Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

PS. ChÂłopaki, czemu nic nie piszecie do mojej Agatki :?:
Jeszcze sobie pomyÂśli, Âże jest dla nas nic nie warta ;( ;( ;(
szczegĂłlnie u fryzjera wychodzi z ludzi prawdziwy charakter
Joasia pewnie terroryzuje swojÂą fryzjerke :devil:
Jeszcze siê oka¿e, ¿e uwielbiamy jak¹œ terrorystke :shock: :shock:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

arczi pisze:PS. ChÂłopaki, czemu nic nie piszecie do mojej Agatki :?:
Jeszcze sobie pomyÂśli, Âże jest dla nas nic nie warta ;( ;( ;(
Bo Ty nic nie napisaÂłeÂś do mojej Dagusi i mojej Kasiuni :ban:
A po za tym co Ty chcesz od mojej Agatki -draniu :spiewa:
WystarczyÂło, Âże ja napisaÂłem do niej maila :twisted: :twisted: Po co Ty sie juÂż tam do jej skrzynki pchasz zazdroÂśniku :devil: JuÂż nie mam co czekaĂŚ na wspaniaÂły list od niej ;( ;( ;(
NapisaÂłem coÂś do Joasi aby zatrzeĂŚ zÂłe wraÂżenie po lekturze twojego listu :spiewa:
Joasia pewnie terroryzuje swojÂą fryzjerke :devil:
Jeszcze siê oka¿e, ¿e uwielbiamy jak¹œ terrorystke :shock: :shock:
Wcale nie wykluczone :nie:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

adam pisze: Bo Ty nic nie napisaÂłeÂś do mojej Dagusi i mojej Kasiuni :ban:
A po za tym co Ty chcesz od mojej Agatki -draniu :spiewa:
To zaraz coÂś do dziewczÂąt napisze :tanczy: Ale do Agatki teÂż coÂś wymyÂśl.
Tylko nie wiem, o ktĂłrej piszesz :shock: KtĂłra jest TWOJA :?: Bo napewno MOJA nie jest twoja :devil:
NapisaÂłem coÂś do Joasi aby zatrzeĂŚ zÂłe wraÂżenie po lekturze twojego listu :spiewa:
MĂłj list byÂł szczery i na poziomie, a przez TwĂłj beznadziejny mail Joasia juÂż nigdy nie zajrzy do poczty ;( ;(
Wcale nie wykluczone :nie:
Jeszcze na nas bombe zeÂśle :shock:
No ale trudno, jakoÂś trzeba przeÂżyĂŚ :D
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Zanim tak powiesz z kontaktuj siĂŞ na poczÂątku z jej fryzjerkÂą i kosmetyczkÂą i wtedy powiesz czy jest skromna i miÂła -szczegĂłlnie u fryzjera wychodzi z ludzi prawdziwy charakter
Ja chadzaÂłem do takiego gdzie faceci wchodzili siadali na fotel i na pytanie jak tniemy mĂłwili "obojĂŞtnie" albo "tak jak zwykle" :devil:
Ale dzieki twojej uwadze spojrze na sprawe w szerszym spectrum :spiewa:
Oby tylko nie rzucaÂła noÂżyczkami :shock:
I nie psikaÂła czyms w spreju do oczu innym ludziom :shock:
Pewnie weŸmie 5-cio kilowy m³ot i rozwali g³ówny serwer
UniosÂła by taki ciĂŞÂżar :shock:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
adam
Fan Forum
Fan Forum

Ja chadzaÂłem do takiego gdzie faceci wchodzili siadali na fotel i na pytanie jak tniemy mĂłwili "obojĂŞtnie" albo "tak jak zwykle" :devil:
Faceci zwykle sÂą milsi :cicho: kobiety bywajÂą wredne :shock:
Oby tylko nie rzucaÂła noÂżyczkami :shock:
I nie psikaÂła czyms w spreju do oczu innym ludziom :shock:
Moja Joasia kwasem po oczach ??? :shock:
Cytat:
Pewnie weŸmie 5-cio kilowy m³ot i rozwali g³ówny serwer

UniosÂła by taki ciĂŞÂżar :shock:
W serduszku nosi o wiele wiĂŞkszy ciĂŞÂżar -nas :devil:
To zaraz coÂś do dziewczÂąt napisze :tanczy: Ale do Agatki teÂż coÂś wymyÂśl.
Tylko nie wiem, o ktĂłrej piszesz :shock: KtĂłra jest TWOJA :?: Bo napewno MOJA nie jest twoja :devil:
JuÂż napisaÂłem :stop:
MĂłj list byÂł szczery i na poziomie, a przez TwĂłj beznadziejny mail Joasia juÂż nigdy nie zajrzy do poczty ;( ;(
Ale nie napisaÂłeÂś na ktĂłrym poziomie
arczi
Fan Forum
Fan Forum

kobiety bywajÂą wredne
Nie wolno generalizowaĂŚ :grozi: W kaÂżdym razie Joasia nie zalicza siĂŞ od tych wrednych :nie:
W serduszku nosi o wiele wiĂŞkszy ciĂŞÂżar -nas
Jak ona daje rade taki ciĂŞÂżar nosiĂŚ :shock:
Ale nie napisaÂłeÂś na ktĂłrym poziomie
Na bardzo wysokim poziomie :tanczy:

Uda nam sie dziÂś dobiĂŚ do 200 :?:
Bo to trzeba by z jakieÂś 50 postĂłw jeszcze napisaĂŚ :shock:
maxxx

adam pisze:W serduszku nosi o wiele wiĂŞkszy ciĂŞÂżar -nas
arczi pisze:Jak ona daje rade taki ciĂŞÂżar nosiĂŚ
O ile dobrze doczytaÂłem to jak mnie nie byÂło podzieliliÂście siĂŞ Joasiowym serduszkiem :shock: To,Âże zrobiliÂście to beze mnie uwaÂżam za warcholstwo :ban:
Na bardzo wysokim poziomie
Na takim ,¿e tekst przefrun¹³ Jej nad g³ow¹ :devil:
A poza tym to chyba mamy jakas manie pisania.Nie wpasowaliœmy siê latami bo teraz drukarki,ksera,faxy.A dawniej tylko pisa³o siê -odstawalibyœmy od œredniej a dziœ ta umiejêtnoœÌ nie jest juz tak ceniona :spiewa:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

O ile dobrze doczytaÂłem to jak mnie nie byÂło podzieliliÂście siĂŞ Joasiowym serduszkiem To,Âże zrobiliÂście to beze mnie uwaÂżam za warcholstwo
Ale z tego, co Adam mi mĂłwiÂł, to juÂż wczeÂśniej za waszej kadencji, Joasia rozpisaÂła konkurs na swoje serduszko :roll: A ja to tak z przeceny kawaÂłek dostaÂłem :devil:
Na takim ,¿e tekst przefrun¹³ Jej nad g³ow¹
;( ;( ;(
A poza tym to chyba mamy jakas manie pisania.Nie wpasowaliœmy siê latami bo teraz drukarki,ksera,faxy.A dawniej tylko pisa³o siê -odstawalibyœmy od œredniej a dziœ ta umiejêtnoœÌ nie jest juz tak ceniona
Szkoda, Âże w Âśredniowieczu nie Âżyjemy. WyobraÂżacie sobie forum o Joasi- wielka ksiĂŞga, do ktĂłrej byÂśmy wpisywali siĂŞ rĂŞcznie piĂłrem, poÂźniej przez jakiegoÂś posÂłaĂąca na koniu wysyÂłali na drugi koniec Polski, Âżeby ktoÂś inny mĂłgÂł siĂŞ wpisaĂŚ :devil:
Zanim byÂśmy dotarli do 20 postĂłw, to Joasia juÂż na emeryture by poszÂła :devil:
Archont
Początkujący
Początkujący

