŚ bo inaczej bym oszalaÂł z rozpaczy ;(
Nie dopinguj Blacka, bo on na pewno walczy z tym swoim nadmiernym gadulstwem i rozczulaniem siĂŞ nad kobiecymi wdziĂŞkami,
..walczy :?:
..no nie wiem :devil:
..nie wydaje mi siĂŞ :devil:
..odnoszĂŞ wrĂŞcz odwrotne wraÂżenie :lol2:
Nie wiem jak mia³o byÌ dziœ, ale rano pomyœla³em sobie, ¿e chcia³bym aby Jarocin odby³ siê z tygodniowym opóŸnieniem, czyli ¿eby zacz¹³ siê dzisiaj :devil: No i jakby tak by³o to byœmy pewnie tych 4 relacji ani nie widzieli :devil:
Chyba nauczyÂłem siĂŞ cieszyĂŚ tym, co mam :D
..kaÂżdego dnia aktualnie byÂłaby nieodpowiednia pora na festiwal bo nigdy nie ma spokoju w ramĂłwce :/
..no chyba Âże dzis bĂŞdzie inaczej :roll:
..ale co to nas obchodzi dziÂś :?
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

obieÂżyÂświat pisze:
marcinkowsky pisze: A ile razy Agatka byÂła w tych maÂłych faktach :> ÂŻebym wiedziaÂł, czy ich ÂżaÂłowaĂŚ, czy nie :lol2:
..zaraz - niech sobie przypomnĂŞ :mhm:
Och! nie ;( Zaczynamy ¿yÌ wspomnieniami, a to ju¿ tylko krok do tego, abyœmy pogr¹¿yli siê w melancholii i w smutku ;( Jedyna nadzieje jest taka, ¿e wspomnienia te s¹ radosne, wiêc z tym przygnêbiaj¹cym stanem bêd¹ zaciekle walczy³y :lol2:
Myœlicie, ¿e naszym najwiêkszym problemem jest to, ¿e kiedy rzeczywistoœÌ nie jest dla nas ³askawa uciekamy siê do ¿ycia wspomnieniami i nadziej¹ :> Teraz tak siê nad tym zastanowi³em ... :mhm: I wydaje mi siê, ¿e codziennoœÌ z Agatk¹ jest dla nas rzecz¹ tak ogromnej wagi, ¿e kiedy tu i teraz nie mamy z ni¹ ¿adnego kontaktu, to uciekamy albo w przesz³oœÌ, albo w przysz³oœÌ ...
Ale ktoÂś jest winien temu, ÂżeÂśmy w taki beznadziejny stan popadli ;(
No, chyba, Âże jesteÂśmy z natury zbyt zaborczymi i niecierpliwymi ludÂźmi ;)
..niby niewiele ale jednak zawsze coÂś ;)
..teraz juÂż tego nie bĂŞdzie :/
Chyba wszystko wymieniÂłeÂś :D Od razu chyba muszĂŞ zajrzeĂŚ do moich archiwĂłw, Âżeby sobie jeszcze bardziej odÂświeÂżyĂŚ pamiĂŞĂŚ :D
O! proszê :D Znów uciekam siê do wspomnieù, ¿eby przetrwaÌ chwile roz³¹ki :/
..no..no..no.. :stop:
..wszystko tylko nie to :stop:
OtworzyĂŚ stacjĂŞ pt.: TVN PoznaĂą :lol2:
..ale musiaÂłem siĂŞ tym z kimÂś podzieliĂŚ bo inaczej bym oszalaÂł z rozpaczy ;(
MyÂślicie, Âże jakiÂś ÂŁukasz WĂłjcik zagrozi naszej Agatce? :lol2:
Co najwy¿ej odbierze :rozglada: po³owê :rozglada: wejœÌ ... o rany - tragedia!!! ;(
Ale popatrzmy na to z drugiej stony :D Mianowicie, jak wszyscy bĂŞdziemy cieszyÂł siĂŞ, gdy okaÂże siĂŞ po raz kolejny, Âże kiepscy z nas prorocy i obserwatorzy do niczego :D BĂŞdĂŞ naprawdĂŞ szczĂŞÂśliwy z tego powodu. Trzymajmy kciuki za to, Âżeby i tym razem tak byÂło :D
Nie dopinguj Blacka, bo on na pewno walczy z tym swoim nadmiernym gadulstwem i rozczulaniem siĂŞ nad kobiecymi wdziĂŞkami,
..walczy :?:
..no nie wiem :devil:
..nie wydaje mi siĂŞ :devil:
..odnoszĂŞ wrĂŞcz odwrotne wraÂżenie :lol2:
widaĂŚ obi, Âże lepiej mnie znasz :D ... bo i dÂłuÂżej :lol2: Tu pewnie jest klucz do sukcesu :lol2: Nie chcĂŞ walczyĂŚ ze sobÂą, ale muszĂŞ walczyĂŚ i tak siĂŞ ÂścierajÂą we mnie moje wszystkie negatywne natury :devil:
..kaÂżdego dnia aktualnie byÂłaby nieodpowiednia pora na festiwal bo nigdy nie ma spokoju w ramĂłwce :/
..no chyba Âże dzis bĂŞdzie inaczej :roll:
..ale co to nas obchodzi dziÂś :?
Có¿ za strute smutkiem podejœcie do ¿ycia :o Zupe³nie jakbyœ myœla³, ¿e czas Agatki w tvn24 ju¿ przemin¹³ :o Ale przecie¿ z pewnoœci¹ czekaj¹ na nas wspania³e chwile - ca³e mnóstwo :D Tylko musimy siê w cierpliwoœÌ uzbroiÌ :)

DÂżastina ma racjĂŞ piszÂąc, Âże:
:lol2: MiÂłego weekendu :lol2: ...na wypadek, gdybym miaÂł siĂŞ tu przez czas trwania weekendu nie pojawiĂŚ ;)
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze: No, chyba, Âże jesteÂśmy z natury zbyt zaborczymi i niecierpliwymi ludÂźmi ;)
Ja do tego wszystkiego jeszcze jestem cholernie zazdrosny i kiedy dzisiaj widzia³em rozmowê w studio z Owsiakiem na temat Przystanku Woodstock i wyobrazi³em sobie, ¿e nie Agatka tylko ktoœ inny bêdzie na festiwalu to zazdroœÌ mnie ju¿ na zapas zala³a :(
Strategia Napoleona :lol2: TworzyĂŚ nowe legiony :lol2: Tym razem nowe prĂŞÂżne oÂśrodki w regionach :brawa: PrzystajĂŞ na propozycjĂŞ, przecieÂż nie ma nawet zagroÂżenia, Âże eksperyment jest wielce niebezpieczny, bo juÂż moÂżna byĂŚ pewnym, Âże wyniknie z tego wiele dobrego ..... Chwila wahania ..... :stop: trochĂŞ zbladÂłem, bo raczej dostĂŞpu do tej regionalnej stacji bym nie miaÂł, ale po chwili dotarÂło do mnie, Âże przecieÂż w necie byÂło przystaÂł na propozycje. Dobro Agatki i jej fanĂłw jest bezcenne..... :tanczy:

:lol2: MiÂłego weekendu :lol2: ...na wypadek, gdybym miaÂł siĂŞ tu przez czas trwania weekendu nie pojawiĂŚ ;)

DziĂŞkujĂŞ i wzajemnie :lol2: Odze mnie teÂż Âżyczenia..... zwÂłaszcza dla Agatki :P
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:
Black Jack '62 pisze: No, chyba, Âże jesteÂśmy z natury zbyt zaborczymi i niecierpliwymi ludÂźmi ;)
Ja do tego wszystkiego jeszcze jestem cholernie zazdrosny i kiedy dzisiaj widzia³em rozmowê w studio z Owsiakiem na temat Przystanku Woodstock i wyobrazi³em sobie, ¿e nie Agatka tylko ktoœ inny bêdzie na festiwalu to zazdroœÌ mnie ju¿ na zapas zala³a :(
..ja bym siĂŞ nie przyznaÂł nawet gdybym byÂł zazdroÂśnikiem :lol:
..ale nie jestem :stop:
..mam natomiast innÂą wadĂŞ - zbyt Âłatwo siĂŞ poddajĂŞ i dÂługo cierpiĂŞ po niepowodzeniu ;(
..ciĂŞÂżko jest mi siĂŞ pozbieraĂŚ :/

..a co do ³ódstoku to wydaje mi siê ¿e na 2 sierpnia Lepper chce zwo³aÌ nadzwyczajne posiedzenie sejmu :hahaha:
..Âśmieszy mnie to bo wiem Âże Agatka na pewno tam nie pojedzie ;)
..a zresztÂą nawet jakby jechaÂła to teÂż by mnie to ÂśmieszyÂło :?
..normalne stadium mojej depresji Âże ÂśmieszÂą mnie rzeczy nieÂśmieszne..a nawet powiedziaÂłbym Âże tragiczne :?
Strategia Napoleona :lol2: TworzyĂŚ nowe legiony :lol2: Tym razem nowe prĂŞÂżne oÂśrodki w regionach :brawa: PrzystajĂŞ na propozycjĂŞ, przecieÂż nie ma nawet zagroÂżenia, Âże eksperyment jest wielce niebezpieczny, bo juÂż moÂżna byĂŚ pewnym, Âże wyniknie z tego wiele dobrego ..... Chwila wahania ..... :stop: trochĂŞ zbladÂłem, bo raczej dostĂŞpu do tej regionalnej stacji bym nie miaÂł, ale po chwili dotarÂło do mnie, Âże przecieÂż w necie byÂło przystaÂł na propozycje. Dobro Agatki i jej fanĂłw jest bezcenne..... :tanczy:
..przyznajĂŞ Âże idea stworzenia 'legionu poznaĂąskiego' podobaÂłby mi siĂŞ najbardziej :lol2:
..wtedy na mus i jak na skrzydÂłach pĂŞdziÂłbym do Poznania :tanczy:
..no..chyba Âże urocze panie od obrazu i dÂźwiĂŞku byÂłyby tak Âłaskawe jak teraz co najmniej :P :lol2:
..i przekazywa³yby nam na bie¿¹co co te¿ u naszej gwiazdy siê dzieje :?: :lol2:
Co najwy¿ej odbierze :rozglada: po³owê :rozglada: wejœÌ ... o rany - tragedia!!! ;(
..to ty nawet wiesz i pamiĂŞtasz jak on siĂŞ nazywa :?: :o
..gratulujĂŞ pamiĂŞci :)
..do tej pory myÂślaÂłem Âże tylko nazwiska piĂŞknych paĂą spamiĂŞtujesz :lol2:
..co do skutkĂłw jego ewnentualnego pojawienia (odpukaĂŚ) w live'ach..to masz racjĂŞ Âże byÂłaby to dla nas tragedia :?
..no Âżeby chociaÂż jakaÂś kolejna..na pewno nie tak jaka Agatka..ale Âładna Poznanianka..no a tu taki typek :?
..nie zgadzam siĂŞ :nie:

DziĂŞkujĂŞ i wzajemnie :lol2: Odze mnie teÂż Âżyczenia..... zwÂłaszcza dla Agatki :P
..¿yczenia p³yn¹ strumieniami..i ja siê do³¹czam :)
..a w Poznaniu napad na bank byÂł i jakoÂś nie miaÂł kto o tym opowiedzieĂŚ :devil:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

TVN PoznaĂą siĂŞ panom marzy :rozglada: PlanujÂą stworzyĂŚ telewizjĂŞ dla mieszkaĂącĂłw stolicy to moÂże z czasem regionalne TV zrobiÂą :rozglada: Agatka prowadzÂąca serwisy - chcielibyÂście to zobaczyĂŚ? :lol2: JeÂśli ta TV dla stolicy powstanie to moÂże bĂŞdzie w koĂącu wiĂŞcej czasu na regiony - zwÂłaszcza jeden :rozglada: Tak sobie pomyÂślaÂłam, Âże prezes PieczyĂąski mĂłgÂłby w koĂącu pokazaĂŚ jak bardzo kocha te swoje oÂśrodki regionalne :uhh: jak na razie to tylko duÂżo mĂłwi :uhh:
obieÂżyÂświat pisze:..przyznajĂŞ Âże idea stworzenia 'legionu poznaĂąskiego' podobaÂłby mi siĂŞ najbardziej :lol2:

