No to kto jÂą do kapucynĂłw chciaÂł oddaĂŚ pewnie Maxxx
OczywiÂście. On to by naszÂą Joasie sprzedaÂł jakimÂś nieokieÂłznanym prostakom
WIdzisz, to My musimy trzymaĂŚ rĂŞkĂŞ na Joasinym pulsie :devil:
Ale musisz przyznaĂŚ Âże Âśmiesznie byÂło
OczywiÂście, Âże tak :devil: :tanczy: CzegoÂś takiego w historii forum jeszcze nie byÂło :nie: :tanczy:
No i szanowna komisja wykaÂże Âże serduszko Joasi bije dla mnie i jest moje
Ale nie wykaÂże Âże wasza
Tak sie stanie tylko wtedy, kiedy komisja bĂŞdze skÂładaÂła siĂŞ tylko z jednego czÂłonka- Ciebie :devil:
Ale my do tego nie dopuÂścimy. Ja bym na przewodniczÂącego daÂł Nike. Ona taka prawa i sprawiedliwa :devil: A poza tym ma z tobÂą na pieĂąku, bo jej krzysztofa odstraszyÂłeÂś, wiĂŞc jesteÂś juÂż przegrany :devil:
OczywiÂście. On to by naszÂą Joasie sprzedaÂł jakimÂś nieokieÂłznanym prostakom
WIdzisz, to My musimy trzymaĂŚ rĂŞkĂŞ na Joasinym pulsie :devil:
od poczÂątku goÂściu wydawaÂł mi siĂŞ podejrzany ale nie miaÂłem dowodĂłw no to i nic nie pisaÂłem na ten temat -ale kiedy dowody juÂż sÂą....... :devil:
Tak sie stanie tylko wtedy, kiedy komisja bĂŞdze skÂładaÂła siĂŞ tylko z jednego czÂłonka- Ciebie :devil:
Wy teÂż jakbyÂście byli obiektywni to mi JoasiĂŞ byÂście przyznali :cicho:
Ale my do tego nie dopuÂścimy. Ja bym na przewodniczÂącego daÂł Nike. Ona taka prawa i sprawiedliwa :devil: A poza tym ma z tobÂą na pieĂąku, bo jej krzysztofa odstraszyÂłeÂś, wiĂŞc jesteÂś juÂż przegrany :devil:
A tu mój drogi sie mylisz bo temat Krzysia wyci¹gn¹³em z drugiej strony i Nika strasznie mnie kocha z tego powodu :aniol:
Och kochana , sÂłodka , maleĂąka :brawa: :rydzyk: :tanczy: :jupi:
Jak nas zwodzi :>
To pewnie zadoœÌuczynienie za ten poprzedni tydzieù, kiedy siê pojawia³a, tak jak gdyby jej wogóle nie by³o
A Wy gdzie??
A my w pracy
Jak dzisiaj byÂło wspomniane, za wielbienie Joanny sÂłabo pÂłacÂą , trzeba inaczej zarabiaĂŚ na Âżycie :/
Tu Joasia pokazuje Âże umie czytaĂŚ
-wygÂłupiam siĂŞ -bidulka nie wiedziaÂła co ma ze sobÂą zrobiĂŚ bo Karnowski siĂŞ rozgadaÂł
Bidulka W wÂątku obok nazwaÂłeÂś jÂą przemÂądrzaliskiem :devil:
No a musia³a siê czymœ zaj¹Ì bo Joasia ca³y czas na wizji, nie mog³a siê zacz¹Ì g³upio uœmiechaÌ :nie:
Przy tym Ziobrze juz przysypia³em mia³em wy³¹czyc ju¿ tv ale na szczêœcie Joasi¹tko zmieni³o moje plany :aniol:
Dzisiaj moÂżemy zobaczyc jak Joasia zachowuje siĂŞ w czasie dynamicznych sytuacji na Âżywo :spiewa: Bardzo dobrze,fajnych miaÂła goÂści ktĂłrzy byli wygadani ale nie przemÂądrzali.
Podoba mi sie teÂż jak dÂługopisem siĂŞ bawi i wskazuje nim dyskretnie kolejnego rozmĂłwce :aniol:
Noi i Joasia powiedziaÂła ,Âże Ziobro powtarza te same sÂłowa - Ona nawet pana szeryfa Zbigniewa Z. juÂż siĂŞ nie boi Brawo dla Joasi :brawa:
Joasiu nie obraÂź siĂŞ ale muszĂŞ o czymÂś napisaĂŚ :stop: x:
Zbyt czĂŞsto spoglÂądasz w kamerĂŞ jak z kimÂś rozmawiasz -nie ciekawie to wyglÂąda
TrochĂŞ to wyglÂąda tak jakby rozmĂłwca Ciebie nudziÂł i nie mogÂła byÂś siĂŞ doczekaĂŚ kiedy zakoĂączy
MĂłgÂłbym zacytowaĂŚ, ale obiecaÂłem Agatce, Âże juÂż sie nie bĂŞdĂŞ z TobÂą przepychaÂł :devil:
DokÂładnie napisaÂła Ci -Nie przepychaj sie z Fajniejszymi od Ciebie bo przegrasz :spiewa:
Joasi pasuje taki rozmĂłwca jak Jurek :tanczy: Grzeczny uÂłoÂżony chodÂź zdenerwowaÂł KrĂłlewne jak JÂą upomniaÂł o nazwanie skrotem jego szanownej poÂżal siĂŞ BoÂże partii
WÂłosy Jej rosnÂą coraz dÂłuÂższe :jupi:
A zauwaÂżyliÂście,Âże Joasia jak mĂłwi ma taki nie wiem jak to nazwaĂŚ doÂłeczek na brodzie :rozglada: