IleÂż zaskakujÂących powrotĂłw :o
DÂżasta - jako, Âże mam z TobÂą niejako osobisty kontakt, to Ciebie pierwszÂą powitam :*
AgatkĂŞ - jako, Âże ...

x: jako, ¿e jej w ten niedzielny bardzo póŸny wieczór nie widzia³em, powitam bardzo nieœmia³o

Kto by siĂŞ spodziewaÂł? Na pewno nie ja :/ :/
Do jasnej cholery, co ja wtedy robiÂłem

Pewnie w³óczy³em siê po mieœcie, a mo¿e nawet przeje¿d¿a³em ko³o miejsca tego wypadku
A gdzie jest Agatka dziÂś :> Co to za miejsce :>
..no moÂże w zwiÂązku z tym to nie aÂż tak straszna - dla nas

- liczba tygodni roz³¹ki z Agatk¹ z³o¿y siê na jej z kolei urlop letni :mhm:
..gdybam tylko bo nie wiem jakimi prawami rzÂądzÂą siĂŞ urlopy w tvn24

Miejmy nadziejê, ¿e mylisz siê i bardzo bardzo mocno siê mylisz, a Twój b³¹d jest najwiêkszym jaki w swoim dotychczasowym pope³ni³eœ :szalony:
Pytanie na dziÂś brzmi: czy fan moÂże byĂŚ jeszcze bardziej okrutny? :devil: Zamiast ÂżyczyĂŚ ukochanej ...

... :> ulubionej gwieŸdzie spokojnego wypoczynku na ³onie rodziny, on wprost przeciwnie, myœli tylko o swojej w³asnej satysfakcji i gotów prac¹ mêczyÌ do upad³ego, byle tylko cel - satysfakcjê osi¹gn¹Ì :o A co z Agatki szczêœciem i satysfakcj¹?
Dla mnie one sÂą najwaÂżniejsze :] GotĂłw nawet jestem poÂświĂŞciĂŚ swoje w imiĂŞ jej :]
Do z³o¿enia takiej deklaracji natchnê³o mnie moje niedzielne dumanie, które zaowocowa³o tym, i¿ zatroszczy³em siê o to i zastanowi³em nad tym, jak tak¹ pogoù za newsem Agatka znosi psychicznie? Bo, ¿e fizycznie to dla niej ¿adne wyzwanie, to œwietnie widaÌ na capsach od kniaziówny. Ale czy to dla niej przypadkiem nie jest zbyt du¿e obci¹¿enie emocjonalne - czasami dochodzi przecie¿ do tego, ¿e Agatka musi patrzeÌ na ludzkie cierpienie ... z bliska

I jak sobie z tym radzi? Mam nadziejê, ¿e mimo wszystko radzi, ¿e mo¿e znaleŸÌ oparcie u bliskich osób
Jest boska to i owszem, ale dlaczego z jej powodu czujĂŞ, Âże zaczyanam popadaĂŚ w depresjĂŞ :hmm: RozpamiĂŞtujĂŞ piÂątkowy Jarocin, wyobraÂżam sobie wszystko to, co mogÂło byĂŚ a czego nie byÂło i -i coraz ciĂŞÂżej mi ....
Wiem, wiem :] Ja teÂż, gdy mam wybieraĂŚ pomiĂŞdzy AgatkÂą uradowanÂą, a AgatkÂą przejĂŞtÂą ludzkim cierpieniem, to bez wahania wybieram to pierwsze

MyÂślĂŞ, Âże zarĂłwno wy jak i ja nie wytĂŞpiĂŞ w sobie uwielbienia do dobrej zabawy wÂśrĂłd ludzi i do chĂŞci patrzenia na takich wÂłaÂśnie uÂśmiechniĂŞtych i rozbawionych ludzi

A juÂż uwielbienia do chĂŞci patrzenia na AgatkĂŞ w takim jak piÂątkowy stanie, to nie wytĂŞpiĂŞ za Âżadne skarby

Ani szczegĂłlnej chĂŞci ku temu nie mam

Ale niestety Âżycie sobie pÂłynie, niestety niespokojnie :/ I czĂŞsto krzyÂżuje plany :/ Jedynie Stonesi nie przejmujÂą siĂŞ za bardzo ludzkimi dramatami, ÂżaÂłobami, etc.
..a tak w ogĂłle to czasami wydaje mi siĂŞ Âże caÂły czas - od momentu ogÂłoszenia wyroku w sprawie ekstradycji Mazura - Âże ja to caÂły czas ÂśniĂŞ :hyh:
..i Âże Âśni mi caÂły czas jakiÂś koszmar :hyh:
..a kiedy dochodzi do mnie Âże to nie sen to..

..to wtedy szlag mnie trafia..w jednej sekundzie..a w drugiej opadam z siÂł..
ChÂłopcy ponoĂŚ co nie boli, to nie Âżycie, a co nie przemija, to nie szczĂŞÂście
Cieszmy siĂŞ, Âże przynajmniej przez tak piĂŞknÂą kobietĂŞ cierpimy
otó¿ z poranku uda³o mi siê zapisaÌ pewien rarytas, na którym to w³aœnie widaÌ Agatkê pracuj¹c¹ nocn¹ por¹
Brakuje mi s³ów ... nie wiem, co napisaÌ

To znaczy wiem, co chciaÂłbym napisaĂŚ, ale zbyt wczesna pora, by dawaĂŚ upust swojemu zachwytowi nad Agatki ... no wÂłaÂśnie przestaĂą Black - Âświntuchu :szalony: :devil:
Ale to nie moja wina, Âże zawsze najbardziej rozczulaÂł mnie wid ok piĂŞknego kobiecego ... czy ja miaÂłem przestaĂŚ :> :hmm:
No dobrze, wiĂŞc moÂże wezmĂŞ siĂŞ za ÂściÂąganie plikĂłw