..wtedy na mus i jak na skrzydÂłach pĂŞdziÂłbym do Poznania :tanczy:
..no..chyba Âże urocze panie od obrazu i dÂźwiĂŞku byÂłyby tak Âłaskawe jak teraz co najmniej :P :lol2:
..i przekazywa³yby nam na bie¿¹co co te¿ u naszej gwiazdy siê dzieje :?: :lol2:
Ja mia³abym problem z ogl¹daniem dwóch kana³ów jednoczeœnie :rozglada: Przypominam, ¿e jestem fank¹ takiego jednego warszawskiego dziennikarza :rozglada:
obieÂżyÂświat pisze:
..to ty nawet wiesz i pamiĂŞtasz jak on siĂŞ nazywa :?: :o
..gratulujĂŞ pamiĂŞci :)
..do tej pory myÂślaÂłem Âże tylko nazwiska piĂŞknych paĂą spamiĂŞtujesz :lol2:
..co do skutkĂłw jego ewnentualnego pojawienia (odpukaĂŚ) w live'ach..to masz racjĂŞ Âże byÂłaby to dla nas tragedia :?
..no Âżeby chociaÂż jakaÂś kolejna..na pewno nie tak jaka Agatka..ale Âładna Poznanianka..no a tu taki typek :?
..nie zgadzam siĂŞ :nie:
DoœÌ ju¿ tych ¿eùskich reporterskich debiutów :stop: Ja ci¹gle czekam na jakiegoœ przystojniaka, a chocia¿by Poznaniaka :lol2: No dalej Blacky, kiedy w koùcu zobaczymy Ciê w tym okienku z widokiem na poznaùski rynek :rozglada:
obieÂżyÂświat pisze:

..¿yczenia p³yn¹ strumieniami..i ja siê do³¹czam :)
..a w Poznaniu napad na bank byÂł i jakoÂś nie miaÂł kto o tym opowiedzieĂŚ :devil:
A co tam jakiÂś napad na bank :devil: AÂśka oszczĂŞdza siĂŞ na przystanek, Artur pewnie przygotowuje siĂŞ na kolejne widowiskowe PzP, ÂŁukasz :mhm: co moÂże robiĂŚ ÂŁukasz :mhm: chyba nic nie wymyÂślĂŞ :devil: A Agatka wiadomo - odpoczywa :spiewa:
RĂłwnieÂż wszystkim dobrego weekendu ÂżyczĂŞ :tanczy:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

DÂżastina pisze:TVN PoznaĂą siĂŞ panom marzy :rozglada: PlanujÂą stworzyĂŚ telewizjĂŞ dla mieszkaĂącĂłw stolicy to moÂże z czasem regionalne TV zrobiÂą :rozglada:
..stolicÂą i pomysÂłem na stolicĂŞ to chyba raczej Ty jesteÂś najbardziej ucieszona :?: :lol2:
Agatka prowadzÂąca serwisy - chcielibyÂście to zobaczyĂŚ? :lol2:
..juÂż to widzĂŞ i juÂż to sÂłyszĂŞ :szalony:
.. :arrow: 'Agata Tomaszewska..witam i zapraszam :)
..a co dziÂś w regionie..' :lol2:
Ja mia³abym problem z ogl¹daniem dwóch kana³ów jednoczeœnie :rozglada: Przypominam, ¿e jestem fank¹ takiego jednego warszawskiego dziennikarza :rozglada:
..dali byÂśmy radĂŞ :)
..niech tylko dadzÂą nam szansĂŞ sprĂłbowaĂŚ siÂł na dwĂłch frontach :lol2:
DoœÌ ju¿ tych ¿eùskich reporterskich debiutów :stop: Ja ci¹gle czekam na jakiegoœ przystojniaka, a chocia¿by Poznaniaka :lol2: No dalej Blacky, kiedy w koùcu zobaczymy Ciê w tym okienku z widokiem na poznaùski rynek :rozglada:
.. :hahaha: nie..nie :hahaha:
..tylko nie to :hahaha:
..Black by nie odebraÂł Agatce chleba :lol2:
..na pewno by tego nie zrobiÂł :lol2:
..w takim razie ja piszê: doœÌ ju¿ w ogóle tych debiutów :lol2:
A co tam jakiÂś napad na bank :devil: AÂśka oszczĂŞdza siĂŞ na przystanek,
..tak :>
..oszczĂŞdza siĂŞ :>
..dzis grzyby zbiera - no fakt to relaks :lol2:
..Agatka moÂże teÂż na grzybach dzis tyle Âże prywatnie :?: :P