Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

obie¿yœwiat pisze: ..a co do ³ódstoku to wydaje mi siê ¿e na 2 sierpnia Lepper chce zwo³aÌ nadzwyczajne posiedzenie sejmu :hahaha:
..Âśmieszy mnie to bo wiem Âże Agatka na pewno tam nie pojedzie ;)
..a zresztÂą nawet jakby jechaÂła to teÂż by mnie to ÂśmieszyÂło :?
..normalne stadium mojej depresji Âże ÂśmieszÂą mnie rzeczy nieÂśmieszne..a nawet powiedziaÂłbym Âże tragiczne :?
Nie pytam o lekarstwo na tĂŞ depresjĂŞ, bo w naszym przypadku zbiorowym, lekarstwo to jedno ma imiĂŞ :lol2: Zaczyna siĂŞ na ''A" - jak antidotum :lol2:
Z tego, co mi wiadomo, to Przystanek zaczyna siê dopiero w pi¹tek 3. sierpnia ;) Wiêc politycy mo¿e do tego czasu zd¹¿¹ siê wyszaleÌ :D A mo¿e nawet pojad¹ robiÌ wespó³ z Owsiakiem kampaniê wyborcz¹ :lol2: Mo¿e byÌ bardzo ciekawy temat :D Na ca³y weekend :D Szczêœliwcem ten, kto bêdzie ten temat obs³ugiwa³ :D
obieÂżyÂświat pisze:..przyznajĂŞ Âże idea stworzenia 'legionu poznaĂąskiego' podobaÂłby mi siĂŞ najbardziej :lol2:
Wiedzia³em, ¿e pomys³ ten przypadnie Wam do gustu :D Czas pomyœleÌ o inwestycji :lol2: Ale spokojnie, z rozbijaniem œwinek-skarbonek poczekajmy a¿ troszkê ciê¿szymi siê stan¹, bo tak na przyk³ad moja lekka jest, wiêc i wartoœÌ ma nisk¹ ;)
..do tej pory myÂślaÂłem Âże tylko nazwiska piĂŞknych paĂą spamiĂŞtujesz :lol2:
Mam pamiêÌ dobr¹ do nazwisk :lol2: I co z tego, ¿e zapamiêta³em akurat jego nazwisko :> Mam pamiêÌ do ró¿nych nazwisk: królów, genera³ów, odkrywców, muzyków - wszyscy p³ci mêskiej i jakoœ nie czyniê sobie z tego powodu wyrzutów :?
..co do skutkĂłw jego ewnentualnego pojawienia (odpukaĂŚ) w live'ach..to masz racjĂŞ Âże byÂłaby to dla nas tragedia :?
..no Âżeby chociaÂż jakaÂś kolejna..na pewno nie tak jaka Agatka..ale Âładna Poznanianka..no a tu taki typek :?
..nie zgadzam siĂŞ :nie:
Nie martw siĂŞ :D W Naszej TV PoznaĂą go nie bĂŞdzie :lol2: Bo w naszej TV PoznaĂą bĂŞdzie tylko Agatka :lol2:
DoœÌ ju¿ tych ¿eùskich reporterskich debiutów :stop: Ja ci¹gle czekam na jakiegoœ przystojniaka, a chocia¿by Poznaniaka :lol2: No dalej Blacky, kiedy w koùcu zobaczymy Ciê w tym okienku z widokiem na poznaùski rynek :rozglada:

D¿astina :> Pisa³em przecie¿, ¿e nie mam predyspozycji :D Ten g³upawy wyraz twarzy, nieumiejêtnoœÌ powstrzymywania emocji ... a nie daj Bo¿e, podczas gdy nadawa³bym live'a, po studio krêci³aby siê redakcyjna kole¿anka - Agatka :lol2: Nawet nie chcê myœleÌ, na jaki tor zesz³aby wtedy moja ''relacja'' :lol2: I to wszysko na oczach milionów widzów ... :red: Oj, nie - to nie dla mnie i nie dla mojej rodziny doœwiadczenie :lol2:
..Agatka moÂże teÂż na grzybach dzis tyle Âże prywatnie :?: :P
I w towarzystwie mrĂłwek - koniecznie :lol2:
Hmmm ... :mhm: MuszĂŞ chyba wyskoczyĂŚ na grzyba :>
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Black Jack '62 pisze:Nie pytam o lekarstwo na tĂŞ depresjĂŞ, bo w naszym przypadku zbiorowym, lekarstwo to jedno ma imiĂŞ :lol2: Zaczyna siĂŞ na ''A" - jak antidotum :lol2:
Z tego, co mi wiadomo, to Przystanek zaczyna siê dopiero w pi¹tek 3. sierpnia ;) Wiêc politycy mo¿e do tego czasu zd¹¿¹ siê wyszaleÌ :D A mo¿e nawet pojad¹ robiÌ wespó³ z Owsiakiem kampaniê wyborcz¹ :lol2: Mo¿e byÌ bardzo ciekawy temat :D Na ca³y weekend :D Szczêœliwcem ten, kto bêdzie ten temat obs³ugiwa³ :D
..zdajê siê tylko i wy³¹cznie na to lekarstwo na 'A' bo Ty to tylko swoimi powy¿szymi spostrze¿eniami mnie jeszcze bardziej dobiÌ potrafisz :hyh:
Wiedzia³em, ¿e pomys³ ten przypadnie Wam do gustu :D Czas pomyœleÌ o inwestycji :lol2: Ale spokojnie, z rozbijaniem œwinek-skarbonek poczekajmy a¿ troszkê ciê¿szymi siê stan¹, bo tak na przyk³ad moja lekka jest, wiêc i wartoœÌ ma nisk¹ ;)
..ja mam jak na obywatela IVrP przystaÂło skarbonkĂŞ kaczuszkĂŞ :devil:
..a sam pomysÂł jak mĂłgÂł siĂŞ nie spodobaĂŚ kiedy takie optymistyczne wizje zakÂładaÂł :P
Nie martw siĂŞ :D W Naszej TV PoznaĂą go nie bĂŞdzie :lol2: Bo w naszej TV PoznaĂą bĂŞdzie tylko Agatka :lol2:
..ciekawe co ona by na to powiedziaÂła :?: :devil:
..24 godziny na dobĂŞ nawijaĂŚ o przestĂŞpcach..zboczeĂącach i politykach lokalnych :devil:
I to wszysko na oczach milionĂłw widzĂłw ... :red: Oj, nie - to nie dla mnie i nie dla mojej rodziny doÂświadczenie :lol2:
..z tymi milionami to jak zwykle przesadziÂłeÂś :devil:
..dopiero nasza stacja bĂŞdzie miliony przed telewizory przyciÂągaĂŚ :lol2:
..uroczych grzybiarek na szlaku spotkaĂŚ ci ÂżyczĂŞ :lol:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

obie¿yœwiat pisze:..zdajê siê tylko i wy³¹cznie na to lekarstwo na 'A' bo Ty to tylko swoimi powy¿szymi spostrze¿eniami mnie jeszcze bardziej dobiÌ potrafisz :hyh:
A tak na dobr¹ sprawê, to po co ci ja i moje spostrze¿enia? :D Czy one musz¹ koiÌ, kiedy jedno jedyne lekarstwo wyleczy dolegliwoœÌ na zasadzie - jak rêk¹ odj¹³ :D
..ja mam jak na obywatela IVrP przystaÂło skarbonkĂŞ kaczuszkĂŞ :devil:
To mo¿e jej nie rozbijaj, a kapita³ wyjmij jak¹œ mniej drastyczn¹ metod¹, ¿eby Ciê za to w kamasze nie wsadzili :lol:
..ciekawe co ona by na to powiedziaÂła :?: :devil:
..24 godziny na dobĂŞ nawijaĂŚ o przestĂŞpcach..zboczeĂącach i politykach lokalnych :devil:
MoÂże weÂź ich wszystkich do jednego worka wrzuĂŚ - nie rozdrabniaj siĂŞ :lol2:
A kto w ogĂłle powiedziaÂł, Âże Agatka miaÂłaby 24 godziny nawijaĂŚ o tym, co zasugerowaÂłeÂś :D Musimy wymyÂśliĂŚ coÂś neutralnego, coÂś takiego, co sprawi, Âże wilk bĂŞdzie syty i owca caÂła :D ZrobilibyÂśmy show na wzĂłr Big Brother'a :D A wiĂŞc, Âżeby kwitÂło rĂłwnieÂż Âżycie prywatne Agatki, a nie tylko zawodowe, kamera towarzyszyÂłaby jej takÂże podczas prywatnych zajĂŞĂŚ, obowiÂązkĂłw :D :lol: :lol:
8.00 - ÂŚniadanie z AgatÂą :D
- przeglÂąd prasy lokalnej :)
... ''- Do jasnej cholery - kto postawiÂł mi tu tak gorÂącÂą kawĂŞ?!!" :lol2: Takie naturalne reakcje teÂż sÂłyszane bĂŞdÂą na naszej antenie, Âżeby bardziej Âżyciowo byÂło i dystans miĂŞdzy widzem a paniÂą z tv siĂŞ zmniejszyÂł :lol2:
12.00 - Obiad (...)
W miĂŞdzyczasie jakaÂś siÂłka, zakupy :D
... i moje pasmo ulubione :D mianowicie :D
19.00 - kolacja z AgatÂą :D
- etc., etc., etc., etc. :spiewa:

Etc., etc. etc. :lol2: :lol2: :lol2: - to wszystko oczywiÂście jeszcze w fazie wczesnego planowania jest :lol2: Ot, taki niezgrabny zarys ramĂłwki :lol2:
..uroczych grzybiarek na szlaku spotkaĂŚ ci ÂżyczĂŞ :lol:
Chyba jednak nici z grzybobrania :/ WÂłaÂśnie zostaÂłem o innych planach poinformowany :/
St¹d te¿ musia³em zejœÌ na ziemiê i przerwaÌ zarysowywanie ramówki :devil:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Black Jack '62 pisze:To mo¿e jej nie rozbijaj, a kapita³ wyjmij jak¹œ mniej drastyczn¹ metod¹, ¿eby Ciê za to w kamasze nie wsadzili :lol:
..dziĂŞki za ostrzeÂżnie :)
..ale myœlê ¿e i za sam¹ myœl..chêÌ rozbicia ju¿ mogê zacz¹Ì siê obawiaÌ konsekwencji :devil:
ZrobilibyÂśmy show na wzĂłr Big Brother'a :D A wiĂŞc, Âżeby kwitÂło rĂłwnieÂż Âżycie prywatne Agatki, a nie tylko zawodowe, kamera towarzyszyÂłaby jej takÂże podczas prywatnych zajĂŞĂŚ, obowiÂązkĂłw :D :lol: :lol:
..domyÂślam siĂŞ Âże ty byÂś pretndowaÂł do roli Wielkiego Brata :devil:
... i moje pasmo ulubione :D mianowicie :D
19.00 - kolacja z AgatÂą :D
- etc., etc., etc., etc. :spiewa:
..tylko bÂłagam niech nikt nie prosi Blacka o rozszyfrowywanie tego co siĂŞ kryje pod 'etc., etc., etc., etc.' :rydzyk: :devil:
Etc., etc. etc. :lol2: :lol2: :lol2: - to wszystko oczywiÂście jeszcze w fazie wczesnego planowania jest :lol2: Ot, taki niezgrabny zarys ramĂłwki :lol2:

St¹d te¿ musia³em zejœÌ na ziemiê i przerwaÌ zarysowywanie ramówki :devil:
..to lepiej bo coœmi siê wydaje ¿e ani zarysem pocz¹tkowym ani koùcowym g³ówna zainteresowana zaintresowana by nie by³a :devil:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

A Wy z samego ranka w takich dobrych nastrojach :D ?? No gratulujĂŞ pogody ducha, bo ja popisaĂŚ siĂŞ nie mogĂŞ niestety -moÂże w towarzystwie uda mi siĂŞ Waszym maÂło pokornym zachowaniem zabiĂŚ tego potwora, ktĂłry budzi we mnie specyficznÂą atmosferĂŞ nostalgii :grymas: !!

JuÂż same wyobraÂżenia o naszej stacji naszych m,arzeĂą postawiÂły mnie na ...... na razie tylko cztery Âłapy :devil: ale z kaÂżdÂą sekundÂą jest coraz lepiej :racja:

sZkoda tylko, ¿e to tylko wyobra¿enia a nie czysta i namacalna rzeczywistoœÌ ..... no widzicie sami .... tylko psujê atmosferê dzisiaj :spiewa:

..tylko bÂłagam niech nikt nie prosi Blacka o rozszyfrowywanie tego co siĂŞ kryje pod 'etc., etc., etc., etc.' :rydzyk: :devil:
Nie prosiĂŚ, nie prosiĂŚ, kiedy to takie intrygujÂące jest :szalony:
Jakby na to nie patrzeĂŚ, trudno siĂŞ Blackowi dziwiĂŚ, Âże pod hasÂłem "kolacja" juÂż swoim sposobem ustawiÂł czarnego konia wyÂścigu :D OczywiÂście nikt nie wÂątpi, Âże kaÂżda inna pora dnia z AgatkÂą przeÂżyta jest na pewno niezapomniana :lol2:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:A Wy z samego ranka w takich dobrych nastrojach :D ??
..sam nie wiem dlaczego tak siĂŞ staÂło :?:
..przecieÂż jak nie ma Agatki to teoretycznie powinniÂśmy siĂŞ smuciĂŚ :uhh:
..ale mo¿e jednak gdzieœ ta podœwiadomoœÌ mocno siê w nas ukorzenia..¿e jak Agatka ma wolne to jest szczêœliwsza :)
..tylko ¿e jak przyjdzie jakaœ wichura roz³¹ki to wyrwie t¹ podœwiadomoœÌ razem z korzeniami ;(
No gratulujĂŞ pogody ducha, bo ja popisaĂŚ siĂŞ nie mogĂŞ niestety -moÂże w towarzystwie uda mi siĂŞ Waszym maÂło pokornym zachowaniem zabiĂŚ tego potwora, ktĂłry budzi we mnie specyficznÂą atmosferĂŞ nostalgii :grymas: !!
..moje towarzystwo :?: :)
.s³u¿ê w takim razie pomocn¹ d³oni¹ :devil:
Nie prosiĂŚ, nie prosiĂŚ, kiedy to takie intrygujÂące jest :szalony:
Jakby na to nie patrzeĂŚ, trudno siĂŞ Blackowi dziwiĂŚ, Âże pod hasÂłem "kolacja" juÂż swoim sposobem ustawiÂł czarnego konia wyÂścigu :D OczywiÂście nikt nie wÂątpi, Âże kaÂżda inna pora dnia z AgatkÂą przeÂżyta jest na pewno niezapomniana :lol2:
..a widzisz - Twoja interpretacja na szczĂŞÂście nie pobiegÂła za daleko :stop:
..a obawiam siĂŞÂże Black jakby siĂŞ rozpĂŞdziÂł.. :stop:
..a nie :D
..obieca³ publicznie powœci¹gliwoœÌ s³own¹ :D
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

obieÂżyÂświat pisze:
marcinkowsky pisze: Nie prosiĂŚ, nie prosiĂŚ, kiedy to takie intrygujÂące jest :szalony:
..a widzisz - Twoja interpretacja na szczĂŞÂście nie pobiegÂła za daleko :stop:
..a obawiam siĂŞÂże Black jakby siĂŞ rozpĂŞdziÂł.. :stop:
..a nie :D
..obieca³ publicznie powœci¹gliwoœÌ s³own¹ :D
Nie mam czasu siê wyt³umaczyÌ, ale pewnie co pilniejsi czytacze-userzy zauwa¿yli, ¿e moja powœci¹gliwoœÌ s³owna zamieni³a siê wrêcz we wstrzmiêŸliwoœÌ :szalony: od czasu do czasu tylko kuszon¹ s³own¹ rozwi¹z³oœci¹ o zabarwieniu niecenzuralnym :szalony:
Mo¿e lepiej nie prosiÌ o dalszy ci¹g ... faktycznie - bo jeszcze byœcie dopuœcili siê nadinterpretacji :D A i tak wszystko, ca³a wina za treœÌ spad³aby na mnie :devil:

ChoÌ szepnê tylko niewinnych s³ów splot :) , ¿e wspólna kolacja i wieczór mo¿e odbywaÌsiê pod has³em: "Poznajmy siê!" :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Black Jack '62 pisze:Nie mam czasu siê wyt³umaczyÌ, ale pewnie co pilniejsi czytacze-userzy zauwa¿yli, ¿e moja powœci¹gliwoœÌ s³owna zamieni³a siê wrêcz we wstrzmiêŸliwoœÌ :szalony: od czasu do czasu tylko kuszon¹ s³own¹ rozwi¹z³oœci¹ o zabarwieniu niecenzuralnym :szalony:
..przyznajĂŞ i potwierdzam Âże kiedyÂś zdarzaÂło ci siĂŞ to czĂŞÂściej i byÂło zjawiskiem bardziej dla co niektĂłrych..nawet ÂżenujÂącym :?
..czy wprowadzajÂącym w zaÂżenowanie :lol2:
..a teraz jak przysta³o na cz³owieka który uczy siê ca³e ¿ycie..Black uczy siê na b³êdach w³asnych i..innych - ¿eby nie by³o ¿e o swoich wystêpkach zapomnia³em :uhh:
Mo¿e lepiej nie prosiÌ o dalszy ci¹g ... faktycznie - bo jeszcze byœcie dopuœcili siê nadinterpretacji :D A i tak wszystko, ca³a wina za treœÌ spad³aby na mnie :devil:
..tu moÂżna by siĂŞ znowu rozpisaĂŚ o naszych sÂłaboÂściach i 'zdolnoÂściach' :stop:
..ale dumni z nich raczej byĂŚ nie moÂżemy..wiĂŞc je przemilczmy - piszÂąc ogĂłlnikowo :aniol:
ChoÌ szepnê tylko niewinnych s³ów splot :) , ¿e wspólna kolacja i wieczór mo¿e odbywaÌsiê pod has³em: "Poznajmy siê!" :lol2:
..i znowu chcesz rozbudziĂŚ wyobraÂźniĂŞ - a podobno telewizja zabija wyobraÂźniĂŞ :devil:
..toteÂż nie moÂżemy wyÂłoÂżyĂŚ kawy na ÂławĂŞ.. Âżeby widz mĂłgÂł sobie wiele spraw dopowiedzieĂŚ :lol:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:
Black Jack '62 pisze:Nie mam czasu siê wyt³umaczyÌ, ale pewnie co pilniejsi czytacze-userzy zauwa¿yli, ¿e moja powœci¹gliwoœÌ s³owna zamieni³a siê wrêcz we wstrzmiêŸliwoœÌ :szalony: od czasu do czasu tylko kuszon¹ s³own¹ rozwi¹z³oœci¹ o zabarwieniu niecenzuralnym :szalony:
..przyznajĂŞ i potwierdzam Âże kiedyÂś zdarzaÂło ci siĂŞ to czĂŞÂściej i byÂło zjawiskiem bardziej dla co niektĂłrych..nawet ÂżenujÂącym :?
..czy wprowadzajÂącym w zaÂżenowanie :lol2:
..a teraz jak przysta³o na cz³owieka który uczy siê ca³e ¿ycie..Black uczy siê na b³êdach w³asnych i..innych - ¿eby nie by³o ¿e o swoich wystêpkach zapomnia³em :uhh:
Macie na myÂśli te czasy, kiedy niechcÂący narozrabialiÂście :spiewa: ??
Mnie wtedy nie byÂło :aniol:
Grzeczne chlopaki teraz siĂŞ z Was zrobiÂły -anioÂłki dosÂłownie :aniol: Wytresowane anioÂłki :aniol: Trzymane pod kloszem i pantoflem uroczej damy :lol: Nie wychylajÂą siĂŞ ani za bardzo na lewo ani na prawo tylko ciÂągle biegnÂą po prostej :aniol:

..tu moÂżna by siĂŞ znowu rozpisaĂŚ o naszych sÂłaboÂściach i 'zdolnoÂściach' :stop:
..ale dumni z nich raczej byĂŚ nie moÂżemy..wiĂŞc je przemilczmy - piszÂąc ogĂłlnikowo :aniol:
W kwesti rozbudzania mojej wyobraÂźni to hmm :mhm: hola :lol2: hola :lol2: !! :stop: :xx: :xx: :xx: :xx: :xx: efekt nie zamierzony, ale nie zamierzam za niego przepraszaĂŚ :) CaÂłkowicie jestem Âświadomy, Âże jest to tylko niewinna gra wyobraÂźni :aniol:

Tak siĂŞ mi nastrĂłj poprawiÂł, a jeszcze godzinĂŞ z hakiem temu jĂŞczaÂłem, kiedy w tvn24 oglÂądaÂłem relacje na czĂŞsto durne tematy i przypominaÂłem sobie co miaÂło miejsce w tamten weekend :hmm: I pytam, czemu tak byÂło :uhh: ??

