[TVN] Sopot Festival 2007

Dział poświęcony zakończonym produkcjom Grupy TVN Discovery Polska.

Moderator: Łukasz

Najlepszy wykonawca finału to:

Feel - "A gdy jest już ciemno"
11
30%
Emmanuel Moire - "Ca me fait du bien"
5
14%
Monrose - "Shame"
3
8%
September - "Cry for you"
6
16%
Thierry Amiel - "Coeur Sacré"
1
3%
Sophie Ellis Bextor - "Me and my imagination"
9
24%
The cloud room - "Hey Now Now"
2
5%

Liczba głosów: 37

qmate
Bywalec
Bywalec

Post autor: qmate »

JeÂśli chodzi o prowadzÂących to moja propozycja:

dzieĂą:
1. Kinga Rusin, Huber UrbaĂąski
2. Martyna Wojciechowska, Szymon Majewski, Magda MoÂłek (siedziaÂłaby sobie z Jurorami)
3. Kayah (pewne), Marcin Meller i skoro ma to byĂŚ dzieĂą disco to moÂże jeszcze Shazza?? hehe albo jakiÂś wokalista (tka) disco z lat 90
kamiiloo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: kamiiloo »

pawell pisze:Có¿ s¹ ludzie i... :xx: Prezydent nie wprowadzi³by ¿a³oby gdyby nie mia³ powodu. Niestety niektórzy tego nie rozumiej¹. :uhh:

rozumiem ale tu tylko jest gra polityczna nie widzisz tego koalicja sie rozpada, afery 3eba bylo zmienic temat w wiadomoÂściach wiedze ze nie odczuwacie manipulacji rzadzÂących wspolczuje :\
TVN innowacja i nowoczesność...
Ptr15
Bywalec
Bywalec

Post autor: Ptr15 »

ObejrzaÂłem wczoraj w TVN koncert na molo i muszĂŞ przyznaĂŚ, Âże Stachursky w roli prowadzÂącego caÂłkiem dobrze siĂŞ sprawdziÂł. Najbardziej mi sie oczywiÂście podobaÂł koncert Lady Pank (publicznoÂści teÂż bo bawiÂła siĂŞ Âświetnie). Panasewicz wytrzymaÂł nawet 8 piosenek :D uff... ale byÂło widaĂŚ, Âże pod koniec juÂż nie miaÂł siÂły na Âśpiewanie. Ale i tak byÂło super :brawa:
kamiiloo
Stały bywalec
Stały bywalec

no koncert byl przaÂśnie wypaÂśny na Âżywo byÂło jeszcze lepiej ehhhh nie moge przeboleĂŚ dodzi i enrique haha :P:P
qmate
Bywalec
Bywalec

ZnalazÂłem gdzieÂś w sieci zrzut ekranowy stronki Sopot Festival, problem w tym Âże jest to strona SF2006 a nie przypominam sobie, aby w zeszÂłym roku byÂła taka strona, zobaczcie:
Obrazek

SwojÂą drogÂą bardzo Âładna strona, ale naprawdĂŞ wydaje mi siĂŞ Âże takiej nie byÂło.
monetowy_chlopak

Post autor: monetowy_chlopak »

ByÂła taka strona, ale przed startem SF
qmate
Bywalec
Bywalec

No no w tym roku Sopot Festival bĂŞdzie na poziomie, co widaĂŚ po koncertach na molo. Na molo wszyscy wypadli bardzo dobrze :) i umiejÂą ÂśpiewaĂŚ (co jest w dzisiejszych czasach spotykane coraz rzadziej). Szkoda Âże nie byÂło Ostrowskiej, trochĂŞ nie fair Âże wszyscy Polscy artyÂści wystÂąpili oprĂłcz niej, mogliby zorganizowaĂŚ ten trzeci koncert w sierpniu.

