Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

O kurde :shock: Jak CiĂŞ zobaczyÂłem to dwie myÂśli mnie naszÂły, Âże przegapiÂłem dziÂś AgatkĂŞ :rozglada: :stop: No i Âże druga..... a niewaÂżne :lol2: Mniejsza o to :lol2:
not that kind pisze: Nie rĂłb ze mnie despotki ;)
No DÂżastina moÂże robi, ale my.... ja na pewno nie -moÂżesz byĂŚ o to spokojna :* Wiem, Âże gdybyÂś mogÂła to byÂś nam Agatkowego nieba uchyliÂła :)

Ju¿ nawet mi g³upio, ¿e ja, ucz¹c siê, w kó³ko s³ucham jarociùskich dwóch... trzech relacji, a oni nie mog¹ :hmm:
:hmm: Ujjj :( Ale mo¿e oszczêdŸ nam szczegó³ów tych lekcji :red: skoro my nie mo¿emy w nich uczestniczyÌ :rydzyk:
Tak, czy owak, ÂżyczĂŞ Ci byÂś szybko zaÂłapywaÂła potrzebne elementy wiedzy :)

Bardzo chciaÂłabym chÂłopakom umiliĂŚ czas przepeÂłnionego tĂŞsknotÂą oczekiwania, ale nie mogĂŞ daĂŚ sobie rady z programami, pÂłytami, itp. :/
Nawet nie wiem , czy zdajesz sobie sprawĂŞ z tego jak teraz jakiej otuchy potrzebujemy, co by nas na duchu podniosÂła :rydzyk:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

marcinkowsky pisze:
DÂżastina pisze: JeÂśli bĂŞdzie nadal tak odwaÂżny, jak tego pamiĂŞtnego dnia, kiedy to widziaÂł AgatkĂŞ :lol2: to nic inego poza gapieniem siĂŞ w telewizor mu nie pozostanie :hahaha:
Echhh....tak siĂŞ zastanawiam, jeÂśli juÂż uda siĂŞ naszemu forumowemu bohaterowi przezwyciĂŞÂżyĂŚ wstyd :rozglada: to do kogo te dzieciÂątka bĂŞdÂą podobne :lol2:
Wiesz .... :mhm: Od przezwyciĂŞÂżenia wstydu do porĂłwnywania do kogo owoce miÂłoÂści podobne to jednak jeszcze baaaardzo dÂługa droga jest :lol: :devil: DÂłuuuga i krĂŞta, a czeÂśto jeszcze bardzo wyboista :devil:

nie, nie, nie :stop: MoÂże przestaĂąmy juÂż :lol2: ??
Nie zawsze, ta droga musi byĂŚ krĂŞtÂą i wyboistÂą :nie: Ale masz racjĂŞ - przestaĂąmy juÂż :stop: ChoĂŚ temat bardzo zajmujÂący :rozglada:

Agatka nam gdzieÂś przepadÂła :uhh:, a tu nieuchronnie kolejny jubileusz siĂŞ zbliÂża. :rozglada: CzyÂżby przyszÂło nam bez naszej gwiazdy ÂświĂŞtowaĂŚ? :spiewa:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

DÂżastina pisze: Nie zawsze, ta droga musi byĂŚ krĂŞtÂą i wyboistÂą :nie:
No pewnie, ¿e nie musi :devil: Ale wystarczy spojrzec na nasze st¹d zaczerpniête doœwiadczenia :devil: ¿eby móc powiedzieÌ , ¿e bardzo czêsto jest tak, ¿e drogi s¹ oznaczone wieloma znakami nakazu i zakazu, :devil: No mo¿na siê uprzeÌ, ¿e jednak prowadz¹ do upragnionego celu :P Prawda jest taka jedni musz¹ kr¹¿yÌ mniej inni wiêcej...ale da siê iœÌ do przodu :P

Ale masz racjĂŞ - przestaĂąmy juÂż :stop: ChoĂŚ temat bardzo zajmujÂący :rozglada:
Ciekawi mnie do jakiego stopnia by³by w stanie nas zaj¹Ì :devil: ?? I czy byœmy siê przypadkiem nie roztrzaskali o jakiœ murek w przypadku zagalopowania :devil: ??

Wisielczy nastrój :uhh: ?? Ca³kiem umotywowany :hyh: Znowu Komolka, a wiêc ju¿ ponad 300 procentowa pewnoœÌ, ¿e Agatka czmychnê³a nam nie powiedziawszy nawet nam hasta la vista ;( No jeœli urlopuje w kraju, to pierwsze dni urlopu mia³a do bani -ze wzglêdu na pogodê :/ Teraz z mo¿e siê polepszy, bo tak przyk³adowo u mnie to ju¿ 20kilka stopni w cieniu :tanczy: i jak tak dalej pójdzie to bêdê móg³ wskoczyÌ w opalacze i ...... :szalony:
Ciekawe, czy Agatka teÂż ma takie plany :szalony: ??
DÂżastinko -my chyba tak w ogĂłle sami zostaliÂśmy na pokÂładzie ;(
Nie ¿eby mi nie wystarcza³o Twoje towarzystwo :stop: Ale tamtych to chyba tylko z nami tylko Agatka ³¹czy i jak ju¿ jej nie ma, to od razu id¹ w œlad za ni¹ :nie:
Agatka nam gdzieÂś przepadÂła :uhh:, a tu nieuchronnie kolejny jubileusz siĂŞ zbliÂża. :rozglada: CzyÂżby przyszÂło nam bez naszej gwiazdy ÂświĂŞtowaĂŚ? :spiewa:
No pewnie bez niej :/ Ale jaki tak wÂłaÂściwie jubileusz :rozglada: ?? Jestem fanem z chyba najmniejszym staÂżem, wiĂŞc wybaczÂą mi Âże czegoÂś nie wiem :rozglada: ??
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

marcinkowsky pisze: Wisielczy nastrój :uhh: ?? Ca³kiem umotywowany :hyh: Znowu Komolka, a wiêc ju¿ ponad 300 procentowa pewnoœÌ, ¿e Agatka czmychnê³a nam nie powiedziawszy nawet nam hasta la vista ;( No jeœli urlopuje w kraju, to pierwsze dni urlopu mia³a do bani -ze wzglêdu na pogodê :/ Teraz z mo¿e siê polepszy, bo tak przyk³adowo u mnie to ju¿ 20kilka stopni w cieniu :tanczy: i jak tak dalej pójdzie to bêdê móg³ wskoczyÌ w opalacze i ...... :szalony:
DÂżastinko -my chyba tak w ogĂłle sami zostaliÂśmy na pokÂładzie ;(
Nie ¿eby mi nie wystarcza³o Twoje towarzystwo :stop: Ale tamtych to chyba tylko z nami tylko Agatka ³¹czy i jak ju¿ jej nie ma, to od razu id¹ w œlad za ni¹ :nie:
..ty nazywasz swĂłj nastĂłj wisielczym :?: :hyh:
..to tym razem ja zazdroszczĂŞ :?
..bo mi siĂŞ wydawaÂło Âże teÂż mam wisielczy nastrĂłj i ogĂłlnÂą chandrĂŞ :?
..ale widzê ¿e ta wisielczoœÌ zupe³nie inaczej u nas siê przejawia - ja mam takiego do³a ¿e nic mi siê nie chce :?
..nawet klikn¹Ì w klawiaturê :hyh:
..a wy nawet dowcipkujecie - chyba Âże to teÂż jakiÂś swĂłj rodzaj i przejaw chandry..depresji..zaÂłamik ;(
..mój stan siê pog³êbia kiedy patrzê na to co w tvn24 :hyh:
..nie doœÌ ¿e nie ma Agatki to jeszcze takie bzdety serwuj¹ ¿e kiedy przypomnê sobie co siê dzia³o kiedy Agatka mia³a dy¿ur..co zajmowa³o jej wejœcia to mam ochotê..lepiej nie bêdê pisa³ co :evil:
i jak tak dalej pĂłjdzie to bĂŞdĂŞ mĂłgÂł wskoczyĂŚ w opalacze i ...... :szalony:
..nie :!: :!: ;(
..mogÂłeÂś tego mi nie uÂświadamiaĂŚ ;( ;(
..teraz to dopiero wiem..domyÂślam siĂŞ ile nas omija ;( ;(
No pewnie bez niej :/ Ale jaki tak wÂłaÂściwie jubileusz :rozglada: ?? Jestem fanem z chyba najmniejszym staÂżem, wiĂŞc wybaczÂą mi Âże czegoÂś nie wiem :rozglada: ??
..moÂżna nie byĂŚ fanem ze staÂżem odpowiednim :>
..ale zauwaÂżyĂŚ to chyba..ktĂłra jest strona w wÂątku :?: :devil:
..a my tak lubimy przecieÂż okrÂągÂłoÂści :?: :lol2:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..ty nazywasz swĂłj nastĂłj wisielczym :?: :hyh:
..to tym razem ja zazdroszczĂŞ :?
..bo mi siĂŞ wydawaÂło Âże teÂż mam wisielczy nastrĂłj i ogĂłlnÂą chandrĂŞ :?
..ale widzê ¿e ta wisielczoœÌ zupe³nie inaczej u nas siê przejawia
W koĂącu ma siĂŞ te zÂłoÂżone osobowoÂści :lol2:
Nie myœl jednak, ¿e ja to tak wyœmienicie znoszê tê roz³¹kê :nie: To tylko pozory ;) Gdbyœ wiedzia³ co tak naprawdê prze¿ywam wewn¹trz, to byœ raŸniej siê poczu³ ;) Zreszt¹ ju¿ mo¿esz czuÌ siê raŸniej, ale nie bêdê pisaÌ o szczegó³ach, ¿eby niechc¹cy Agatce wypoczynku nie popsuÌ :spiewa:

..nie doœÌ ¿e nie ma Agatki to jeszcze takie bzdety serwuj¹ ¿e kiedy przypomnê sobie co siê dzia³o kiedy Agatka mia³a dy¿ur..co zajmowa³o jej wejœcia to mam ochotê..lepiej nie bêdê pisa³ co :evil:
WeŸ coœ ciê¿kiego i rozwal pud³o :devil: Skoro i tak na razie do niczego ci siê nie przydaje :devil: Ul¿ysz sobie :aniol: a póŸniej jak och³oniesz i bêdziesz potrzebowa³, to wtedy bêdziesz myœla³ jak zaradziÌ brakowi telewizora :P
..mogÂłeÂś tego mi nie uÂświadamiaĂŚ ;( ;(
..teraz to dopiero wiem..domyÂślam siĂŞ ile nas omija ;( ;(
A co mam sam siĂŞ z tym myÂśleniem i ÂświadomoÂściÂą zmagaĂŚ i biĂŚ :devil: ?? Kiedy sÂłoĂące coraz mocniej rozgrzewa skĂłrĂŞ 8) ?? Katusze przeÂżywam :hyh:
..moÂżna nie byĂŚ fanem ze staÂżem odpowiednim :>
..ale zauwaÂżyĂŚ to chyba..ktĂłra jest strona w wÂątku :?: :devil:
..a my tak lubimy przecieÂż okrÂągÂłoÂści :?: :lol2:
Aaaa :lol: !! O to lotto :lol: !! Nie zauwaÂżyÂłem, bo ja to tak z sekundy na sekundĂŞ ÂżyjĂŞ i cieszĂŞ siĂŞ dopiero kiedy przed faktem dokonanym stajĂŞ :D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze: W koĂącu ma siĂŞ te zÂłoÂżone osobowoÂści :lol2:
..ja to mam nawet kilka - ostatnio siĂŞ dowiedziaÂłem :devil:
..bojĂŞ siĂŞ Âże pod wpÂływem doÂświadczeĂą Âżyciowych te negatywne zacznÂą przewaÂżaĂŚ :devil:
Zreszt¹ ju¿ mo¿esz czuÌ siê raŸniej, ale nie bêdê pisaÌ o szczegó³ach, ¿eby niechc¹cy Agatce wypoczynku nie popsuÌ :spiewa:
..nikt tego nie chce :o :!:
..przestaĂąmy zatem o niej myÂśleĂŚ :szalony:
..o ¿¹daniu przerwania wypoczynku to ju¿ wcale mowy nie ma :szalony:

..wyczuwacie fa³szyw¹ ¿yczliwoœÌ fana :?: :devil:
..bo jak nie to was uÂświadamiam :devil:

WeŸ coœ ciê¿kiego i rozwal pud³o :devil: Skoro i tak na razie do niczego ci siê nie przydaje :devil: Ul¿ysz sobie :aniol: a póŸniej jak och³oniesz i bêdziesz potrzebowa³, to wtedy bêdziesz myœla³ jak zaradziÌ brakowi telewizora :P
..jasne :spiewa:
..i tak juÂż uchodzĂŞ w okolicy za wandala dÂźwiĂŞkowego..ktĂłry narusza ciszĂŞ i o dziennÂą i nocnÂą :?
..teraz tylko brakuje Âżebym telewizory i sprzĂŞt rtv przez okno wyrzucaÂł i dewastowaÂł na ocach opinii publicznej :devil:
A co mam sam siĂŞ z tym myÂśleniem i ÂświadomoÂściÂą zmagaĂŚ i biĂŚ :devil: ?? Kiedy sÂłoĂące coraz mocniej rozgrzewa skĂłrĂŞ 8) ?? Katusze przeÂżywam :hyh:
..o marcinkowsky - przestaĂą juÂż :red:
..przestaĂą :ban:
..skoĂącz z tym :szalony:
Aaaa :lol: !! O to lotto :lol: !! Nie zauwaÂżyÂłem, bo ja to tak z sekundy na sekundĂŞ ÂżyjĂŞ i cieszĂŞ siĂŞ dopiero kiedy przed faktem dokonanym stajĂŞ :D
..o to o to ;)
..ale jak Agatka siĂŞ nie zjawi do tego czasu .. to ÂżaÂłobne obchody rocznicy bĂŞdÂą :<
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Jeszcze nie z Jarocinem :stop:
Wiem juÂż w czym tkwi problem, tylko caÂły czas nie mogĂŞ siĂŞ z nim uporaĂŚ :?
obieÂżyÂświat pisze:
marcinkowsky pisze: A co mam sam siĂŞ z tym myÂśleniem i ÂświadomoÂściÂą zmagaĂŚ i biĂŚ :devil: ?? Kiedy sÂłoĂące coraz mocniej rozgrzewa skĂłrĂŞ 8) ?? Katusze przeÂżywam :hyh:
A pamiĂŞtacie jaka opalona wrĂłciÂła Agata po ostatnim tak dÂługim rozstaniu? :D
JeÂśli nie, to proszĂŞ - przypomnijcie sobie :D

File Size: 22MB :arrow: http://www.sendspace.com/file/34ba65 :D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

not that kind pisze:Jeszcze nie z Jarocinem :stop:
Wiem juÂż w czym tkwi problem, tylko caÂły czas nie mogĂŞ siĂŞ z nim uporaĂŚ :?
..a to mocno skomplikowane musi byĂŚ :hmm:
..skoro ty nie moÂżesz daĂŚ rady :o
..ale cieszĂŞ siĂŞ Âże caÂły czas prĂłbujesz i trzymam kciuki za powodzenie operacji pod kryptonimem ''Jarocin" :szalony:
A pamiĂŞtacie jaka opalona wrĂłciÂła Agata po ostatnim tak dÂługim rozstaniu? :D
JeÂśli nie, to proszĂŞ - przypomnijcie sobie :D

File Size: 22MB :arrow: http://www.sendspace.com/file/34ba65 :D
..a ktĂłra to relacja :?:
..wÂłaÂśnie zaczynam ÂściÂągaĂŚ ale Âże duÂży plik to trochĂŞ to jeszcze potrwa :rozglada:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:
marcinkowsky pisze:A co mam sam siĂŞ z tym myÂśleniem i ÂświadomoÂściÂą zmagaĂŚ i biĂŚ :devil: ?? Kiedy sÂłoĂące coraz mocniej rozgrzewa skĂłrĂŞ 8) ?? Katusze przeÂżywam :hyh:
PrzestaĂŚ nie mam zamiaru :lol2: :szalony: SÂłoĂące mi szczerze dogrzaÂło i jest ze mnÂą jeszcze gorzej :lol2:
Ty siĂŞ lepiej zamartw, czy AgatkĂŞ ma kto olejkiem ochronnym nasmarowaĂŚ :lol2: :szalony: :lol2:

A pamiĂŞtacie jaka opalona wrĂłciÂła Agata po ostatnim tak dÂługim rozstaniu?
JeÂśli nie, to proszĂŞ - przypomnijcie sobie

File Size: 22MB http://www.sendspace.com/file/34ba65
Haaaaa :lol2: :jupi: Notka :jupi: :* Dziewczyno :* Ty wiesz jak podratowaĂŚ umierajÂącego z tĂŞsknoty :) To tej relacji nie widziaÂłem :szalony:
Teraz juÂż wiem jak ÂżaÂłowaĂŚ mam -ale dziĂŞki Tobie mniej :*
..a ktĂłra to relacja
TytuÂł nic ci nie powiedziaÂł :> ??
not that kind
Bywalec
Bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..a to mocno skomplikowane musi byĂŚ :hmm:
Nie byÂłoby, gdybym nie majstrowaÂła przy trybach nagrywania :hmm:
..skoro ty nie moÂżesz daĂŚ rady :o
Ja wÂłaÂśnie jestem najwiĂŞkszym problemem, bo gdyby ktoÂś inny miaÂł z tym nagraniem-problemem do czynienia, to juÂż na pewno by siĂŞ z nim uporaÂł :?
..a ktĂłra to relacja :?:
..wÂłaÂśnie zaczynam ÂściÂągaĂŚ ale Âże duÂży plik to trochĂŞ to jeszcze potrwa :rozglada:
A ta :D Obrazek
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze: PrzestaĂŚ nie mam zamiaru :lol2: :szalony: SÂłoĂące mi szczerze dogrzaÂło i jest ze mnÂą jeszcze gorzej :lol2:
Ty siĂŞ lepiej zamartw, czy AgatkĂŞ ma kto olejkiem ochronnym nasmarowaĂŚ :lol2: :szalony: :lol2:
..on chce mnie zabiĂŚ :uau:
..apelujê - pomó¿cie :devil:

..on gra na moich uczuciach ;(
Haaaaa :lol2: :jupi: Notka :jupi: :* Dziewczyno :* Ty wiesz jak podratowaĂŚ umierajÂącego z tĂŞsknoty :) To tej relacji nie widziaÂłem :szalony:
Teraz juÂż wiem jak ÂżaÂłowaĂŚ mam -ale dziĂŞki Tobie mniej :*
..notka pokazaÂłaÂś nam coÂś czegoÂśmy nie widzieli :szalony:
..a to byÂł taki piĂŞkny come back :szalony:
TytuÂł nic ci nie powiedziaÂł :> ??
..byÂłem tak zaskoczony Âże nie pokojarzyÂłem faktĂłw :szalony:
..teraz juÂż wiem wszystko :szalony:
..dziĂŞx noteczko :*
not that kind
Bywalec
Bywalec

JuÂż tak nie dziĂŞkujcie ;)

A JarociĂąskie relacje moÂże jeszcze dziÂś zapodam :D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:
marcinkowsky pisze: PrzestaĂŚ nie mam zamiaru :lol2: :szalony: SÂłoĂące mi szczerze dogrzaÂło i jest ze mnÂą jeszcze gorzej :lol2:
..on chce mnie zabiĂŚ :uau:
..apelujê - pomó¿cie :devil:

..on gra na moich uczuciach ;(
JeÂśli juÂż na czymÂś gram, to tylko na olejku do opalania :lol: Zastanawia mnie, czy Agatka odpowiednich filtrĂłw uÂżywa :mhm:

Euhhheee :P :P Ta opalenizna tak zdowo wyglÂąda, Âże juÂż spokojny jestem :aniol:
..a to byÂł taki piĂŞkny come back :szalony:
Teraz tylko pozostaje, tak jak notka pisaÂła, czekaĂŚ na ten powrĂłt po tym wypoczynku :D Szkoda, Âże nie byÂło tak gorÂąco, bo by nam Agatka jak gorzka czekoladka wrĂłciÂła :lol2:
ChociaÂż :> SÂłoĂące jÂą szybko bierze :lol2:

Szykujmy siĂŞ zatem :jupi: na gorzkÂą czekoladkĂŞ :lol2:
A JarociĂąskie relacje moÂże jeszcze dziÂś zapodam
:shock: Czyli Âże juÂż...... :shock: JuÂż rozwiÂązaÂłaÂś problem :shock:

bomba :jupi:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze: JeÂśli juÂż na czymÂś gram, to tylko na olejku do opalania :lol:
..a wiesz ze na tym to bardzo ³atwo jest siê poœlizn¹Ì :devil: :lol2:

Zastanawia mnie, czy Agatka odpowiednich filtrĂłw uÂżywa :mhm:

Euhhheee :P :P Ta opalenizna tak zdowo wyglÂąda, Âże juÂż spokojny jestem :aniol:
..jeÂśli patrzeĂŚ na efekty opalenizny to wniosek moÂże byĂŚ tylko jeden :D
..ano taki Âże Agatka uÂżywa naj..naj..najodpowiedniejszych olejkĂłw i filtrĂłw :P :P : P : P
Teraz tylko pozostaje, tak jak notka pisaÂła, czekaĂŚ na ten powrĂłt po tym wypoczynku :D Szkoda, Âże nie byÂło tak gorÂąco, bo by nam Agatka jak gorzka czekoladka wrĂłciÂła :lol2:
ChociaÂż :> SÂłoĂące jÂą szybko bierze :lol2:
..no widzicie.. :szalony:
..nawet sÂłoĂące nie moÂże siĂŞ jej oprzeĂŚ a co dopiero my - marne czÂłowieczki stÂąpajÂące po ziemi :?: :szalony:
Szykujmy siĂŞ zatem :jupi: na gorzkÂą czekoladkĂŞ :lol2:
..ale kiedy :?: :ban:
..ja juÂż od ponad tygodnia czekam :?
..ty zresztÂą teÂż :devil:
A JarociĂąskie relacje moÂże jeszcze dziÂś zapodam
:shock: Czyli Âże juÂż...... :shock: JuÂż rozwiÂązaÂłaÂś problem :shock:

bomba :jupi:
..notka nie wiem czy zdajesz sobie sprawĂŞ z tego jak ogromnÂą jesteÂś radoÂściÂą i podporÂą w tych ciĂŞÂżkich chwilach :?: :*
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:
marcinkowsky pisze: JeÂśli juÂż na czymÂś gram, to tylko na olejku do opalania :lol:
..a wiesz ze na tym to bardzo ³atwo jest siê poœlizn¹Ì :devil: :lol2:
Nie zdarzyÂło mi siĂŞ nigdy :lol2: Mam nadziejĂŞ, Âże tobie..... zresztÂą Agatce teÂż nie przytrafiÂł siĂŞ taki wypadek :lol2:

..jeÂśli patrzeĂŚ na efekty opalenizny to wniosek moÂże byĂŚ tylko jeden :D
..ano taki Âże Agatka uÂżywa naj..naj..najodpowiedniejszych olejkĂłw i filtrĂłw :P :P : P : P
I nie musiaÂła po nadmiernym wylegiwaniu siĂŞ na sÂłoĂącu stosowaĂŚ terapii nacierania skĂłry kwaÂśnym mlekiem :lol2: :P :P :szalony:
..nawet sÂłoĂące nie moÂże siĂŞ jej oprzeĂŚ a co dopiero my - marne czÂłowieczki stÂąpajÂące po ziemi :?: :szalony:
To nie dziwota :szalony: Taki smakowity k¹sek :P Któ¿ by siê oprzeÌ móg³ :szalony:
..notka nie wiem czy zdajesz sobie sprawĂŞ z tego jak ogromnÂą jesteÂś radoÂściÂą i podporÂą w tych ciĂŞÂżkich chwilach :?: :*
Nawet siĂŞ nie spodziewaÂłem, Âże niebiosa zeÂślÂą nam takÂą pocieszycielkĂŞ :*
ODPOWIEDZ