[TVN] Sopot Festival 2007
Moderator: Łukasz
JeÂśli chodzi o prowadzÂących to moja propozycja:
dzieĂą:
1. Kinga Rusin, Huber UrbaĂąski
2. Martyna Wojciechowska, Szymon Majewski, Magda MoÂłek (siedziaÂłaby sobie z Jurorami)
3. Kayah (pewne), Marcin Meller i skoro ma to byĂŚ dzieĂą disco to moÂże jeszcze Shazza?? hehe albo jakiÂś wokalista (tka) disco z lat 90
dzieĂą:
1. Kinga Rusin, Huber UrbaĂąski
2. Martyna Wojciechowska, Szymon Majewski, Magda MoÂłek (siedziaÂłaby sobie z Jurorami)
3. Kayah (pewne), Marcin Meller i skoro ma to byĂŚ dzieĂą disco to moÂże jeszcze Shazza?? hehe albo jakiÂś wokalista (tka) disco z lat 90
rozumiem ale tu tylko jest gra polityczna nie widzisz tego koalicja sie rozpada, afery 3eba bylo zmienic temat w wiadomoœciach wiedze ze nie odczuwacie manipulacji rzadz¹cych wspolczuje :\pawell pisze:Có¿ s¹ ludzie i...x: Prezydent nie wprowadzi³by ¿a³oby gdyby nie mia³ powodu. Niestety niektórzy tego nie rozumiej¹. :uhh:
TVN innowacja i nowoczesność...
ObejrzaÂłem wczoraj w TVN koncert na molo i muszĂŞ przyznaĂŚ, Âże Stachursky w roli prowadzÂącego caÂłkiem dobrze siĂŞ sprawdziÂł. Najbardziej mi sie oczywiÂście podobaÂł koncert Lady Pank (publicznoÂści teÂż bo bawiÂła siĂŞ Âświetnie). Panasewicz wytrzymaÂł nawet 8 piosenek
uff... ale byÂło widaĂŚ, Âże pod koniec juÂż nie miaÂł siÂły na Âśpiewanie. Ale i tak byÂło super :brawa:

No no w tym roku Sopot Festival bĂŞdzie na poziomie, co widaĂŚ po koncertach na molo. Na molo wszyscy wypadli bardzo dobrze
i umiejÂą ÂśpiewaĂŚ (co jest w dzisiejszych czasach spotykane coraz rzadziej). Szkoda Âże nie byÂło Ostrowskiej, trochĂŞ nie fair Âże wszyscy Polscy artyÂści wystÂąpili oprĂłcz niej, mogliby zorganizowaĂŚ ten trzeci koncert w sierpniu.
[ Dodano: Pon Sie 06, 2007 5:49 pm ]
No to jeden problem rozwiÂązany. Festiwal w Sopocie poprowadzi... Doda! Jak coÂś odsyÂłam na Pudelka. ÂŹrĂłdÂło maÂło pewne, ale powoÂłujÂą siĂŞ na tvn.
[ Dodano: Pon Sie 06, 2007 5:52 pm ]
No to jeden problem z gÂłowy... Festiwal w Sopocie poprowadzi... Doda. ÂŹrĂłdÂło (pudelek) niepewne, ale powoÂłujÂą siĂŞ na TVN. I co o tym myÂślicie?

[ Dodano: Pon Sie 06, 2007 5:49 pm ]
No to jeden problem rozwiÂązany. Festiwal w Sopocie poprowadzi... Doda! Jak coÂś odsyÂłam na Pudelka. ÂŹrĂłdÂło maÂło pewne, ale powoÂłujÂą siĂŞ na tvn.
[ Dodano: Pon Sie 06, 2007 5:52 pm ]
No to jeden problem z gÂłowy... Festiwal w Sopocie poprowadzi... Doda. ÂŹrĂłdÂło (pudelek) niepewne, ale powoÂłujÂą siĂŞ na TVN. I co o tym myÂślicie?
//////////
Dorota Rabczewska poprowadzi drugi dzieĂą Sopot Festival 2007 w TVN. Na deskach Opery LeÂśnej wspomagaĂŚ bĂŞdzie jÂą Magda MoÂłek.
Nietypowy duet przeprowadzi widzĂłw przez konkursowy dzieĂą festiwalu 1 wrzeÂśnia. WĂłwczas bĂŞdzie miaÂła miejsce rywalizacja o NagrodĂŞ Bursztynowego SÂłowika i SÂłowika PublicznoÂści. W pierwszej czĂŞÂści konkursu wystÂąpi piĂŞciu polskich finalistĂłw konkursu: Feel, MaÂłgorzata Ostrowska, Sumptuastic, Szymon Wydra & Carpe Diem oraz ÂŁukasz Zagrobelny. BĂŞdÂą oni walczyĂŚ o przepustkĂŞ do miĂŞdzynarodowego konkursu. Reprezentanta Polski wybierze siedmioosobowe jury.
NastĂŞpnÂą czĂŞÂściÂą sobotniego koncertu bĂŞdzie FinaÂł, w ktĂłrym polski artysta zmierzy siĂŞ z wybranymi wczeÂśniej przez Komisje KonkursowÂą artystami zagranicznymi. BĂŞdÂą to: Thierry Amiel (Francja), Emmanuel Moire (Francja), The Cloud Room (USA), Monrose (Niemcy), Sophie Ellis-Bextor (Anglia) i September (Szwecja). O tym kto otrzyma statuetkĂŞ Bursztynowego SÂłowika ponownie zadecyduje jury. Laureata SÂłowika PublicznoÂści wybiorÂą widzowie TVN.
Na scenie pojawi siĂŞ taÂże Stachursky, Mattafix, Enrique Iglesias oraz Doda, ktĂłra jako laureatka SÂłowika PublicznoÂści 2005 obok prowadzenia koncertu wykona kilka swoich utworĂłw.
Dorota Rabczewska nie jest jedynÂą artystkÂą, ktĂłra sprawdzi siĂŞ podczas imprezy jako konferansjer. Trzeciego dnia festiwalu, "GorÂączkĂŞ Niedzielnej Nocy!" poprowadzi Kayah. Sopot Festival 2007 rozpocznie 31 sierpnia koncert galowy z udziaÂłem popularnej piosenkarki i pianistki Norah Jones.
Nietypowy duet przeprowadzi widzĂłw przez konkursowy dzieĂą festiwalu 1 wrzeÂśnia. WĂłwczas bĂŞdzie miaÂła miejsce rywalizacja o NagrodĂŞ Bursztynowego SÂłowika i SÂłowika PublicznoÂści. W pierwszej czĂŞÂści konkursu wystÂąpi piĂŞciu polskich finalistĂłw konkursu: Feel, MaÂłgorzata Ostrowska, Sumptuastic, Szymon Wydra & Carpe Diem oraz ÂŁukasz Zagrobelny. BĂŞdÂą oni walczyĂŚ o przepustkĂŞ do miĂŞdzynarodowego konkursu. Reprezentanta Polski wybierze siedmioosobowe jury.
NastĂŞpnÂą czĂŞÂściÂą sobotniego koncertu bĂŞdzie FinaÂł, w ktĂłrym polski artysta zmierzy siĂŞ z wybranymi wczeÂśniej przez Komisje KonkursowÂą artystami zagranicznymi. BĂŞdÂą to: Thierry Amiel (Francja), Emmanuel Moire (Francja), The Cloud Room (USA), Monrose (Niemcy), Sophie Ellis-Bextor (Anglia) i September (Szwecja). O tym kto otrzyma statuetkĂŞ Bursztynowego SÂłowika ponownie zadecyduje jury. Laureata SÂłowika PublicznoÂści wybiorÂą widzowie TVN.
Na scenie pojawi siĂŞ taÂże Stachursky, Mattafix, Enrique Iglesias oraz Doda, ktĂłra jako laureatka SÂłowika PublicznoÂści 2005 obok prowadzenia koncertu wykona kilka swoich utworĂłw.
Dorota Rabczewska nie jest jedynÂą artystkÂą, ktĂłra sprawdzi siĂŞ podczas imprezy jako konferansjer. Trzeciego dnia festiwalu, "GorÂączkĂŞ Niedzielnej Nocy!" poprowadzi Kayah. Sopot Festival 2007 rozpocznie 31 sierpnia koncert galowy z udziaÂłem popularnej piosenkarki i pianistki Norah Jones.
ZnajÂąc DodĂŞ to raczej ona wspomagania nie potrzebuje,tym bardziej przez MoÂłkowÂą :hahaha:kamilo pisze:Dorota Rabczewska poprowadzi drugi dzieĂą Sopot Festival 2007 w TVN. Na deskach Opery LeÂśnej wspomagaĂŚ bĂŞdzie jÂą Magda MoÂłek.
A ja sÂłyszaÂłem,Âże Thierry Henry zaczyna karierĂŞ solowÂąThierry Amiel (Francja)

