Pan PieczyĂąski na pismo w sprawie blogu Joasi nie odpowiedziaÂł, chyba zajĂŞty jest strasznie po prostu

Moderator: Łukasz
Joasia prowadzÂą ca pustelnicze ÂżyciePrĂŞdzej Joasi pozwolĂŞ do zakonu niÂż na takÂą rozpustĂŞ
Takich nie moÂżna nazwaĂŚ mĂŞÂżczyznami :nie: :nie:U niektĂłrych zachwyt nad JoasiÂą przeradza sie w niechĂŞĂŚ do Niej
I praca, taka na drugi etatBo zachwycanie siĂŞ JoasiÂą to nasza pasja
Po prostu nie chcemy, by Joasia sta³a siê taka jak tamte gwiazdeczki. Np. o Wa³êsównie to mo¿na chyba w ka¿dej kolorowej gazecie przeczytaÌ ¿e sie ca³uje na ulicy z byle kimponiewa¿ wasz gwa³towny sprzeciw ma posmak ¿elaza dyskusji kontynuowa³ nie bêdê.
Moze pan PieczyĂąski ma taki sam stosunek do maili co JoasiaPan PieczyĂąski na pismo w sprawie blogu Joasi nie odpowiedziaÂł, chyba zajĂŞty jest strasznie po prostu
Tymbardziej,Âże najprawdopodobnie bĂŞdzie to ostatnia edycja :uhh: Tak wiĂŞc niestety Joasiu :stop:To kwestie TaĂąca z Gwiazdami juÂż zamkneliÂśmy
Ja chce Âżeby Joasia siĂŞ dalej rozwijaÂła w swoim zawodzie :aniol:Widzisz Joasiu, nie pchaj siĂŞ tam, gdzie Cie nie chcÂą
Czy to ma jakis zwiÂązek z otwarciem nowego kanaÂłu grupy itiJoasia prowadzÂą ca pustelnicze Âżycie ZamkniĂŞta za klasztornymi murami
PrzytaczajÂąc dzisiejsze sÂłowa Millera '..niech pan chociaÂż raz bedzie mĂŞÂżczyzna a nie chÂłystkiem..' :spiewa:Takich nie moÂżna nazwaĂŚ mĂŞÂżczyznami
Faktycznie dochĂłd trzeba gdzie indziej szukaĂŚ :uhh:I praca, taka na drugi etat Tylko sÂłabo pÂłatna
MielibyÂśmy potwornego kaca moralnego jakby tak byÂło :hmm:Nie moge dopuÂściĂŚ, by Joasia siĂŞ poniÂżaÂła
to nie moÂże byĂŚ prawdaa coÂś ty taki niecierpliwy... wczoraj byÂła niedziela.... moÂże dziewczyna jeszcze przy komputerze dzisiaj nie siedziaÂła... a moÂże siedziaÂła, i twĂłj post leÂży juÂż w komputerowym koszu...
Ja jeszcze nigdy nie zakochaÂłem siĂŞ w tancerce :nie:Ja chce Âżeby Joasia siĂŞ dalej rozwijaÂła w swoim zawodzie
Nic nie mam do tancerek,ale wole dziennikarki
Joasia byÂłaby na pewno gospodyniÂą lubieÂżnego show- noc z zakonnicÂą :devil:Czy to ma jakis zwiÂązek z otwarciem nowego kanaÂłu grupy iti
Joasiu bÂłagam nie rĂłb tego bo wtedy nasze posty stalyby siĂŞ conajmniej dwuznaczne
Czyli na tvn24.pl piszÂą same chÂłystki- cokolwiek to znaczyPrzytaczajÂąc dzisiejsze sÂłowa Millera '..niech pan chociaÂż raz bedzie mĂŞÂżczyzna a nie chÂłystkiem..'
Jak narzaie Joasia na szczĂŞÂście siĂŞ wywyÂższa :tanczy: :tanczy:MielibyÂśmy potwornego kaca moralnego jakby tak byÂło
Na szczescie fakty sÂą inne
Trzymam kciuki :aniol:to nie moÂże byĂŚ prawda Joasia na pewno rozpatrzy mojego maila i napisze mi odpowiedÂź
Ja to dziêki Joasi to zacz¹³em interesowaÌ siê polityk¹ i dziennikarstwem potrosze te¿Ja jeszcze nigdy nie zakocha³em siê w tancerce
Naromiast w dziennikarkach- i owszem
A to te co tam wodÂą polewaÂły z okna reportera FaktowAle Joasiu- zostaĂą przy serwisach i reporterce. Co tam siĂŞ bĂŞdziesz wygÂłupiaĂŚ jak te zakonnice z Kazimierza
W wiekszoÂści :spiewa: Nie znaja siĂŞ na retoryce :nie:Czyli na tvn24.pl piszÂą same chÂłystki- cokolwiek to znaczy
Mamy to szczĂŞÂście,Âże nasza ulubienica nie jest kontrowersyjna tak bardzo :aniol:Jak narzaie Joasia na szczĂŞÂście siĂŞ wywyÂższa
Kiedy tylko otrzymam od niej list miÂłosny, natychmiast Was powiadomiĂŞ :tanczy:Trzymam kciuki
To mo¿e jeszcze dziennikarzem zostanieszJa to dziêki Joasi to zacz¹³em interesowaÌ siê polityk¹ i dziennikarstwem potrosze te¿
Sam poÂżytek No ale oczywiÂście najbardziej JoasiÂą - tutaj nie ma wÂątpliwoÂści
Tak to teA to te co tam wodÂą polewaÂły z okna reportera Faktow
SÂłuchaj siĂŞ Arcziego Joasiu w tym wzglĂŞdzie
Ostatnio napisali,Âże wystĂŞp Joasi w Poranku to byÂł Kabaret
Bo jakbyÂś uwielbiaÂł takÂą Dode to bez przerwy by wrzaÂło
Joasiu jak masz :spiewa: marnowaĂŚ czas :spiewa: to zmarnuj go dla mnie :devil:Kiedy tylko otrzymam od niej list miÂłosny, natychmiast Was powiadomiĂŞ :tanczy:
Czekamy :tanczy: Uzbrajamy siê w cierpliwoœÌ bo bêdzie potrzebna :spiewa:Kiedy tylko otrzymam od niej list mi³osny, natychmiast Was powiadomiê
Chyba jestem za bardzo nerwowy :stop:To moÂże jeszcze dziennikarzem zostaniesz
Pracy sie nie bojĂŞ wiĂŞc mĂłgÂłbym byĂŚ takÂą mrowkÂą ,ktĂłra pracuje dla JoasiJa bym nie miaÂł nic przeciwko Jakbym miaÂł z JoasiÂą w zespole pracowaĂŚ byÂłoby super
Ona by tam jeszcze szybciej zwariowaÂłaTak to te Jeszcze by nasza Joasia na nas wode zaczĂŞÂła laĂŚ
Zgodze siĂŞ ale tylko w tym Âże to byÂła sztukaNie wiem, o co mogÂło im chodziĂŚ
NaprawdêJoasiu, spokojnie. Ja Ciebie 1000 razy wole ni¿ jak¹œ cycat¹ gwiazdke
:spiewa: :spiewa: :spiewa:Kto zacz¹³ g³upi¹ gadkê o zakonnicach??
Du¿a wiêkszoœÌ nie mog³aby jej podziwiaÌA jakby Joasia zosta³a gwiazd¹ tvn religia to co by sie z³ego sta³o
Ja sie nie musze nawracaĂŚ :nie: Jestem dobrze odwrĂłcony i Âżadna Joasia tego nie zmieni :rozglada:Po za tym Âże nie ktĂłrzy z nas zaczĂŞli by chodziĂŚ do koÂścioÂła Âżeby spotkaĂŚ JoasiĂŞ
Joasia byÂła by odpowiedzialna za wiele nawrĂłceĂą
Po co Ty do niej piszeszJoasiu jak masz marnowaĂŚ czas to zmarnuj go dla mnie
TeÂż do Ciebie napisaÂłem
Tak :devil:WybroniÂłem JÂą troszkĂŞ
to szybko by stamtÂąd jakimÂś oknem do nas czmychnĂŞÂła :devil:Tymbardziej,Âże nie miaÂłaby netu wiĂŞc nie mogÂła by nas czytaĂŚ
TeÂż jak czytaÂłem ten wywiad na to zwrĂłciÂłem uwage. WogĂłle dziwiÂły mnie niektĂłre rzeczy, o ktĂłrych mĂłwiÂł.PrzeczytaÂłem wywiad z Andrzejem Turskim.MĂłwi,Âże w Tvn24 irytuje Go jak ktoÂś siĂŞ zwraca do reporterki: ..Witaj Joasiu..