ZnĂłw zaliczam doÂłek :(
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Panowie :D Mam nadziejĂŞ, ze nie jesteÂście do tego stopnia zdesperowani, iÂż np. daliÂście ogÂłoszenia do gazet, bÂądÂź w kopalni wiedzy zwanej internetem: ktokolwiek jest w posiadaniu zdjĂŞĂŚ Agatty w bikini, jest przez nas pilnie poszukiwany :lol2:
Btw. w Jarocinie prezentowa³a siê nad wyraz bosko :P :P W dobrym kierunku, chcia³oby siê rzec, pod¹¿y³a :brawa: Tak bliskim naszemu sercu i gustom :P :P

Trzymajcie siê :lol2: Narzekacie, ubolewacie, a Wy pasek u spodni Agatty zobaczyÌ mogliœcie :lol2: Co, chyba nie muszê nikomu uœwiadamiaÌ, jak na warunki kadrowania Tvn24, jest nie lada wyczynem :lol2: A do tego, ¿e my ci¹gle jesteœmy ograniczani powinniœcie si³¹ rzeczy siê przyzwyczaiÌ ;( Dlaczego wobec tego tym razem mia³oby byÌ inaczej - i tu nas ogranicza³y ciemnoœci ;( :lol2: (Oczywiœcie ca³y czas piszê o magicznej i uroczej fotce... nie muszê t³umaczyÌ której? :P ) :D
Tyle piszê z marszu, ale ju¿ teraz muszê Was za czujnoœÌ pochwaliÌ ;)
CzuÂłem to, byÂłem spokojny o to, Âże czuwacie, Âże wszystko, co waÂżne wyÂłapiecie :)
Jeœli mia³bym reagowaÌ festiwalowo w pi¹tek by³oby to tak, tak, tak - marzenia siê spe³niaj¹ :tanczy: Mo¿e nie te najskrytsze :szalony: , ale po prostu te ca³kiem realne :lol2: Czêœciej bêdê znika³, bo widzê ¿e tu co niektórzy przypisywali sobie nadprzyrodzone moce odstraszania gwiazd, to ja wrêcz odwrotnie, ¿e jako niby wraz z moim znikniêciem gwiazdy par³y na ekran ze wzmo¿on¹ si³¹ :lol2: Jeszcze piêkniejsze i bogatsze w osobliwy urok :lol2:
Notka - bÂłagam, proszĂŞ, wnioskujĂŞ o to, byÂś zapodaÂła takÂże jarociĂąskie filmiki :rydzyk: ZwÂłaszcza ten z ''AgatÂą TomaszewskÂą w porzÂądnej oprawie muzycznej'' - czyli przy akompaniamencie perkusji :rydzyk:
Tak, takÂą AgattĂŞ chcĂŞ najczĂŞÂściej oglÂądaĂŚ :)

Teraz tym bardziej juÂż do grobowej deski bĂŞdĂŞ darzyÂł festiwal w Jarocinie ogromnym sentymentem :D W mÂłodoÂści (tej wczesnej :lol2: ) bÂłagaÂłem rodzicĂłw: mamo!, tato - ja chcĂŞ na Jarocin :lol2: W piÂątek chciaÂłbym jeszcze bardziej :lol2:

Nie wiem tylko jak zareagowaliby cz³onkowie grupy Neagatyw, przechrzczeni przez Agattê na Negativ - myœlê, ¿e jednak piêknej dziewczynie z klubowego podwórka, œwiata subkultury techno punkowcy wybacz¹ :lol2: £atwo z punkowej grupy Negatyw zrobiÌ Negativ :lol2: Ale to kojarzy siê z DJ-ami :lol2: Agatta powtarza³a: "Jarocin ¿yje", a fani Agatty z wra¿enia jak zobaczyli na festiwalu odmienion¹ gwiazdê ma³o nie pomarli :lol2: Jarocin ¿yje - Agatta powtarza³a za organizatorami, a wyœcie wespó³ z Tvn24 go pochowali ;(
No i przyszedÂł czas na smutny sobotnio - niedzielny dyÂżur ;( Nikt z nas nie przeczuwaÂł, Âże Agatka spĂŞdzi tak krĂłtkie chwile w Jarocinie ;( W piÂątek tryskaÂła radoÂściÂą i dobrym humorem, a w sobotĂŞ juÂż musiaÂła patrzeĂŚ na ludzkÂą krzywdĂŞ, a o niedzieli to nawet nie wspominam :/ , poniewaÂż widzĂŞ, Âże tu miaÂło miejsce najwiĂŞksze zwichniĂŞcie proporcji miĂŞdzy bytem a niebytem na wizji :/
Niemniej, wielkie brawa dla Agatty za tak, wyczucie i okazywane wspó³czucie :brawa:
DomyÂślam siĂŞ z jej tonu i relacji, Âże obojĂŞtnym w obliczu tego, co zastaÂła na miejscu trudno byÂło pozostaĂŚ obojĂŞtnym :]
..to ty nawet wiesz i pamiĂŞtasz jak on siĂŞ nazywa :?: :o
..gratulujĂŞ pamiĂŞci :)
..do tej pory myÂślaÂłem Âże tylko nazwiska piĂŞknych paĂą spamiĂŞtujesz :lol2:
Czujny mê¿czyzna baczy równie¿ na to, co wokó³ piêknej kobiety. Wroga trzeba dobrze poznaÌ :devil:
Teraz tak siê nad tym zastanowi³em ... :mhm: I wydaje mi siê, ¿e codziennoœÌ z Agatk¹ jest dla nas rzecz¹ tak ogromnej wagi, ¿e kiedy tu i teraz nie mamy z ni¹ ¿adnego kontaktu, to uciekamy albo w przesz³oœÌ, albo w przysz³oœÌ ...
Black, ale pamiêtaj o tym, ¿e codziennoœÌ jest zawsze obecna w naszym ¿yciu :) Jest substancj¹ ¿ycia, bez której nie ma ¿adnego ¿ycia ani ¿adnej historii. Dzieje siê ten proces równie¿ na odwrót, wiêc nie ma co siê za³amywaÌ :D
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:Panowie :D Mam nadziejĂŞ, ze nie jesteÂście do tego stopnia zdesperowani, iÂż np. daliÂście ogÂłoszenia do gazet, bÂądÂź w kopalni wiedzy zwanej internetem: ktokolwiek jest w posiadaniu zdjĂŞĂŚ Agatty w bikini, jest przez nas pilnie poszukiwany :lol2:

Tylko nie mów, ¿e gdzieœ siê natkn¹³eœ :shock: :devil: ??
Btw. w Jarocinie prezentowa³a siê nad wyraz bosko :P :P W dobrym kierunku, chcia³oby siê rzec, pod¹¿y³a :brawa: Tak bliskim naszemu sercu i gustom :P :P
Dlatego tak dotkliwie i ciĂŞÂżko przeÂżyliÂśmy brutalne i tak nagÂłe rozstanie z ukochanym Jarocinkiem ;( ;( Na ktĂłry tak dÂługo czekaliÂśmy, ktĂłry jeszcze w piÂątek byÂł nam obiecywany na kolejne dni weekendu ;(

Tyle piszê z marszu, ale ju¿ teraz muszê Was za czujnoœÌ pochwaliÌ ;)
CzuÂłem to, byÂłem spokojny o to, Âże czuwacie, Âże wszystko, co waÂżne wyÂłapiecie :)

No gdzieÂś w sumie nam wszystkim to tak gdzieÂś w 80 procentach nam siĂŞ to udaÂło :rozglada: Na nas, bez notki, to nie moÂżna polegaĂŚ jak na Zawiszy, niestety :hmm:

Nokta - bÂłagam, proszĂŞ, wnioskujĂŞ o to, byÂś zapodaÂła takÂże jarociĂąskie filmiki :rydzyk: ZwÂłaszcza ten z ''AgatÂą TomaszewskÂą w porzÂądnej oprawie muzycznej'' - czyli przy akompaniamencie perkusji :rydzyk:

Jesuuu :hmm: Kto by nie chcia³ :neutral: ?? Nawet ta idea z prywatn¹ nasz¹ telewizj¹ siê zrodzi³a :lol: Agatka profesjonalna w sztywnych programowych ramach jest cudna, ale profesjonalnie wyluzowana jest...... brak s³ów na okreœ³enie tego pozytywu :szalony:

Jarocin ¿yje - Agatta powtarza³a za organizatorami, a wyœcie wespó³ z Tvn24 go pochowali ;(
Spokojnie :stop: Tylko do nastĂŞpnego roku........ ;( Jesuuu - juÂż odliczam czas, miesiÂące, tygodnie, dni, godziny, minuty, sekundy ....... :hmm:
Niemniej, wielkie brawa dla Agatty za tak, wyczucie i okazywane wspó³czucie :brawa:
DomyÂślam siĂŞ z jej tonu i relacji, Âże obojĂŞtnym w obliczu tego, co zastaÂła na miejscu trudno byÂło pozostaĂŚ obojĂŞtnym :]
dosÂłownie aÂż siĂŞ chciaÂło tam jechaĂŚ i za Âłopaty chwyciĂŚ :] Jednak na wysÂłaniu kilkunastu smsow poprzestaÂłem :spiewa:
Black, ale pamiêtaj o tym, ¿e codziennoœÌ jest zawsze obecna w naszym ¿yciu :) Jest substancj¹ ¿ycia, bez której nie ma ¿adnego ¿ycia ani ¿adnej historii. Dzieje siê ten proces równie¿ na odwrót, wiêc nie ma co siê za³amywaÌ :D
Black, Black -a co z reztÂą :uhh: ?? Mam odczucie, Âże my bardziej niÂż Black to co nas dotknĂŞÂło przeÂżywamy ;(
Jednak za wszystkie sÂłowa otuchy dziĂŞkujĂŞ :)
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..Al :jupi:
..Al :jupi:
..wrĂłciÂłeÂś..czy mam juÂż jakieÂś majaki w skutek tej nasilajÂącej siĂŞ deprechy :?: :devil:
Alchemik pisze:Btw. w Jarocinie prezentowa³a siê nad wyraz bosko :P :P W dobrym kierunku, chcia³oby siê rzec, pod¹¿y³a :brawa: Tak bliskim naszemu sercu i gustom :P :P
..tylko wytÂłumacz mi dlaczego po tym wÂłaÂśnie Jarocinie zamiast poczucia pokrzepienia wszyscy niemal w depresjĂŞ popadliÂśmy :neutral: ;(
Trzymajcie siĂŞ :lol2: Narzekacie, ubolewacie, a Wy pasek u spodni Agatty zobaczyĂŚ mogliÂście :lol2:
..przecieÂż wiesz Âże tak naprawdĂŞ wcale o pasek nie poszÂło i nam siĂŞ nie o pasek rozchodziÂło ;)
..choĂŚ miÂło byÂło zobaczyĂŚ :P
..a o to tylko Âże nasze plany i nadzieje legÂły w gruzach :(
Notka - bÂłagam, proszĂŞ, wnioskujĂŞ o to, byÂś zapodaÂła takÂże jarociĂąskie filmiki :rydzyk: ZwÂłaszcza ten z ''AgatÂą TomaszewskÂą w porzÂądnej oprawie muzycznej'' - czyli przy akompaniamencie perkusji :rydzyk:
..a wiesz Âże to byÂła chyba najlepsza relacja - peÂłna efektĂłw specjalnych 8)
..z AgatkÂą na pierwszym planie 8)
..tylko Âże z tego co wiem to notka nie ma jej od poczÂątku :spiewa:
Teraz tym bardziej juÂż do grobowej deski bĂŞdĂŞ darzyÂł festiwal w Jarocinie ogromnym sentymentem :D W mÂłodoÂści (tej wczesnej :lol2: ) bÂłagaÂłem rodzicĂłw: mamo!, tato - ja chcĂŞ na Jarocin :lol2: W piÂątek chciaÂłbym jeszcze bardziej :lol2:
..a teraz w tym roku kogo bÂłagaÂłeÂś - ÂżonĂŞ? :lol2:
Nie wiem tylko jak zareagowaliby czÂłonkowie grupy Neagatyw, przechrzczeni przez AgattĂŞ na Negativ - myÂślĂŞ, Âże jednak piĂŞknej dziewczynie z klubowego podwĂłrka, Âświata subkultury techno punkowcy wybaczÂą :lol2:
..to ty punk jesteÂś..czy po prostu znasz te bandy :?: :lol2:
..powiedz jeszcze czy masz bÂądÂź miaÂłeÂś irokeza :?: :lol2:

Czujny mê¿czyzna baczy równie¿ na to, co wokó³ piêknej kobiety. Wroga trzeba dobrze poznaÌ :devil:
..to tak - nie wiem czy dobrze was rozumiem :>
..on nie jest zagroÂżeniem ani dla Agatki ani dla nas :?: :devil:
..no przynajmniej dla Blacka bo widaĂŚ Âże go obserwuje bacznie :devil:
..no nie wiem Al..ale ty jakoœ zawsze potrafi³eœ podnieœÌ mnie na duchu :D
..rzecz jasna dopĂłki sam nie zaczynasz panikowaĂŚ :devil:
marcinkowsky pisze:
Alchemik pisze:Panowie :D Mam nadziejĂŞ, ze nie jesteÂście do tego stopnia zdesperowani, iÂż np. daliÂście ogÂłoszenia do gazet, bÂądÂź w kopalni wiedzy zwanej internetem: ktokolwiek jest w posiadaniu zdjĂŞĂŚ Agatty w bikini, jest przez nas pilnie poszukiwany :lol2:

Tylko nie mów, ¿e gdzieœ siê natkn¹³eœ :shock: :devil: ??
..ale na co :?: :o
..na ogÂłoszenie czy na fotki :o :lol: :xx:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

obieÂżyÂświat pisze:
DÂżastina pisze:TVN PoznaĂą siĂŞ panom marzy :rozglada: PlanujÂą stworzyĂŚ telewizjĂŞ dla mieszkaĂącĂłw stolicy to moÂże z czasem regionalne TV zrobiÂą :rozglada:
..stolicÂą i pomysÂłem na stolicĂŞ to chyba raczej Ty jesteÂś najbardziej ucieszona :?: :lol2:
:mhm: Jeszcze nie wiem co o tym myÂśleĂŚ ? :mhm: Czy dla mnie to dobrze, czy Âźle? :mhm:
Black Jack '62 pisze:
obieÂżyÂświat pisze: ..Agatka moÂże teÂż na grzybach dzis tyle Âże prywatnie :?: :P
:lol: Kiedy zobaczyÂłam dziÂś o poranku AsiĂŞ i usÂłyszaÂłam o czym rozprawia wiedziaÂłam, Âże akurat Black wspomni o mrĂłwkach na forum :lol: A jak tam szÂło Asi grzybobranie? Nie miaÂłam przyjemnoÂści ÂśledziĂŚ jej poczynaĂą :rozglada:
Alchemik pisze: Notka - bÂłagam, proszĂŞ, wnioskujĂŞ o to, byÂś zapodaÂła takÂże jarociĂąskie filmiki :rydzyk: ZwÂłaszcza ten z ''AgatÂą TomaszewskÂą w porzÂądnej oprawie muzycznej'' - czyli przy akompaniamencie perkusji :rydzyk:
ProsiÂła, abyÂś powiedziaÂł jak ma to zrobiĂŚ :rozglada: KiedyÂś prĂłbowaÂła, ale nie wyszÂło :rozglada:
Zawsze moÂżesz nas odwiedziĂŚ i nacieszyĂŚ oczy i uszy do syta :lol2:
Alchemik pisze:Tak, takÂą AgattĂŞ chcĂŞ najczĂŞÂściej oglÂądaĂŚ :)
Trzeba byÂło siedzieĂŚ w domu przed TV, a nie siĂŞ urlopowaĂŚ :lol:
marcinkowsy pisze:
Black, Black -a co z reztÂą :uhh: ??
A o mnie to w ogĂłle zapomniaÂł :nie: Ale nie przejmujcie siĂŞ, jakoÂś sobie z tym poradzĂŞ :devil:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

