Jeszcze sobie pomyÂśli, Âże jest dla nas nic nie warta

Joasia pewnie terroryzuje swojÂą fryzjerke :devil:szczegĂłlnie u fryzjera wychodzi z ludzi prawdziwy charakter
Jeszcze siê oka¿e, ¿e uwielbiamy jak¹œ terrorystke

Moderator: Łukasz
Bo Ty nic nie napisaÂłeÂś do mojej Dagusi i mojej Kasiuni :ban:arczi pisze:PS. ChÂłopaki, czemu nic nie piszecie do mojej Agatki
Jeszcze sobie pomyÂśli, Âże jest dla nas nic nie warta![]()
![]()
NapisaÂłem coÂś do Joasi aby zatrzeĂŚ zÂłe wraÂżenie po lekturze twojego listu :spiewa:WystarczyÂło, Âże ja napisaÂłem do niej maila![]()
Po co Ty sie juÂż tam do jej skrzynki pchasz zazdroÂśniku :devil: JuÂż nie mam co czekaĂŚ na wspaniaÂły list od niej
![]()
![]()
![]()
Wcale nie wykluczone :nie:Joasia pewnie terroryzuje swojÂą fryzjerke :devil:
Jeszcze siê oka¿e, ¿e uwielbiamy jak¹œ terrorystke![]()
To zaraz coÂś do dziewczÂąt napisze :tanczy: Ale do Agatki teÂż coÂś wymyÂśl.adam pisze: Bo Ty nic nie napisaÂłeÂś do mojej Dagusi i mojej Kasiuni :ban:
A po za tym co Ty chcesz od mojej Agatki -draniu :spiewa:
MĂłj list byÂł szczery i na poziomie, a przez TwĂłj beznadziejny mail Joasia juÂż nigdy nie zajrzy do pocztyNapisaÂłem coÂś do Joasi aby zatrzeĂŚ zÂłe wraÂżenie po lekturze twojego listu :spiewa:
Jeszcze na nas bombe zeÂśleWcale nie wykluczone :nie:
Ja chadzaÂłem do takiego gdzie faceci wchodzili siadali na fotel i na pytanie jak tniemy mĂłwili "obojĂŞtnie" albo "tak jak zwykle" :devil:Zanim tak powiesz z kontaktuj siĂŞ na poczÂątku z jej fryzjerkÂą i kosmetyczkÂą i wtedy powiesz czy jest skromna i miÂła -szczegĂłlnie u fryzjera wychodzi z ludzi prawdziwy charakter
Unios³a by taki ciê¿arPewnie weŸmie 5-cio kilowy m³ot i rozwali g³ówny serwer
Faceci zwykle sÂą milsi :cicho: kobiety bywajÂą wredneJa chadzaÂłem do takiego gdzie faceci wchodzili siadali na fotel i na pytanie jak tniemy mĂłwili "obojĂŞtnie" albo "tak jak zwykle" :devil:
Moja Joasia kwasem po oczach ???Oby tylko nie rzucaÂła noÂżyczkami
I nie psikaÂła czyms w spreju do oczu innym ludziom![]()
W serduszku nosi o wiele wiĂŞkszy ciĂŞÂżar -nas :devil:Cytat:
Pewnie weŸmie 5-cio kilowy m³ot i rozwali g³ówny serwer
UniosÂła by taki ciĂŞÂżar![]()
JuÂż napisaÂłem :stop:To zaraz coÂś do dziewczÂąt napisze :tanczy: Ale do Agatki teÂż coÂś wymyÂśl.
