Paweł Łukasik

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..nie wiedziaÂłem Âże PaweÂł pracuje teÂż dla 'ÂŚwiata reporterĂłw' :shock:

Obrazek
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

D¿astina pisze:Pan Redaktor wydaje siê byÌ w wyœmienitym nastroju. :lol2: Mam nadziejê, ¿e do Podsumowania Dnia dobry humor go nie opuœci i, ¿e ja bez ¿adnych zak³óceù bêdê mog³a sobie ten serwis obejrzeÌ. :rydzyk:
NastrĂłj wytrzymaÂł :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

obieÂżyÂświat pisze:..nie wiedziaÂłem Âże PaweÂł pracuje teÂż dla 'ÂŚwiata reporterĂłw' :shock:
PisaÂłam juÂż kiedyÂś o tym :> Niestety wiem o tym tylko ze spotu reklamujÂącego ten program :uhh: Âżadnego PawÂłowego dzieÂła nie miaÂłam przyjemnoÂści widzieĂŚ. :uhh:
Obi, dziêki za uwiecznienie Pana Redaktora :* Ja próbujê od dawna go przy³apaÌ, ale nie nad¹¿am :rozglada: gdy¿ Pawe³ jako pierwszy siê tam pojawia. :rozglada:
not that kind pisze:
D¿astina pisze:Pan Redaktor wydaje siê byÌ w wyœmienitym nastroju. :lol2: Mam nadziejê, ¿e do Podsumowania Dnia dobry humor go nie opuœci i, ¿e ja bez ¿adnych zak³óceù bêdê mog³a sobie ten serwis obejrzeÌ. :rydzyk:
NastrĂłj wytrzymaÂł :D
Powiedzmy :] LiczyÂłam jednak na jakiÂś uÂśmiech ze strony Pana Redaktora wycelowany w widza, ot tak, na dobranoc :rozglada: PrzeliczyÂłam siĂŞ jednak. :uhh: Swoim goÂściom raportowym nie szczĂŞdziÂł uÂśmiechĂłw :nie: widaĂŚ stwierdziÂł, Âże widzom siĂŞ nie naleÂży, a moÂże limit siĂŞ wyczerpaÂł. :nie: Mam nadziejĂŞ, Âże dziÂś naprawi to wczorajsze niedopatrzenie. :>
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
Dorotka969
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Dorotka969 »

ojjj nastĂŞpnym razem siĂŞ uÂśmiechnie :):):):)
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Kto wie moÂże juÂż dziÂś to nastÂąpi. Jakub Porada zaprosiÂł przed chwileczkÂą na Raport Wieczorny w imieniu PawÂła. :tanczy:
not that kind
Bywalec
Bywalec

DÂżastina pisze:Kto wie moÂże juÂż dziÂś to nastÂąpi. Jakub Porada zaprosiÂł przed chwileczkÂą na Raport Wieczorny w imieniu PawÂła. :tanczy:
A oto i raport :D
:arrow:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Dzisiaj capsy podobno wyjÂątkowo udane :D
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Udane to fakt, ¿e wyj¹tkowo te¿ :szalony: Ale dlaczego mia³oby byÌ inaczej - dzisiejszy raport by³ bardzo udany, pan prowadz¹cy równie¿ :tanczy: Ca³oœÌ skomponowa³a nam siê w jedn¹ wielk¹ doskona³oœÌ :lol2: Ju¿ na pocz¹tku, podczas wprowadzenia w tematykê programu mo¿na by³o wyczuÌ, ¿e pan redaktor rwie siê ca³y do tego, aby przedstawiÌ nam wydarzenia dnia dzisiejszego. Na wejœcie odpyta³, w ³¹czeniach szczgó³owo kole¿ankê i kolegê redakcyjnego. Tu¿ przed raportem Giertych wypuœci³ newsa o tzw. taœmach premiera - wielkie :brawa: za wyczucie panie by³y ministrze i wicepremierze. Pawe³ zdoby³ na ten temat pierwszy komentarz - prosto od ministra z kancelarii premiera, Adama Lipiùskiego. A potem seria rewelacyjnych rozmów. :brawa: Pierwsza z socjologiem Tomaszem ¯ukowskim i spec. ds. marketingu politycznego Adamem £aszynem. Po tej rozmowie krótki przerywnik - powtarzaj¹c za Paw³em "the best of z dzisiejszych wydarzeù politycznych" i ponownie goœÌ, kolejny spec.ds. marketingu politycznego Wojciech Jab³oùski. :o A teraz w serwisie o 22:00 Pawe³ konwersuje przez telefon z Andrzejem Lepperem, który t³umaczy panu redaktorowi dlaczego nie da³ siê dziœ wieczorem przes³uchaÌ prokuratorom. :mhm: Silne leki przeciwbólowe podobno za¿ywa pan przewodnicz¹cy :mhm: to pewnie dlatego mia³ takiego powera podczas rozmowy. :rozglada: Ile¿ emocj dostarcza mi ten mój ulubiony Pan Redaktor :lol2: I to jeszcze nie koniec na dziœ. :tanczy:

Ps. Czy mi siĂŞ wydaje, czy dziÂś w Raporcie, podczas rozmĂłw byÂły inne niÂż zwykle ujĂŞcia kamerowe? Takie ze zbliÂżeniem na prowadzÂącego. :lol2:
Ostatnio zmieniony sobota 11 sie 2007, 22:20 przez Dżastina, łącznie zmieniany 1 raz.
Dorotka969
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Âśliczne, Âśliczne :):) zwÂłaszcza ta 3 od koĂąca :):) cud, miĂłd :):)
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

:o WidzĂŞ Dorotko, Âże guÂścik to my mamy bardzo podobny ;)
Dorotka969
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

nio baa :):):) PiĂŞkno tkwi w prostocie :):) a taka jest ta focia :):)
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Piêkno tkwi we wszystkim co Paw³a dotyczy. :P W jego spojrzeniu, gestach s³owach i poczynaniach. Piêkno i profesjonalizm. :lol2: Ale¿ intensywny dy¿ur mu siê wczoraj przytrafi³, do samego koùca na wysokich obrotach. :tanczy: Jeszcze w Podsumowaniu Dnia zdoby³ komentarz do wczeœniejszej rozmowy z Lepperem. Tym razem w ogniu Paw³owych pytaù znalaz³ siê przedstawiciel drugiej strony konfliktu na linii Lepper-Ziobro, z-ca prokuratora generalnego. A na koniec pan redaktor powiedzia³ z lekkim westchnieniem: I to ju¿ naprawdê wszystko w dzisiejszym Podsumowaniu Dnia, dobranoc. Mam wra¿enie, ¿e pomimo zmêczenia, ¿al mu siê by³o z nami rozstawaÌ :D Uœmiechn¹³ siê nawet. Bardzo delikatny by³ to uœmiech, ale bardzo uroczy :P
Dorotka969
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

kurcze, nie wÂątpiĂŞ, Âże byÂł uroczy :):) niestety ÂżaÂłujĂŞ, ale nie miaÂłam moÂżliwoÂści zobaczyĂŚ go :(
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

DÂżastina pisze:PiĂŞkno tkwi we wszystkim co PawÂła dotyczy. :P W jego spojrzeniu, gestach sÂłowach i poczynaniach. PiĂŞkno i profesjonalizm. :lol2:
:lol: WidzĂŞ, Âże w tej kwestii nie znajdziemy wspĂłlnego jĂŞzyka :lol:
AleÂż intensywny dyÂżur mu siĂŞ wczoraj przytrafiÂł, do samego koĂąca na wysokich obrotach. :tanczy:
Poczekaj, mam nadziejĂŞ, Âże oboje wytrwacie :D Bo zanosi siĂŞ na to, Âże znĂłw bardzo intensywny dyÂżur siĂŞ PawÂłowi zgotowaÂł :tanczy:
WidziaÂłem jak juÂż w serwisie zbieraÂł gorÂące komentarze, wiĂŞc w raporcie moÂże byĂŚ tylko lepiej :tanczy:
ÂŻaÂłujĂŞ, Âże nie bĂŞdĂŞ mĂłgÂł oglÂądaĂŚ :/
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
not that kind
Bywalec
Bywalec

Black Jack '62 pisze:WidziaÂłem jak juÂż w serwisie zbieraÂł gorÂące komentarze, wiĂŞc w raporcie moÂże byĂŚ tylko lepiej :tanczy:
ÂŻaÂłujĂŞ, Âże nie bĂŞdĂŞ mĂłgÂł oglÂądaĂŚ :/
A to juÂż ten wspomniany serwis :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

A raport wcale nie musi byÌ tak imponuj¹cy ;) No, przynajmniej krótszy bêdzie o pó³ godziny :spiewa:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:
DÂżastina pisze:PiĂŞkno tkwi we wszystkim co PawÂła dotyczy. :P W jego spojrzeniu, gestach sÂłowach i poczynaniach. PiĂŞkno i profesjonalizm. :lol2:
:lol: WidzĂŞ, Âże w tej kwestii nie znajdziemy wspĂłlnego jĂŞzyka :lol:
W kwestii PawÂłowego piĂŞkna zewnĂŞtrznego to chyba nawet dobrze :rozglada: , ale co do jego profesjonalizmu to chyba nie masz zastrzeÂżeĂą? :>
Black Jack '62 pisze:
AleÂż intensywny dyÂżur mu siĂŞ wczoraj przytrafiÂł, do samego koĂąca na wysokich obrotach. :tanczy:
Poczekaj, mam nadziejĂŞ, Âże oboje wytrwacie :D Bo zanosi siĂŞ na to, Âże znĂłw bardzo intensywny dyÂżur siĂŞ PawÂłowi zgotowaÂł :tanczy:
O mnie nie musisz siê martwiÌ, ja wytrzymam na pewno. :lol2: A i Pawe³ rzeœko dziœ wygl¹da, s³u¿¹ mu te gor¹ce tematy. :tanczy:
Black Jack '62 pisze:[WidziaÂłem jak juÂż w serwisie zbieraÂł gorÂące komentarze, wiĂŞc w raporcie moÂże byĂŚ tylko lepiej :tanczy:
Kiedy wybi³a 18:00 i Jakub Porada nie opuszcza³ stanowiska pomyœla³am, ¿e znowu Paw³a nie wpuœci :> Na szczêœcie sta³o siê inaczej. Kilka minut po 18:00, zaraz po konferencji Zbigniewa Ziobro pojawi³ siê po to , aby piêknie zrelacjonowaÌ dla nas tê konferencjê w³aœnie. Bardziej efektownego pocz¹tku spotkania z Paw³em nie mo¿na by³o sobie wymarzyÌ. PóŸniej, jak ju¿ wspomnia³ Black, Pan Redaktor zebra³ dla nas ca³¹ seriê komentarzy od publicystów i socjologów. :tanczy:
Black Jack '62 pisze:ÂŻaÂłujĂŞ, Âże nie bĂŞdĂŞ mĂłgÂł oglÂądaĂŚ :/
Biedaku :uhh: Jak Ty to przeÂżyjesz? :devil:
not that kind pisze:A raport wcale nie musi byÌ tak imponuj¹cy ;) No, przynajmniej krótszy bêdzie o pó³ godziny :spiewa:
Notka :o co Ty pie... :xx: pleciesz? :o Jak to nie musi byÌ imponuj¹cy? :o Przecie¿ wszystko czego Pawe³ siê dotknie jest imponuj¹ce :lol2: Ale to skrócenie o pó³ godziny na rzecz M24h, to chybiony pomys³ :nie: To nieprawe i niesprawiedliwe jest, ¿e nie pozwolili Paw³owi wy¿ywaÌ siê przez pe³n¹ godzinê :nie: Donoszê uprzejmie, ¿e ofiarowane pó³ godziny czasu antenowego wykorzysta³ wyœmienicie :brawa: Dobra reszta póŸniej poniewa¿ notce spieszno i capsy chce czym prêdzej wrzuciÌ ;)
Ostatnio zmieniony niedziela 12 sie 2007, 21:20 przez Dżastina, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