Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Archont
Początkujący
Początkujący

Post autor: Archont »

Co do wystĂŞpu w TzG naszej Joasi to nie mogĂŞ siĂŞ z wami zgodziĂŚ, ale poniewaÂż wasz gwaÂłtowny sprzeciw ma posmak Âżelaza dyskusji kontynuowaÂł nie bĂŞdĂŞ.

Pan PieczyĂąski na pismo w sprawie blogu Joasi nie odpowiedziaÂł, chyba zajĂŞty jest strasznie po prostu ;)
Signum + Militie + Templi + Joanni
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

To kwestie TaĂąca z Gwiazdami juÂż zamkneliÂśmy :devil: Widzisz Joasiu, nie pchaj siĂŞ tam, gdzie Cie nie chcÂą 8) OczywiÂście byÂłabyÂś ÂświetnÂą tancerkÂą ale bez Ciebie to tvn24 by siĂŞ zawaliÂło :rozglada:
PrĂŞdzej Joasi pozwolĂŞ do zakonu niÂż na takÂą rozpustĂŞ
Joasia prowadzÂą ca pustelnicze Âżycie :shock: ZamkniĂŞta za klasztornymi murami :shock:
Na to to JA nie wyrazam zgody... no chyba Âże prowadziÂła by tam jakiÂś program telewizyjny :devil:
U niektĂłrych zachwyt nad JoasiÂą przeradza sie w niechĂŞĂŚ do Niej
Takich nie moÂżna nazwaĂŚ mĂŞÂżczyznami :nie: :nie:
Bo zachwycanie siĂŞ JoasiÂą to nasza pasja
I praca, taka na drugi etat :P Tylko sÂłabo pÂłatna ;(
poniewaÂż wasz gwaÂłtowny sprzeciw ma posmak Âżelaza dyskusji kontynuowaÂł nie bĂŞdĂŞ.
Po prostu nie chcemy, by Joasia sta³a siê taka jak tamte gwiazdeczki. Np. o Wa³êsównie to mo¿na chyba w ka¿dej kolorowej gazecie przeczytaÌ ¿e sie ca³uje na ulicy z byle kim :roll:
Nie moge dopuÂściĂŚ, by Joasia siĂŞ poniÂżaÂła :nie: :nie:
Pan PieczyĂąski na pismo w sprawie blogu Joasi nie odpowiedziaÂł, chyba zajĂŞty jest strasznie po prostu
Moze pan PieczyĂąski ma taki sam stosunek do maili co Joasia ;( ;(
Nie odpisaÂła mi jak dotÂąd na wczorajszego maila ;( ;(
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Nie odpisaÂła mi jak dotÂąd na wczorajszego maila
a coÂś ty taki niecierpliwy... wczoraj byÂła niedziela.... moÂże dziewczyna jeszcze przy komputerze dzisiaj nie siedziaÂła... a moÂże siedziaÂła, i twĂłj post leÂży juÂż w komputerowym koszu... :devil:
maxxx

Post autor: maxxx »

To kwestie TaĂąca z Gwiazdami juÂż zamkneliÂśmy
Tymbardziej,Âże najprawdopodobnie bĂŞdzie to ostatnia edycja :uhh: Tak wiĂŞc niestety Joasiu :stop:
Widzisz Joasiu, nie pchaj siĂŞ tam, gdzie Cie nie chcÂą
Ja chce Âżeby Joasia siĂŞ dalej rozwijaÂła w swoim zawodzie :aniol:
Nic nie mam do tancerek,ale wole dziennikarki :tanczy:
Joasia prowadzÂą ca pustelnicze Âżycie ZamkniĂŞta za klasztornymi murami
Czy to ma jakis zwiÂązek z otwarciem nowego kanaÂłu grupy iti :shock:
Joasiu bÂłagam nie rĂłb tego bo wtedy nasze posty stalyby siĂŞ conajmniej dwuznaczne :red:
Takich nie moÂżna nazwaĂŚ mĂŞÂżczyznami
PrzytaczajÂąc dzisiejsze sÂłowa Millera '..niech pan chociaÂż raz bedzie mĂŞÂżczyzna a nie chÂłystkiem..' :spiewa:
I praca, taka na drugi etat Tylko sÂłabo pÂłatna
Faktycznie dochĂłd trzeba gdzie indziej szukaĂŚ :uhh:
Nie moge dopuÂściĂŚ, by Joasia siĂŞ poniÂżaÂła
MielibyÂśmy potwornego kaca moralnego jakby tak byÂło :hmm:
Na szczescie fakty sÂą inne :aniol:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
arczi
Fan Forum
Fan Forum

a coÂś ty taki niecierpliwy... wczoraj byÂła niedziela.... moÂże dziewczyna jeszcze przy komputerze dzisiaj nie siedziaÂła... a moÂże siedziaÂła, i twĂłj post leÂży juÂż w komputerowym koszu...
to nie moÂże byĂŚ prawda ;( ;( Joasia na pewno rozpatrzy mojego maila i napisze mi odpowiedÂź :rydzyk: :rydzyk:
Ja chce Âżeby Joasia siĂŞ dalej rozwijaÂła w swoim zawodzie
Nic nie mam do tancerek,ale wole dziennikarki
Ja jeszcze nigdy nie zakochaÂłem siĂŞ w tancerce :nie:
Naromiast w dziennikarkach- i owszem :tanczy: :tanczy:
Czy to ma jakis zwiÂązek z otwarciem nowego kanaÂłu grupy iti
Joasiu bÂłagam nie rĂłb tego bo wtedy nasze posty stalyby siĂŞ conajmniej dwuznaczne
Joasia byÂłaby na pewno gospodyniÂą lubieÂżnego show- noc z zakonnicÂą :devil:
Ale Joasiu- zostaĂą przy serwisach i reporterce. Co tam siĂŞ bĂŞdziesz wygÂłupiaĂŚ jak te zakonnice z Kazimierza 8) 8)
PrzytaczajÂąc dzisiejsze sÂłowa Millera '..niech pan chociaÂż raz bedzie mĂŞÂżczyzna a nie chÂłystkiem..'
Czyli na tvn24.pl piszÂą same chÂłystki- cokolwiek to znaczy :red: :rozglada:
MielibyÂśmy potwornego kaca moralnego jakby tak byÂło
Na szczescie fakty sÂą inne
Jak narzaie Joasia na szczĂŞÂście siĂŞ wywyÂższa :tanczy: :tanczy:
maxxx

to nie moÂże byĂŚ prawda Joasia na pewno rozpatrzy mojego maila i napisze mi odpowiedÂź
Trzymam kciuki :aniol:
Ja jeszcze nigdy nie zakochaÂłem siĂŞ w tancerce
Naromiast w dziennikarkach- i owszem
Ja to dziêki Joasi to zacz¹³em interesowaÌ siê polityk¹ i dziennikarstwem potrosze te¿ :D
Sam poÂżytek :P No ale oczywiÂście najbardziej JoasiÂą - tutaj nie ma wÂątpliwoÂści :P
Ale Joasiu- zostaĂą przy serwisach i reporterce. Co tam siĂŞ bĂŞdziesz wygÂłupiaĂŚ jak te zakonnice z Kazimierza
A to te co tam wodÂą polewaÂły z okna reportera Faktow :?: :spiewa:
SÂłuchaj siĂŞ Arcziego Joasiu w tym wzglĂŞdzie :spiewa:
Czyli na tvn24.pl piszÂą same chÂłystki- cokolwiek to znaczy
W wiekszoÂści :spiewa: Nie znaja siĂŞ na retoryce :nie:
Ostatnio napisali,Âże wystĂŞp Joasi w Poranku to byÂł Kabaret :shock:
:spiewa: :spiewa:
Jak narzaie Joasia na szczĂŞÂście siĂŞ wywyÂższa
Mamy to szczĂŞÂście,Âże nasza ulubienica nie jest kontrowersyjna tak bardzo :aniol:
Bo jakbyÂś uwielbiaÂł takÂą Dode to bez przerwy by wrzaÂło :devil: :spiewa:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Trzymam kciuki
Kiedy tylko otrzymam od niej list miÂłosny, natychmiast Was powiadomiĂŞ :tanczy:
Ja to dziêki Joasi to zacz¹³em interesowaÌ siê polityk¹ i dziennikarstwem potrosze te¿
Sam poÂżytek No ale oczywiÂście najbardziej JoasiÂą - tutaj nie ma wÂątpliwoÂści
To moÂże jeszcze dziennikarzem zostaniesz :P
Ja bym nie miaÂł nic przeciwko :tanczy: Jakbym miaÂł z JoasiÂą w zespole pracowaĂŚ byÂłoby super :jupi:
A to te co tam wodÂą polewaÂły z okna reportera Faktow
SÂłuchaj siĂŞ Arcziego Joasiu w tym wzglĂŞdzie
Tak to te :shock: Jeszcze by nasza Joasia na nas wode zaczĂŞÂła laĂŚ :shock:
Joasiu, widzisz, masz siĂŞ mnie sÂłuchaĂŚ :twisted:
Ostatnio napisali,Âże wystĂŞp Joasi w Poranku to byÂł Kabaret
:shock: :shock: :shock: Nie wiem, o co mogÂło im chodziĂŚ :spiewa: :spiewa:
Bo jakbyÂś uwielbiaÂł takÂą Dode to bez przerwy by wrzaÂło

