Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

obieÂżyÂświat pisze:..Black to ty za przeproszeniem chrzanisz :?: :o
..sentymenty sentymentami..moÂżna kochaĂŚ miasto w ktĂłrym siĂŞ urodziÂło..ale przecieÂż jak siĂŞ ma okazjĂŞ na wybicie..to trzeba jÂą nawet w locie chwytaĂŚ :!: :uwaga:

Gdybym ja miaÂł wÂładzĂŞ to uczyniÂłbym z Agatki krĂłlowÂą tvn24 :brawa: :brawa: choĂŚ dla mnie to i tak juÂż niÂą jest :D :tanczy: Od dawna :*

..chyba ¿e po tylu doœwiadczeniach jakie j¹ przez te 2 warszawskie dni spotka³y Agatka ma ju¿ serdecznie doœÌ Warszawy :neutral:
I niczego nie planowali -tylko los tak chciaÂł :brawa: To juÂż powinno daĂŚ szefom do myÂślenia :D Âże nie tylko talent, inteligencja i uroda siĂŞ liczÂą w tym zawodzie , ale jeszcze to coÂś co ma w sobie Agatka, co m.in. przyciÂąga do niej te sensacyjne newsy :tanczy: :brawa:
..marcinkowsky przestaĂą i daj juÂż proszĂŞ tej grze spokĂłj :]
..my tu nigdy miĂŞdzy sobÂą nie rywalizowaliÂśmy o nic :]
..wszystkich nas tu scala zabieganie o szeroko pojĂŞte 'dobro Agatki' :aniol:
..rywalizowaĂŚ moÂżesz gdzie indziej i w innym towarzystwie ;)
ok :stop: wjecha³eœ mi na amicje -bêdê siê stopowa³ :stop: T³umiê w sobie t¹ zaborczoœÌ, bo wiem ¿e jest ona w stosunku do was nie fair zagraniem :)

..jak na przebywanie w klimatyzowanym studiu to nawet opalenizn¹ niez³¹ mo¿e siê poszczyciÌ :P
..widocznie jeszcze nie zbladÂła po wczeÂśniejszym spotkaniu ze sÂłoĂącem :P
Chyba jeszcze nie widziaÂłem kobiety polskiej narodowoÂści ktĂłra miaÂłaby tak piĂŞknÂą karnacjĂŞ :P :P SÂłoĂące jÂą kocha :P

..a mogliby po³¹czyÌ przyjemne z po¿ytecznym i wys³aÌ tym razem Agatkê nad morze :)
..moÂże byĂŚ polskie morze :lol2:
..odprĂŞÂżyÂła by siĂŞ i przy okazji nasze nakarmione i juÂż wygÂłodniaÂłe oko ucieszyÂła :szalony:
:brawa: WÂłaÂśnie skÂąpany w sÂłoĂącu Hel pokaujÂą :szalony: KogoÂś mi brakowaÂło na tym obrazku -juÂż wiem kogo 8)
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

marcinkowsky pisze:Gdybym ja miaÂł wÂładzĂŞ to uczyniÂłbym z Agatki krĂłlowÂą tvn24 :brawa: :brawa: choĂŚ dla mnie to i tak juÂż niÂą jest :D :tanczy: Od dawna :*
..no jasne Âże dla nas jest niÂą od dawna :P
..tylko nie rób z Agatki 'królowej ludzkich serc' bo to z³a wró¿ba :lol: :cicho:

I niczego nie planowali -tylko los tak chciaÂł :brawa: To juÂż powinno daĂŚ szefom do myÂślenia :D Âże nie tylko talent, inteligencja i uroda siĂŞ liczÂą w tym zawodzie , ale jeszcze to coÂś co ma w sobie Agatka, co m.in. przyciÂąga do niej te sensacyjne newsy :tanczy: :brawa:
..ale tak na maksa to tylko w Warszawie..bo w Poznaniu to juÂż nie bardzo :?
..bo jak inaczej wytÂłumaczyĂŚ to..Âże relacji z Poznania z AgatkÂą jest jak na lekarstwo ;(
Chyba jeszcze nie widziaÂłem kobiety polskiej narodowoÂści ktĂłra miaÂłaby tak piĂŞknÂą karnacjĂŞ :P :P SÂłoĂące jÂą kocha :P
..wÂłaÂśnie przez wzglÂąd na to my swego czasu nawet zastanawialiÂśmy siĂŞ czy Agatka jest 100 procentowÂą PolkÂą :lol2: :mhm:
:brawa: WÂłaÂśnie skÂąpany w sÂłoĂącu Hel pokaujÂą :szalony: KogoÂś mi brakowaÂło na tym obrazku -juÂż wiem kogo 8)
..zbyt czĂŞsto o tym marzymy :spiewa:

