A jednak byÂło imponujÂąco, mimo Âże krĂłcej :tanczy:
Moderator: Łukasz
A ja tam modzie nie ulegam :spiewa:not that kind pisze:SpieszĂŞ siĂŞ, wiĂŞc wrzucam :devil: PoÂśpiech taki modny na tym forum :devil:
W ogóle nie wiem jak mog³aœ pomyœleÌ, ¿e bêdzie inaczej. :nie: Jak na capsach widaÌ redaktor £ukasik potrafi bardzo umiejêtnie zagospodarowaÌ pó³godzinny program. :tanczy: Na pocz¹tek odpyta³ kolegê Poniatowskiego, a póŸniej przedstawi³ swoich goœci w studio - S³awomira Sierakowskiego, z którym ju¿ we wczeœniejszym serwisie rozmawia³ telefonicznie i Jana Wróbla. Zanim jednak rozmowê w studio rozpocz¹³ poprosi³ o komentarz telefonicznie Janusza Maksymiuka z Samoobrony. A potem ju¿ dyskusja w studio. Merytoryczna, trochê ¿artobliwa, ale z umiarem.not that kind pisze:A jednak by³o imponuj¹co, mimo ¿e krócej :tanczy:
Chyba minê³ obez wiêkszych zak³óceù?D¿astina pisze:Mam nadziejê, ¿e Podsumowania Dnia nic nie zak³óci.
:o Notka, a jednak nie pozostaÂłaÂś obojĂŞtna na moje bÂłagania - dziĂŞki.not that kind pisze: koĂącĂłwka z robawionym PawÂłem
SzczerÂą prawdĂŞ piszesz. :szalonyDorotka969 pisze:nie niom ten uÂśmiech to Pan PaweÂł ma cudny:):)
Black Jack '62 pisze:
ZapomniaÂło siĂŞ jak skoczek Thomas z Austrii ma na nazwisko?![]()
Czy¿by noc¹ nic ciê nie cieszy³o? :devil:Black Jack '62 pisze: Takiego nastroju to nawet ja nie mam o pó³nocyZazdroœciÌ
..i nikt z reÂżyserki nie podpowiedziaÂł :>Black Jack '62 pisze:ODziĂŞki notka za film
to juÂż wiem, z czego tak wÂłaÂściwie ÂśmiaÂł siĂŞ PaweÂł :hahaha:
ZapomniaÂło siĂŞ jak skoczek Thomas z Austrii ma na nazwisko?![]()
Jakie to PawÂłoweDÂżastina pisze:A wyÂśmienity humorek towarzyszyÂł Panu Redaktorowi od samego poczÂątku Podsumowania Dnia. PrzepadÂł mu serwis o 22:00, pojawiÂł siĂŞ dopiero o 23:30 wiĂŞc miaÂł duÂżo czasu na uÂłoÂżenie zapowiedzi, co zaowocowaÂło super powitaniem. :tanczy: SparafrazowaÂł sÂłowa pewnej piosenki: To ostatnia niedziela, jutro rozstanÂą siĂŞ z rzÂądem ministrowie LPR i Samoobrony.![]()
W nocy to ja ÂśpiĂŞ :devil: A czy mnie co Âśw nocy cieszy, to zaleÂży od tego, co mi siĂŞ przyÂśni :devil:CzyÂżby nocÂą nic ciĂŞ nie cieszyÂło? :devil:
MoÂże siĂŞ nawet nie spostrzegli, PaweÂł powiedziaÂł Thomas, ktoÂś niezorientowany w temacie mĂłgÂł pomyyÂśleĂŚ, Âże tak ma byĂŚ.obieÂżyÂświat pisze:..i nikt z reÂżyserki nie podpowiedziaÂł :>
Ciekawe czy tam zawsze taka sielanka. :devil:obieÂżyÂświat pisze:..chamstwo w Âśrodku nocy :devil:
Otó¿ to. :tanczy:obie¿yœwiat pisze:..ale dziêki temu mo¿na Paw³a takiego uhahanego ogl¹daÌ
Kiedy idol jest taki radosny, to fanka podwĂłjnie. :szalony:obieÂżyÂświat pisze:....co widzĂŞ DÂżastinĂŞ bardzo cieszy
To dobrze, Âże siĂŞ nie pytasz, bo i tak bym Ci nie odpowiedziaÂła .obieÂżyÂświat pisze:..nie pytam nawet co Ci siĂŞ wtedy przyÂśniÂło - jeÂśli zasnĂŞÂłaÂś
Masz racjĂŞ Blacky. Gdyby DÂżastina wziĂŞÂła siĂŞ za rozbawianie swojego ulubieĂąca, to nie daÂłby rady programu poprowadziĂŚ. :rozglada:Black Jack '62 pisze:Gdybym nie znaÂł DÂżastiny, tak jak jÂą znam, to bym pomyÂślaÂł, Âże poprosiÂła kolegĂłw PawÂła, by czymÂś go rozbawili?Np. wykreÂśleniem partii tekstu z promptera :devil:
A wiecie, Âże za mnÂą od bardzo dawna chodzi ten song, czĂŞsto go sobie podÂśpiewujĂŞ :rozglada: czym doprowadzam do furii mojÂą rodzinkĂŞ. :rozglada:Black Jack '62 pisze:Jakie to PawÂłoweDÂżastina pisze:A wyÂśmienity humorek towarzyszyÂł Panu Redaktorowi od samego poczÂątku Podsumowania Dnia. PrzepadÂł mu serwis o 22:00, pojawiÂł siĂŞ dopiero o 23:30 wiĂŞc miaÂł duÂżo czasu na uÂłoÂżenie zapowiedzi, co zaowocowaÂło super powitaniem. :tanczy: SparafrazowaÂł sÂłowa pewnej piosenki: To ostatnia niedziela, jutro rozstanÂą siĂŞ z rzÂądem ministrowie LPR i Samoobrony.![]()
NaprawdĂŞ udane :brawa:
![]()
Przecie¿ Ty lubisz jak wszystko krêci siê wokó³ Ciebie. :devil:Black Jack '62 pisze:W nocy to ja œpiê :devil: A czy mnie co œw nocy cieszy, to zale¿y od tego, co mi siê przyœni :devil:Czy¿by noc¹ nic ciê nie cieszy³o? :devil:
Ale to nie o mnie wÂątek i dyskusja :stop:
Mo¿e i tak by³o, ale te¿ chodzi³o o to, ¿e o pó³nocy to ju¿ nikomu siê nie chcia³o - jeœli armia wczeœniej nie posnê³aD¿astina pisze:Mo¿e siê nawet nie spostrzegli, Pawe³ powiedzia³ Thomas, ktoœ niezorientowany w temacie móg³ pomyyœleÌ, ¿e tak ma byÌ.obie¿yœwiat pisze:..i nikt z re¿yserki nie podpowiedzia³ :>![]()
Tak do znudzenia, czy ... chyba nie chcesz powiedzieĂŚ, Âże faÂłszujesz? :devil:A wiecie, Âże za mnÂą od bardzo dawna chodzi ten song, czĂŞsto go sobie podÂśpiewujĂŞ :rozglada: czym doprowadzam do furii mojÂą rodzinkĂŞ. :rozglada:
Znowu mi dokuczasz, a spójrz wy¿ej - Ty te¿ o sobie piszeszPrzecie¿ Ty lubisz jak wszystko krêci siê wokó³ Ciebie. :devil:
Na razie go nie ma :/ Ale on przecie¿ lubi pojawiaÌ siê wieczorow¹ por¹ w pracyCzy ktoœ wie co dzieje siê z redaktorem £ukasikiem? Znikn¹³ gdzieœ.Ciekawe kto odpowiada za tê nieobecnoœÌ? :> Niezale¿nie od tego, kto jest winien moim zdaniem przesadza. :] Taki fenomenalny dziennikarz nie powinien schodziÌ z wizji. :]
Chwila przed pó³noc¹ to nie tak póŸna pora przecie¿ :mhm: jeœli faktycznie byli zmêczeni, to chyba czym innym to by³o spowodowane. :rozglada:Black Jack '62 pisze:Mo¿e i tak by³o, ale te¿ chodzi³o o to, ¿e o pó³nocy to ju¿ nikomu siê nie chcia³o - jeœli armia wczeœniej nie posnê³aD¿astina pisze:Mo¿e siê nawet nie spostrzegli, Pawe³ powiedzia³ Thomas, ktoœ niezorientowany w temacie móg³ pomyyœleÌ, ¿e tak ma byÌ.obie¿yœwiat pisze:..i nikt z re¿yserki nie podpowiedzia³ :>![]()
Z racji póŸnej pory oczywiœcie
No coÂś Ty kwilĂŞ jak skowronek.Black Jack '62 pisze:Tak do znudzenia, czy ... chyba nie chcesz powiedzieĂŚ, Âże faÂłszujesz? :devil:A wiecie, Âże za mnÂą od bardzo dawna chodzi ten song, czĂŞsto go sobie podÂśpiewujĂŞ :rozglada: czym doprowadzam do furii mojÂą rodzinkĂŞ. :rozglada:
Ale jest miêdzy nami pewna ró¿nica. :rozglada: Ja nie próbujê z tym walczyÌ. :rozglada:Black Jack '62 pisze:Znowu mi dokuczasz, a spójrz wy¿ej - Ty te¿ o sobie piszeszPrzecie¿ Ty lubisz jak wszystko krêci siê wokó³ Ciebie. :devil:Czasami nie da siê unikn¹Ì tej podwójnie auto-refleksji
Ty siĂŞ lepiej przyznaj, Âże wyprorokowaÂłeÂś Piotra Jaconia dziÂś wieczorem. :devil:Black Jack '62 pisze:[Na razie go nie ma :/ Ale on przecieÂż lubi pojawiaĂŚ siĂŞ wieczorowÂą porÂą w pracy
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], TommyC i 25 gości