Materiały w głównym wydaniu "Faktów"
Moderator: Łukasz
Faustusie...chyba nie chcesz mnie przekonaĂŚ ze Lis nauczyl sie dziennikarstwa w TVP w l.90?????Przeciez przebywaÂł iles tam lat w USA i chyba tam zdobywaÂł doÂświadczenie, a przynajmniej nabyl jakies obycie i zobaczyÂł jak to sie robi PRAWDZIWYDziennik. Niestety wÂładze TVN nie potrafiÂły wysÂłuchaĂŚ jego innowacyjnych propozycji, i nawet przerobione(bo to Âżadna zmiana)studio tego nie zmieni. Dzis TVN stac tylko na zmiane w oprawie muzyce i tyle, a ludzi brak.
- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
Ja myœlê, ¿e tamta przemilczana przez fakty wiadomoœÌ o tym, ¿e miecugow dosta³ nagrodê niptel nie by³a przypadkowa. S¹dze, ¿e ona ju¿ o tym wtedy wiedzia³a i nie dziwie siê, ¿e o tym nie wspomnia³a.
Napewno nikt tam jej nie broniÂł i bardzo dobrze Anitka zrobiÂła, Âże o tym wtedy nie powiedziaÂła.
PS:chciaÂłem po prostu zakoĂączyĂŚ ten wÂątek i dlatego tu o tym napisaÂłem(postawiĂŚ kropkĂŞ nad i)
Napewno nikt tam jej nie broniÂł i bardzo dobrze Anitka zrobiÂła, Âże o tym wtedy nie powiedziaÂła.
PS:chciaÂłem po prostu zakoĂączyĂŚ ten wÂątek i dlatego tu o tym napisaÂłem(postawiĂŚ kropkĂŞ nad i)
-
- Fan Forum
- Kontakt:
A jak ocenicie dzisiejsze Fakty, G. Kajdanowicza i dwu miutow¹ rozmowê telefoniczn¹ z M. Worochem? Zaraz póŸniej nadano jakieœ zestawienie zamachów na polskich ¿olnierzy, zilustrowane obrazkami z Iraku (nie wa¿ne, ¿e w wiêkszoœci przypadków wogólê nie pasowa³y do tekstu czytanego przez reportera). Rozumiem, ¿e w ci¹gu trzech godzin od zamachu (tj od 17.00 do 19.00) nie uda³o siê poprosiÌ Szmajdziùskiego o komentarz, ba nie uda³o siê nawet wj¹Ì kamery i wykupiÌ ³¹cza satelitarnego. Ca³oœÌ wygl¹da³a tak, jakby zamach na polskich ¿olnierzy mia³ miejsce na kilkanaœcie minut przed 19.00.
I to s¹ w³¹snie te standardy....
I to s¹ w³¹snie te standardy....
Ostatnio zmieniony niedziela 12 wrz 2004, 20:48 przez doktorfaustus1, łącznie zmieniany 1 raz.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
Ja nie oglÂądaÂłem ani wczoraj ani dzisiaj faktĂłw. ObejrzaÂłem sobie "Tygrysy europy" na tvp3. Tak jak juÂż wczeÂśniej pisaÂłem. Nie ma Anitki i wszystko siĂŞ wali a jak byÂła Anitka to nigdy takie sytuacje nie miaÂły miejsca. PamiĂŞtamy rĂłwnieÂż fakty tydzien temu ktĂłre byÂły cudowne a fakty z kajdanowiczem to tragedia a fakty jutrzejsze z pochanke to apokalipsa.
PS:ÂżyczĂŞ faktom ogromnego spadku oglÂądalnoÂści choĂŚ spadek z tego poziomu to bĂŞdzie poraÂżka totalna.

PS:ÂżyczĂŞ faktom ogromnego spadku oglÂądalnoÂści choĂŚ spadek z tego poziomu to bĂŞdzie poraÂżka totalna.

-
- Fan Forum
- Kontakt:
Hmmm - i ktĂłry w kolejnoÂści byÂł materiaÂł o Dniu Papieskim? pierwszy. drugi, a moÂże ostatni? Co, nie ma Kasi kolendy w Rzymie to nie ma jedynki?
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....