Tylko nie wiem, o ktĂłrej piszeszKtĂłra jest TWOJA
Bo napewno MOJA nie jest twoja :devil:
Ale nie napisaÂłeÂś na ktĂłrym poziomieMĂłj list byÂł szczery i na poziomie, a przez TwĂłj beznadziejny mail Joasia juÂż nigdy nie zajrzy do poczty![]()
![]()
Nie wolno generalizowaĂŚ :grozi: W kaÂżdym razie Joasia nie zalicza siĂŞ od tych wrednych :nie:kobiety bywajÂą wredne
Jak ona daje rade taki ciĂŞÂżar nosiĂŚW serduszku nosi o wiele wiĂŞkszy ciĂŞÂżar -nas
Na bardzo wysokim poziomie :tanczy:Ale nie napisaÂłeÂś na ktĂłrym poziomie
adam pisze:W serduszku nosi o wiele wiĂŞkszy ciĂŞÂżar -nas
O ile dobrze doczytaÂłem to jak mnie nie byÂło podzieliliÂście siĂŞ Joasiowym serduszkiemarczi pisze:Jak ona daje rade taki ciĂŞÂżar nosiĂŚ
Na takim ,¿e tekst przefrun¹³ Jej nad g³ow¹ :devil:Na bardzo wysokim poziomie
Ale z tego, co Adam mi mĂłwiÂł, to juÂż wczeÂśniej za waszej kadencji, Joasia rozpisaÂła konkurs na swoje serduszkoO ile dobrze doczytaÂłem to jak mnie nie byÂło podzieliliÂście siĂŞ Joasiowym serduszkiem To,Âże zrobiliÂście to beze mnie uwaÂżam za warcholstwo
Na takim ,¿e tekst przefrun¹³ Jej nad g³ow¹
Szkoda, ¿e w œredniowieczu nie ¿yjemy. Wyobra¿acie sobie forum o Joasi- wielka ksiêga, do której byœmy wpisywali siê rêcznie piórem, poŸniej przez jakiegoœ pos³aùca na koniu wysy³ali na drugi koniec Polski, ¿eby ktoœ inny móg³ siê wpisaÌ :devil:A poza tym to chyba mamy jakas manie pisania.Nie wpasowaliœmy siê latami bo teraz drukarki,ksera,faxy.A dawniej tylko pisa³o siê -odstawalibyœmy od œredniej a dziœ ta umiejêtnoœÌ nie jest juz tak ceniona
Ja to wogóle nie mam w¹tpliwoœci, ze tak bêdzie :devil:Archont pisze:Mam przeczucie, ¿e z okazji 200-nego postu Joasia z³o¿y nam gratulacje. Na pewno napisze do nas mi³y liœcik, w którym podziêkuje nam za wyrazy uznania, uwielbienie i wsparcie. Do liœciku do³¹czy milion buziaków, tak aby dla wszystkich wystarczy³o. Ale bêdzie cudownie!! :rydzyk:
To nic umĂłwmy siĂŞ tak,Âże nowy podziaÂł nastÂąpi wtedy co beda wybory 2007Ale z tego, co Adam mi mĂłwiÂł, to juÂż wczeÂśniej za waszej kadencji, Joasia rozpisaÂła konkurs na swoje serduszko A ja to tak z przeceny kawaÂłek dostaÂłem
Albo przy tej ksiĂŞdze w jakims sredniowiecznym zamku siedzi KrĂłlewna Joanna do ktĂłrej podchodzi siĂŞ wpisywac swoje refleksje-super by byÂło :tanczy:Szkoda, Âże w Âśredniowieczu nie Âżyjemy. WyobraÂżacie sobie forum o Joasi- wielka ksiĂŞga, do ktĂłrej byÂśmy wpisywali siĂŞ rĂŞcznie piĂłrem, poÂźniej przez jakiegoÂś posÂłaĂąca na koniu wysyÂłali na drugi koniec Polski, Âżeby ktoÂś inny mĂłgÂł siĂŞ wpisaĂŚ
Jeszcze tekst by musia³ przejœÌ przez sito cenzorów :/Zanim byœmy dotarli do 20 postów, to Joasia ju¿ na emeryture by posz³a
Ja nie wiem, jak takie zÂłodziejstwo wÂłasnego gruntu Joasia moÂże tolerowaĂŚ.To nic umĂłwmy siĂŞ tak,Âże nowy podziaÂł nastÂąpi wtedy co beda wybory 2007
Bo tak to niesprawiedliwe jest.Jednego nie byÂło,drugi nakradÂł
Ach, cudo. Tylko ci Âśredniowieczni ludzie tacy konserwatywni, Joasia by nie daÂła sobie daĂŚ buziakaAlbo przy tej ksiĂŞdze w jakims sredniowiecznym zamku siedzi KrĂłlewna Joanna do ktĂłrej podchodzi siĂŞ wpisywac swoje refleksje-super by byÂło
Zaraz wyjdzie,Âże przy podziale byÂły jakieÂś przecieki i bedzie wiĂŞkszy skandal jak afera gruntowo-lepperowaJa nie wiem, jak takie zÂłodziejstwo wÂłasnego gruntu Joasia moÂże tolerowaĂŚ.
