Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Alchemik pisze: Odrobina klasyki, romantyzmu i brakuje jeszcze ekstrawagancji :tanczy:
Moim zdaniem ekstrawagancji dodaje wiejÂący w studio wiatr :devil:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Pilnujcie dziÂś Gwiazdy, bo ja nie wiem, jak mĂłj dzieĂą dzisiaj siĂŞ potoczy - byĂŚ moÂże niekoniecznie torem wyznaczonym przez tvn24 ;)
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

PoprzysiĂŞgÂłam sobie, Âże bĂŞdĂŞ robiĂŚ capsy tylko wĂłwczas, gdy Agata nie bĂŞdzie zakÂładaĂŚ na siebie tej wÂłaÂśnie bluzki :devil:
notka, notka proszĂŞ jak masz wiĂŞcej to zapodaj swoje teÂż capsy :rydzyk: epsztajnek'a teÂż sÂą Âświetne, ale im wiĂŞcej, tym lepiej :rydzyk:

Ale temat teÂż istotny :] Znaczy siĂŞ to, Âże jest taki maÂło ÂświÂąteczny :mhm: MyÂślĂŞ, Âże i dziÂś pasowaÂłoby posiedzieĂŚ troszkĂŞ na ryneczku :spiewa:
Strajk i jego konsekwencje?? Ale co to w ogĂłle za temat :uhh: ?? W ÂświĂŞto mogliby na chwilĂŞ zapomnieĂŚ o problemach :uwaga: Dlaczego Agatka w ogĂłle siedzi jeszcze w studio - dotleniĂŚ siĂŞ z rana :jupi: widzĂŞ , Âże oczĂŞta znĂłw nie takie rzeÂśkie jak powinny byĂŚ :lol2: HasaÂło siĂŞ pewnie do biaÂłego rana :grozi: :lol:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

marcinkowsky pisze: notka, notka proszĂŞ jak masz wiĂŞcej to zapodaj swoje teÂż capsy :rydzyk: epsztajnek'a teÂż sÂą Âświetne, ale im wiĂŞcej, tym lepiej :rydzyk:
Trochê spóŸniony zap³on :> :lol:
Dlaczego Agatka w ogĂłle siedzi jeszcze w studio - dotleniĂŚ siĂŞ z rana :jupi: widzĂŞ , Âże oczĂŞta znĂłw nie takie rzeÂśkie jak powinny byĂŚ :lol2: HasaÂło siĂŞ pewnie do biaÂłego rana :grozi: :lol:
I i vice versa :> :lol:
Pilnujcie dziÂś Gwiazdy, bo ja nie wiem, jak mĂłj dzieĂą dzisiaj siĂŞ potoczy - byĂŚ moÂże niekoniecznie torem wyznaczonym przez tvn24
Chyba nie chcesz powiedzieĂŚ, Âże zniechĂŞciÂła ciĂŞ ta bluzka :uhh:
ProszĂŞ przemyÂśl to jeszcze :rydzyk: Jeszcze jest szansa, Âże Agatta otworzy szafĂŞ i wyjmie z niej coÂś przystĂŞpniejszego :lol:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:Trochê spóŸniony zap³on :> :lol: (..)
Dlaczego Agatka w ogĂłle siedzi jeszcze w studio - dotleniĂŚ siĂŞ z rana :jupi: widzĂŞ , Âże oczĂŞta znĂłw nie takie rzeÂśkie jak powinny byĂŚ :lol2: HasaÂło siĂŞ pewnie do biaÂłego rana :grozi: :lol:
I i vice versa :> :lol:
A pohasaÂłem sobie, pohasaÂłem :devil:
:lol2: Nie zauwaÂżyÂłem capsĂłw -ale to pewnie dlatego, Âże jednoczeÂśnie musieliÂśmy z notkÂą pisaĂŚ posty :lol2: Szkoda , Âże mnie ubiegÂła bo bym bardziej szeroko patrzyÂł na Âświat :D
PiĂŞkna :P Agatka :P Nie bluzeczka :devil:

Pilnujcie dziÂś Gwiazdy, bo ja nie wiem, jak mĂłj dzieĂą dzisiaj siĂŞ potoczy - byĂŚ moÂże niekoniecznie torem wyznaczonym przez tvn24
Chyba nie chcesz powiedzieĂŚ, Âże zniechĂŞciÂła ciĂŞ ta bluzka :uhh:
ProszĂŞ przemyÂśl to jeszcze :rydzyk: Jeszcze jest szansa, Âże Agatta otworzy szafĂŞ i wyjmie z niej coÂś przystĂŞpniejszego :lol:
DziÂś tak kaÂżesz siĂŞ prosiĂŚ :) WiĂŞc i ja proszĂŞ :rydzyk: MoÂże i siĂŞ speÂłniÂą sÂłowa AL'a :lol2:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Zaraz wychodzĂŞ, wiĂŞc muszĂŞ pisaĂŚ w telegraficznym skrĂłcie :/ Po pierwsze bardzo podobajÂą mi siĂŞ proporcje gabarytowe Agatki i KuÂźniara na dwĂłch pierwszych capsach notki i epsztajnek'a i na dwĂłch ostatnich notki :P KuÂźniar wyglÂąda przy Agatce jak skrzat, krasnal :devil:

Capsy - wspania³e :P W obliczu dzisiejszego œwiêta ''przygoda'' z nimi mo¿e wygl¹daÌ tak: BacznoœÌ! Prezentuj caps! Otwieraj link! Do folderu caps! Spocznij :lol2:

Acha :D Bardzo zaciekawi³a mnie, wrêcz zaintrygowa³a bransoletka Agatki :o :D Na pewno chcia³a ni¹ siê pochwaliÌ, j¹ zaprezentowaÌ, ¿ebyœmy mogli j¹ dostrzec i poczuÌ respekt :D Ta z kolei gabarytowo przypomina tzw. ''pieszczochê'' :D Ju¿ mam zacz¹Ì siê jeszcze bardziej obawiaÌ spotkania z Agatk¹ :rozglada:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:Zaraz wychodzĂŞ, wiĂŞc muszĂŞ pisaĂŚ w telegraficznym skrĂłcie :/
Patriotycznie i reprezentacyjnie dziÂś znowu? :lol2:
Po pierwsze bardzo podobajÂą mi siĂŞ proporcje gabarytowe Agatki i KuÂźniara na dwĂłch pierwszych capsach notki i epsztajnek'a i na dwĂłch ostatnich notki :P KuÂźniar wyglÂąda przy Agatce jak skrzat, krasnal :devil:
PoczuÂłeÂś siĂŞ ''pewniej''? :lol2:
Capsy - wspania³e :P W obliczu dzisiejszego œwiêta ''przygoda'' z nimi mo¿e wygl¹daÌ tak: BacznoœÌ! Prezentuj caps! Otwieraj link! Do folderu caps! Spocznij :lol2:
:hahaha: Bardzo przypad³a mi do gustu ta musztra capsowa 8) A efektowny orê¿ capsowy jest wspania³¹ demonstracj¹ naszej potêgi :brawa:
Acha :D Bardzo zaciekawi³a mnie, wrêcz zaintrygowa³a bransoletka Agatki :o :D Na pewno chcia³a ni¹ siê pochwaliÌ, j¹ zaprezentowaÌ, ¿ebyœmy mogli j¹ dostrzec i poczuÌ respekt :D Ta z kolei gabarytowo przypomina tzw. ''pieszczochê'' :D Ju¿ mam zacz¹Ì siê jeszcze bardziej obawiaÌ spotkania z Agatk¹ :rozglada:
BroĂą przeciwko fanom... wiele nieszkodliwych fizycznie :aniol: O co Ty chÂłopcze tĂŞ zacnÂą niewiastĂŞ podejrzewasz? :) :lol:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
epsztajnek
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Ta z kolei gabarytowo przypomina tzw. ''pieszczochê'' :D Ju¿ mam zacz¹Ì siê jeszcze bardziej obawiaÌ spotkania z Agatk¹ :rozglada:
ZauwaÂż, Âże branzoleta ( branzoleta ? - poczÂątkowo myslaÂłem, Âże to koronkowe wykoĂączenie rĂŞkawĂłw bluzki ) jest na lewej rĂŞce. Ewentualny cios nie byÂł by zbyt energiczny. Chyba Âże, szanowni fani A.T. , Agata jest leworĂŞczna :mhm:
O ! Kolejne wejœcie ! Bluzka wci¹¿ ta sama :lol:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:
Black Jack '62 pisze:Zaraz wychodzĂŞ, wiĂŞc muszĂŞ pisaĂŚ w telegraficznym skrĂłcie :/
Patriotycznie i reprezentacyjnie dziÂś znowu? :lol2:
To w Posen teÂż ÂświĂŞtujÂą? :D MoÂże Black gdzieÂś spotka AgatkĂŞ :D ?? ChociaÂż ja bym wolaÂł , Âżeby ona pojawiÂła siĂŞ na rynku :D !! Bo jak siĂŞ dowiedziaÂłem od wczoraj odbywa siĂŞ tam OgĂłlnopolski Festiwal Dobrego Smaku :D
Po pierwsze bardzo podobajÂą mi siĂŞ proporcje gabarytowe Agatki i KuÂźniara na dwĂłch pierwszych capsach notki i epsztajnek'a i na dwĂłch ostatnich notki :P KuÂźniar wyglÂąda przy Agatce jak skrzat, krasnal :devil:
PoczuÂłeÂś siĂŞ ''pewniej''? :lol2:
Pewnie, jak to siĂŞ mĂłwi: jak w domu :lol: ??
:hahaha: Bardzo przypad³a mi do gustu ta musztra capsowa 8) A efektowny orê¿ capsowy jest wspania³¹ demonstracj¹ naszej potêgi :brawa:
Khem... Nazbyt ja bym by³ za forsowaniem tego pomys³a w rzeczywistoœÌ :tanczy:
Bo miejsce to odzwierciedla wÂładzĂŞ, ktĂłra w tych szczegĂłlnie czasach opieraĂŚ siĂŞ musi na jakimÂś orĂŞÂżu :tanczy: Skoro nasza krĂłlowa jest nam przede wszystkim paniÂą i wÂładczyniÂą :P

Ta z kolei gabarytowo przypomina tzw. ''pieszczochê'' :D Ju¿ mam zacz¹Ì siê jeszcze bardziej obawiaÌ spotkania z Agatk¹ :rozglada:
BroĂą przeciwko fanom... wiele nieszkodliwych fizycznie :aniol: O co Ty chÂłopcze tĂŞ zacnÂą niewiastĂŞ podejrzewasz? :) :lol:[/quote]
ale sÂłuchaj :lol: Jakby tak z rozmachu przyfasoliÂła tym czymÂś, co na wykonane z twardego materiaÂłu wyglÂąda, to moglibyÂśmy mocno odczuĂŚ tÂą pieczÂątkĂŞ :lol2:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze:ZauwaÂż, Âże branzoleta ( branzoleta ? - poczÂątkowo myslaÂłem, Âże to koronkowe wykoĂączenie rĂŞkawĂłw bluzki ) jest na lewej rĂŞce. Ewentualny cios nie byÂł by zbyt energiczny.
:hahaha: Perspektywiczne i zapobiegawcze myÂślenie u czÂłowieka, ktĂłry reakcji z bransoletÂą w tle najmniej powinien siĂŞ chyba obawiaĂŚ :hahaha:
Ale dobrze - myÂśl za nas :D
Chyba Âże, szanowni fani A.T. , Agata jest leworĂŞczna :mhm:
Nic mi w tym temacie nie wiadomo :mhm: Z dotychczasowych obserwacji jasno wynika, ¿e mikrofon zawsze trzyma w prawej d³oni... :mhm: W³aœciwie to Agatta mo¿e u¿ywaÌ na tym samym sprawnym poziomie obu r¹k... Co prawda, najczêœciej faktycznie prawa wykonuje znacznie bardziej skomplikowane czynnoœci ni¿ lewa... No dobra, nie mam innych pomys³ów ;) Agatta na pewno jest praworêczna :D Wiêc ewentualny cios móg³by byÌ s³abszy, ni¿ ten wymierzony praw¹ rêk¹ :lol:
Bo miejsce to odzwierciedla wÂładzĂŞ, ktĂłra w tych szczegĂłlnie czasach opieraĂŚ siĂŞ musi na jakimÂś orĂŞÂżu :tanczy: Skoro nasza krĂłlowa jest nam przede wszystkim paniÂą i wÂładczyniÂą :P
Tak mi jakoÂś wykwitÂło podczas pracy, Âże miÂło byĂŚ egzekutorem tych capsĂłw :) Z takim podorĂŞdziem moÂżemy "ÂśmiaĂŚ siĂŞ Âśmierci w twarz" 8)
O ! Kolejne wejœcie ! Bluzka wci¹¿ ta sama :lol:
1 : 0 dla Ciebie :lol:
!! Bo jak siĂŞ dowiedziaÂłem od wczoraj odbywa siĂŞ tam OgĂłlnopolski Festiwal Dobrego Smaku :D
W tej bluzce nie mo¿e iœÌ na ¿aden festiwal dobrego smaku :devil: I te¿ nie posz³a :lol:
Wcale teÂż nie stĂŞskniÂła siĂŞ za nami :( Tak prĂŞdko uciekÂła z wizji ;( MyÂśmy tak czekali ;(
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:
epsztajnek pisze:ZauwaÂż, Âże branzoleta ( branzoleta ? - poczÂątkowo myslaÂłem, Âże to koronkowe wykoĂączenie rĂŞkawĂłw bluzki ) jest na lewej rĂŞce. Ewentualny cios nie byÂł by zbyt energiczny.
:hahaha: Perspektywiczne i zapobiegawcze myÂślenie u czÂłowieka, ktĂłry reakcji z bransoletÂą w tle najmniej powinien siĂŞ chyba obawiaĂŚ :hahaha:
Ale dobrze - myÂśl za nas :D
Tak na dobr¹ sprawê to wiêkszoœÌ z nas i tak uczy siê na doœwiadczeniu i na b³êdach :devil:
Chyba Âże, szanowni fani A.T. , Agata jest leworĂŞczna :mhm:
Nic mi w tym temacie nie wiadomo :mhm:(...) WiĂŞc ewentualny cios mĂłgÂłby byĂŚ sÂłabszy, niÂż ten wymierzony prawÂą rĂŞkÂą :lol:
Jako ¿e na pewno u Agatki obie pó³kule mózgowe s¹ ca³y dzieù tak samo aktywne, to napewno œwietnie w³ada zarówno jedn¹ jak i drug¹ rêk¹ :P A jeœli nie, to tylko pozostaje mieÌ nadziejê , ¿e t¹ ozdob¹ nie przyozdobi³a i swojej drugiej rêki :rydzyk: :lol:
Wcale teÂż nie stĂŞskniÂła siĂŞ za nami :( Tak prĂŞdko uciekÂła z wizji ;( MyÂśmy tak czekali ;(
MiaÂłem wraÂżenie , Âże gdzieÂś siĂŞ jej spieszy :> Ciekawe, gdzie, na kiedy i do kogo :devil: ??
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..a ja dzisiaj jestem jakiÂś nieswĂłj :neutral:

..przepraszam ¿e nie w³¹czê siê do dyskusji ale nie mogê posk³adaÌ myœli :neutral:
..nie ma to zwiÂązku z AgatkÂą :stop:

..to prywatne problemy :/
..ale lÂżej mi kiedy jest z nami Agatka :)

..czekam na notkĂŞ..ale jej nie widzĂŞ..wiĂŞc wklejam moje ..capsy :?

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

..a ja siê ostatnio na biologii uczy³em ¿e prawa pó³kula mózgu odpowiedzialna jest za intuicjê..emocjê a nawet szaleùstwo :]
..wiêc mo¿na przypuszczaÌ przez wzgl¹d na ostatnie ¿e tej pó³kuli na wizji u¿ywa najmniej :?
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

marcinkowsky pisze:Tak na dobr¹ sprawê to wiêkszoœÌ z nas i tak uczy siê na doœwiadczeniu i na b³êdach :devil:
Najlepiej na tych, ktĂłre sÂą najbardziej bolesne - w sensie dosÂłownym i czysto teoretycznym :)
Jako ¿e na pewno u Agatki obie pó³kule mózgowe s¹ ca³y dzieù tak samo aktywne, to napewno œwietnie w³ada zarówno jedn¹ jak i drug¹ rêk¹ :P A jeœli nie, to tylko pozostaje mieÌ nadziejê , ¿e t¹ ozdob¹ nie przyozdobi³a i swojej drugiej rêki :rydzyk: :lol:
Pewnie ma ca³y arsena³ broni pod stopami, zawsze kiedy nadaje relacje, a zw³aszcza te z pleneru :devil: Ot, na wszelki wypadek :D Uzbrojona jest w... od w³óczni po pistolet maszynowy :lol2: A dziœ pod stopami na pewno ma na nas przygotowany cep œredniowieczny obuchowy :lol2: Taki sk³adaj¹cy siê z kuli z ¿elaznej sztaby, z kolcami, która jest po³¹czona z rêkojeœci¹ ³aùcuchem :devil:
Nie rĂłbmy juÂż proszĂŞ z Agatty wojowniczki Xeny :lol:
MiaÂłem wraÂżenie , Âże gdzieÂś siĂŞ jej spieszy :> Ciekawe, gdzie, na kiedy i do kogo :devil: ??
Jak juÂż napisaÂłem, do nas spieszno jej nie byÂło :nie: :(
Mam nadziejĂŞ, Âże to nic powaÂżnego? :)
Ale wykorzystaj to i bierz Agattê na litoœÌ :D
Zdaje siĂŞ, Âże poznajemy naturĂŞ notki ;) Jest poÂłowicznie konsekwentna :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:Nie rĂłbmy juÂż proszĂŞ z Agatty wojowniczki Xeny :lol:

Jeœli dobrze pamiêtam to Xena w³ada³a nieod³¹cznym zreszt¹ chakramem :lol:
Jak juÂż napisaÂłem, do nas spieszno jej nie byÂło :nie: :(
Agata nasz szczerze nie lubi :( Woli przebywaĂŚ z innymi, tylko nie ze swoimi fanami :( Ale trudno siĂŞ dziwiĂŚ bo w domu lepiej chcÂą dla Agatki -nie sÂą tak zaborczy jak my :(

Mam nadziejĂŞ, Âże to nic powaÂżnego? :)
obi -trzymaj siĂŞ :) ale jak tak dalej pĂłjdzie to nie poprawisz sobie zbytnio nastroju :stop:
DziĂŞki, Twoje teÂż sÂą Âładne ..... a aaaaabuuuuu ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

marcinkowsky pisze:
Alchemik pisze:Mam nadziejĂŞ, Âże to nic powaÂżnego? :)
obi -trzymaj siĂŞ :) ale jak tak dalej pĂłjdzie to nie poprawisz sobie zbytnio nastroju :stop:
..nie nic powaÂżnego ;)
..jakieÂś tylko zatrucie i podwyÂższona temperatura :neutral:
..ale dziĂŞki za troskĂŞ - juÂż mi dziĂŞki Wam chyba przeszÂło :)

..bo na pewno nie dziĂŞki Agatce :nie:
..ona rzeczywiÂście w ogĂłle o nas nie myÂśli :nie:
..rano niby siê pojawi³a ale póŸniej zaszy³a siê gdzieœ tam w studio i nawet do nas nie zajrza³a :(
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Hej? :D ZdezerterowaliÂście? :o I to w ÂświĂŞto Wojska Polskiego? :o
BacznoœÌ!!!! :lol: Natychmiast!!! 8)
Widzê, ¿e nowym orê¿em bi¿uteryjnym Agatki przejêliœcie siê równie mocno jak ja? :devil: :lol: Czy¿byœcie w jej kontekœcie mieli te¿ coœ na sumieniu? :devil: ¯arty na bok :stop: Strach siê baÌ konsekwencji :rozglada: Kolejna sprawa to krótkie relacje :roll: Hmmm, te¿ mia³em wra¿enie jakby dziœ Agatka by³a myœlami heeen, heeeennn daleko st¹d (czyt. daleko od miejsca pracy) :spiewa: Mo¿e zatem -wnioskujê po ma³ych oczkach :P myœlami b³¹dzi³a tam, gdzie przebywa³a wczoraj, b¹dŸ ju¿ by³a myœlami tam, gdzie planuje byÌ dzisiaj :mhm:
To jednakÂże nie usprawiedliwia tego, Âże moÂże siĂŞ tak opylaĂŚ w pracy :grozi: Nieco ponad 30 sekund relacji i fajrant :> Nawet najwiĂŞkszy fan nie moÂże tego w Âżaden sposĂłb tolerowaĂŚ :nie:
A w ci¹gu dnia to co? Defilady - rozumiem :] Ale nie da³o siê wcisn¹Ì ¿adnego efektownego live'a :> A choÌby takiego, co marcinkowsky proponowa³ :> Na rynku na pewno impra jest na ca³ego :tanczy:
No, ale pewnie przy dzisiejszym niesprzyjajÂącym ciÂśnieniu Agatka wolaÂła w kÂąciku wyspaĂŚ siĂŞ, niÂż biegaĂŚ po rynku :D Albo gapiÂła siĂŞ na mundurowych z Warszawy - w koĂącu ''za mundurem panny sznurem" :lol:
..ale dziĂŞki za troskĂŞ - juÂż mi dziĂŞki Wam chyba przeszÂło :)
CieszĂŞ siĂŞ :) A po czym Ci przeszÂło? :) Bo mnie gÂłowa zaczĂŞÂła nawalaĂŚ i chyba muszĂŞ siĂŞ udaĂŚ na jakiÂś masaÂżyk relaksacyjno-leczniczy :P W koĂącu i tak nie ma na kogo piĂŞknego czekaĂŚ przed telewizorem, coby skronie wymasowaÂł :spiewa: Najlepiej obiema rĂŞkoma :P

Acha :D co do ciosĂłw, to Agatka ma na pewno bardzo silny zarĂłwno lewy jak i prawy sierpowy :lol:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
ODPOWIEDZ