Paweł Łukasik

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Black Jack '62 pisze:
DÂżastina pisze:
not that kind pisze:A bym siĂŞ nie zdziwiÂła, jakby siĂŞ okazaÂło, Âże i PaweÂł ulegÂł modzie sÂłuchania disco polo :devil:
Po czym tak wnioskujesz? :>
Moim zdaniem teÂż PaweÂł wydawaÂł siĂŞ byĂŚ szczegĂłlnie ucieszony tÂą rozmowÂą :devil:
I to od razu musi oznaczaĂŚ, Âże polubiÂł ten gatunek muzyki? :>
Black Jack '62 pisze:
not that kind pisze:UwaÂżaj, Âżeby DÂżastina nie zbojkotowaÂła innego tematu :lol:
:nie: DÂżastina nie jest taka niedobra :nie:

Ale¿ ju¿ naprawdê nie ma o czym gadaÌ ;) Pawe³ naprawi³ swój b³¹d w raporcie i jest git 8)
Ale¿ jest o czym gadaÌ :] Odrazu zaznaczam, ¿e nie czyniê nikomu wyrzutów, ¿eby by³a jasnoœÌ :stop: Przez ca³y weekend ogranicza³am udzielanie siê w w¹tku mojego ulubionego. Nie chcia³am okupowaÌ kompa, aby notka mog³a spokojnie i z dok³adnoœci¹ uwieczniaÌ poczynania - miêdzyinnymi Twojej ulubienicy Blacky. By³am nawet tak wspania³omyœln, ¿e pozwala³am Paw³owe capsy zapodawaÌ z opóŸnieniem. :rozglada: A Ty, Blacky, postanowi³es zbojkotowaÌ, ot tak sobie, w¹tek Paw³a :uhh: I to za coœ, co nie z jego winy wyniknê³o. :uhh:
No to siĂŞ wyÂżyÂłam. :devil: Teraz juÂż naprawdĂŞ nie ma o czym gadaĂŚ. :devil:
Black Jack '62 pisze:Wieczorkiem jeszcze zerka³em na serwisy, ale poza obecnoœci¹ Paw³a, niczym szczególnym siê nie wyró¿nia³y ;)
A nie odniosÂłeÂś wraÂżenia, Âże PaweÂł jakiÂś ponury byÂł ? CzyÂżby wykoĂączyÂło go to raportowe tempo? :roll:

not that kind pisze:Wpadam z capsami :D

Z podsumowania
MiÂło z Twojej strony :lol2: Cuuudne, zwÂłaszcza te podparte. :P
not that kind pisze:I z materiaÂłu
W serwisie o 18:00 wpad³ do nas z materia³em. I to nie byle jakim. :lol2:I dziœ w wyœmienitym nastroju, wnioskujê po obejrzeniu i wys³uchaniu przygotowanego dla nas dzie³a. :tanczy: By³ to, powtarzaj¹c za Paw³em: kolejny odcinek serialu o rz¹dz¹cej koalicji - pe³en dramaturgii. :lol: Przez ca³y materia³ przewija³o siê typowe dla filmu s³ownictwo. Podejrzewam iŸ inspiracj¹ dla autora by³a nazwa ulicy, przy której obradowa³o dziœ LPR - Kinowa :D Jak to zwykle w materia³ach Paw³a obraz piêknie wspó³gra³ z dŸwiêkiem. A co ja tam bêdê du¿o siê rozpisywaÌ, najlepiej niech sam Pawe³ siêwypowie :lol2:
Koniec materia³u szczególnie zabawny :lol: . Ca³oœÌ rewelacja :brawa:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

DÂżastina pisze:I to od razu musi oznaczaĂŚ, Âże polubiÂł ten gatunek muzyki? :>
..moÂże ulegÂł modzie :lol:
Odrazu zaznaczam, ¿e nie czyniê nikomu wyrzutów, ¿eby by³a jasnoœÌ :stop: Przez ca³y weekend ogranicza³am udzielanie siê w w¹tku mojego ulubionego. Nie chcia³am okupowaÌ kompa, aby notka mog³a spokojnie i z dok³adnoœci¹ uwieczniaÌ poczynania - miêdzyinnymi Twojej ulubienicy Blacky. By³am nawet tak wspania³omyœln, ¿e pozwala³am Paw³owe capsy zapodawaÌ z opóŸnieniem. :rozglada:
..a wiĂŞc ja ze strony skÂładam serdeczne dziĂŞki :*
W serwisie o 18:00 wpad³ do nas z materia³em. I to nie byle jakim. :lol2:I dziœ w wyœmienitym nastroju, wnioskujê po obejrzeniu i wys³uchaniu przygotowanego dla nas dzie³a. :tanczy: By³ to, powtarzaj¹c za Paw³em: kolejny odcinek serialu o rz¹dz¹cej koalicji - pe³en dramaturgii. :lol: Przez ca³y materia³ przewija³o siê typowe dla filmu s³ownictwo. Podejrzewam iŸ inspiracj¹ dla autora by³a nazwa ulicy, przy której obradowa³o dziœ LPR - Kinowa :D Jak to zwykle w materia³ach Paw³a obraz piêknie wspó³gra³ z dŸwiêkiem. A co ja tam bêdê du¿o siê rozpisywaÌ, najlepiej niech sam Pawe³ siêwypowie :lol2:
Koniec materia³u szczególnie zabawny :lol: . Ca³oœÌ rewelacja :brawa:
..widziaÂłem ten materiaÂł :lol2:
..mia³em t¹ przyjemnoœÌ :lol2:

..byÂł naprawdĂŞ niesamowity :tanczy:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..a wiĂŞc ja ze strony skÂładam serdeczne dziĂŞki :*
Ale¿ nie ma za co, ja chyba lubiê sprawiaÌ innym przyjemnoœÌ :mhm: Nie podejrzewa³am siebie o to. :devil:
widziaÂłem ten materiaÂł :lol2:
..mia³em t¹ przyjemnoœÌ :lol2:

..byÂł naprawdĂŞ niesamowity :tanczy:
WiĂŞc to prawda, a juÂż myÂślaÂłam, Âże tylko mi siĂŞ tak wydawaÂło. :rozglada: ZrobiÂłam sobie mp3 sÂłucham i sÂłucham, i juÂż prawie napamiĂŞĂŚ go znam. :lol2:
Szkoda, Âże dziÂś nie uraczyÂł nas PaweÂłek Âżadnym rewelacyjnym materiaÂłem, cisza z jego strony. :roll:
Zag³êbiam siê w lekturê kolejnych ods³on jesiennej ramówki tvn24. Szukam tam miejsca dla mojego uroczego profesjonalisty - jako prezentera i przyznaÌ muszê, ¿e przysz³oœÌ nie maluje mi siê zbyt ró¿owo. :roll: A tak piêknie by³o. :roll:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