..nie speÂłni siĂŞ :?
..a nawet jeÂśli to i tak Agatka bĂŞdzie ubrana w marynarĂŞ..jak kiedyÂś w Sopocie :devil:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obie¿yœwiat pisze:..tylko nie rób z Agatki 'królowej ludzkich serc' bo to z³a wró¿ba :lol: :cicho:
KrĂłlowa ludzkich serc, ojhhh Âżeby tylko Agatce nie przyszÂło do gÂłowy jÂą naÂśladowaĂŚ :hmm:
Poza tym, ¿eby dostaÌ tytu³ ten, trzeba siê bardzo czêsto uœmiechaÌ, nawet kiedy nie jest do œmiechu :lol2: A Agatka wiadomo -najczêœciej jest œmiertelnie powa¿na :< Albo neutralna :neutral: Dobrze chocia¿ , ¿e nie zakrawa na ponuraczkê :spiewa: Ale i ponura by³aby zdoby³a moje serce :P Chocia¿ uœmiechniêta doprowadza do ob³êdu :lol2:

..ale tak na maksa to tylko w Warszawie..bo w Poznaniu to juÂż nie bardzo :?
..bo jak inaczej wytÂłumaczyĂŚ to..Âże relacji z Poznania z AgatkÂą jest jak na lekarstwo ;(
Albo Poznaù to takie nudne miasto albo tvn24 nie lubi Poznania :] Najwiêcej to tak patrzê i wydaje mi siê ¿e jest relacji z pó³nocy i po³udnia -nie mówi¹c o Warszawie :stop: Zachód..... centralny...... dziki zachód :lol2: jest marginalizowany ;(

..wÂłaÂśnie przez wzglÂąd na to my swego czasu nawet zastanawialiÂśmy siĂŞ czy Agatka jest 100 procentowÂą PolkÂą :lol2: :mhm:
A jesteÂś pewny , Âże jest :>
..zbyt czĂŞsto o tym marzymy :spiewa:

..nie speÂłni siĂŞ :?
Nie byÂło sprawy :stop: My o niczym podobnym nigdy w Âżyciu nie pisaliÂśmy :nie: W ogĂłle nie chcemy juÂż Agatki oglÂądaĂŚ :nie:
:devil: :devil: :devil:

..a nawet jeÂśli to i tak Agatka bĂŞdzie ubrana w marynarĂŞ..jak kiedyÂś w Sopocie :devil:
MogÂła skoczyĂŚ do morza z molo -ale by byÂło , Âże wszyscy ratownicy siĂŞ by rzucili jej na pomoc zapominajÂąc o innych korzystajÂących z kÂąpieli :lol2:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

obieÂżyÂświat pisze:
marcinkowsky pisze: Najzabawniejsze w tym wszystkim jest to, Âże my myÂśleliÂśmy, Âże Agatka wygrzewa siĂŞ w sÂłoĂącu kiedy ona przebywaÂła w klimatyzowanym gmachu MBC :spiewa: Ale bojĂŞ siĂŞ wÂłaÂśnie teraz, Âże teraz to jÂą dopiero na urlop wysÂłali :/ NaleÂży jej siĂŞ bardzo :) Byle nie miesiĂŞczny :neutral:
..jak na przebywanie w klimatyzowanym studiu to nawet opalenizn¹ niez³¹ mo¿e siê poszczyciÌ :P
..widocznie jeszcze nie zbladÂła po wczeÂśniejszym spotkaniu ze sÂłoĂącem :P
..te¿ siê zatrwo¿y³em dzis czy wczoraj..w ka¿dym b¹dŸ razie teraz mi to z myœli nie schodzi..¿e teraz to mo¿e up³yn¹Ì szmat czasu nim znów zobaczymy siê z Agatk¹ :rozglada:
A moÂże caÂły czas siedzi w Wawie i odbywa prĂłby kamerowe. :lol2: Po to, aby po 20 sierpnia zadebiutowaĂŚ jako prezanterka. :lol2:
obieÂżyÂświat pisze:
marcinkowsky pisze:A to wy siĂŞ znacie -tak bliÂżej :> ??
..ciekawe czy ktoÂś na tym Âświecie kto zna i rozumie Blacka..tak do koĂąca :> :devil:
A kto to jest Black? :devil:
marcinkowsky pisze:
Albo Poznaù to takie nudne miasto albo tvn24 nie lubi Poznania :] Najwiêcej to tak patrzê i wydaje mi siê ¿e jest relacji z pó³nocy i po³udnia -nie mówi¹c o Warszawie :stop: Zachód..... centralny...... dziki zachód :lol2: jest marginalizowany ;(
Ja caÂły czas siĂŞ gÂłowiĂŞ nad tym co moÂżna by wykombinowaĂŚ, aby dostarczyĂŚ Agatce tematu :mhm: Ale jak tu wyczuĂŚ co moÂże zainteresowaĂŚ Agatki kierownictwo :spiewa:
marcinkowsky pisze:
obieÂżyÂświat pisze: ..wÂłaÂśnie przez wzglÂąd na to my swego czasu nawet zastanawialiÂśmy siĂŞ czy Agatka jest 100 procentowÂą PolkÂą :lol2: :mhm:

KtoÂś Âżyczliwy doniĂłsÂł nam, Âże tak jest. :cicho:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

DÂżastina pisze:Ja caÂły czas siĂŞ gÂłowiĂŞ nad tym co moÂżna by wykombinowaĂŚ, aby dostarczyĂŚ Agatce tematu :mhm: Ale jak tu wyczuĂŚ co moÂże zainteresowaĂŚ Agatki kierownictwo :spiewa:
Przepraszam za to, ¿e wpadam na pó³ s³ówka, ale strasznie mi spieszno :/
ZakomunikowaĂŚ tylko pragnĂŞ, iÂż Agatta juÂż z domu, czyli z Poznania nadaÂła relacjĂŞ :jupi:

Czy piĂŞkna, czy profesjonalna nawet pewnie nie zapytacie, bo to oczywiste, ale ja na wszelki wypadek odpowiadam, Âże tak :szalony:

Temat: dowody osobiste do wymiany :lol2:

BĂŞdĂŞ z powrotem... lada godzina :D
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

Agatka -na mnie nie krzycz bo ja swĂłj dowĂłd juÂż dawno wymieniÂłem :devil:
MoÂże dlatego Âże nie jestem z Poznania :shock:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

DÂżastina pisze:A moÂże caÂły czas siedzi w Wawie i odbywa prĂłby kamerowe. :lol2: Po to, aby po 20 sierpnia zadebiutowaĂŚ jako prezanterka. :lol2:
to juÂż wiemy, Âże jest w u siebie -pewnie Black siĂŞ cieszy, Âże ''odzyskaÂł'' AgatkĂŞ :devil: no ale teraz mĂłgÂłby coÂś z tym zrobiĂŚ :devil:

KtoÂś Âżyczliwy doniĂłsÂł nam, Âże tak jest. :cicho:
A kto :lol2: ??
Dziwne, Âże Poznaniacy wykazali siĂŞ takÂą niefrasobliwoÂściÂą :devil:

Ja teÂż mam dowĂłd wymieniony, ale chciaÂłbym, Âżeby i na mnie nakrzyczaÂła i skarciÂła :lol:

Czy piĂŞkna, czy profesjonalna nawet pewnie nie zapytacie, bo to oczywiste, ale ja na wszelki wypadek odpowiadam, Âże tak :szalony:
Prze..... prze ..... prze..... :szalony:

Ale mo¿e ma ktoœ capsy :rydzyk: Bo ja to jeszcze dobrze oczu nie zd¹¿y³em otworzyÌ i w pid¿amie piszê, wiêc capsów nijak nie mog³em zrobiÌ, bo dopiero siê oswajam z kompem :hmm:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

marcinkowsky pisze:Ale mo¿e ma ktoœ capsy :rydzyk: Bo ja to jeszcze dobrze oczu nie zd¹¿y³em otworzyÌ i w pid¿amie piszê, wiêc capsów nijak nie mog³em zrobiÌ, bo dopiero siê oswajam z kompem :hmm:
A mam :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

marcinkowsky pisze:
Dziwne, Âże Poznaniacy wykazali siĂŞ takÂą niefrasobliwoÂściÂą :devil:

Ja teÂż mam dowĂłd wymieniony, ale chciaÂłbym, Âżeby i na mnie nakrzyczaÂła i skarciÂła :lol:
Ja teÂż niedawno (!) wymieniaÂłam i obyÂło siĂŞ bez kolejki :D

W relacji Agata nie krzyczaÂła na nikogo, raczej zaÂłamywaÂła rĂŞce :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:
marcinkowsky pisze:Ale mo¿e ma ktoœ capsy :rydzyk: Bo ja to jeszcze dobrze oczu nie zd¹¿y³em otworzyÌ i w pid¿amie piszê, wiêc capsów nijak nie mog³em zrobiÌ, bo dopiero siê oswajam z kompem :hmm:
A mam :D
Wspaniale, cudownie, bosko :jupi: :jupi: Nie spodziewaÂłem siĂŞ, Âże i dziÂś z nami bĂŞdziesz, ale bardzo siĂŞ cieszĂŞ i serdecznie dziĂŞkujĂŞ :*
W relacji Agata nie krzyczaÂła na nikogo, raczej zaÂłamywaÂła rĂŞce :lol2:
W ogóle œwietnie raz zatoczy³a ko³o rêk¹ -szkoda, ¿e w drugiej rêce mia³a mikrofon, to moze by obiema zaczê³a gestykulowaÌ :lol2: Swoj¹ drog¹ to chyba fajnie jest k³óciÌ siê z Agatk¹ :lol2: Na pewno du¿o wtedy pod wp³ywem emocji wymachuje rêkami :lol2:
A drugÂą swojÂą drogÂą, to dawno juÂż o tej porze w dzieĂą powszedni Agatka siĂŞ z nami nie witaÂła :lol2:

I chyba oczki ma troszku niewsypane :P
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..w³¹czy³em dos³ownie na ostatnie sekundy relacji :hmm:
..ja to dopiero wykazaÂłem siĂŞ niefrasobliwoÂści :hmm:
..muszê sobie jak¹œ pokutê wymyœliÌ :hmm:

..ale najpierw usprawiedliwienie :)
..bo jak zobaczyÂłem Âże znĂłw we Francji byÂł wypadek to pomyÂślaÂłem Âże o niczym innym nie bĂŞdÂą juÂż mĂłwiĂŚ to tak sobie 'odpuÂściÂłem' troszkĂŞ oglÂądanie uwaÂżne :rozglada:
..i mam za swoje :hmm:

..ale i tak pewnie nie bĂŞdzie tylu live'Ăłw co moÂże miaÂło byĂŚ :roll:

..ale nic..co ja tu narzekam kiedy cieszyĂŚ siĂŞ AgatkÂą znĂłw trzeba :jupi:
marcinkowsky pisze:Albo Poznaù to takie nudne miasto albo tvn24 nie lubi Poznania :] Najwiêcej to tak patrzê i wydaje mi siê ¿e jest relacji z pó³nocy i po³udnia -nie mówi¹c o Warszawie :stop: Zachód..... centralny...... dziki zachód :lol2: jest marginalizowany ;(
..w razie potrzeby nudnemu Poznaniowi przydzielÂą temat gÂłoÂśnych F16 albo jak piÂłeczkĂŞ odbijÂą ogĂłlnokrajowy temat :lol2:
..a Agatka piĂŞknie siĂŞ nim zajmie :P

Wspaniale, cudownie, bosko :jupi: :jupi: Nie spodziewaÂłem siĂŞ, Âże i dziÂś z nami bĂŞdziesz, ale bardzo siĂŞ cieszĂŞ i serdecznie dziĂŞkujĂŞ :*
..noteczko - jesteÂś wspaniaÂła..cudowna i boska :jupi:
..nawet nie zdajesz sobie sprawy z tego jaki jestem wdziĂŞczny :*

..teraz juÂż bĂŞdĂŞ uwaÂżnie i roztropnie czekaĂŚ - przysiĂŞgam :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obie¿yœwiat pisze:..w³¹czy³em dos³ownie na ostatnie sekundy relacji :hmm:
..ja to dopiero wykazaÂłem siĂŞ niefrasobliwoÂści :hmm:
..muszê sobie jak¹œ pokutê wymyœliÌ :hmm:
I to takÂą porzÂądnÂą :grozi: bo fan nie moÂże sobie pozwalaĂŚ na takie sytuacje , Âże robi sobie wolne nie czeka na swojÂą idolkĂŞ :evil:

..ale najpierw usprawiedliwienie :)
..bo jak zobaczyÂłem Âże znĂłw we Francji byÂł wypadek to pomyÂślaÂłem Âże o niczym innym nie bĂŞdÂą juÂż mĂłwiĂŚ to tak sobie 'odpuÂściÂłem' troszkĂŞ oglÂądanie uwaÂżne :rozglada:
..i mam za swoje :hmm:
tvn trochĂŞ zmieniÂła taktykĂŞ bo nie przerwali programu tak jak zwykle w takich sytuacjach mieli w zwyczaju :o Ale dobrze , Âże w koĂącu poszli po rozum do gÂłowy :D
..ale i tak pewnie nie bĂŞdzie tylu live'Ăłw co moÂże miaÂło byĂŚ :roll:
No nie wiem :spiewa: Kto by siĂŞ spodziewaÂł , Âże juÂż drugie wejÂście bĂŞdzie :jupi: Agatka dziÂś jako przypominajka jest sÂłodziutka :P :P

..nawet nie zdajesz sobie sprawy z tego jaki jestem wdziĂŞczny :*

..teraz juÂż bĂŞdĂŞ uwaÂżnie i roztropnie czekaĂŚ - przysiĂŞgam :lol2:
Jacy wszyscy jesteœmy wdziêczni :jupi: :* Wszyscy zbiegliœmy siê a z³¹czy³a nas jedna idea :lol2: :jupi:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Mi³o, ¿e siê cieszycie, ale jeœli Wam zale¿y na capsach, to nie zapominajcie te¿ robiÌ swoich, bo ja mogê w koùcu któr¹œ relacjê przegapiÌ :neutral:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

I nagranie :D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

not that kind pisze:Mi³o, ¿e siê cieszycie, ale jeœli Wam zale¿y na capsach, to nie zapominajcie te¿ robiÌ swoich, bo ja mogê w koùcu któr¹œ relacjê przegapiÌ :neutral:
..ojej - tylko nie to :o
..swoimi capsami nie potrafiĂŞ siĂŞ tak ekscytowaĂŚ jak tymi od Ciebie :*
..proszĂŞ rĂłb wszystko co w Twojej mocy Âżeby nie przegapiĂŚ - proszĂŞ :rydzyk:

..i jeÂśli moÂżna coÂś zasugerowaĂŚ to jeÂśli moÂżesz to rĂłb proszĂŞ tÂą metodÂą co te drugie :lol2:
..sÂą takie Âżywsze..barwy :lol2:
I to takÂą porzÂądnÂą :grozi: bo fan nie moÂże sobie pozwalaĂŚ na takie sytuacje , Âże robi sobie wolne nie czeka na swojÂą idolkĂŞ :evil:
..wystarczy juÂż to jak podle siĂŞ czujĂŞ i jakie wyrzuty sobie czyniĂŞ :hmm:
..to jest moja zmora :hyh:
..ale tÂą drugÂą relacjĂŞ widziaÂłem od poczÂątku do koĂąca wiĂŞc siĂŞ trochĂŞ podrasowaÂłem :lol2:
tvn trochĂŞ zmieniÂła taktykĂŞ bo nie przerwali programu tak jak zwykle w takich sytuacjach mieli w zwyczaju :o Ale dobrze , Âże w koĂącu poszli po rozum do gÂłowy :D
..tylko ciekawe ile i jaki limit przeznaczÂą dziÂś na gadanie o wymianie dowodĂłw :uhh:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:
not that kind pisze:Mi³o, ¿e siê cieszycie, ale jeœli Wam zale¿y na capsach, to nie zapominajcie te¿ robiÌ swoich, bo ja mogê w koùcu któr¹œ relacjê przegapiÌ :neutral:
..ojej - tylko nie to :o
..swoimi capsami nie potrafiĂŞ siĂŞ tak ekscytowaĂŚ jak tymi od Ciebie :*
..proszĂŞ rĂłb wszystko co w Twojej mocy Âżeby nie przegapiĂŚ - proszĂŞ :rydzyk:
Ja siê te¿ do³¹czam do gor¹cej proœby, bo nasze capsy to wiesz.... takie od biedy :neutral: A Twoje to jest prawdziwa uczta Agatko-fana :jupi:
..i jeÂśli moÂżna coÂś zasugerowaĂŚ to jeÂśli moÂżesz to rĂłb proszĂŞ tÂą metodÂą co te drugie :lol2:
..sÂą takie Âżywsze..barwy :lol2:
Skoro obieÂżyÂświat miaÂł juÂż taki tupet, to ja siĂŞ tylko pod tymi sÂłowusiami podpiszĂŞ :aniol: :lol:
..tylko ciekawe ile i jaki limit przeznaczÂą dziÂś na gadanie o wymianie dowodĂłw :uhh:
MoÂże Agatka bĂŞdzie teÂż mĂłwiĂŚ o wypadku bo jak siĂŞ dowiedziaÂłem z tvn24.pl :arrow: ''pasaÂżerowie pochodzili z CheÂłma, Radomia, Piotrkowa Trybunalskiego, ÂŁodzi, Konina i Poznania.'' :rozglada:

Nie chcê , ¿eby ktoœ pomyœla³ , ¿e chcemy na wypadku ubiÌ nasz forumowy interes :stop: Mam tylko na wzglêdzie dobro widzów tvn24 , którzy usteczkami Agatki mog¹ byÌ tak¿e w kwestii wypadku porz¹dnie poinformowani o niektórych pasa¿erach, którzy brali udzia³ w tej feralnej podró¿y :neutral:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze: Ja siê te¿ do³¹czam do gor¹cej proœby, bo nasze capsy to wiesz.... takie od biedy :neutral: A Twoje to jest prawdziwa uczta Agatko-fana :jupi:
..miejmy nadziejĂŞ Âże notka jest wraÂżliwa na mĂŞskie bÂłagania przez Âłzy :)
Skoro obieÂżyÂświat miaÂł juÂż taki tupet, to ja siĂŞ tylko pod tymi sÂłowusiami podpiszĂŞ :aniol: :lol:
.. :o jaki tupet :o
..myÂślĂŞ Âże notka celowo zrobiÂła raz tÂą metodÂą a raz tÂą ÂżebyÂśmy mogli sobie porĂłwnaĂŚ ktĂłra nam siĂŞ bardziej podoba :rozglada:
..i ja wybraÂłem tÂą drugÂą :)
..to nie byÂł przejaw 'tupetu' z mojej strony :)
..tak w ogĂłle to jestem bardzo nieÂśmiaÂły i sam sobie siĂŞ dziwiĂŞ Âże tÂą proÂśbĂŞ przedstawiÂłem :rozglada:
..ale mam nadziejĂŞ Âże noteczka zrozumie intencje ktĂłre mnÂą kierowaÂły :rozglada:
..nie chciaÂłbym zaszkodziĂŚ..niechcÂący :hmm:
MoÂże Agatka bĂŞdzie teÂż mĂłwiĂŚ o wypadku bo jak siĂŞ dowiedziaÂłem z tvn24.pl :arrow: ''pasaÂżerowie pochodzili z CheÂłma, Radomia, Piotrkowa Trybunalskiego, ÂŁodzi, Konina i Poznania.'' :rozglada:
..naprawdĂŞ :o
..nie wiedziaÂłem :o
..ale chyba za wczeœnie na razie na mówienie o takich szczegó³owych sprawach przez poszczególnych reporterów z poszczególnych regionów :mhm:
Nie chcê , ¿eby ktoœ pomyœla³ , ¿e chcemy na wypadku ubiÌ nasz forumowy interes :stop: Mam tylko na wzglêdzie dobro widzów tvn24 , którzy usteczkami Agatki mog¹ byÌ tak¿e w kwestii wypadku porz¹dnie poinformowani o niektórych pasa¿erach, którzy brali udzia³ w tej feralnej podró¿y :neutral:
..my zawsze kierujemy siĂŞ interesem spoÂłecznym :rozglada:
ODPOWIEDZ