Paweł Łukasik

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

SpieszĂŞ siĂŞ, wiĂŞc wrzucam :devil: PoÂśpiech taki modny na tym forum :devil:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

A jednak byÂło imponujÂąco, mimo Âże krĂłcej :tanczy:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

:o Notka udaÂło Ci siĂŞ PawÂła przyÂłapaĂŚ na tym, jak siĂŞ patrzyÂł nie w tĂŞ kamerĂŞ co potrzeba :rozglada: Za duÂżo majÂą tego sprzĂŞcicha wiĂŞc nic dziwnego, Âże siĂŞ rozpoznaĂŚ nie mogÂą. :rozglada:
not that kind pisze:SpieszĂŞ siĂŞ, wiĂŞc wrzucam :devil: PoÂśpiech taki modny na tym forum :devil:
A ja tam modzie nie ulegam :spiewa:
not that kind pisze:A jednak byÂło imponujÂąco, mimo Âże krĂłcej :tanczy:
W ogóle nie wiem jak mog³aœ pomyœleÌ, ¿e bêdzie inaczej. :nie: Jak na capsach widaÌ redaktor £ukasik potrafi bardzo umiejêtnie zagospodarowaÌ pó³godzinny program. :tanczy: Na pocz¹tek odpyta³ kolegê Poniatowskiego, a póŸniej przedstawi³ swoich goœci w studio - S³awomira Sierakowskiego, z którym ju¿ we wczeœniejszym serwisie rozmawia³ telefonicznie i Jana Wróbla. Zanim jednak rozmowê w studio rozpocz¹³ poprosi³ o komentarz telefonicznie Janusza Maksymiuka z Samoobrony. A potem ju¿ dyskusja w studio. Merytoryczna, trochê ¿artobliwa, ale z umiarem. :D Trochê mi ¿al straconego serwisu o 22:00. Magazyn siê przed³u¿y³. :> Mam nadziejê, ¿e Podsumowania Dnia nic nie zak³óci.
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
not that kind
Bywalec
Bywalec

D¿astina pisze:Mam nadziejê, ¿e Podsumowania Dnia nic nie zak³óci.
Chyba minê³ obez wiêkszych zak³óceù? :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

A tu koĂącĂłwka z robawionym PawÂłem ;)
Dorotka969
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Dorotka969 »

nie niom ten uÂśmiech to Pan PaweÂł ma cudny :):):)
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

O :D DziĂŞki notka za film :D to juÂż wiem, z czego tak wÂłaÂściwie ÂśmiaÂł siĂŞ PaweÂł :hahaha:

ZapomniaÂło siĂŞ jak skoczek Thomas z Austrii ma na nazwisko? :lol2:

Ale najwaÂżniejsze, Âże MaÂłysza Adama nie zapomniaÂł :D

Takiego nastroju to nawet ja nie mam o pó³nocy :D ZazdroœciÌ :P
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze: koĂącĂłwka z robawionym PawÂłem ;)
:o Notka, a jednak nie pozostaÂłaÂś obojĂŞtna na moje bÂłagania - dziĂŞki. :D
Dorotka969 pisze:nie niom ten uÂśmiech to Pan PaweÂł ma cudny :):):)
SzczerÂą prawdĂŞ piszesz. :szalony
A wyÂśmienity humorek towarzyszyÂł Panu Redaktorowi od samego poczÂątku Podsumowania Dnia. PrzepadÂł mu serwis o 22:00, pojawiÂł siĂŞ dopiero o 23:30 wiĂŞc miaÂł duÂżo czasu na uÂłoÂżenie zapowiedzi, co zaowocowaÂło super powitaniem. :tanczy: SparafrazowaÂł sÂłowa pewnej piosenki: To ostatnia niedziela, jutro rozstanÂą siĂŞ z rzÂądem ministrowie LPR i Samoobrony. :lol: To bardzo miÂło ze strony Pana Redaktora, Âże podaje informacje, od ktĂłrych juÂż mdÂło siĂŞ robi :uhh: z lekkim przymruÂżeniem oka. ;)
Black Jack '62 pisze:

JeÂśli o mnie chodzi, to czĂŞÂściej moÂże mu siĂŞ to zdarzaĂŚ. :lol2: OczywiÂście pod warunkiem, Âże w efekcie takie wspaniaÂłoÂści bĂŞdziemy mogli podziwiaĂŚ. :lol2:
Black Jack '62 pisze: Takiego nastroju to nawet ja nie mam o pó³nocy :D ZazdroœciÌ :P
CzyÂżby nocÂą nic ciĂŞ nie cieszyÂło? :devil:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Black Jack '62 pisze:O :D DziĂŞki notka za film :D to juÂż wiem, z czego tak wÂłaÂściwie ÂśmiaÂł siĂŞ PaweÂł :hahaha:

..i nikt z reÂżyserki nie podpowiedziaÂł :>

..chamstwo w Âśrodku nocy :devil:
..ale dziĂŞki temu moÂżna PawÂła takiego uhahanego oglÂądaĂŚ :D

..co widzĂŞ DÂżastinĂŞ bardzo cieszy :P
..nie pytam nawet co Ci siĂŞ wtedy przyÂśniÂło - jeÂśli zasnĂŞÂłaÂś :lol:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Dorotka969
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

nikt nie podpowiedziaÂł, ale za to jak Âślicznie i spontanicznie wyszÂło :)
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Gdybym nie znaÂł DÂżastiny, tak jak jÂą znam, to bym pomyÂślaÂł, Âże poprosiÂła kolegĂłw PawÂła, by czymÂś go rozbawili? :D Np. wykreÂśleniem partii tekstu z promptera :devil:
DÂżastina pisze:A wyÂśmienity humorek towarzyszyÂł Panu Redaktorowi od samego poczÂątku Podsumowania Dnia. PrzepadÂł mu serwis o 22:00, pojawiÂł siĂŞ dopiero o 23:30 wiĂŞc miaÂł duÂżo czasu na uÂłoÂżenie zapowiedzi, co zaowocowaÂło super powitaniem. :tanczy: SparafrazowaÂł sÂłowa pewnej piosenki: To ostatnia niedziela, jutro rozstanÂą siĂŞ z rzÂądem ministrowie LPR i Samoobrony. :lol:
Jakie to PawÂłowe :lol: NaprawdĂŞ udane :brawa: :lol:
W nocy to ja ÂśpiĂŞ :devil: A czy mnie co Âśw nocy cieszy, to zaleÂży od tego, co mi siĂŞ przyÂśni :devil:
Ale to nie o mnie wÂątek i dyskusja :stop:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..i nikt z reÂżyserki nie podpowiedziaÂł :>
MoÂże siĂŞ nawet nie spostrzegli, PaweÂł powiedziaÂł Thomas, ktoÂś niezorientowany w temacie mĂłgÂł pomyyÂśleĂŚ, Âże tak ma byĂŚ. :lol:
obieÂżyÂświat pisze:..chamstwo w Âśrodku nocy :devil:
Ciekawe czy tam zawsze taka sielanka. :devil:
obieÂżyÂświat pisze:..ale dziĂŞki temu moÂżna PawÂła takiego uhahanego oglÂądaĂŚ :D
Otó¿ to. :tanczy:
obieÂżyÂświat pisze:....co widzĂŞ DÂżastinĂŞ bardzo cieszy :P
Kiedy idol jest taki radosny, to fanka podwĂłjnie. :szalony:
obieÂżyÂświat pisze:..nie pytam nawet co Ci siĂŞ wtedy przyÂśniÂło - jeÂśli zasnĂŞÂłaÂś :lol:
To dobrze, Âże siĂŞ nie pytasz, bo i tak bym Ci nie odpowiedziaÂła . :lol2: Czy zasnĂŞÂłam? OczywiÂście, spaÂłam jak :aniol:
Black Jack '62 pisze:Gdybym nie znaÂł DÂżastiny, tak jak jÂą znam, to bym pomyÂślaÂł, Âże poprosiÂła kolegĂłw PawÂła, by czymÂś go rozbawili? :D Np. wykreÂśleniem partii tekstu z promptera :devil:
Masz racjĂŞ Blacky. Gdyby DÂżastina wziĂŞÂła siĂŞ za rozbawianie swojego ulubieĂąca, to nie daÂłby rady programu poprowadziĂŚ. :rozglada:
Black Jack '62 pisze:
DÂżastina pisze:A wyÂśmienity humorek towarzyszyÂł Panu Redaktorowi od samego poczÂątku Podsumowania Dnia. PrzepadÂł mu serwis o 22:00, pojawiÂł siĂŞ dopiero o 23:30 wiĂŞc miaÂł duÂżo czasu na uÂłoÂżenie zapowiedzi, co zaowocowaÂło super powitaniem. :tanczy: SparafrazowaÂł sÂłowa pewnej piosenki: To ostatnia niedziela, jutro rozstanÂą siĂŞ z rzÂądem ministrowie LPR i Samoobrony. :lol:
Jakie to PawÂłowe :lol: NaprawdĂŞ udane :brawa: :lol:
A wiecie, Âże za mnÂą od bardzo dawna chodzi ten song, czĂŞsto go sobie podÂśpiewujĂŞ :rozglada: czym doprowadzam do furii mojÂą rodzinkĂŞ. :rozglada:

Black Jack '62 pisze:
W nocy to ja ÂśpiĂŞ :devil: A czy mnie co Âśw nocy cieszy, to zaleÂży od tego, co mi siĂŞ przyÂśni :devil:
Ale to nie o mnie wÂątek i dyskusja :stop:
Przecie¿ Ty lubisz jak wszystko krêci siê wokó³ Ciebie. :devil:

Czy ktoœ wie co dzieje siê z redaktorem £ukasikiem? Znikn¹³ gdzieœ. :roll: Ciekawe kto odpowiada za tê nieobecnoœÌ? :> Niezale¿nie od tego, kto jest winien moim zdaniem przesadza. :] Taki fenomenalny dziennikarz nie powinien schodziÌ z wizji. :]
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

DÂżastina pisze:
MoÂże siĂŞ nawet nie spostrzegli, PaweÂł powiedziaÂł Thomas, ktoÂś niezorientowany w temacie mĂłgÂł pomyyÂśleĂŚ, Âże tak ma byĂŚ. :lol:
Mo¿e i tak by³o, ale te¿ chodzi³o o to, ¿e o pó³nocy to ju¿ nikomu siê nie chcia³o - jeœli armia wczeœniej nie posnê³a :D Z racji póŸnej pory oczywiœcie :D
A wiecie, Âże za mnÂą od bardzo dawna chodzi ten song, czĂŞsto go sobie podÂśpiewujĂŞ :rozglada: czym doprowadzam do furii mojÂą rodzinkĂŞ. :rozglada:
Tak do znudzenia, czy ... chyba nie chcesz powiedzieĂŚ, Âże faÂłszujesz? :devil:

Znowu mi dokuczasz, a spójrz wy¿ej - Ty te¿ o sobie piszesz :D Czasami nie da siê unikn¹Ì tej podwójnie auto-refleksji :D
Czy ktoœ wie co dzieje siê z redaktorem £ukasikiem? Znikn¹³ gdzieœ. :roll: Ciekawe kto odpowiada za tê nieobecnoœÌ? :> Niezale¿nie od tego, kto jest winien moim zdaniem przesadza. :] Taki fenomenalny dziennikarz nie powinien schodziÌ z wizji. :]
Na razie go nie ma :/ Ale on przecieÂż lubi pojawiaĂŚ siĂŞ wieczorowÂą porÂą w pracy :D
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:
DÂżastina pisze:
Mo¿e i tak by³o, ale te¿ chodzi³o o to, ¿e o pó³nocy to ju¿ nikomu siê nie chcia³o - jeœli armia wczeœniej nie posnê³a :D Z racji póŸnej pory oczywiœcie :D
Chwila przed pó³noc¹ to nie tak póŸna pora przecie¿ :mhm: jeœli faktycznie byli zmêczeni, to chyba czym innym to by³o spowodowane. :rozglada:
Black Jack '62 pisze:
Tak do znudzenia, czy ... chyba nie chcesz powiedzieĂŚ, Âże faÂłszujesz? :devil:
No coÂś Ty kwilĂŞ jak skowronek. :lol: A tak caÂłkiem powaÂżnie, to zdecydowanie lepiej wychodzi mi delektowanie siĂŞ zdolnoÂściami wokalnymi prawdziwych artystĂłw, :rozglada:

Black Jack '62 pisze:
Znowu mi dokuczasz, a spójrz wy¿ej - Ty te¿ o sobie piszesz :D Czasami nie da siê unikn¹Ì tej podwójnie auto-refleksji :D
Ale jest miêdzy nami pewna ró¿nica. :rozglada: Ja nie próbujê z tym walczyÌ. :rozglada:
Black Jack '62 pisze:[Na razie go nie ma :/ Ale on przecieÂż lubi pojawiaĂŚ siĂŞ wieczorowÂą porÂą w pracy :D
Ty siĂŞ lepiej przyznaj, Âże wyprorokowaÂłeÂś Piotra Jaconia dziÂś wieczorem. :devil:
ZadzwoniÂłam do domu tuÂż po 18:00 i siĂŞ pytam czy mam do kogo wracaĂŚ, a mama na to: Baw siĂŞ dobrze, tam gdzie jesteÂś. No to siĂŞ bawiÂłam, ale teraz jestem w domu i chciaÂłabym, Âżeby mĂłj ulubiony rzetelnie i profesjonalnie podsumowaÂł mi wydarzenia dnia dzisiejszego. W obliczu zaistniaÂłej sytuacji pĂłjdĂŞ spaĂŚ informacyjnie niezaspokojona. :rozglada: Tvn24 bĂŞdzie miaÂło o jednego widza mniej. :devil:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

Pawcia raniutko wygnali z domciu :shock:

Obrazek Obrazek
not that kind
Bywalec
Bywalec

To trochĂŞ moich capsĂłw :D

Z pierwszego wejÂścia :arrow:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

I z drugiego w Poranku :arrow:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Dorotka969
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Biedny PaweÂłek.. WidaĂŚ, Âże kurcze cosik nie wyspany jest :):) ale waÂżne, Âże moÂże siĂŞ Nam pokazaĂŚ i liczĂŞ na Jego Âśliczny uÂśmiech :):)
ODPOWIEDZ