Niestety nie moge :nie: Ta piĂŞkna Joasia jest mojÂą wizytĂłwkÂą :tanczy:Aha Arczi :ZrĂłb coÂś z tym avatarem bo mnie rozprasza i musze dwa razy czytac to co napisaÂłeÂś
No to widzĂŞ Âże dla Joasi to Ty byÂś siĂŞ nie poÂświĂŞciÂł :nie: -sÂłabiutki jesteÂś fan Joasi :hmm:Ja sie nie musze nawracaĂŚ :nie: Jestem dobrze odwrĂłcony i Âżadna Joasia tego nie zmieni :rozglada:
jak toPo co Ty do niej piszesz![]()
pewnie jak zobaczy ode mnie list to wywali komputer przez okno :devil: i twojego teÂż nie przeczyta :spiewa:PrzecieÂż i tak do Ciebie nie odpisze a przez to i mojego listu nie przeczyta![]()
![]()
![]()
KiedyÂś niestety miaÂłem okazjĂŞ poznaĂŚ Turskiego jak pracowaÂłem w zakÂładzie fryzjerskim -na wielkiego gwiazdora siĂŞ robiÂł :hmm:PrzeczytaÂłem wywiad z Andrzejem Turskim.MĂłwi,Âże w Tvn24 irytuje Go jak ktoÂś siĂŞ zwraca do reporterki: ..Witaj Joasiu.. :spiewa:
Wymiana uprzejmoÂści :devil:No to widzĂŞ Âże dla Joasi to Ty byÂś siĂŞ nie poÂświĂŞciÂł -sÂłabiutki jesteÂś fan Joasi
Pewnie by³a tak zachwycona,¿e z tego wszystkiego zapomnia³a odpisaÌ :hmm:Joasia by³a uœmiechniêta ,do tego ubra³a siê na bia³o na znak ze nie chce ju¿ wojowaÌ -no to pomyœla³em ¿e kilka mi³ych s³ów mo¿na napisaÌ
Pozostaje miec nadziejĂŞ,Âże wywali ale ten domowy bo jak sÂłuÂżbowy to i Ja mogÂą za to wywaliĂŚpewnie jak zobaczy ode mnie list to wywali komputer przez okno i twojego teÂż nie przeczyta
Oj to nieÂładnie.Nie tak jak Nasza Joasia zawsze skromna,uÂłoÂżona :*KiedyÂś niestety miaÂłem okazjĂŞ poznaĂŚ Turskiego jak pracowaÂłem w zakÂładzie fryzjerskim -na wielkiego gwiazdora siĂŞ robiÂł
Ja jestem duÂżo milszy dla Joasi niÂż ty :spiewa: :spiewa:No to widzĂŞ Âże dla Joasi to Ty byÂś siĂŞ nie poÂświĂŞciÂł -sÂłabiutki jesteÂś fan Joasi
Joasia by³a uœmiechniêta ,do tego ubra³a siê na bia³o na znak ze nie chce ju¿ wojowaÌ -no to pomyœla³em ¿e kilka mi³ych s³ów mo¿na napisaÌ
WystarczyÂło, Âże ja napisaÂłem do niej mailapewnie jak zobaczy ode mnie list to wywali komputer przez okno i twojego teÂż nie przeczyta
Czytaj¹c wywiad te¿ mia³em takie wra¿enie.Np. jecha³ po konkurencji za ³¹czenia z reporterami, powiedzia³ coœ w stylu 'nie wiem po co ci reporterzy tam s¹, skoro prezenter mo¿e powiedzieÌ to samo' :spiewa: :spiewa:Kiedyœ niestety mia³em okazjê poznaÌ Turskiego jak pracowa³em w zak³adzie fryzjerskim -na wielkiego gwiazdora siê robi³
Nawet nie wiem czy przeczytaÂłaPewnie byÂła tak zachwycona,Âże z tego wszystkiego zapomniaÂła odpisaĂŚ :hmm:
Oni tam majÂą klimĂŞ wiĂŞc po co majÂą siĂŞ tam okna otwieraĂŚ :stop:Pozostaje miec nadziejĂŞ,Âże wywali ale ten domowy bo jak sÂłuÂżbowy to i Ja mogÂą za to wywaliĂŚx: A to pociÂągnie ÂłaĂącuszek dalszy ,ktory dotknie tez Nas :spiewa:
Dobra doœÌ tych wizji katastroficznych :tanczy:
Zanim tak powiesz z kontaktuj siĂŞ na poczÂątku z jej fryzjerkÂą i kosmetyczkÂą i wtedy powiesz czy jest skromna i miÂła -szczegĂłlnie u fryzjera wychodzi z ludzi prawdziwy charakterOj to nieÂładnie.Nie tak jak Nasza Joasia zawsze skromna,uÂłoÂżona :*
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Google [Bot] i 12 gości