Paweł Łukasik

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

not that kind pisze:
..a z trzeciej masz :?:
..bo jak nie to ja zapodam :lol2:
Mam :D Ale nie broniĂŞ Tobie wrzuciĂŚ swoich ;)
..nie :lol2:
..nie :lol2:

..widzĂŞ Âże nie ma takiej potrzeby :lol2:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Skoro tak uwaÂżasz ;)

Nachmurzony PaweÂł w peÂłnym sÂłoĂącu :lol2:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..Pawe³ pewnie wzi¹³ sobie do serca s³owa ¿ wróci³ nieopalony z urlopu tote¿ postanowi³ z³apaÌ trochê promyków i wyjœÌ z ministerstwa transportu :lol2:

..no chyba Âże go wyrzucili :lol:

.ale za co niby :?: :D
..przecieÂż PaweÂł rzetelnie opowiada o tym co usÂłyszaÂł na konferencji :D
not that kind
Bywalec
Bywalec

Niespodziewana relacja z raportu jeszcze czeka, ale najpierw ta :>

Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Jak miÂło sobie konwersujecie w ten sÂłoneczny letni dzionek :tanczy: A jakimi wspaniaÂłymi foteczkami przeplatacie dyskusjĂŞ :lol2:
not that kind pisze: Nachmurzony PaweÂł w peÂłnym sÂłoĂącu :lol2:
:o MoÂże dowiedziaÂł siĂŞ, Âże nie widziaÂłam jego pierwszej relacji :xx: Eeee, nie sÂłoĂące dawaÂło mu po oczach to siĂŞ nachmurzyÂł :rozglada: Przyciemnione okularki trzeba byÂło zaÂłoÂżyĂŚ 8)
obieÂżyÂświat pisze:
..Pawe³ pewnie wzi¹³ sobie do serca s³owa ¿ wróci³ nieopalony z urlopu tote¿ postanowi³ z³apaÌ trochê promyków i wyjœÌ z ministerstwa transportu :lol2:

..no chyba Âże go wyrzucili :lol:

.ale za co niby :?: :D
MoÂże za nieokszesanÂą fryzurĂŞ :spiewa:
W taki piêkny dzieù jak dzisiaj to sama przyjemnoœÌ byÌ wyrproszonym na zewn¹trz :tanczy:
obieÂżyÂświat pisze:..przecieÂż PaweÂł rzetelnie opowiada o tym co usÂłyszaÂł na konferencji :D
MoÂże zbyt rzetelnie :rozglada: To ja moÂże wspomnĂŞ jeszcze, Âże PaweÂłek z takim zapaÂłem i dokÂładnoÂściÂą o efektach inspekcji w firmie przewozowej Caban opowiadaÂł. Jak wiemy autobus tej firmy przewoziÂł pielgrzymĂłw, ktĂłrzy ulegli wypadkowi we Francji, wiĂŞc moÂżna byÂło przypuszczaĂŚ, Âże bĂŞdziemy Âświadkami wielu relacji i nie inaczej byÂło :)
not that kind pisze:Niespodziewana relacja z raportu jeszcze czeka, ale najpierw ta :>
:> Ja siĂŞ spodziewaÂłam relacji w Raporcie PopoÂłudniowym, ale nie spodziewaÂłam siĂŞ, Âże PaweÂł odbierze temat swojej koleÂżance MaÂłgorzacie TelmiĂąskiej :o O zawirowaniach z wizami w Polskim Konsulacie we Lwowie sprzed siedziby MSZ opowiadaÂł :D Tak mu siĂŞ to spodobaÂło, Âże w serwisie o 17:30 teÂż siĂŞ pojawiÂł :lol2: A o 18:00 koleÂżanka Kasia KozÂłowska odebraÂła PawÂłowi temat :rozglada:
No dalej notka dawaj resztĂŞ capsĂłw :lol2:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
not that kind
Bywalec
Bywalec

DÂżastina pisze:
Ledwo nad¹¿am :hyh:

[ Dodano: Czw Sie 02, 2007 5:50 pm ]
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:
DÂżastina pisze:
Wcale Ci siĂŞ nie dziwiĂŞ :rozglada: Pan redaktor po powrocie z urlopu szybkie tempo narzuciÂł :lol2: A dodatkowo ja swoim ponaglaniem nie uÂłatwiam Ci zadania :lol2: Ale coÂś Ci powiem - caÂłkiem nieÂźle sobie radzisz :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

DÂżastina pisze:
not that kind pisze:
DÂżastina pisze:
Wcale Ci siĂŞ nie dziwiĂŞ :rozglada: Pan redaktor po powrocie z urlopu szybkie tempo narzuciÂł :lol2: A dodatkowo ja swoim ponaglaniem nie uÂłatwiam Ci zadania :lol2: Ale coÂś Ci powiem - caÂłkiem nieÂźle sobie radzisz :lol2:
..a tu jeszcze pewna grupka fanĂłw skamle w innym wÂątku :lol2:
Ja siĂŞ spodziewaÂłam relacji w Raporcie PopoÂłudniowym, ale nie spodziewaÂłam siĂŞ, Âże PaweÂł odbierze temat swojej koleÂżance MaÂłgorzacie TelmiĂąskiej :o
..lepiej Âże byÂło tak niÂż miaÂłoby byĂŚ na odwrĂłt :devil:

..ale widzisz Âże tvn24 jako stacja caÂłodobowa wymaga od nas caÂłodobowej czujnoÂści :lol2:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..a tu jeszcze pewna grupka fanĂłw skamle w innym wÂątku :lol2:
A ¿e grupka doœÌ liczna to skamlenie strasznie g³oœne i capsiarka obojêtn¹ pozostaÌ nie mo¿e :lol:
obieÂżyÂświat pisze:
Ja siĂŞ spodziewaÂłam relacji w Raporcie PopoÂłudniowym, ale nie spodziewaÂłam siĂŞ, Âże PaweÂł odbierze temat swojej koleÂżance MaÂłgorzacie TelmiĂąskiej :o
..lepiej Âże byÂło tak niÂż miaÂłoby byĂŚ na odwrĂłt :devil:

..ale widzisz Âże tvn24 jako stacja caÂłodobowa wymaga od nas caÂłodobowej czujnoÂści :lol2:
Masz racjê obi. Wczoraj o ma³y w³os przegapi³abym relacjê raportow¹ :rozglada: Kiedy temat, którym Pawe³ zajmowa³ siê od rana przemkn¹³ bez jego relacji ju¿ mia³am wy³¹czyÌ TV. Pomyœla³am jednak sobie, ¿e poczekam mo¿e siê pojawi ktoœ piêkny :rozglada: i siê pojawi³ :tanczy:

Dziœ te¿ siê pojawi³ w Raporcie o 20:00 siê z nami przywita³. Du¿o czasu up³ynê³o odk¹d mieliœmy przyjemnoœÌ ogl¹daÌ go za sto³em prezenterskim - miesi¹c chyba :mhm: Nie wyszed³ z wprawy. Sprawnie poprowadzi³ program zgrabnie przech¹dz¹c od tematu do tematu :tanczy: Zaliczy³ te¿ dwie rozmowy. Pierwsza z radc¹ prawnym o tym jakie konsekwencje prawne mog¹ ponieœÌ PiS i SLD po odrzucenia przez PKW ich sprawozdaù finansowych. Druga rozmowa sprowokowana by³ dzisiejsz¹ konferencj¹ ministra transportu Jerzego Polaczka, która to konferencja zatytu³owana by³a: Polska najwiêkszym placem budowy w Europie. Goœciem w studio by³ Adrian Fugalski analityk w Zespole Doradców Gospodarczych Tor. W miêdzy czasie do rozmowy przy³¹czy³ siê - telefonicznie, pan z Generalnej Dyrekcji Dróg Krajowych i Autostrad - nazwiska niestety nie pamiêtam. :hmm: Paw³owi uda³o siê nawet przemyciÌ dowcip, kiedy jeden z rozmówców wspomnia³ o tym, ¿e sejm wyjecha³ na urlop, Pawe³ stwierdzi³, ¿e chyba raczej wylecia³, aby unikn¹Ì korków :lol:
Ach! zapomniaÂłabym o waÂżnej sprawie - PaweÂł wreszczie znalazÂł czas na wizyĂŞ u fryzjera :rozglada: Prezentuje siĂŞ dziÂś jeszcze przystojniej niÂż zwykle :P
not that kind
Bywalec
Bywalec

