..nienot that kind pisze:Mam..a z trzeciej masz
..bo jak nie to ja zapodamAle nie broniĂŞ Tobie wrzuciĂŚ swoich

..nie

..widzĂŞ Âże nie ma takiej potrzeby

Moderator: Łukasz
..Pawe³ pewnie wzi¹³ sobie do serca s³owa ¿ wróci³ nieopalony z urlopu tote¿ postanowi³ z³apaÌ trochê promyków i wyjœÌ z ministerstwa transportuNachmurzony Pawe³ w pe³nym s³oùcu![]()
:o MoÂże dowiedziaÂł siĂŞ, Âże nie widziaÂłam jego pierwszej relacjinot that kind pisze: Nachmurzony PaweÂł w peÂłnym sÂłoĂącu![]()
Mo¿e za nieokszesan¹ fryzurê :spiewa:obie¿yœwiat pisze:..Pawe³ pewnie wzi¹³ sobie do serca s³owa ¿ wróci³ nieopalony z urlopu tote¿ postanowi³ z³apaÌ trochê promyków i wyjœÌ z ministerstwa transportuNachmurzony Pawe³ w pe³nym s³oùcu![]()
![]()
..no chyba Âże go wyrzucili
.ale za co niby![]()
MoÂże zbyt rzetelnie :rozglada: To ja moÂże wspomnĂŞ jeszcze, Âże PaweÂłek z takim zapaÂłem i dokÂładnoÂściÂą o efektach inspekcji w firmie przewozowej Caban opowiadaÂł. Jak wiemy autobus tej firmy przewoziÂł pielgrzymĂłw, ktĂłrzy ulegli wypadkowi we Francji, wiĂŞc moÂżna byÂło przypuszczaĂŚ, Âże bĂŞdziemy Âświadkami wielu relacji i nie inaczej byÂłoobieÂżyÂświat pisze:..przecieÂż PaweÂł rzetelnie opowiada o tym co usÂłyszaÂł na konferencji
:> Ja siĂŞ spodziewaÂłam relacji w Raporcie PopoÂłudniowym, ale nie spodziewaÂłam siĂŞ, Âże PaweÂł odbierze temat swojej koleÂżance MaÂłgorzacie TelmiĂąskiej :o O zawirowaniach z wizami w Polskim Konsulacie we Lwowie sprzed siedziby MSZ opowiadaÂłnot that kind pisze:Niespodziewana relacja z raportu jeszcze czeka, ale najpierw ta :>
Wcale Ci siê nie dziwiê :rozglada: Pan redaktor po powrocie z urlopu szybkie tempo narzuci³not that kind pisze:Ledwo nad¹¿am :hyh:D¿astina pisze:
No dalej notka dawaj resztĂŞ capsĂłw
..a tu jeszcze pewna grupka fanów skamle w innym w¹tkuD¿astina pisze:Wcale Ci siê nie dziwiê :rozglada: Pan redaktor po powrocie z urlopu szybkie tempo narzuci³not that kind pisze:Ledwo nad¹¿am :hyh:D¿astina pisze:
No dalej notka dawaj resztĂŞ capsĂłwA dodatkowo ja swoim ponaglaniem nie uÂłatwiam Ci zadania
Ale coÂś Ci powiem - caÂłkiem nieÂźle sobie radzisz
..lepiej Âże byÂło tak niÂż miaÂłoby byĂŚ na odwrĂłt :devil:Ja siĂŞ spodziewaÂłam relacji w Raporcie PopoÂłudniowym, ale nie spodziewaÂłam siĂŞ, Âże PaweÂł odbierze temat swojej koleÂżance MaÂłgorzacie TelmiĂąskiej :o
A ¿e grupka doœÌ liczna to skamlenie strasznie g³oœne i capsiarka obojêtn¹ pozostaÌ nie mo¿eobie¿yœwiat pisze:..a tu jeszcze pewna grupka fanów skamle w innym w¹tku![]()
Masz racjê obi. Wczoraj o ma³y w³os przegapi³abym relacjê raportow¹ :rozglada: Kiedy temat, którym Pawe³ zajmowa³ siê od rana przemkn¹³ bez jego relacji ju¿ mia³am wy³¹czyÌ TV. Pomyœla³am jednak sobie, ¿e poczekam mo¿e siê pojawi ktoœ piêkny :rozglada: i siê pojawi³ :tanczy:obie¿yœwiat pisze:..lepiej ¿e by³o tak ni¿ mia³oby byÌ na odwrót :devil:Ja siê spodziewa³am relacji w Raporcie Popo³udniowym, ale nie spodziewa³am siê, ¿e Pawe³ odbierze temat swojej kole¿ance Ma³gorzacie Telmiùskiej :o
..ale widzisz Âże tvn24 jako stacja caÂłodobowa wymaga od nas caÂłodobowej czujnoÂści
..w tej sprawie siê nie wypowiemD¿astina pisze: Masz racjê obi. Wczoraj o ma³y w³os przegapi³abym relacjê raportow¹ :rozglada: Kiedy temat, którym Pawe³ zajmowa³ siê od rana przemkn¹³ bez jego relacji ju¿ mia³am wy³¹czyÌ TV. Pomyœla³am jednak sobie, ¿e poczekam mo¿e siê pojawi ktoœ piêkny :rozglada: i siê pojawi³ :tanczy:
Użytkownicy przeglądający to forum: Efcia i 24 gości