Materiały w głównym wydaniu "Faktów"

Rozmowy na temat Faktów TVN i wszystkiego co jest z nimi zwiazane.

Moderator: Łukasz

tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

to dziwne,ze sie pomylaÂł, W koncu to jego 1 tydz po urlopie. CzyÂżby ruszaÂło go to,ze wydanie 6WRZESNIA nie bĂŞdzie on prowadziÂł
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

tobi pisze:to dziwne,ze sie pomylaÂł, W koncu to jego 1 tydz po urlopie. CzyÂżby ruszaÂło go to,ze wydanie 6WRZESNIA nie bĂŞdzie on prowadziÂł
A to bardzo prawdopodobne. Wczoraj miaÂł tyle pomyÂłek i tak niesamowicie przynudzaÂł, Âże juÂż nawet pisaĂŚ mi siĂŞ o tym nie chce.
tobi
Zbanowany
Zbanowany

moÂże ktoÂś z TVN to przeczyta i weÂżmie pod uwage ewentualne zwolnienie, czyli przeniesionko do stacji Matki[czyt.:TVN24]
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Faustusie...chyba nie chcesz mnie przekonaĂŚ ze Lis nauczyl sie dziennikarstwa w TVP w l.90?????Przeciez przebywaÂł iles tam lat w USA i chyba tam zdobywaÂł doÂświadczenie, a przynajmniej nabyl jakies obycie i zobaczyÂł jak to sie robi PRAWDZIWYDziennik. Niestety wÂładze TVN nie potrafiÂły wysÂłuchaĂŚ jego innowacyjnych propozycji, i nawet przerobione(bo to Âżadna zmiana)studio tego nie zmieni. Dzis TVN stac tylko na zmiane w oprawie muzyce i tyle, a ludzi brak.
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Ja myœlê, ¿e tamta przemilczana przez fakty wiadomoœÌ o tym, ¿e miecugow dosta³ nagrodê niptel nie by³a przypadkowa. S¹dze, ¿e ona ju¿ o tym wtedy wiedzia³a i nie dziwie siê, ¿e o tym nie wspomnia³a.
Napewno nikt tam jej nie broniÂł i bardzo dobrze Anitka zrobiÂła, Âże o tym wtedy nie powiedziaÂła.

PS:chciaÂłem po prostu zakoĂączyĂŚ ten wÂątek i dlatego tu o tym napisaÂłem(postawiĂŚ kropkĂŞ nad i)
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

a wiesz Âże to cakiem moÂżliwe !!! JeÂśli to prawda to Brava dla Anity
Android <3
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Nie ogl¹da³em dzisiejszych Faktów ale siostra mi powiedzia³a, ¿e w faktach nawet nie by³ po³¹czenia na ¿ywo z NEW YORK i ogólnie materia³ i ca³a oprawa by³a bardzo s³aba. Anitka odesz³a i wszystko siê wali i traci swój charakter, niepowtarzaln¹ atmosferê.
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

By³o. Na ¿ywo. Jeszcze raz o Anitce w temacie nie o Anitce = ban na tydzieù. Wszyscy mi PW wysy³aj¹ i skar¿¹ siê na Ciebie.
Krasu
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

Post autor: Krasu »

Hehe, mi teÂż zaczĂŞli 8)
Pozdrawiam - KRASU 8)
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Chyba juÂż napisaÂłem, Âże nie bĂŞde w tych tematach o niej pisaÂł i do ciebie ÂŁukaszu teÂż napisaÂłem moje wytÂłumaczenie. :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol:
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Tak w NEW YORK jest MikoÂłaj Kunica i byÂło z nim Âłaczenie oraz z Marzanna ZieliĂąskÂą z Kuby-by phone-
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

A jak ocenicie dzisiejsze Fakty, G. Kajdanowicza i dwu miutow¹ rozmowê telefoniczn¹ z M. Worochem? Zaraz póŸniej nadano jakieœ zestawienie zamachów na polskich ¿olnierzy, zilustrowane obrazkami z Iraku (nie wa¿ne, ¿e w wiêkszoœci przypadków wogólê nie pasowa³y do tekstu czytanego przez reportera). Rozumiem, ¿e w ci¹gu trzech godzin od zamachu (tj od 17.00 do 19.00) nie uda³o siê poprosiÌ Szmajdziùskiego o komentarz, ba nie uda³o siê nawet wj¹Ì kamery i wykupiÌ ³¹cza satelitarnego. Ca³oœÌ wygl¹da³a tak, jakby zamach na polskich ¿olnierzy mia³ miejsce na kilkanaœcie minut przed 19.00.
I to s¹ w³¹snie te standardy....
Ostatnio zmieniony niedziela 12 wrz 2004, 20:48 przez doktorfaustus1, łącznie zmieniany 1 raz.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Ja nie oglÂądaÂłem ani wczoraj ani dzisiaj faktĂłw. ObejrzaÂłem sobie "Tygrysy europy" na tvp3. Tak jak juÂż wczeÂśniej pisaÂłem. Nie ma Anitki i wszystko siĂŞ wali a jak byÂła Anitka to nigdy takie sytuacje nie miaÂły miejsca. PamiĂŞtamy rĂłwnieÂż fakty tydzien temu ktĂłre byÂły cudowne a fakty z kajdanowiczem to tragedia a fakty jutrzejsze z pochanke to apokalipsa.

PS:ÂżyczĂŞ faktom ogromnego spadku oglÂądalnoÂści choĂŚ spadek z tego poziomu to bĂŞdzie poraÂżka totalna. :twisted: :twisted: :twisted:
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

Hmmm - i ktĂłry w kolejnoÂści byÂł materiaÂł o Dniu Papieskim? pierwszy. drugi, a moÂże ostatni? Co, nie ma Kasi kolendy w Rzymie to nie ma jedynki?
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Maciekw
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Maciekw »

Ogl¹da³em dziœ fakty, co prawda kilka razy prze³¹czy³em na kilka sekund na inne kana³y ale wydaje mi siê, ¿e ani s³owa o DP nie by³o...a na tvp1 nawet Babiarza w tej sprawie do NT wys³ali :)
ODPOWIEDZ