Dziwnie wyszÂło, ale ja mam tylko w drugiej czĂŞÂści raportu capsy :?

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..no rzeczywiÂście jak na raport to jakoÂś tak maÂło tych capsĂłw :mhm:
D¿astina pisze: Masz racjê obi. Wczoraj o ma³y w³os przegapi³abym relacjê raportow¹ :rozglada: Kiedy temat, którym Pawe³ zajmowa³ siê od rana przemkn¹³ bez jego relacji ju¿ mia³am wy³¹czyÌ TV. Pomyœla³am jednak sobie, ¿e poczekam mo¿e siê pojawi ktoœ piêkny :rozglada: i siê pojawi³ :tanczy:
..w tej sprawie siĂŞ nie wypowiem :lol2:
..chodzi mi sprawĂŞ piĂŞknoÂści :lol2:
..ja zdecydowanie w kwestii piĂŞknoÂści pÂłci ÂżeĂąskiej wolĂŞ zajmowaĂŚ stanowisko :lol2:
..a piĂŞknoÂściÂą facetĂłw to lepeij wy - kobietki siĂŞ zajmujcie :D
not that kind
Bywalec
Bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..no rzeczywiÂście jak na raport to jakoÂś tak maÂło tych capsĂłw :mhm:
Prawda? :D
No, ale jak na razie nic na to nie mogĂŞ poradziĂŚ :?

Chyba tylko to, Âże z podsumowania dnia jakby siĂŞ capsĂłw namnoÂżyÂło :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Oooo :D :D Widzicie i mamy juÂż stary porzÂądek :D

Wybija godzina 20'sta i PaweÂł pojawia siĂŞ w raporcie, czyli w wieczornym paÂśmie tvn24 :tanczy:
PóŸniej nastêpuj¹ chwilê krótkiej roz³¹ki, po to tylko, by Pawe³ znów móg³ pojawiÌ siê po 23'ciej :lol2: Oczywiœcie jak na ka¿dego przyzwoitego faceta przysta³o, opuszcza progi domostwa zacnej pani, kiedy wybija pó³noc :lol:

Ale mimo, to, ¿e Pawe³ opuszcza nim przyjdzie pó³noc, to i tak mi³e chwile z nim siê spêdza do tego czasu, prawda? :lol2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
not that kind
Bywalec
Bywalec

PaweÂł i koleÂżanki redakcyjne :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Ten serwis byÂł znĂłw takim mini raportem :D

Dla mnie szczegĂłlny z wielu wzglĂŞdĂłw :D :D
Pierwszy to oczywiÂście Agatka :D Drugi dopiero PaweÂł :D

A jeszcze bym AlicjĂŞ umieÂściÂł, bo fajnie PawÂłowi przygadaÂła :lol:

Teraz ogl¹dam pe³n¹ wersjê raportu i bardzo podoba mi siê rozmowa z Piskorskim i Janeckim :D Ciekawe, czemu Pawe³ nie wzi¹³ ich do jednego studia i nie usadzi³ obok? :devil:

CzyÂżby baÂł siĂŞ, Âże jak dojdzie do rĂŞkoczynu, to nie da rady ich okrzesaĂŚ ...? siÂłowo :D Bo merytorycznie daje radĂŞ :brawa:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
ODPOWIEDZ