Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

not that kind pisze:Nie tak znowu od poczÂątku :devil:
Fakt ;) Ale to nic :D WierzĂŞ Wam na sÂłowo , Âże rozmowa i caÂła reszta byÂły jak zwykle wspaniaÂłe :P Sam jestem sobie winien , Âże nie ÂśledziÂłem przebiegu wczorajszej propozycji programowej tvn24 z naleÂżytÂą uwagÂą :hmm:
Masz racjê twierdz¹c, ¿e przejê³am siê Twoim losem :D Mo¿e dlatego g³ównie, ¿e sama wiem jak to jest chcieÌ zobaczyÌ coœ, czego siê nie widzia³o, a co mia³o miejsce :mhm:
WiĂŞc nie dziĂŞkuj, bo widzisz, Âże nie jestem taka wspaniaÂłomyÂślna jak Ci siĂŞ wydaje :devil:
AaaaaleÂż notka :lol: JesteÂś najwspaniaÂłomyÂślniejszÂą z wspaniaÂłomyÂślnych :D :brawa: MogÂłabyÂś nawet bez sÂłowa wytÂłumaczenia i bez podania przyczyny tego odruchu wrzuciĂŚ screena, empetrzyka, film cokolwiek -i to i tak byÂłby...... jest przejaw najwiĂŞkszej ze wspaniaÂłomyÂślnych wspaniaÂłomyÂślnoÂści :tanczy: :*
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

marcinkowsky pisze:
epsztajnek pisze:Puk...puk.... dzieĂą dobry sÂąsiadom ... :)

Czego :x !!??

Tak mnie zawsze wita mój realny s¹siad :lol: Ale póŸniej siê mi³o gada :D
..czyÂżby sÂąsiad z huÂśtawkÂą nastrojĂłw :?: :devil:

Jak ty siê noteczko przejê³aœ moim losem :) :* By³bym g³upcem, gdybym targn¹³ siê na swoje ¿ycie odbieraj¹c sobie tym samym szansê na zobaczenie tego wejœcia :lol2: a dok³adniej zejœcia :lol2: No ale wszystko od pocz¹tku do koùca dziêki Tobie :*
..gdyby nie to Âże notka przyznaÂła ci racjĂŞ Âże to ty jÂą wzruszyÂłeÂś to juÂż byÂłem gotĂłw sĂŞ biĂŚ za to Âże to jednak my wszyscy jÂą wzruszyliÂśmy :neutral:

Ale Black -do pory kolacyjnej do tam Agatka na pewno na ciebie nie mia³a zamiaru czekaÌ :devil: Mo¿e gdyby nie to , ¿e mia³a jedno wejœcie to by³oby inaczej :devil: Ju¿ zaczynam przeklinaÌ i ¿a³owaÌ , ¿e wczoraj jednak g³ównie mówili o polityce :x Mog³o byÌ naprawdê jeszcze piêkniej :rydzyk: Zaczê³oby siê od zaklêcia zaczarowany stoliku nakryj siê ...... :lol: Jejjjhh :( Szkoda, ¿e lato siê koùczy :(
..tylko nie rozbestwiaj znĂłw naszych marzeĂą-wyobraÂżeĂą :stop:

..a jak tam dzis z przeczuciami :?: :lol2:
..wartoby na tej skali tego Agatkozachwytomierza musi byĂŚ jeszcze coÂś pomiĂŞdzy - mam na myÂśli nasze przeczucia :D
..trzeba koniecznie umieÂściĂŚ jeszcze nasze przypuszczenia :devil:
..ciekawe czyje byÂłyby najtrafniejsze :?: :lol2:

..no i co jak tam - ten ..mierz znowu bĂŞdzie dzis szalaÂł czy nie :?: :roll:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..czyÂżby sÂąsiad z huÂśtawkÂą nastrojĂłw :?: :devil:
Z huœtawk¹ nastrojów, ''¿ó³tymi'' papierami i arsena³em myœliwskiej broni :devil: :xx: :lol:

..gdyby nie to Âże notka przyznaÂła ci racjĂŞ Âże to ty jÂą wzruszyÂłeÂś to juÂż byÂłem gotĂłw sĂŞ biĂŚ za to Âże to jednak my wszyscy jÂą wzruszyliÂśmy :neutral:
notka mnie lubi -wie jak Âżycie mi ratowaĂŚ, wie jak sprawiĂŚ by urosÂło moje morale :lol2: SÂłowem kochana :*

..tylko nie rozbestwiaj znĂłw naszych marzeĂą-wyobraÂżeĂą :stop:
Co mi szkodzi ;) ?? Wyobra¿enia s¹ zawsze jak¹œ tam ratuj¹c¹ tratw¹, czy trampolin¹ od której mo¿na siê odbiÌ :) A w razie gdy siê ktoœ zagalopuje ..... :mhm: Przecie¿ i tak ca³a wina póŸniej zostanie umieszczona pod stópkami Agatki :aniol:
..a jak tam dzis z przeczuciami :?: :lol2:
Tak Âźle nie byÂło od miesiÂąca :hyh: !! ÂŻadnych przeczuĂŚ :hyh: Nawet cienia :hyh: I juÂż wiadomo czemu :devil:
..wartoby na tej skali tego Agatkozachwytomierza musi byĂŚ jeszcze coÂś pomiĂŞdzy - mam na myÂśli nasze przeczucia :D
Tego nie zmierzysz :nie: To albo siĂŞ czuje albo siĂŞ tego nie czuje -Âżaden wykrywacz sobie z czymÂś takim nie poradzi :nie:
..no i co jak tam - ten ..mierz znowu bĂŞdzie dzis szalaÂł czy nie :?: :roll:
BĂŞdzie szalaÂł, chyba Âże ktoÂś zmajstruje teÂż taki do mierzenia zÂłych przeczuĂŚ :spiewa: ale nie bĂŞdĂŞ kontynuowaÂł, bo to w koĂącu tylko przeczucia, ktĂłre przecieÂż potrafiÂą byĂŚ tak zawodne :rozglada: :rydzyk:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

I w ten oto sposĂłb zostaÂłem mianowany na stanowisko - awansowaÂłem, zdobyÂłem tytuÂł Agattologa :lol2: Konstruktor Agatto-zachwytomierza brzmi dumnie 8)
Powierzyliœcie mi nie lada misjê :rozglada: Bojê siê, i¿ mogê nie sprostaÌ zadaniu :rozglada: Zbyt wielka odpowiedzialnoœÌ za przysz³oœÌ tego w¹tku na mnie spoczê³a :rozglada:
Postaram siê zrobiÌ co w mojej mocy - niejako go³ymi rêkoma . A wszelkie póŸniejsze analizy i komentarze zostawiê naszemu ''seniorowi'' (gratulujê tytu³u na forum :devil: ) Black Jack'owi :lol2:
ZaczĂŞÂłoby siĂŞ od zaklĂŞcia zaczarowany stoliku nakryj siĂŞ ...... :lol: Jejjjhh :( Szkoda, Âże lato siĂŞ koĂączy :(
Bez udziaÂłu kija-samobija :devil:

Ach :D Och :D Uch :P Agatta na Starym Rynku, a nie tylko na tle - jak to byÂło do tej pory :)
MogÂłaby tam zostaĂŚ, oj mogÂłaby :szalony: Nie na staÂłe, ale po prostu dÂłuÂżej i mogÂłaby pojawiaĂŚ siĂŞ w tym miejscu i w tych okolicznoÂściach czĂŞÂściej :P
Kiedy tak siedzi poœród tych restauracyjnych stolików, wyobrazi³em sobie ( :szalony: ), i¿ jeden z tych stolików to stó³ prezenterski, a reporterka przy nim siedz¹ca jest nikim innym jak prezenterk¹ :szalony:

Panie, Panowie - zdaje mi siĂŞ tylko, czy wolnego czasu mamy ostatnio bardzo maÂło i nie starcza nam go na przyjemnoÂści :> ;(
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:I w ten oto sposĂłb zostaÂłem mianowany na stanowisko - awansowaÂłem, zdobyÂłem tytuÂł Agattologa :lol2: Konstruktor Agatto-zachwytomierza brzmi dumnie 8)
Ale spiesz siĂŞ, jeÂśli chcesz nabyĂŚ siĂŞ z tym dumnym tytuÂłem w encyklopedii, bo wiesz klimat siĂŞ ociepla - koniec Âświata bliski :devil: A tytuÂłem i za Âżycia warto byÂłoby siĂŞ nacieszyĂŚ, bo jest zaszczytny jak maÂło ktĂłry :P

. A wszelkie póŸniejsze analizy i komentarze zostawiê naszemu ''seniorowi'' (gratulujê tytu³u na forum :devil: ) Black Jack'owi :lol2:
W porównaniu z nim to my mamy mleko pod nosem -forumowe ¿ó³todzioby :lol:
MogÂłaby tam zostaĂŚ, oj mogÂłaby :szalony: Nie na staÂłe, ale po prostu dÂłuÂżej i mogÂłaby pojawiaĂŚ siĂŞ w tym miejscu i w tych okolicznoÂściach czĂŞÂściej :P
nie tam :stop: nie wierzĂŞ , Âże w Poznaniu lub okolicach nie ma sensownej plaÂży :? no chociaÂżby nad jeziorkiem :) ??ÂŚpiewaÂłbyÂś inaczej, gdy wczoraj zamiast na rynku Agatka prezentowaÂła swoje wdziĂŞki tam, gdzie ja jÂą widzĂŞ :red:
Kiedy tak siedzi poœród tych restauracyjnych stolików, wyobrazi³em sobie ( :szalony: ), i¿ jeden z tych stolików to stó³ prezenterski, a reporterka przy nim siedz¹ca jest nikim innym jak prezenterk¹ :szalony:
Piêkne :P Kiedyœ musi nadejœÌ ten dzieù :rydzyk: A my to najczêœciej stoj¹c¹ Agatkê mo¿emy ogl¹daÌ -oczywiœcie nie ca³¹ :/ Ale siedz¹c¹ to chyba pierwszy raz :mhm: Chyba ¿e w studio w Poznnaiu siedz¹ podczas relacji :) ??
Panie, Panowie - zdaje mi siĂŞ tylko, czy wolnego czasu mamy ostatnio bardzo maÂło i nie starcza nam go na przyjemnoÂści :> ;(
MaÂło, mniej, coraz mniej -niestety ;( Ostatnie takie piĂŞkne chwile sierpnia ;(
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

marcinkowsky pisze:Ale spiesz siĂŞ, jeÂśli chcesz nabyĂŚ siĂŞ z tym dumnym tytuÂłem w encyklopedii, bo wiesz klimat siĂŞ ociepla - koniec Âświata bliski :devil: A tytuÂłem i za Âżycia warto byÂłoby siĂŞ nacieszyĂŚ, bo jest zaszczytny jak maÂło ktĂłry :P
Co nagle to po diable - mawiajÂą :devil:
TestowaÂłem maszynĂŞ pomiarowÂą na sobie ( :devil: ) oglÂądajÂąc film, ktĂłry dostarczyÂła notka :) ByÂł to mĂłj siĂłdmy raz z tym filmem :lol2: I niestety z przykroÂściÂą muszĂŞ stwierdziĂŚ, Âże maszyna ma jakieÂś niedoskonaÂłoÂści, poniewaÂż skala nie wytrzymaÂła ... napiĂŞcia emocji :devil:
MĂłwiĂŞ o filmie, ktĂłry widziaÂłem kilkakrotnie, a co tu mĂłwiĂŚ o relacji, ktĂłra byÂłaby dla kaÂżdego z nas zaskoczeniem prawdziwym :lol2:

nie tam :stop: nie wierzĂŞ , Âże w Poznaniu lub okolicach nie ma sensownej plaÂży :? no chociaÂżby nad jeziorkiem :) ??ÂŚpiewaÂłbyÂś inaczej, gdy wczoraj zamiast na rynku Agatka prezentowaÂła swoje wdziĂŞki tam, gdzie ja jÂą widzĂŞ :red:
ÂŚpiewaĂŚ :> Ja strasznie faÂłszujĂŞ :devil: Ale zapewne z wraÂżenia przestaÂłbym i serwowaÂł arie jak rasowy solista operowy :lol2:
Piêkne :P Kiedyœ musi nadejœÌ ten dzieù :rydzyk: A my to najczêœciej stoj¹c¹ Agatkê mo¿emy ogl¹daÌ -oczywiœcie nie ca³¹ :/ Ale siedz¹c¹ to chyba pierwszy raz :mhm: Chyba ¿e w studio w Poznnaiu siedz¹ podczas relacji :) ??
Chyba raczej siedzÂą :) Agatta swego czasu tak ''barowo'' krĂŞciÂła siĂŞ podczas relacji ;) Teraz jest bardziej ''statyczna'' :lol2:
MaÂło, mniej, coraz mniej -niestety ;( Ostatnie takie piĂŞkne chwile sierpnia ;(
Ja teraz prze¿ywam za³amanie, ale mam nadziejê na rych³¹ ''odwil¿'' :rydzyk: Czego i tobie ¿yczê :)
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:Co nagle to po diable - mawiajÂą :devil:
TestowaÂłem maszynĂŞ pomiarowÂą na sobie ( :devil: ) oglÂądajÂąc film, ktĂłry dostarczyÂła notka :) ByÂł to mĂłj siĂłdmy raz z tym filmem :lol2: I niestety z przykroÂściÂą muszĂŞ stwierdziĂŚ, Âże maszyna ma jakieÂś niedoskonaÂłoÂści, poniewaÂż skala nie wytrzymaÂła ... napiĂŞcia emocji :devil:
Nie chodzi o Âżadne niedoskonaÂłoÂści, tylko o czystÂą donkiszoteriĂŞ ;) Walka z wiatrakami -tego napiĂŞcia nie da siĂŞ nazwyczajniej w Âświecie zmierzyĂŚ :D
Jak jesteÂś zawziĂŞty to prĂłbuj dalej :lol2:

Chyba raczej siedzÂą :) Agatta swego czasu tak ''barowo'' krĂŞciÂła siĂŞ podczas relacji ;) Teraz jest bardziej ''statyczna'' :lol2:

Tego nie zauwa¿y³em :shock: Barowo :shock: To znaczy tak jak po jednym, czy dwóch g³êbszych.... :shock: ??
Ja teraz prze¿ywam za³amanie, ale mam nadziejê na rych³¹ ''odwil¿'' :rydzyk: Czego i tobie ¿yczê :)
Ja to dopiero zaÂłamanie mam przed sobÂą -dlatego miaÂłem nadziejĂŞ na obfity lipiec i sierpieĂą :)
Ostatnio zmieniony poniedziałek 13 sie 2007, 16:59 przez marcinkowsky, łącznie zmieniany 1 raz.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Warto by³o Ci zaufaÌ kniaziówno notko - Ty towar dostarczasz nam pewny, z górnej pó³ki i pierwszej jakoœci :brawa: :* Tak, racja - nie pozostaje nic innego jak tylko siê zakochaÌ na jesieù :lol2: :tanczy:
marcinkowsky pisze:
obieÂżyÂświat pisze:..czyÂżby sÂąsiad z huÂśtawkÂą nastrojĂłw :?: :devil:
Z huœtawk¹ nastrojów, ''¿ó³tymi'' papierami i arsena³em myœliwskiej broni :devil: :xx: :lol:
I pewnie bez licencji na broĂą? :lol:
Al, w³aœnie :D Faktycznie, przyznajê racjê obiemu, ¿e zbyt delikatnie i ogólnikowo uj¹³eœ sprawê mierzenia - tak parabolicznie, wiêc mo¿na mówiÌ by o jakiejœ p³ynnoœci w przechodzeniu ze stanu do stanu, ale u nas (u mnie na pewno ;) ) to jest raczej jak za³amuj¹ca siê w pewnym momencie ''krzywa'', bez p³ynnego ³uku, tylko ze szpiczastym czubem - wiêc wychodzi zygzak :D I tu znowu¿ racjê ma marcinkowsky twierdz¹c, ¿e takich stanów skrajnych nie da siê po ludzku zmierzyÌ i zinterpretowaÌ :D Jesteœmy wci¹¿ zbyt ciê¿kim jak na naukê przypadkiem - nieodkryty l¹d :devil:
A wszelkie póŸniejsze analizy i komentarze zostawiê naszemu ''seniorowi'' (gratulujê tytu³u na forum :devil: ) Black Jack'owi :lol2:
Ojej :) Nawet nie zauwaÂżyÂłem, kiedy to siĂŞ staÂło :lol: MuszĂŞ czym prĂŞdzej zafarbowaĂŚ tĂŞ siwÂą brodĂŞ :devil: , aÂżeby siĂŞ troszkĂŞ odmÂłodziĂŚ :devil:
Och :D Och :D Uch :P Agatta na Starym Rynku, a nie tylko na tle - jak to byÂło do tej pory :)
Rano z tego miejsca mogÂłaby nadawaĂŚ przeglÂąd regionalnej prasy :P Zobaczmy, czym Âżyje region - dziÂś oczami Agaty Tomaszewskiej :P :szalony:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:I pewnie bez licencji na broĂą? :lol:
a nie wiem :rozglada: muszĂŞ siĂŞ spytaĂŚ :devil: ??
Faktycznie, przyznajê racjê obiemu, ¿e zbyt delikatnie i ogólnikowo uj¹³eœ sprawê mierzenia - tak parabolicznie, wiêc mo¿na mówiÌ by o jakiejœ p³ynnoœci w przechodzeniu ze stanu do stanu, ale u nas (u mnie na pewno ;) ) to jest raczej jak za³amuj¹ca siê w pewnym momencie ''krzywa'', bez p³ynnego ³uku, tylko ze szpiczastym czubem - wiêc wychodzi zygzak :D I tu znowu¿ racjê ma marcinkowsky twierdz¹c, ¿e takich stanów skrajnych nie da siê po ludzku zmierzyÌ i zinterpretowaÌ :D Jesteœmy wci¹¿ zbyt ciê¿kim jak na naukê przypadkiem - nieodkryty l¹d :devil:
Jedynie poziom zachwytu jest ci¹g³¹ lini¹ prost¹ -na tym samym od miesiecy poziomie :tanczy:
Rano z tego miejsca mogÂłaby nadawaĂŚ przeglÂąd regionalnej prasy :P Zobaczmy, czym Âżyje region - dziÂś oczami Agaty Tomaszewskiej :P :szalony:
Gorzej, jakby zaczê³a zalotnie trzepotaÌ rzêsami i patrzeÌ na nas pow³óczystym wzrokiem :szalony: Co wtedy z wszelakimi skalami i miarami :szalony: ??

ps Black, miaÂłem cie o coÂś spytaĂŚ -a z jakiej perspektywy Ty wczoraj oglÂądaÂłeÂś relacjĂŞ Agatki :> ?
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

marcinkowsky pisze:a nie wiem :rozglada: muszĂŞ siĂŞ spytaĂŚ :devil: ??
Lepiej tego nie rĂłb :devil: JeÂśli chcesz z nami jeszcze trochĂŞ pobyĂŚ :lol2:
Jedynie poziom zachwytu jest ci¹g³¹ lini¹ prost¹ -na tym samym od miesiecy poziomie :tanczy:
MiesiĂŞcy? :) A ja czujĂŞ siĂŞ jakby to byÂły juÂż lata trwaÂło :lol2:
Gorzej, jakby zaczê³a zalotnie trzepotaÌ rzêsami i patrzeÌ na nas pow³óczystym wzrokiem :szalony: Co wtedy z wszelakimi skalami i miarami :szalony: ??
Plus skoncentrowanie na odbiorcy newsa, plus prawdziwe, b¹dŸ udawane onieœmielenie, a w po³¹czeniu z trzepotaniem rzês mog³oby nas wpêdziÌ do grobów :szalony:
ps Black, miaÂłem cie o coÂś spytaĂŚ -a z jakiej perspektywy Ty wczoraj oglÂądaÂłeÂś relacjĂŞ Agatki :> ?
Jakby Ci odpowiedzieÌ, ¿eby nie sk³amaÌ :mhm: Z perspektywy le¿¹cej :devil:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:Lepiej tego nie rĂłb :devil: JeÂśli chcesz z nami jeszcze trochĂŞ pobyĂŚ :lol2:
PrzecieÂż nie miaÂłem takiego zamiaru :devil: Z niektĂłrymi ludÂźmi lepiej w dyskusji na draÂżliwe tematy nie wchodziĂŚ :devil: ZwÂłaszcza jak sÂą uzbrojeni i majÂą niezÂły arsenaÂł w piwnicy :devil:
Gdybym byÂł z Wlkp to bym AgatkĂŞ zaprosiÂł, Âżeby zrobiÂła o moim sÂąsiedzie materiaÂł , ale po pierwsze nie chcĂŞ jej naraÂżaĂŚ , a po drugie i tak pewnie przyjechaÂłby ten nowy, c orobi materiaÂły w Porsto z Polski :/ Nawet gÂłosu Agatka nie mogÂłaby podÂłoÂżyĂŚ, bo wszystkie moje sÂąsiadki mĂłwiÂą po polsku -chyba Âże namĂłwiÂłbym jednÂą, Âżeby zaczĂŞÂła mĂłwiĂŚ jĂŞzykiem esperansa :lol2:
To tak zabrzmiaÂło, jakby byÂło dla ciebie mĂŞczÂące :> ?? Czy Âźle rozumiem :D ??
Jakby Ci odpowiedzieÌ, ¿eby nie sk³amaÌ :mhm: Z perspektywy le¿¹cej :devil:
JesteÂś jak zwykle jakiÂś tajemniczy :x
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

marcinkowsky pisze:Tego nie zauwa¿y³em :shock: Barowo :shock: To znaczy tak jak po jednym, czy dwóch g³êbszych.... :shock: ??
..oczywiœcie masz na myœli g³êbsze..oddechy :> :lol:
Gorzej, jakby zaczê³a zalotnie trzepotaÌ rzêsami i patrzeÌ na nas pow³óczystym wzrokiem :szalony:
..czasami to dziĂŞkuje niebiosom Âże Agatka nie wyprĂłbuje na widzach tych kobiecych sztuczek :rydzyk:

..ciĂŞÂżko byÂłoby z tym ÂżyĂŚ :lol:
..ciÂągle na wysokich obrotach :red:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:
marcinkowsky pisze:Tego nie zauwa¿y³em :shock: Barowo :shock: To znaczy tak jak po jednym, czy dwóch g³êbszych.... :shock: ??
g³êbsze co :devil: ?? G³êbsze wejœcie w wewnêtrzn¹ przemianê i zewnêtrzne dzia³anie :devil:
Kiepski ''dowpic'' :hyh:
Gorzej, jakby zaczê³a zalotnie trzepotaÌ rzêsami i patrzeÌ na nas pow³óczystym wzrokiem :szalony:
..czasami to dziĂŞkuje niebiosom Âże Agatka nie wyprĂłbuje na widzach tych kobiecych sztuczek :rydzyk:
Do tego czarujÂące, szerokie uÂśmiechy, zbliÂżanie siĂŞ do ....... kamery( :devil: uwodzicielskim krokiem, od czasu do czasu przeciÂągajÂąc siĂŞ :lol: :spiewa: I ma nas w garÂści :devil:

Hmm :> i bez tego ma :devil:
..ciĂŞÂżko byÂłoby z tym ÂżyĂŚ :lol:
..ciÂągle na wysokich obrotach :red:
MoÂże wÂłaÂśnie dlatego teraz Âżyjemy na postoju :devil:
Oddech g³êbszy od wra¿eù :devil:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Taki tu dziÂś spokĂłj :> Podejrzanie niepokojÂące :rozglada: NiechÂże nie bĂŞdzie on tzw. zÂłowieszczym spokojem, depresyjnym milczeniem :rydzyk:
marcinkowsky pisze:PrzecieÂż nie miaÂłem takiego zamiaru :devil: Z niektĂłrymi ludÂźmi lepiej w dyskusji na draÂżliwe tematy nie wchodziĂŚ :devil: ZwÂłaszcza jak sÂą uzbrojeni i majÂą niezÂły arsenaÂł w piwnicy :devil:
Gdybym byÂł z Wlkp to bym AgatkĂŞ zaprosiÂł, Âżeby zrobiÂła o moim sÂąsiedzie materiaÂł , ale po pierwsze nie chcĂŞ jej naraÂżaĂŚ , a po drugie i tak pewnie przyjechaÂłby ten nowy, c orobi materiaÂły w Porsto z Polski :/
NaraziĂŚ byÂś jÂą chciaÂł na potworne niebezpieczeĂąstwo? :o JeÂżeli juÂż o tego typu materiaÂłach mĂłwimy, to Ty, jako ofiarny fan :) postaraÂłbyÂś siĂŞ o zgromadzenie potrzebnych nagraĂą i wypowiedzi :) Gotowca dostarczyÂł i zÂłoÂżyÂł u stĂłp najwspanialszej Agatty :P Ot, by siĂŞ zwaÂło, lecz nie w Âświat rozpowszechniaÂło :grozi: co najwyÂżej w sercu :) poÂświĂŞcenie fana :)

To tak zabrzmiaÂło, jakby byÂło dla ciebie mĂŞczÂące :> ?? Czy Âźle rozumiem :D ??
Zwykle jak siĂŞ na kogoÂś ciÂągle z utĂŞsknieniem czeka, to czas oczekiwania siĂŞ znaczÂąco wydÂłuÂża ;) MoÂże o to chodziĂŚ? :D
Ale jest pewne ograniczenie :uhh: Taki przeglÂąd to jedynie na siedzÂąco :lol2:
Tego nie zauwa¿y³em :shock: Barowo :shock: To znaczy tak jak po jednym, czy dwóch g³êbszych.... :shock: ??
Proszê nie posuwaÌ siê za daleko w przypuszczeniach i nadinterpretacjach :stop: Niech odpowie ten, który tê ''barowoœÌ'' zasugerowa³ :lol: Otó¿ mia³em na myœli ko³ysanie siê, czy lepiej regularne i p³ynne okrêcanie siê o parê stopni w jedn¹ i drug¹ stronê :) By³o to bardzo urocze zjawisko, niestety coraz rzadziej u Agatty do zaobserwowania :/ ByÌ mo¿e dlatego, ¿e tematów z beczki ''luŸniejsze'', rozluŸniaj¹ce atmosferê jest jak na lekarstwo :uhh:
Al, w³aœnie :D Faktycznie, przyznajê racjê obiemu, ¿e zbyt delikatnie i ogólnikowo uj¹³eœ sprawê mierzenia - tak parabolicznie, wiêc mo¿na mówiÌ by o jakiejœ p³ynnoœci w przechodzeniu ze stanu do stanu, ale u nas (u mnie na pewno ;) ) to jest raczej jak za³amuj¹ca siê w pewnym momencie ''krzywa'', bez p³ynnego ³uku, tylko ze szpiczastym czubem - wiêc wychodzi zygzak :D I tu znowu¿ racjê ma marcinkowsky twierdz¹c, ¿e takich stanów skrajnych nie da siê po ludzku zmierzyÌ i zinterpretowaÌ :D Jesteœmy wci¹¿ zbyt ciê¿kim jak na naukê przypadkiem - nieodkryty l¹d :devil:
I co ja biedny mam z takimi parametrami zrobiĂŚ? :devil: My jesteÂśmy nie odkrytym lÂądem, czy to, co sobÂą jeszcze moÂżemy zaprezentowaĂŚ? :devil: No dobrze, niech Ci bĂŞdzie, Âże my :D
Pytanie, czy jesteÂśmy tak fascynujÂący jak to siĂŞ okazaÂło w przypadku juÂż tych odkrytych lÂądĂłw? :lol2: Czy warto nas ''odkrywaĂŚ''? :lol2: Czy warto byÂśmy sami siĂŞ odkrywali? :devil:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:Taki tu dziÂś spokĂłj :> Podejrzanie niepokojÂące :rozglada: NiechÂże nie bĂŞdzie on tzw. zÂłowieszczym spokojem, depresyjnym milczeniem :rydzyk:
Ooo :) !! CzeœÌ Al :D Nie, nie -u mnie wszystko w porz¹dku, tylko pospa³em sobie dziœ troszkê d³u¿ej ni¿ zwykle -nie do 15. :devil: Krócej :devil: Na forum nie mog³em wejœÌ :hyh:
NaraziĂŚ byÂś jÂą chciaÂł na potworne niebezpieczeĂąstwo? :o JeÂżeli juÂż o tego typu materiaÂłach mĂłwimy, to Ty, jako ofiarny fan :) postaraÂłbyÂś siĂŞ o zgromadzenie potrzebnych nagraĂą i wypowiedzi :) Gotowca dostarczyÂł i zÂłoÂżyÂł u stĂłp najwspanialszej Agatty :P Ot, by siĂŞ zwaÂło, lecz nie w Âświat rozpowszechniaÂło :grozi: co najwyÂżej w sercu :) poÂświĂŞcenie fana :)
To chyba oczywiste, ¿e bym za³atwi³ wszystko tak pierwszorzêdnie jak ....... jak potrafiê :devil: Ale jak pisa³em nie ten region :/ Wiem , ¿e Agatka jest umieszczana w ró¿nych czêœciach naszego piêknego kraju ,ale do mnie trafiÌ jakoœ nie mo¿e ;( -co gorsza ;(
Ale jest pewne ograniczenie :uhh: Taki przeglÂąd to jedynie na siedzÂąco :lol2:
Chyba Âże w Poranku tvn24 na stojÂąco :tanczy:
Otó¿ mia³em na myœli ko³ysanie siê, czy lepiej regularne i p³ynne okrêcanie siê o parê stopni w jedn¹ i drug¹ stronê :) By³o to bardzo urocze zjawisko, niestety coraz rzadziej u Agatty do zaobserwowania :/ ByÌ mo¿e dlatego, ¿e tematów z beczki ''luŸniejsze'', rozluŸniaj¹ce atmosferê jest jak na lekarstwo :uhh:
Nie wiem czy teÂż to zauwaÂżyÂłeÂś , Âże tak ogĂłlnie ujmujÂąc to lajfĂłw jest w ogĂłle jak na lekarstwo :hyh: tych coby nas zadowalaÂły :stop: po czĂŞÂści :lol2:

Pytanie, czy jesteÂśmy tak fascynujÂący jak to siĂŞ okazaÂło w przypadku juÂż tych odkrytych lÂądĂłw? :lol2: Czy warto nas ''odkrywaĂŚ''? :lol2: Czy warto byÂśmy sami siĂŞ odkrywali? :devil:
Tylko nie namawiaj Blacka do tej forumowej ekshibicji, od ktĂłrej z trudem stroniÂł ... kiedyÂś tam :devil:
ODPOWIEDZ