Post autor: Archont »

Mam przeczucie, ¿e z okazji 200-nej strony Joasia z³o¿y nam gratulacje. Na pewno napisze do nas mi³y liœcik, w którym podziêkuje nam za wyrazy uznania, uwielbienie i wsparcie. Do liœciku do³¹czy milion buziaków, tak aby dla wszystkich wystarczy³o. Ale bêdzie cudownie!! :rydzyk:
Ostatnio zmieniony poniedziałek 13 sie 2007, 16:01 przez Archont, łącznie zmieniany 1 raz.
Signum + Militie + Templi + Joanni
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Archont pisze:Mam przeczucie, ¿e z okazji 200-nego postu Joasia z³o¿y nam gratulacje. Na pewno napisze do nas mi³y liœcik, w którym podziêkuje nam za wyrazy uznania, uwielbienie i wsparcie. Do liœciku do³¹czy milion buziaków, tak aby dla wszystkich wystarczy³o. Ale bêdzie cudownie!! :rydzyk:
Ja to wogĂłle nie mam wÂątpliwoÂści, ze tak bĂŞdzie :devil:
I na 100 % podziĂŞkuje nam za to na wizji, na samym poczÂątku swojej relacji :tanczy: :tanczy:
maxxx

Ale z tego, co Adam mi mĂłwiÂł, to juÂż wczeÂśniej za waszej kadencji, Joasia rozpisaÂła konkurs na swoje serduszko A ja to tak z przeceny kawaÂłek dostaÂłem
To nic umĂłwmy siĂŞ tak,Âże nowy podziaÂł nastÂąpi wtedy co beda wybory 2007 :D
Bo tak to niesprawiedliwe jest.Jednego nie byÂło,drugi nakradÂł :devil: :stop: :stop:
Szkoda, Âże w Âśredniowieczu nie Âżyjemy. WyobraÂżacie sobie forum o Joasi- wielka ksiĂŞga, do ktĂłrej byÂśmy wpisywali siĂŞ rĂŞcznie piĂłrem, poÂźniej przez jakiegoÂś posÂłaĂąca na koniu wysyÂłali na drugi koniec Polski, Âżeby ktoÂś inny mĂłgÂł siĂŞ wpisaĂŚ
Albo przy tej ksiĂŞdze w jakims sredniowiecznym zamku siedzi KrĂłlewna Joanna do ktĂłrej podchodzi siĂŞ wpisywac swoje refleksje-super by byÂło :tanczy:
Zanim byÂśmy dotarli do 20 postĂłw, to Joasia juÂż na emeryture by poszÂła
Jeszcze tekst by musia³ przejœÌ przez sito cenzorów :/
arczi
Fan Forum
Fan Forum

To nic umĂłwmy siĂŞ tak,Âże nowy podziaÂł nastÂąpi wtedy co beda wybory 2007
Bo tak to niesprawiedliwe jest.Jednego nie byÂło,drugi nakradÂł
Ja nie wiem, jak takie zÂłodziejstwo wÂłasnego gruntu Joasia moÂże tolerowaĂŚ.
Termin podziaÂłu jesienny zdaje siĂŞ byĂŚ bardzo prawdopodobny, ale moÂże siĂŞ odbyĂŚ teÂż wiosnÂą 2008 :devil: Jeszcze nic nie jest przesÂądzone :devil:
Albo przy tej ksiĂŞdze w jakims sredniowiecznym zamku siedzi KrĂłlewna Joanna do ktĂłrej podchodzi siĂŞ wpisywac swoje refleksje-super by byÂło
Ach, cudo. Tylko ci œredniowieczni ludzie tacy konserwatywni, Joasia by nie da³a sobie daÌ buziaka ;( Ale mo¿e by j¹ ktoœ w tym zamku w jakiejœ wiezyczce zamkn¹³ i moglibyœmy j¹ ratowaÌ :jupi:
maxxx

Ja nie wiem, jak takie zÂłodziejstwo wÂłasnego gruntu Joasia moÂże tolerowaĂŚ.
Zaraz wyjdzie,Âże przy podziale byÂły jakieÂś przecieki i bedzie wiĂŞkszy skandal jak afera gruntowo-lepperowa :shock:
Jest problem bo jakby ksztaÂłt byÂł prostokÂątny to nie problem ciach na ileÂśtam kwadratĂłw :tanczy: A tak to co -szykuje siĂŞ walka wiĂŞksza jak o WybrzeÂże byÂłej JugosÂławii :shock:
Termin podziaÂłu jesienny zdaje siĂŞ byĂŚ bardzo prawdopodobny, ale moÂże siĂŞ odbyĂŚ teÂż wiosnÂą 2008 Jeszcze nic nie jest przesÂądzone
Macie jakies taÂśmy tajne juÂż :?: Nie sÂłysze :!: No ale ktĂłry siĂŞ przyzna :stop: O naiwnoÂści ludzka :spiewa:
Ach, cudo. Tylko ci Âśredniowieczni ludzie tacy konserwatywni, Joasia by nie daÂła sobie daĂŚ buziaka
MoÂże w policzek by pozwolili :rydzyk: Ale to sÂą kapucyny takie-wiĂŞc na wiele bym nie liczyÂł :nie: ;(
Ale mo¿e by j¹ ktoœ w tym zamku w jakiejœ wiezyczce zamkn¹³ i moglibyœmy j¹ ratowaÌ
Jak Super Mario Bros i Luigi Bros :szalony:
adam
Fan Forum
Fan Forum

czyli jak do tej pory Joasi nie byÂło ;(
Macie jakies taÂśmy tajne juÂż :?: Nie sÂłysze :!: No ale ktĂłry siĂŞ przyzna :stop: O naiwnoÂści ludzka
Ja mam ale na Arcziego :spiewa: ale czêœÌ ju¿ Joasi przekaza³em :devil:
MoÂże w policzek by pozwolili :rydzyk: Ale to sÂą kapucyny takie-wiĂŞc na wiele bym nie liczyÂł :nie: ;(
Co JoasiĂŞ do zakonu kapucynĂłw majÂą oddaĂŚ i wygoliĂŚ jej czubek gÂłowy :shock: -nie zgadzam sie :spiewa:
Mam przeczucie, ¿e z okazji 200-nej strony Joasia z³o¿y nam gratulacje. Na pewno napisze do nas mi³y liœcik, w którym podziêkuje nam za wyrazy uznania, uwielbienie i wsparcie. Do liœciku do³¹czy milion buziaków, tak aby dla wszystkich wystarczy³o. Ale bêdzie cudownie!! :rydzyk:
Wydaje mi siĂŞ Âże list bĂŞdzie podobny jak z okazji 1000 postu 2000 postu i 100 strony :devil:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Zaraz wyjdzie,Âże przy podziale byÂły jakieÂś przecieki i bedzie wiĂŞkszy skandal jak afera gruntowo-lepperowa
jestem za powoÂłaniem komisji Âśledczej ds. serca Joasi :devil:
Macie jakies taÂśmy tajne juÂż Nie sÂłysze No ale ktĂłry siĂŞ przyzna O naiwnoÂści ludzka
Ja mam ale na Arcziego ale czêœÌ ju¿ Joasi przekaza³em
Ja teÂż na Adama juÂż coÂś zapodaÂłem :devil:
Ale juÂż nie bĂŞdĂŞ powracaÂł do najgorszych stalinowskich i ubeckich czasĂłw 8)
czyli jak do tej pory Joasi nie byÂło
Nie :nie: :nie: :nie:
Co JoasiĂŞ do zakonu kapucynĂłw majÂą oddaĂŚ i wygoliĂŚ jej czubek gÂłowy -nie zgadzam sie
Ja teÂż- liberum veto :spiewa: :spiewa:
ODPOWIEDZ