D¿astina pisze: Ale¿ nie ma za co, ja chyba lubiê sprawiaÌ innym przyjemnoœÌ :mhm: Nie podejrzewa³am siebie o to. :devil:
..chyba nie chcesz powiedzieĂŚ Âże my w Tobie wyzwoliliÂśmy takie emocje :?: :lol:
..a jeÂśli tak to moÂżemy byĂŚ z siebie i z Ciebie dumni :lol2:
Szkoda, Âże dziÂś nie uraczyÂł nas PaweÂłek Âżadnym rewelacyjnym materiaÂłem, cisza z jego strony. :roll:
..wiesz co - ucieszĂŞ CiĂŞ :lol2:
..albo zasmucĂŞ - sama ocenisz :D
..widzia³em dzs Paw³a w Poranku tam ko³o tej œciany z telewizorami jak gada³ z kimœ doœÌ energicznie :tanczy:
..wiĂŞc albo bĂŞdzie miaÂł live'y albo dzis znĂłw robi jakiÂś materiaÂł :D
Zag³êbiam siê w lekturê kolejnych ods³on jesiennej ramówki tvn24. Szukam tam miejsca dla mojego uroczego profesjonalisty - jako prezentera i przyznaÌ muszê, ¿e przysz³oœÌ nie maluje mi siê zbyt ró¿owo. :roll: A tak piêknie by³o. :roll:
..no na pewno juÂż nie bĂŞdzie w tygodniu prowadziÂł podsumowaĂą dnia :rozglada:
..a przynajmniej nie tak czĂŞsto :rozglada:
..ale sÂą przecieÂż te duety - ktĂłre Becia tak lubiÂła zwÂłaszcza z PawÂłem :lol2:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:
D¿astina pisze: Ale¿ nie ma za co, ja chyba lubiê sprawiaÌ innym przyjemnoœÌ :mhm: Nie podejrzewa³am siebie o to. :devil:
..chyba nie chcesz powiedzieĂŚ Âże my w Tobie wyzwoliliÂśmy takie emocje :?: :lol:
..a jeÂśli tak to moÂżemy byĂŚ z siebie i z Ciebie dumni :lol2:
Jak jeszcze trochĂŞ z Wami pobĂŞdĂŞ to anioÂłkiem siĂŞ stanĂŞ :aniol: Jednak jeÂśli forum nie zacznie dobrze dziaÂłaĂŚ to siĂŞ od Was wyprowadzĂŞ. :devil: DziÂś u konkurencji byÂło mi lepiej. :devil:
..wiesz co - ucieszĂŞ CiĂŞ :lol2:
..albo zasmucĂŞ - sama ocenisz :D
..widzia³em dzs Paw³a w Poranku tam ko³o tej œciany z telewizorami jak gada³ z kimœ doœÌ energicznie :tanczy:..wiêc albo bêdzie mia³ live'y albo dzis znów robi jakiœ materia³ :D
Te¿ to widzia³am i wcale mnie ten widok nie zasmuci³ :lol2: To mi³e móc popatrzeÌ na Paw³a od nieco innej strony :P Jednak mia³am nadziejê, ¿e jego poczynania na wizji nie ogranicz¹ siê dziœ do rozbawiania kolegów redakcyjnych i konwersowania przez telefon :lol: I nie pomyli³am siê, ale nie spodziewa³am siê, ¿e tak d³ugo bêdê musia³a na niego czekaÌ :rozglada: Ale po kolei. Na pocz¹tku M24h Pawe³ krêci³ siê po studio, £ukasz Grass zapowiedzia³, ¿e bêd¹ siê przenosili do specjalnego studia i mówili o dzisiejszym wypadku we Francji. Wtedy przez myœl mi przemknê³o, ¿e mo¿e Pawe³ to studio poprowadzi :o . Okaza³o siê jednak, ¿e to Joanna Kryùska. Kiedy zobaczy³am w jakiej formie to siê odbywa³o i w jakiej klatce zamknêli tê dziewczynê to nawet mi u¿y³o, ¿e to nie Pawe³ :rozglada: W koùcu przysz³a kolej na Pawe³ka, druga godzina Magazynu rozpoczê³a siê jego materia³em :tanczy: Materia³ podsumowuj¹cy dzisiejsze wydarzenia polityczne mia³ za zadanie przygotowaÌ. Jak zwykle zrobi³ to pierwszorzêdnie. Bardzo klarownie, a to nielada wyczyn w obliczu tego co siê dzieje w naszym kraju. Œmiem podejrzewaÌ, ¿e mia³ go przygotowaÌ ju¿, do któregoœ z serwisów popo³udniowych. :mhm: Niespodziewana dymisja ministra MSWiA sprawi³a, ¿e ujrza³ œwiat³o dzienne dopiero wieczorem. :mhm: A co za tym idzie Pan Redaktor musia³ siedzieÌ d³u¿ej w pracy. :roll: Có¿ poradziÌ, takie jest ¿ycie dziennikarza :spiewa: Ach! Zapomnia³abym, w materiale nie zabrak³o stand' upu :tanczy: Mam nadziejê, ¿e notka mi go jutro piêknie scapsuje. :rozglada:
obieÂżyÂświat pisze:..no na pewno juÂż nie bĂŞdzie w tygodniu prowadziÂł podsumowaĂą dnia :rozglada:
..a przynajmniej nie tak czĂŞsto :rozglada:
MyÂślisz, Âże bĂŞdzie aÂż tak Âźle. :uhh:
obieÂżyÂświat pisze:..ale sÂą przecieÂż te duety - ktĂłre Becia tak lubiÂła zwÂłaszcza z PawÂłem :lol2:
Wcale siĂŞ Beacie nie dziwiĂŞ :lol2: TeÂż mam nadziejĂŞ ne te duety. :D PaweÂł teraz taki zaprawiony w boju prezenterskim, mĂłgÂłby nam i koleÂżankom wielu niezapomnianych wraÂżeĂą dostarczyĂŚ :spiewa:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Gdyby to kogoÂś zainteresowaÂło, to capsy zapodane wyÂżej pochodzÂą z wczorajszego materiaÂłu dla Magazynu 24h. :D Z dzisiejszego - tym razem przygotowanego dla Raportu Wieczornego - teÂż bĂŞdÂą, ale jutro ;) A co w materiale? Podobnie jak wczoraj PaweÂł miaÂł za zadanie kolejny gorÂący politycznie dzieĂą podsumowaĂŚ. RozpoczĂŞÂło siĂŞ od spotkania na szczycie Tusk-Prezydent, a Âże spotkanie trwaÂło dÂługo w miĂŞdzy czasie Pan Redaktor zabraÂł nas do sejmu. MogliÂśmy zobaczyĂŚ i usÂłyszeĂŚ co w ciÂągu caÂłego dnia mieli nam do powiedzenia politycy. Spotkanie w PaÂłacu dobiegÂło koĂąca, wiĂŞc trzeba byÂło je podsumowaĂŚ, co PaweÂł chĂŞtnie uczyniÂł w stand' upie prosto sprzed Belwederu. PodobajÂą mi siĂŞ te PawÂłowe komentarze, Piotrowi Jaconiowi dzisiejszy chyba teÂż siĂŞ podobaÂł bo nawet do niego nawiÂązaÂł. ;) Ach! te stand'upy, gdyby nie one zapomnielibyÂśmy jak PaweÂł wyglÂąda - ostatnio tylko w nich go widujemy :uhh:
not that kind
Bywalec
Bywalec

I znowu materiaÂłowy PaweÂł :arrow:

Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Och! :D widzĂŞ, Âże tu dziewczyny trzymajÂą rĂŞkĂŞ na pulsie, a ja myÂślaÂłem, Âże bĂŞdĂŞ pierwszym, ktĂłry o jak zwykle Âświetnym i pomysÂłowym materiale napiszÂą :D

ZauwaÂżyÂłem to coÂś niepokojÂącego (z naszego punktu widzenia), Âże coraz czĂŞÂściej wÂłaÂśnie w roli prezentera pojawia siĂŞ JacoĂą :> A rola PawÂła zostaÂła ograniczona do roli reportera :>
Ale prezenterem mĂłgÂłby byĂŚ zdecydowanie czĂŞÂściej. MoÂże trzeba do weekendu poczekaĂŚ :>
... nim zaczniemy porzÂądnie siĂŞ zamartwiaĂŚ :)
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Dorotka969
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Dorotka969 »

ojj tak zdecydowanie teÂż jestem za tym, aby Pan PaweÂł byÂł czĂŞÂściej prezenterem :):) bo radzi sobie Âświetnie :D:D
not that kind
Bywalec
Bywalec

ChcieliÂście, to macie :D

Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Przeczucie mi tak podpowiadaÂło i tak musiaÂło byĂŚ :tanczy: Przeczucie rzadko kiedy mnie myli :tanczy: A czujĂŞ, Âże caÂły weekend spĂŞdzimy z PawÂłem :tanczy:

A, Âże weekend zapowiada siĂŞ gorÂący za sprawÂą Leppera rewelacji, to znĂłw szykujÂą siĂŞ imponujÂące rozmowy przez PawÂła prowadzone i komentarze przez PawÂła zbierane :tanczy:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze: Ale prezenterem mĂłgÂłby byĂŚ zdecydowanie czĂŞÂściej.
Dorotka969 pisze:ojj tak zdecydowanie teÂż jestem za tym, aby Pan PaweÂł byÂł czĂŞÂściej prezenterem :):) bo radzi sobie Âświetnie :D:D
:o Jest nas coraz wiĂŞcej :mhm: moÂżemy juÂż chyba petycjĂŞ w tej sprawie sÂłaĂŚ. :devil:
not that kind pisze:ChcieliÂście, to macie :D
Oj! ChcieliÂście, co niektĂłrzy juÂż strasznie wyposzczeni byli. :rozglada:
Black Jack '62 pisze:Przeczucie mi tak podpowiadaÂło i tak musiaÂło byĂŚ :tanczy: Przeczucie rzadko kiedy mnie myli :tanczy:
A ja czu³am to ju¿ podczas ogl¹dania serwisu o 17:30, kiedy to gania³ na ty³ach w krawacie i z wypuszczon¹ koszul¹ :szalony: I punktualnie o 18:00 przywita³ siê z nami. G³ównie odczytywa³ dla nas informacje, ale oczywiœcie bardzo mi³o by³o. :mhm: A na kogo on tak pokrzykiwa³, kiedy emitowana by³a wypowiedŸ Zdrojewskiego, a Pawe³ najwyraŸniej nie mia³ wy³¹czonego mikrofonu? :lol: Koùcówki serwisu nie widzia³am :uhh: burze szalej¹ i krótka przerwa w dostawie pr¹du przerwa³a nam to romantyczne spotkanie. :rozglada:
Raportu te¿ nie mog³am obejrzeÌ w ca³oœci :uhh: moja siostrunia koniecznie musia³a obejrzeÌ jakiœ film. :> Ale s³uchaÌ mog³am do woli. ;) Daj notka capsy z tych piêtnastu minut, które zd¹¿y³am nagraÌ, a ja w tym czasie mo¿e siê otrz¹snê i za czas jakiœ swój zachwyt wyra¿ê. :rozglada:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Nie rycz, najefektowniejsz¹ czêœÌ mog³aœ ogl¹daÌ ;)
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze: Nie rycz, najefektowniejsz¹ czêœÌ mog³aœ ogl¹daÌ ;)
Masz racjê. Gdybym nie widzia³a tej rozmowy z Ogórkiem i Barcisiem to dopiero mia³abym powody do lamentu. :rozglada: A rozmowa o polskiej scenie politycznej - pó³ ¿artem, pó³ serio - traktowa³a. :D Pawe³ móg³ zab³ysn¹Ì swoim fenomenalnym poczuciem humoru, co zreszt¹ bardzo chêtnie czyni³. :tanczy: W drugiej czêœci raportu Pan Redaktor ukaza³ nam wraŸliw¹ stronê swojej natury - z ogromnym taktem i wyczuciem opowiada³ o wypadkach, skutkach nawa³nic, zatruciach i innych z³ych rzeczach dziej¹cych siê na œwiecie. Na sam koniec krótka rozmowa z Miroslavem Karasem, korespondentem czeskiej telewizji i :mhm: nie pamiêtam nazwiska, ale jakiœ rosyjski dziennikarz to by³. By³o znowu o polskiej polityce, ale widzianej oczami naszych s¹siadów. Nieciekawie na nas patrz¹, oj nieciekawie. :hmm: Pawe³ te¿ za¿enowany ca³¹ sytuacj¹ by³ - nie by³o mu ju¿ tak do œmiech, jak podczas pierwszej rozmowy. :spiewa:
Pan Redaktor wydaje siê byÌ w wyœmienitym nastroju. :lol2: Mam nadziejê, ¿e do Podsumowania Dnia dobry humor go nie opuœci i, ¿e ja bez ¿adnych zak³óceù bêdê mog³a sobie ten serwis obejrzeÌ. :rydzyk:
ODPOWIEDZ