I to od razu musi oznaczaĂŚ, Âże polubiÂł ten gatunek muzyki? :>Black Jack '62 pisze:Moim zdaniem teÂż PaweÂł wydawaÂł siĂŞ byĂŚ szczegĂłlnie ucieszony tÂą rozmowÂą :devil:DÂżastina pisze:Po czym tak wnioskujesz? :>not that kind pisze:A bym siĂŞ nie zdziwiÂła, jakby siĂŞ okazaÂło, Âże i PaweÂł ulegÂł modzie sÂłuchania disco polo :devil:
Ale¿ jest o czym gadaÌ :] Odrazu zaznaczam, ¿e nie czyniê nikomu wyrzutów, ¿eby by³a jasnoœÌ :stop: Przez ca³y weekend ogranicza³am udzielanie siê w w¹tku mojego ulubionego. Nie chcia³am okupowaÌ kompa, aby notka mog³a spokojnie i z dok³adnoœci¹ uwieczniaÌ poczynania - miêdzyinnymi Twojej ulubienicy Blacky. By³am nawet tak wspania³omyœln, ¿e pozwala³am Paw³owe capsy zapodawaÌ z opóŸnieniem. :rozglada: A Ty, Blacky, postanowi³es zbojkotowaÌ, ot tak sobie, w¹tek Paw³a :uhh: I to za coœ, co nie z jego winy wyniknê³o. :uhh:Black Jack '62 pisze::nie: D¿astina nie jest taka niedobra :nie:not that kind pisze:Uwa¿aj, ¿eby D¿astina nie zbojkotowa³a innego tematu
Ale¿ ju¿ naprawdê nie ma o czym gadaÌPawe³ naprawi³ swój b³¹d w raporcie i jest git
No to siĂŞ wyÂżyÂłam. :devil: Teraz juÂż naprawdĂŞ nie ma o czym gadaĂŚ. :devil:
A nie odnios³eœ wra¿enia, ¿e Pawe³ jakiœ ponury by³ ? Czy¿by wykoùczy³o go to raportowe tempo?Black Jack '62 pisze:Wieczorkiem jeszcze zerka³em na serwisy, ale poza obecnoœci¹ Paw³a, niczym szczególnym siê nie wyró¿nia³y

MiÂło z Twojej stronynot that kind pisze:Wpadam z capsami![]()
Z podsumowania

W serwisie o 18:00 wpadÂł do nas z materiaÂłem. I to nie byle jakim.not that kind pisze:I z materiaÂłu

Koniec materiaÂłu szczegĂłlnie zabawny