Macie jakies taÂśmy tajne juÂżTermin podziaÂłu jesienny zdaje siĂŞ byĂŚ bardzo prawdopodobny, ale moÂże siĂŞ odbyĂŚ teÂż wiosnÂą 2008 Jeszcze nic nie jest przesÂądzone
MoÂże w policzek by pozwolili :rydzyk: Ale to sÂą kapucyny takie-wiĂŞc na wiele bym nie liczyÂł :nie:Ach, cudo. Tylko ci Âśredniowieczni ludzie tacy konserwatywni, Joasia by nie daÂła sobie daĂŚ buziaka
Jak Super Mario Bros i Luigi Bros :szalony:Ale mo¿e by j¹ ktoœ w tym zamku w jakiejœ wiezyczce zamkn¹³ i moglibyœmy j¹ ratowaÌ
Ja mam ale na Arcziego :spiewa: ale czêœÌ ju¿ Joasi przekaza³em :devil:Macie jakies taœmy tajne ju¿Nie s³ysze
No ale ktĂłry siĂŞ przyzna :stop: O naiwnoÂści ludzka
Co JoasiĂŞ do zakonu kapucynĂłw majÂą oddaĂŚ i wygoliĂŚ jej czubek gÂłowyMoÂże w policzek by pozwolili :rydzyk: Ale to sÂą kapucyny takie-wiĂŞc na wiele bym nie liczyÂł :nie:![]()
Wydaje mi siê ¿e list bêdzie podobny jak z okazji 1000 postu 2000 postu i 100 strony :devil:Mam przeczucie, ¿e z okazji 200-nej strony Joasia z³o¿y nam gratulacje. Na pewno napisze do nas mi³y liœcik, w którym podziêkuje nam za wyrazy uznania, uwielbienie i wsparcie. Do liœciku do³¹czy milion buziaków, tak aby dla wszystkich wystarczy³o. Ale bêdzie cudownie!! :rydzyk:
jestem za powoÂłaniem komisji Âśledczej ds. serca Joasi :devil:Zaraz wyjdzie,Âże przy podziale byÂły jakieÂś przecieki i bedzie wiĂŞkszy skandal jak afera gruntowo-lepperowa
Macie jakies taÂśmy tajne juÂż Nie sÂłysze No ale ktĂłry siĂŞ przyzna O naiwnoÂści ludzka
Ja te¿ na Adama ju¿ coœ zapoda³em :devil:Ja mam ale na Arcziego ale czêœÌ ju¿ Joasi przekaza³em
Nie :nie: :nie: :nie:czyli jak do tej pory Joasi nie byÂło
Ja teÂż- liberum veto :spiewa: :spiewa:Co JoasiĂŞ do zakonu kapucynĂłw majÂą oddaĂŚ i wygoliĂŚ jej czubek gÂłowy -nie zgadzam sie
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot] i 13 gości