W tym roku raczej nie bĂŞdzie takiego sukcesu tego festiwalu jak w zeszÂłym,ale zobaczymy...
Bilety na Norah sÂą droÂższe niÂż na Heineken!!!ludziee zmiÂłujta siĂŞ!!!

work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Tegoroczny SF jest taki nijaki. Pierwszego dnia Norah, ojej chyba nic ciekawego dla mnie, najlepiej jakby zrobili taki dzieĂą miejskiej muzyki jak w 2005 roku. No i tylko jedna wykonawczyni na caÂły wieczĂłr, cienko. Drugi dzieĂą jak dla mnie najlepszy, polubiÂłem wykonawcĂłw, ktĂłrzy wystÂąpiÂą, a szczegĂłlnie jednÂą finalistkĂŞ
Co do Dody, nie przepadam, ale myœlê, ¿e mo¿e przyci¹gn¹Ì spor¹ widowniê. Trzeci dzieù... niestety, w tamtym roku by³o lepiej. W tym... nie znam tych wykonawców, oprócz dwóch, ale zobaczymy jaki maj¹ repertuar.

//////////
no ta norah uspi cala opere ona ma taki "piaskowy" glos nie kazdemu przypada do gustu wyni ogladalnosci z 1 dnia przy dobrej pogodzie moga byc niskie a i publika moze byc marna w operze bbo bileciki to drogawe sÂą
a ja sie tam ciesze ze dodzia bedzie prowadziĂŚ hehe fajni wykonawcy fajny bedzie koncert no i wspaniala i jedyna dodzia i jej wypowiedzi, juÂż Âżal mi moÂłkowej hahah
a ja sie tam ciesze ze dodzia bedzie prowadziĂŚ hehe fajni wykonawcy fajny bedzie koncert no i wspaniala i jedyna dodzia i jej wypowiedzi, juÂż Âżal mi moÂłkowej hahah

TVN innowacja i nowoczesność...
Ale lipa! Koncert pierwszego dnia Sopot Festival rozpocznie siê dopiero o godzinie 21.30. Wczeœniej o 19.40 Superkino. Bez sensu. Czy TVN-owi nie brakuje ju¿ przypadkiem pieniêdzy na tê imprezê? W tamtym roku jakoœ znios³em ponad godzinn¹ przerwê miêdzy koncertem Katie a Eltonem, ale w tym roku to ju¿ naprawdê niefajnie... nie pamiêtam ¿adnego festiwalu, który rozpoczyna³by siê o tej porze. Nie da³o siê skombinowaÌ artystów, aby rozpocz¹Ì normalnie festiwal...
//////////
Bez przesady.qmate pisze:Czy TVN-owi nie brakuje juÂż przypadkiem pieniĂŞdzy na tĂŞ imprezĂŞ?

Wtedy ta przerwa byÂła potrzebna, poniewaÂż na wystĂŞp Elthona Johna trzeba byÂło caÂłkiem zmieniĂŚ scenĂŞ.qmate pisze:W tamtym roku jakoÂś zniosÂłem ponad godzinnÂą przerwĂŞ miĂŞdzy koncertem Katie a Eltonem, ale w tym roku to juÂż naprawdĂŞ niefajnie...
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.