Capsy z porankowej rozmowy

I juÂż z Sejmu

A teraz PaweÂł ''gnĂŞbi'' pytaniami SzmajdziĂąskiego na konferencji

Moderator: Łukasz
..i bardzo trzeÂźwy umysÂł od samego rananot that kind pisze:A moim zdaniem PaweÂł jest dziÂś jednym z bardziej wyspanych![]()
..a drugi to ju¿ temat rzeka - si³¹ rzeczy Pawe³ musia³ wczoraj wypocz¹Ì by dzis 'uci¹gn¹Ì' dwa tak pokaŸne tematyI ju¿ z Sejmu![]()
A teraz PaweÂł ''gnĂŞbi'' pytaniami SzmajdziĂąskiego na konferencji
obieÂżyÂświat pisze:..a czemu PawÂła juÂż po 15. w sejmie nie byÂło :mhm:
..czy to moÂżliwe Âże dyÂżur warszawskich reporterĂłw tych co sÂą od rana koĂączy siĂŞ o 15. :>
Teraz juÂż chyba wszyscy sÂą w temacie. :rozglada:not that kind pisze:Ja nic na ten temat nie wiemAle DÂżastina na pewno jest w temacie
![]()
Czyli kwestiĂŞ nie wyspania mamy rozstrzygniĂŞtÂąDorotka969 pisze:niom dobra powiedzmy, Âże to ja byÂłam niewyspana:D:D
Niech pracuje i piĂŞknie siĂŞ nam prezentuje, kiedy ma ku temu okazjĂŞ. :tanczy:Dorotka969 pisze:tez siĂŞ zdziwiÂła, Âże Pan PaweÂł pojawiÂł sie o 18, ale byÂło to bardzo miÂłe zaskoczenie:):) Oj, PracuÂś z Niego PracuÂś
:)
Notka :> ma³o wiesz o tym wybitnym dziennikarzu. Nie od dziœ wiadomo, ¿e Pawe³ £ukasik potrafi rozmawiaÌ ze wszystkimi i o wszystkim.not that kind pisze:To capsy z raportu i jak na dziennikarza g³ównie politycznego, który z biznesem ma na ogó³ ma³o wspólnego, niez³a rozmowa o gie³dzie :o :brawa:
..pewnie ¿e macie powody do ogromnej radoœci - co i mnie cieszyJa nie mniej od Was zszokowana jestem.Jeszcze nie zd¹¿y³am go skomplementowaÌ za dzisiejsz¹ reportersk¹ robotê, a on w serwisie ju¿ szar¿uje.
Czy siĂŞ przepracowuje? :mhm: Trzy dni go nie byÂło, wiĂŞc teraz musi nadrabiaĂŚ. :rozglada:
..obecnoœÌ Piotra do tak póŸnych godzin by³a wielce zastanawiaj¹ca :mhm:Zastanawiam siê kto Podsumowanie Dnia poprowadzi? Zdawa³o mi siê, ¿e Piotr Jacoù tak¿e krêci³ siê po studio. Zobaczymy, który z Panów oka¿e siê wytrwalszy. :mhm:
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 19 gości