WidziaÂłam wczoraj flash o 10.20 byla migawka z kolegium dziennikarskiego

Holecka na pierwszym planie sooper

Moderator: Łukasz
Na etacie prezentera pewnie nie byÂł, bo byÂśmy pamietali, ale zdarzyÂło mu siĂŞ poprowadziĂŚ WiadomoÂści. Oto dowĂłd: http://tvp.pl/View?Cat=119&id=23772 Najprawdopodobniej byÂło to zastĂŞpstwo, poniewaÂż o 12.00 i 15.00 byÂł juÂż Jeneralski. Warianty widzĂŞ dwa:doktorfaustus1 pisze:To W. Milewicz teÂż byÂł kiedyÂś prezenterem?
kamuii pisze: a teraz z innej beczki to prawda ze dziÂś Kamil a nie Danusia ? Lipa
Nie wiem kto bĂŞdzie, bo PieĂąkowska nie podaÂła. ZaprosiÂła tylko na wieczorne, mĂłwiÂąc "Do zobaczenia".doktorfaustus1 pisze: Niestety nie wiem, kto dzisiaj bĂŞdzie prowadziÂł WiadomoÂści - zadzwoniÂł telefon i nie usÂłyszaÂłem![]()
Ociepa - ciekawe. Nie kojarzĂŞ twarzy, nawet nie wiem czy to facet czy meÂżczyzna. Co do Kurowskiego to za bardzo go nie lubiĂŞ. Chce byĂŚ gwiazdorem, ale jest kiepski. Szuka sensacji. Nie wiem skÂąd, ale wydaje mi siĂŞ, Âże wywodzi siĂŞ z TV Katowice i zaczynaÂł w redakcji bielskiej albo czĂŞstochowskiej.doktorfaustus1 pisze: Z poczÂątkiem wrzeÂśnia poinformowali, Âże skrĂłty WiadomoÂści bĂŞdÂą prowadzone przez mÂłodych dziennikarzy - tj M. Adamczyka, R. Kurowskiego i D. OciepĂŞ.
A jednak by³ Durczok. Mia³a okazje Jolka powiedzieÌ to magiczne zdanie a nie skorzysta³adoktorfaustus1 pisze: Ogl¹da³em wczoraj wieczorne wydanie Wiadomoœci i Pieùkowska nie wspomnia³a s³owem o gospodarzu dzisiejszego g³ównego wydania. Ale zapewne o 19.30 zobaczymy D. Holeck¹.
doktorfaustus1 pisze: PS MichaÂł - dziĂŞki za ten link - jeszcze nie sprawidziÂłem dokÂładnie wszytkiego. Ale juÂż wczeÂśniej byÂły takie sytuacjĂŞ - np czasami w wydaniu o 15.00 M. Prokopiuk zastĂŞpowaÂła D. HoleckÂą. 7 maja WiadomoÂści o 8.00 prowadziÂł Adamczyk, potem miaÂł jeszcze jakieÂś wydanie specjalne, a od 12.00 na antenie byÂła juÂż tylko D. Holecka.
doktorfaustus1 pisze:Michale, a widzia³eœ ostatni¹ metamorfozê reklamy sieci Plus GSm - przez pewien czas pojawia³a sie tylko w TVP, jednak od kilku dni emitowana jest tak¿e w TVN24 i innych stacjach. I co najwa¿niejsze nie ma tam ju¿ loga Wiadomoœci - w tym miejscu pojawi³o siê bardzo podobne zielone t³o z napisem (ta sama czcionka) WYDARZENIA - jaki z tego wnioske? Ano tak, ¿e raczej nie by³a to nowa czo³ówka Wiadomoœci - inaczej owe zastêpcze Wydarzenia mia³y by inn¹.
Tak, prowadzi³a Jola. Podczas tramsmisji skoków lecia³ pasek z informacj¹ o zdarzeniu i o specjalnym wydaniu. Trwa³o ono bardzo krótko. Jola siê przywita³a i porozmawia³a o szczegó³ach z Dariuszem Bohatkiewiczem (rozmowa z obrazem). Ca³a oprawa muzyczna i graficzna by³a jak w skrótach, tylko, ¿e Jola siedzia³a ju¿ przygotowana za sto³em.doktorfaustus1 pisze:Niestety nie widzia³em tego wydania - dopiero teraz, od Ciebie siê o nim dowiedzia³em. I kto prowadzi³? Pewnie Jola.
A ja Kurowskiego dobrze zacz¹³em kojarzyÌ od 2001 roku, kiedy nadawa³ codzienne relacje na ¿ywo z powodzi na Wiœle. Twarz, a przede wszystkim g³os by³y mi po prostu znajome i kojarzy³em je (ca³kiem mo¿liwe, ¿e b³ednie) z Aktulanoœciami.doktorfaustus1 pisze: Rafa³a Kurowskiego pierwszy raz zobaczy³em dopiero w Wiadomoœciach - na zmianê z Adamczykiem i Rudnikiem przygotowywa³ materia³y i reporta¿e z cyklu Jest sprawa, przez d³ugi czas pracowa³ te¿ w Monitorze Wiadomoœci - robi³ tam skrót najwa¿niejszych wydarzeù dnia, pszczany zaraz po rozmowie z goœciem. Mam TVP3 katowice i nie pamiêtam, aby kiedykolwiek tam pracowa³, ale spytam rodzinê - powinni wiedzieÌ.
Rzeczywiœcie, w Panoramie kulka te¿ wchodzi w o, ale wygl¹da to jednak zupe³nie inaczej. Mnie siê te plusowa podoba³a.doktorfaustus1 pisze: wracaj¹c do reklamy Plusa - nie podoba³ mi siê ten globus wpadaj¹cy w O - za bardzo kojarzy mi siê z obracaj¹c¹ siê w czo³ówcê Panoramy kul¹.
No tak to nazwali. Nie ma obowiÂązku ich robiĂŚ i nikt by siĂŞ chyba nie przyczepiÂł. ZwÂłaszcza, Âże juÂż zginĂŞÂło kilku ÂżoÂłnierzy (np. ostrzelanie saperĂłw) i nigdy specjalnego wydania wtedy nie byÂło.arrow.pablo pisze:to mialy byĂŚ wiadomoÂści specjalne? chyba je zrobili tylko po to Âżeby sie nikt nie czepiaÂł, ile to trwaÂło? 2 minuty? mogli sobie darowaĂŚ
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości