Hej?

ZdezerterowaliÂście? :o I to w ÂświĂŞto Wojska Polskiego? :o
BacznoœÌ!!!!

Natychmiast!!!
WidzĂŞ, Âże nowym orĂŞÂżem biÂżuteryjnym Agatki przejĂŞliÂście siĂŞ rĂłwnie mocno jak ja? :devil:

CzyÂżbyÂście w jej kontekÂście mieli teÂż coÂś na sumieniu? :devil: ÂŻarty na bok :stop: Strach siĂŞ baĂŚ konsekwencji :rozglada: Kolejna sprawa to krĂłtkie relacje

Hmmm, teÂż miaÂłem wraÂżenie jakby dziÂś Agatka byÂła myÂślami heeen, heeeennn daleko stÂąd (czyt. daleko od miejsca pracy) :spiewa: MoÂże zatem -wnioskujĂŞ po maÂłych oczkach

myœlami b³¹dzi³a tam, gdzie przebywa³a wczoraj, b¹dŸ ju¿ by³a myœlami tam, gdzie planuje byÌ dzisiaj :mhm:
To jednakÂże nie usprawiedliwia tego, Âże moÂże siĂŞ tak opylaĂŚ w pracy :grozi: Nieco ponad 30 sekund relacji i fajrant :> Nawet najwiĂŞkszy fan nie moÂże tego w Âżaden sposĂłb tolerowaĂŚ :nie:
A w ci¹gu dnia to co? Defilady - rozumiem :] Ale nie da³o siê wcisn¹Ì ¿adnego efektownego live'a :> A choÌby takiego, co marcinkowsky proponowa³ :> Na rynku na pewno impra jest na ca³ego :tanczy:
No, ale pewnie przy dzisiejszym niesprzyjajÂącym ciÂśnieniu Agatka wolaÂła w kÂąciku wyspaĂŚ siĂŞ, niÂż biegaĂŚ po rynku

Albo gapiÂła siĂŞ na mundurowych z Warszawy - w koĂącu ''za mundurem panny sznurem"
..ale dziĂŞki za troskĂŞ - juÂż mi dziĂŞki Wam chyba przeszÂło
CieszĂŞ siĂŞ

A po czym Ci przeszÂło?

Bo mnie gÂłowa zaczĂŞÂła nawalaĂŚ i chyba muszĂŞ siĂŞ udaĂŚ na jakiÂś masaÂżyk relaksacyjno-leczniczy

W koĂącu i tak nie ma na kogo piĂŞknego czekaĂŚ przed telewizorem, coby skronie wymasowaÂł :spiewa: Najlepiej obiema rĂŞkoma
Acha

co do ciosĂłw, to Agatka ma na pewno bardzo silny zarĂłwno lewy jak i prawy sierpowy