Joasiu, spokojnie. Ja Ciebie 1000 razy wole ni¿ jak¹œ cycat¹ gwiazdke :devil:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

Kto zacz¹³ g³upi¹ gadkê o zakonnicach?? :shock:
A jakby Joasia zostaÂła gwiazdÂą tvn religia to co by sie zÂłego staÂło :shock:
Po za tym Âże nie ktĂłrzy z nas zaczĂŞli by chodziĂŚ do koÂścioÂła :tanczy: Âżeby spotkaĂŚ JoasiĂŞ :devil:
Joasia byÂła by odpowiedzialna za wiele nawrĂłceĂą :devil:
Kiedy tylko otrzymam od niej list miÂłosny, natychmiast Was powiadomiĂŞ :tanczy:
Joasiu jak masz :spiewa: marnowaĂŚ czas :spiewa: to zmarnuj go dla mnie :devil:
TeÂż do Ciebie napisaÂłem :devil:
maxxx

Kiedy tylko otrzymam od niej list miÂłosny, natychmiast Was powiadomiĂŞ
Czekamy :tanczy: Uzbrajamy siê w cierpliwoœÌ bo bêdzie potrzebna :spiewa:
To moÂże jeszcze dziennikarzem zostaniesz
Chyba jestem za bardzo nerwowy :stop:
Ja bym nie miaÂł nic przeciwko Jakbym miaÂł z JoasiÂą w zespole pracowaĂŚ byÂłoby super
Pracy sie nie bojĂŞ wiĂŞc mĂłgÂłbym byĂŚ takÂą mrowkÂą ,ktĂłra pracuje dla Joasi :P
A Ona to Âładnie przedstawia tak jak to potrafi :aniol:
Tak to te Jeszcze by nasza Joasia na nas wode zaczĂŞÂła laĂŚ
Ona by tam jeszcze szybciej zwariowaÂła :xx:
Tymbardziej,Âże nie miaÂłaby netu wiĂŞc nie mogÂła by nas czytaĂŚ :hyh:
Nie wiem, o co mogÂło im chodziĂŚ
Zgodze siĂŞ ale tylko w tym Âże to byÂła sztuka :D Kabaret to teÂż sztuka a moÂże Oni inaczej to odbierajÂą :spiewa: WkoĂącu sztuka nie trafia do kaÂżdego zgodnie z Jej scenariuszowym przesÂłaniem :D
WybroniÂłem JÂą troszkĂŞ :cicho:
Joasiu, spokojnie. Ja Ciebie 1000 razy wole ni¿ jak¹œ cycat¹ gwiazdke
NaprawdĂŞ :shock: :shock: :shock:
:spiewa: :spiewa: :spiewa:

PrzeczytaÂłem wywiad z Andrzejem Turskim.MĂłwi,Âże w Tvn24 irytuje Go jak ktoÂś siĂŞ zwraca do reporterki: ..Witaj Joasiu.. :spiewa:
Hmmm ciekawe do ktĂłrej to bylo Joasi,bo sÂą chyba dwie :mhm:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Kto zacz¹³ g³upi¹ gadkê o zakonnicach??
:spiewa: :spiewa: :spiewa:
A jakby Joasia zostaÂła gwiazdÂą tvn religia to co by sie zÂłego staÂło
Du¿a wiêkszoœÌ nie mog³aby jej podziwiaÌ ;( ;( Bo ten kana³ to tylko na platformie n bêdzie.
Po za tym Âże nie ktĂłrzy z nas zaczĂŞli by chodziĂŚ do koÂścioÂła Âżeby spotkaĂŚ JoasiĂŞ
Joasia byÂła by odpowiedzialna za wiele nawrĂłceĂą
Ja sie nie musze nawracaĂŚ :nie: Jestem dobrze odwrĂłcony i Âżadna Joasia tego nie zmieni :rozglada:
Joasiu jak masz marnowaĂŚ czas to zmarnuj go dla mnie
TeÂż do Ciebie napisaÂłem
Po co Ty do niej piszesz :?: :shock: PrzecieÂż i tak do Ciebie nie odpisze a przez to i mojego listu nie przeczyta :evil: :evil: :evil:
Nie mo¿esz mieÌ Joasi to od razu wszystkim chcesz uniemo¿liwiÌ tê mo¿liwoœÌ :?: :devil:

WybroniÂłem JÂą troszkĂŞ
Tak :devil:
Tymbardziej,Âże nie miaÂłaby netu wiĂŞc nie mogÂła by nas czytaĂŚ
to szybko by stamtÂąd jakimÂś oknem do nas czmychnĂŞÂła :devil:
PrzeczytaÂłem wywiad z Andrzejem Turskim.MĂłwi,Âże w Tvn24 irytuje Go jak ktoÂś siĂŞ zwraca do reporterki: ..Witaj Joasiu..
TeÂż jak czytaÂłem ten wywiad na to zwrĂłciÂłem uwage. WogĂłle dziwiÂły mnie niektĂłre rzeczy, o ktĂłrych mĂłwiÂł. 8)
Aha Arczi :ZrĂłb coÂś z tym avatarem bo mnie rozprasza i musze dwa razy czytac to co napisaÂłeÂś
Niestety nie moge :nie: Ta piĂŞkna Joasia jest mojÂą wizytĂłwkÂą :tanczy:
Ostatnio zmieniony poniedziałek 13 sie 2007, 15:03 przez arczi, łącznie zmieniany 1 raz.
maxxx

Aha Arczi :spiewa: :ZrĂłb coÂś z tym avatarem bo mnie rozprasza i musze dwa razy czytac to co napisaÂłeÂś :hmm:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Ja sie nie musze nawracaĂŚ :nie: Jestem dobrze odwrĂłcony i Âżadna Joasia tego nie zmieni :rozglada:
No to widzĂŞ Âże dla Joasi to Ty byÂś siĂŞ nie poÂświĂŞciÂł :nie: -sÂłabiutki jesteÂś fan Joasi :hmm:
Po co Ty do niej piszesz :?: :shock:
jak to :shock:
Joasia by³a uœmiechniêta ,do tego ubra³a siê na bia³o na znak ze nie chce ju¿ wojowaÌ -no to pomyœla³em ¿e kilka mi³ych s³ów mo¿na napisaÌ :uhh:
PrzecieÂż i tak do Ciebie nie odpisze a przez to i mojego listu nie przeczyta :evil: :evil: :evil:
pewnie jak zobaczy ode mnie list to wywali komputer przez okno :devil: i twojego teÂż nie przeczyta :spiewa:
PrzeczytaÂłem wywiad z Andrzejem Turskim.MĂłwi,Âże w Tvn24 irytuje Go jak ktoÂś siĂŞ zwraca do reporterki: ..Witaj Joasiu.. :spiewa:
KiedyÂś niestety miaÂłem okazjĂŞ poznaĂŚ Turskiego jak pracowaÂłem w zakÂładzie fryzjerskim -na wielkiego gwiazdora siĂŞ robiÂł :hmm:
maxxx