DÂżastina pisze: :lol: Kiedy zobaczyÂłam dziÂś o poranku AsiĂŞ i usÂłyszaÂłam o czym rozprawia wiedziaÂłam, Âże akurat Black wspomni o mrĂłwkach na forum :lol: A jak tam szÂło Asi grzybobranie? Nie miaÂłam przyjemnoÂści ÂśledziĂŚ jej poczynaĂą :rozglada:
..ja nie wiem :neutral:
..bo póŸniej to ju¿ jej nie widzia³em :neutral:
..co innego gdyby Agatka zabawiÂła siĂŞ w grzybiarkĂŞ :tanczy:
..sprawdzaÂłbym pilnie czy nie zbiera trujakĂłw :rozglada: :aniol:
Alchemik pisze:ProsiÂła, abyÂś powiedziaÂł jak ma to zrobiĂŚ :rozglada: KiedyÂś prĂłbowaÂła, ale nie wyszÂło :rozglada:
..Al pewnie skorzysta z zaproszenia :lol2:
..ale potrudziÂłem siĂŞ i znalazÂłem taki fajny programik ktĂłry moÂże zaÂłatwiĂŚ sprawĂŞ :D
..nazywa siĂŞ MediaCoder :)
..a póŸniej to ju¿ tylko w razie potrzeby poci¹Ì film jakimœ do tego przeznaczonym programem :)
DÂżastina pisze:Trzeba byÂło siedzieĂŚ w domu przed TV, a nie siĂŞ urlopowaĂŚ :lol:
..aleÂś mu dokopaÂła :lol:

..ale dosyĂŚ juÂż tych przyjemnoÂści :lol2: :devil:
..minĂŞÂło juÂż poÂłudnie a Agatki w tvn24 nie ma ;(
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

DÂżastina pisze: :lol: Kiedy zobaczyÂłam dziÂś o poranku AsiĂŞ i usÂłyszaÂłam o czym rozprawia wiedziaÂłam, Âże akurat Black wspomni o mrĂłwkach na forum :lol: A jak tam szÂło Asi grzybobranie? Nie miaÂłam przyjemnoÂści ÂśledziĂŚ jej poczynaĂą :rozglada:
MyÂślĂŞ, Âże od nas siĂŞ raczej tego nie dowiesz, boÂśmy Âślepo i niezmiennie w jednÂą - innÂą PoznaniankĂŞ zapatrzeni :lol2:
DÂżastina pisze:
Alchemik pisze:Notka - bÂłagam, proszĂŞ, wnioskujĂŞ o to, byÂś zapodaÂła takÂże jarociĂąskie filmiki :rydzyk: ZwÂłaszcza ten z ''AgatÂą TomaszewskÂą w porzÂądnej oprawie muzycznej'' - czyli przy akompaniamencie perkusji :rydzyk:
ProsiÂła, abyÂś powiedziaÂł jak ma to zrobiĂŚ :rozglada: KiedyÂś prĂłbowaÂła, ale nie wyszÂło :rozglada:
Zawsze moÂżesz nas odwiedziĂŚ i nacieszyĂŚ oczy i uszy do syta :lol2:
Odwiedziny... osobiste? :lol2: Takiej propozycji siê nie spodziewa³em :lol2: Póki co jestem ogromnie zaskoczony, wiêc proszê daj mi czasu troszkê na zastanowienie siê i póŸniejsz¹ odpowiedŸ :lol2: W kwestii magicznego zamieniania formatów video szpera³em trochê w necie, radzi³em siê ró¿nych osób i jak na razie wiem tyle, ile widzia³em do tej pory, ale jak na razie nie poprzestajê :lol2: ChoÌ teraz w obliczu Twojej drugiej propozycji, jakoœ tak mniej chce mi siê szukaÌ wirtualnego sposobu na rozwi¹zanie problemu :lol2:
DÂżastina pisze:Trzeba byÂło siedzieĂŚ w domu przed TV, a nie siĂŞ urlopowaĂŚ :lol:
Dopóki pogoda sprzyja³a, urlopowanie by³o uczuciem zbli¿onym do delektowania siê widokami jarociùskiej Agatty, dopiero póŸniej coœ siê schrzani³o i teraz szukam rekompensaty :lol2:
marcinkowsy pisze:
Black, Black -a co z reztÂą :uhh: ??
A o mnie to w ogĂłle zapomniaÂł :nie: Ale nie przejmujcie siĂŞ, jakoÂś sobie z tym poradzĂŞ :devil:
Ale¿ :> Przecie¿ wiecie, ¿e kiedy ktoœ z nas forsuje jak¹œ propozycjê do drugiego, to tak jakby do ogó³u tutaj zrzeszonych mówi³ :* Nie czujecie jeszcze tej wspólnoty? :P Có¿ wiêc mam poradziÌ :roll:
..sprawdzaÂłbym pilnie czy nie zbiera trujakĂłw :rozglada: :aniol:
A inni mogli je zbieraĂŚ, prawda? :devil:
..minĂŞÂło juÂż poÂłudnie a Agatki w tvn24 nie ma ;(
Ty narzekasz? ;( Co ja mam napisaÌ zatem? ;( Zag³odzony na œmierÌ szuka³em ratunku i po¿ywienia od rana w Tvn24 i nawet str¹kami o zabarwieniu poznaùskim nape³niÌ ¿o³¹dka nie mog³em ;(
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
ODPOWIEDZ