Moderator: Łukasz
PisaÂłam juÂż kiedyÂś o tym :> Niestety wiem o tym tylko ze spotu reklamujÂącego ten program :uhh: Âżadnego PawÂłowego dzieÂła nie miaÂłam przyjemnoÂści widzieĂŚ. :uhh:obieÂżyÂświat pisze:..nie wiedziaÂłem Âże PaweÂł pracuje teÂż dla 'ÂŚwiata reporterĂłw'![]()
Powiedzmy :] Liczy³am jednak na jakiœ uœmiech ze strony Pana Redaktora wycelowany w widza, ot tak, na dobranoc :rozglada: Przeliczy³am siê jednak. :uhh: Swoim goœciom raportowym nie szczêdzi³ uœmiechów :nie: widaÌ stwierdzi³, ¿e widzom siê nie nale¿y, a mo¿e limit siê wyczerpa³. :nie: Mam nadziejê, ¿e dziœ naprawi to wczorajsze niedopatrzenie. :>not that kind pisze:Nastrój wytrzyma³D¿astina pisze:Pan Redaktor wydaje siê byÌ w wyœmienitym nastroju.Mam nadziejê, ¿e do Podsumowania Dnia dobry humor go nie opuœci i, ¿e ja bez ¿adnych zak³óceù bêdê mog³a sobie ten serwis obejrzeÌ. :rydzyk:
![]()
DÂżastina pisze:PiĂŞkno tkwi we wszystkim co PawÂła dotyczy.W jego spojrzeniu, gestach sÂłowach i poczynaniach. PiĂŞkno i profesjonalizm.
![]()
Poczekaj, mam nadziejĂŞ, Âże oboje wytrwacieAleÂż intensywny dyÂżur mu siĂŞ wczoraj przytrafiÂł, do samego koĂąca na wysokich obrotach. :tanczy:
A to juÂż ten wspomniany serwisBlack Jack '62 pisze:WidziaÂłem jak juÂż w serwisie zbieraÂł gorÂące komentarze, wiĂŞc w raporcie moÂże byĂŚ tylko lepiej :tanczy:
ÂŻaÂłujĂŞ, Âże nie bĂŞdĂŞ mĂłgÂł oglÂądaĂŚ :/
W kwestii PawÂłowego piĂŞkna zewnĂŞtrznego to chyba nawet dobrze :rozglada: , ale co do jego profesjonalizmu to chyba nie masz zastrzeÂżeĂą? :>Black Jack '62 pisze:DÂżastina pisze:PiĂŞkno tkwi we wszystkim co PawÂła dotyczy.W jego spojrzeniu, gestach sÂłowach i poczynaniach. PiĂŞkno i profesjonalizm.
![]()
WidzĂŞ, Âże w tej kwestii nie znajdziemy wspĂłlnego jĂŞzyka
O mnie nie musisz siĂŞ martwiĂŚ, ja wytrzymam na pewno.Black Jack '62 pisze:Poczekaj, mam nadziejĂŞ, Âże oboje wytrwacieAleÂż intensywny dyÂżur mu siĂŞ wczoraj przytrafiÂł, do samego koĂąca na wysokich obrotach. :tanczy:Bo zanosi siĂŞ na to, Âże znĂłw bardzo intensywny dyÂżur siĂŞ PawÂłowi zgotowaÂł :tanczy:
Kiedy wybi³a 18:00 i Jakub Porada nie opuszcza³ stanowiska pomyœla³am, ¿e znowu Paw³a nie wpuœci :> Na szczêœcie sta³o siê inaczej. Kilka minut po 18:00, zaraz po konferencji Zbigniewa Ziobro pojawi³ siê po to , aby piêknie zrelacjonowaÌ dla nas tê konferencjê w³aœnie. Bardziej efektownego pocz¹tku spotkania z Paw³em nie mo¿na by³o sobie wymarzyÌ. PóŸniej, jak ju¿ wspomnia³ Black, Pan Redaktor zebra³ dla nas ca³¹ seriê komentarzy od publicystów i socjologów. :tanczy:Black Jack '62 pisze:[Widzia³em jak ju¿ w serwisie zbiera³ gor¹ce komentarze, wiêc w raporcie mo¿e byÌ tylko lepiej :tanczy:
Biedaku :uhh: Jak Ty to przeÂżyjesz? :devil:Black Jack '62 pisze:ÂŻaÂłujĂŞ, Âże nie bĂŞdĂŞ mĂłgÂł oglÂądaĂŚ :/
Notka :o co Ty pie...not that kind pisze:A raport wcale nie musi byÌ tak imponuj¹cyNo, przynajmniej krótszy bêdzie o pó³ godziny :spiewa:
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot], Efcia, Google [Bot] i 28 gości