[ Dodano: Pon Sie 06, 2007 5:49 pm ]
No to jeden problem rozwiÂązany. Festiwal w Sopocie poprowadzi... Doda! Jak coÂś odsyÂłam na Pudelka. ÂŹrĂłdÂło maÂło pewne, ale powoÂłujÂą siĂŞ na tvn.

[ Dodano: Pon Sie 06, 2007 5:52 pm ]
No to jeden problem z gÂłowy... Festiwal w Sopocie poprowadzi... Doda. ÂŹrĂłdÂło (pudelek) niepewne, ale powoÂłujÂą siĂŞ na TVN. I co o tym myÂślicie?
//////////
kamiiloo
Stały bywalec
Stały bywalec

hheh nawet mnie skamerowali pare razy na molo heheh dodzia poprowadzi to bedzie nieziemsko hahah i bardzo indywidualnie hahaha szkoda ze jestem zaproszony na wesele i kurde nie zobacze mojego festivala ehh jeszce te poprawiny heheh :P
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Dorota Rabczewska poprowadzi drugi dzieĂą Sopot Festival 2007 w TVN. Na deskach Opery LeÂśnej wspomagaĂŚ bĂŞdzie jÂą Magda MoÂłek.

Nietypowy duet przeprowadzi widzĂłw przez konkursowy dzieĂą festiwalu 1 wrzeÂśnia. WĂłwczas bĂŞdzie miaÂła miejsce rywalizacja o NagrodĂŞ Bursztynowego SÂłowika i SÂłowika PublicznoÂści. W pierwszej czĂŞÂści konkursu wystÂąpi piĂŞciu polskich finalistĂłw konkursu: Feel, MaÂłgorzata Ostrowska, Sumptuastic, Szymon Wydra & Carpe Diem oraz ÂŁukasz Zagrobelny. BĂŞdÂą oni walczyĂŚ o przepustkĂŞ do miĂŞdzynarodowego konkursu. Reprezentanta Polski wybierze siedmioosobowe jury.

NastĂŞpnÂą czĂŞÂściÂą sobotniego koncertu bĂŞdzie FinaÂł, w ktĂłrym polski artysta zmierzy siĂŞ z wybranymi wczeÂśniej przez Komisje KonkursowÂą artystami zagranicznymi. BĂŞdÂą to: Thierry Amiel (Francja), Emmanuel Moire (Francja), The Cloud Room (USA), Monrose (Niemcy), Sophie Ellis-Bextor (Anglia) i September (Szwecja). O tym kto otrzyma statuetkĂŞ Bursztynowego SÂłowika ponownie zadecyduje jury. Laureata SÂłowika PublicznoÂści wybiorÂą widzowie TVN.

Na scenie pojawi siĂŞ taÂże Stachursky, Mattafix, Enrique Iglesias oraz Doda, ktĂłra jako laureatka SÂłowika PublicznoÂści 2005 obok prowadzenia koncertu wykona kilka swoich utworĂłw.

Dorota Rabczewska nie jest jedynÂą artystkÂą, ktĂłra sprawdzi siĂŞ podczas imprezy jako konferansjer. Trzeciego dnia festiwalu, "GorÂączkĂŞ Niedzielnej Nocy!" poprowadzi Kayah. Sopot Festival 2007 rozpocznie 31 sierpnia koncert galowy z udziaÂłem popularnej piosenkarki i pianistki Norah Jones.
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

kamilo pisze:Dorota Rabczewska poprowadzi drugi dzieĂą Sopot Festival 2007 w TVN. Na deskach Opery LeÂśnej wspomagaĂŚ bĂŞdzie jÂą Magda MoÂłek.
ZnajÂąc DodĂŞ to raczej ona wspomagania nie potrzebuje,tym bardziej przez MoÂłkowÂą :hahaha:
Thierry Amiel (Francja)
A ja sÂłyszaÂłem,Âże Thierry Henry zaczyna karierĂŞ solowÂą ;) Sophie jeszcze ujdzie,September nawet luz..reszty nie znam i nie wiem skÂąd ich biorÂą.Polskie zespoÂły na SF07 dla mnie przynajmniej,nie sÂą atrakcyjne :/ nadrobiÂą to prowadzeniem przez DodĂŞ i Kayah.
W tym roku raczej nie bĂŞdzie takiego sukcesu tego festiwalu jak w zeszÂłym,ale zobaczymy...
Bilety na Norah sÂą droÂższe niÂż na Heineken!!!ludziee zmiÂłujta siĂŞ!!! ;(
;( ;( ;(
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
chandler
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

Post autor: chandler »

Tylko nie doda, ciekawe jak siĂŞ ubierze nie chce nawet o tym myÂśleĂŚ. To juÂż nie byÂło kogoÂś innego niÂż ta z duuuuuuuuÂżyyymi balonami,
qmate
Bywalec
Bywalec

Tegoroczny SF jest taki nijaki. Pierwszego dnia Norah, ojej chyba nic ciekawego dla mnie, najlepiej jakby zrobili taki dzieù miejskiej muzyki jak w 2005 roku. No i tylko jedna wykonawczyni na ca³y wieczór, cienko. Drugi dzieù jak dla mnie najlepszy, polubi³em wykonawców, którzy wyst¹pi¹, a szczególnie jedn¹ finalistkê ;) Co do Dody, nie przepadam, ale myœlê, ¿e mo¿e przyci¹gn¹Ì spor¹ widowniê. Trzeci dzieù... niestety, w tamtym roku by³o lepiej. W tym... nie znam tych wykonawców, oprócz dwóch, ale zobaczymy jaki maj¹ repertuar.
//////////
kamiiloo
Stały bywalec
Stały bywalec

no ta norah uspi cala opere ona ma taki "piaskowy" glos nie kazdemu przypada do gustu wyni ogladalnosci z 1 dnia przy dobrej pogodzie moga byc niskie a i publika moze byc marna w operze bbo bileciki to drogawe sÂą

a ja sie tam ciesze ze dodzia bedzie prowadziĂŚ hehe fajni wykonawcy fajny bedzie koncert no i wspaniala i jedyna dodzia i jej wypowiedzi, juÂż Âżal mi moÂłkowej hahah :P
qmate
Bywalec
Bywalec

Ale lipa! Koncert pierwszego dnia Sopot Festival rozpocznie siê dopiero o godzinie 21.30. Wczeœniej o 19.40 Superkino. Bez sensu. Czy TVN-owi nie brakuje ju¿ przypadkiem pieniêdzy na tê imprezê? W tamtym roku jakoœ znios³em ponad godzinn¹ przerwê miêdzy koncertem Katie a Eltonem, ale w tym roku to ju¿ naprawdê niefajnie... nie pamiêtam ¿adnego festiwalu, który rozpoczyna³by siê o tej porze. Nie da³o siê skombinowaÌ artystów, aby rozpocz¹Ì normalnie festiwal...
//////////
pop
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Post autor: pop »

qmate pisze:Czy TVN-owi nie brakuje juÂż przypadkiem pieniĂŞdzy na tĂŞ imprezĂŞ?
Bez przesady. :lol: Festival zacznie siê póŸniej, ze wzglêdu na to, ¿e Enrique Iglesias zrezygnowa³ z wystêpu na tegorocznym Sopot Festivalu.
qmate pisze:W tamtym roku jakoÂś zniosÂłem ponad godzinnÂą przerwĂŞ miĂŞdzy koncertem Katie a Eltonem, ale w tym roku to juÂż naprawdĂŞ niefajnie...
Wtedy ta przerwa byÂła potrzebna, poniewaÂż na wystĂŞp Elthona Johna trzeba byÂło caÂłkiem zmieniĂŚ scenĂŞ.
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
ODPOWIEDZ