No to widzĂŞ Âże dla Joasi to Ty byÂś siĂŞ nie poÂświĂŞciÂł -sÂłabiutki jesteÂś fan Joasi
Wymiana uprzejmoÂści :devil:
Joasia by³a uœmiechniêta ,do tego ubra³a siê na bia³o na znak ze nie chce ju¿ wojowaÌ -no to pomyœla³em ¿e kilka mi³ych s³ów mo¿na napisaÌ
Pewnie byÂła tak zachwycona,Âże z tego wszystkiego zapomniaÂła odpisaĂŚ :hmm:
pewnie jak zobaczy ode mnie list to wywali komputer przez okno i twojego teÂż nie przeczyta
Pozostaje miec nadziejĂŞ,Âże wywali ale ten domowy bo jak sÂłuÂżbowy to i Ja mogÂą za to wywaliĂŚ :xx: A to pociÂągnie ÂłaĂącuszek dalszy ,ktory dotknie tez Nas :spiewa:
Dobra doœÌ tych wizji katastroficznych :tanczy:
KiedyÂś niestety miaÂłem okazjĂŞ poznaĂŚ Turskiego jak pracowaÂłem w zakÂładzie fryzjerskim -na wielkiego gwiazdora siĂŞ robiÂł
Oj to nieÂładnie.Nie tak jak Nasza Joasia zawsze skromna,uÂłoÂżona :*
arczi
Fan Forum
Fan Forum

No to widzĂŞ Âże dla Joasi to Ty byÂś siĂŞ nie poÂświĂŞciÂł -sÂłabiutki jesteÂś fan Joasi
Ja jestem duÂżo milszy dla Joasi niÂż ty :spiewa: :spiewa:
Prawdziwy fan akceptuje idola takim jakim jest, a ty caÂły czas czegoÂś chcesz od mojej biednej PereÂłki 8)
Joasia by³a uœmiechniêta ,do tego ubra³a siê na bia³o na znak ze nie chce ju¿ wojowaÌ -no to pomyœla³em ¿e kilka mi³ych s³ów mo¿na napisaÌ
pewnie jak zobaczy ode mnie list to wywali komputer przez okno i twojego teÂż nie przeczyta
WystarczyÂło, Âże ja napisaÂłem do niej maila :twisted: :twisted: Po co Ty sie juÂż tam do jej skrzynki pchasz zazdroÂśniku :devil: JuÂż nie mam co czekaĂŚ na wspaniaÂły list od niej ;( ;( ;(
KiedyÂś niestety miaÂłem okazjĂŞ poznaĂŚ Turskiego jak pracowaÂłem w zakÂładzie fryzjerskim -na wielkiego gwiazdora siĂŞ robiÂł
Czytaj¹c wywiad te¿ mia³em takie wra¿enie.Np. jecha³ po konkurencji za ³¹czenia z reporterami, powiedzia³ coœ w stylu 'nie wiem po co ci reporterzy tam s¹, skoro prezenter mo¿e powiedzieÌ to samo' :spiewa: :spiewa:
Albo pytanie: Jak byĂŚ dobrym dziennikarzem?- 'Patrzcie jak ja to robie' :spiewa: :spiewa:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Pewnie byÂła tak zachwycona,Âże z tego wszystkiego zapomniaÂła odpisaĂŚ :hmm:
Nawet nie wiem czy przeczytaÂła ;( -nawet nie pamiĂŞtam co napisaÂłem :devil:
Pozostaje miec nadziejĂŞ,Âże wywali ale ten domowy bo jak sÂłuÂżbowy to i Ja mogÂą za to wywaliĂŚ :xx: A to pociÂągnie ÂłaĂącuszek dalszy ,ktory dotknie tez Nas :spiewa:
Dobra doœÌ tych wizji katastroficznych :tanczy:
Oni tam majÂą klimĂŞ wiĂŞc po co majÂą siĂŞ tam okna otwieraĂŚ :stop:
Pewnie weŸmie 5-cio kilowy m³ot i rozwali g³ówny serwer :spiewa:
Oj to nieÂładnie.Nie tak jak Nasza Joasia zawsze skromna,uÂłoÂżona :*
Zanim tak powiesz z kontaktuj siĂŞ na poczÂątku z jej fryzjerkÂą i kosmetyczkÂą i wtedy powiesz czy jest skromna i miÂła -szczegĂłlnie u fryzjera wychodzi z ludzi prawdziwy charakter :xx:
ODPOWIEDZ