Paweł Łukasik

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

A moim zdaniem PaweÂł jest dziÂś jednym z bardziej wyspanych :lol2:

Capsy z porankowej rozmowy :arrow:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

I juÂż z Sejmu :D
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

A teraz PaweÂł ''gnĂŞbi'' pytaniami SzmajdziĂąskiego na konferencji :D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

not that kind pisze:A moim zdaniem PaweÂł jest dziÂś jednym z bardziej wyspanych :lol2:
..i bardzo trzeÂźwy umysÂł od samego rana :D
..pierwszy temat bardzo powaÂżny i zÂłoÂżony :D
I juÂż z Sejmu :D
A teraz PaweÂł ''gnĂŞbi'' pytaniami SzmajdziĂąskiego na konferencji :D
..a drugi to ju¿ temat rzeka - si³¹ rzeczy Pawe³ musia³ wczoraj wypocz¹Ì by dzis 'uci¹gn¹Ì' dwa tak pokaŸne tematy :D

..a ja ani nie widzĂŞ i nie sÂłyszĂŞ Âżeby Âźle spaÂł :D
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
not that kind
Bywalec
Bywalec

PaweÂł dziÂś nie schodzi z wizji :lol2:

obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..a czemu PawÂła juÂż po 15. w sejmie nie byÂło :mhm:

..czy to moÂżliwe Âże dyÂżur warszawskich reporterĂłw tych co sÂą od rana koĂączy siĂŞ o 15. :>
not that kind
Bywalec
Bywalec

Ja nic na ten temat nie wiem ;) Ale DÂżastina na pewno jest w temacie :D

Ostatnie (dzisiejsze) chwile PawÂła w sejmie uwiecznione :arrow:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..czyÂście to widzieli :shock:

..PaweÂł byÂł jeszcze jako prowadzÂący w serwisie o 18. :shock:

..czy on siĂŞ aby nie przepracowuje :>
not that kind
Bywalec
Bywalec

A to juÂż dowĂłd na to, Âże faktycznie PaweÂł jest teÂż na drugiej zmianie :shock:

Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Ja nie mniej od Was zszokowana jestem. :shock: Jeszcze nie zd¹¿y³am go skomplementowaÌ za dzisiejsz¹ reportersk¹ robotê, a on w serwisie ju¿ szar¿uje. :shock: Czy siê przepracowuje? :mhm: Trzy dni go nie by³o, wiêc teraz musi nadrabiaÌ. :rozglada:
Jak mi³o by³o po przebudzeniu i w³¹czeniu TV Pana redaktora dziœ zobaczyÌ. :tanczy: Ktoœ sugerowa³, ¿e Pawe³ by³ niewyspany. Nic z tych rzeczy :nie: Niewyspana co najwy¿ej by³a jego fanka, ale idol od rana rzeœki i w gotowoœci do wykonywania ciê¿kiej pracy. :D Mo¿e by³ trochê nie swój, kiedy sprzed siedziby MON przerzucili go do sejmu - pewnie o tarczy wola³ nawijaÌ. :rozglada: Ale w sejmie te¿ by³ potrzebny. Któ¿ wytrwalej od niego wyci¹ga³by info od polityków podczas konferencji? :rozglada: Czy wreszcie, kto tak szybko zapozna³by siê z raportem PO ws. akcji CBA, a po lekturze rzuci³ siê na poszukiwania komentarzy w tej sprawie - owocne poszukiwania. :D Serwisik o 18:00
teÂż pracowity. :tanczy: Komentarz do wyroku prokuratury ws. nagraĂą Ziobro, od Jerzego Jachowicza pan redaktor ma juÂż na swoim koncie. :D
obieÂżyÂświat pisze:..a czemu PawÂła juÂż po 15. w sejmie nie byÂło :mhm:

..czy to moÂżliwe Âże dyÂżur warszawskich reporterĂłw tych co sÂą od rana koĂączy siĂŞ o 15. :>
not that kind pisze:Ja nic na ten temat nie wiem ;) Ale DÂżastina na pewno jest w temacie :D
Teraz juÂż chyba wszyscy sÂą w temacie. :rozglada:

O rany :o A jeszcze niedawno wspominaÂłam, Âże tĂŞskniĂŞ do PawÂła reportera, a dziÂś mam ich obu. :o :lol:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
not that kind
Bywalec
Bywalec

To capsy z raportu i jak na dziennikarza g³ównie politycznego, który z biznesem ma na ogó³ ma³o wspólnego, niez³a rozmowa o gie³dzie :o :brawa:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Dorotka969
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Dorotka969 »

niom dobra powiedzmy, Âże to ja byÂłam niewyspana :D:D:D tez siĂŞ zdziwiÂła, Âże Pan PaweÂł pojawiÂł sie o 18, ale byÂło to bardzo miÂłe zaskoczenie :):):) Oj, PracuÂś z Niego PracuÂś :):)
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Dorotka969 pisze:niom dobra powiedzmy, Âże to ja byÂłam niewyspana :D:D:D
Czyli kwestiĂŞ nie wyspania mamy rozstrzygniĂŞtÂą :D
Dorotka969 pisze:tez siĂŞ zdziwiÂła, Âże Pan PaweÂł pojawiÂł sie o 18, ale byÂło to bardzo miÂłe zaskoczenie :):):) Oj, PracuÂś z Niego PracuÂś :):)
Niech pracuje i piĂŞknie siĂŞ nam prezentuje, kiedy ma ku temu okazjĂŞ. :tanczy:
not that kind pisze:To capsy z raportu i jak na dziennikarza g³ównie politycznego, który z biznesem ma na ogó³ ma³o wspólnego, niez³a rozmowa o gie³dzie :o :brawa:
Notka :> ma³o wiesz o tym wybitnym dziennikarzu. Nie od dziœ wiadomo, ¿e Pawe³ £ukasik potrafi rozmawiaÌ ze wszystkimi i o wszystkim. 8) Dla mnie to ca³kiem normalne zjawisko by³o. :spiewa: Pierwsza czêœÌ Raportu bardzo dynamiczna by³a. Na pocz¹tek odpytanie Magdaleny Hykawy ws. nagraù Ziobro. PóŸniej ³¹czenie ze studiem biznesowym i rozmowa z Robertem Stanilewiczem o dramatycznych spadkach na gie³dzie. I to ³¹czenie by³o preludium do wy¿ej opiewanej przez nas rozmowy. :D Druga czêœÌ Raportu up³ynê³a Paw³owi g³ównie na zapowiadaniu materia³ów kolegów. Trochê to dziwne, ¿e nie by³o rozmowy o tematyce politycznej. :mhm: Pewnie dlatego, ¿e Pawe³ dziœ w sejmie z tyloma politykami konwersowa³ - wieczorem chcia³ od nich odpocz¹Ì. :devil: Na koniec rozpieraj¹c siê na biurku i patrz¹c nam prosto w oczy :rozglada: zaprosi³ na M24h. Nie mog³am pozostaÌ obojêtna na takie zaproszenie i obejrza³am rozmowê Anny Jêdrzejowskiej z ministrem Ziobro. PrzyznaÌ jednak muszê, ¿e niemal ca³¹ moj¹ uwagê przyci¹ga³, krêc¹cy siê na drugim planie bardzo przystojny Pan Redaktor :lol2: , który tak namiêtnie konwersowa³ przez telefon. Ciekawe z kim? :mhm: Pewnie z ¿onk¹, chyba ca³y dzieù siê z ni¹ nie widzia³. :rozglada: Zastanawiam siê kto Podsumowanie Dnia poprowadzi? Zdawa³o mi siê, ¿e Piotr Jacoù tak¿e krêci³ siê po studio. Zobaczymy, który z Panów oka¿e siê wytrwalszy. :mhm:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Ja nie mniej od Was zszokowana jestem. :shock: Jeszcze nie zd¹¿y³am go skomplementowaÌ za dzisiejsz¹ reportersk¹ robotê, a on w serwisie ju¿ szar¿uje. :shock: Czy siê przepracowuje? :mhm: Trzy dni go nie by³o, wiêc teraz musi nadrabiaÌ. :rozglada:
..pewnie Âże macie powody do ogromnej radoÂści - co i mnie cieszy :P
..ale pĂłki co to wyglÂąda tak jakby w tvn24 mieli deficyt prezenterĂłw :devil:
..jak juÂż napisaÂłem - dobrze Âże sÂą tacy ktĂłrych to bardzo cieszy :lol2:
Zastanawiam siĂŞ kto Podsumowanie Dnia poprowadzi? ZdawaÂło mi siĂŞ, Âże Piotr JacoĂą takÂże krĂŞciÂł siĂŞ po studio. Zobaczymy, ktĂłry z PanĂłw okaÂże siĂŞ wytrwalszy. :mhm:
..obecnoœÌ Piotra do tak póŸnych godzin by³a wielce zastanawiaj¹ca :mhm:
..moÂże ĂŚwiczyÂł ten swĂłj program :D
..ale to PaweÂł byÂł wieczorem w serwisie :D
not that kind
Bywalec
Bywalec

Moim zdaniem to niesprawiedliwe, ¿e Pawe³ musia³a siedzieÌ na tle blueboxa, ale có¿, nie ja decydujê :spiewa:

W takim razie trochĂŞ rekompensaty i odrobina PawÂła z blueboxa :D Tak siĂŞ to pisze :>

Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

:o Capsy z wczorajszego Podsumowania, a dziœ ju¿ kolejne siê szykuje. :tanczy: Wczoraj by³am zszokowana, kiedy Pawe³ siê pojawi³ o 18:00, a dziœ by³abym zszokowana gdyby siê nie pojawi³. :rozglada: Czas min¹³ nam g³ównie na s³uchaniu odczytywanych przez Pana Redaktora informacji. :D Co niektórym dodatkowo na wpatrywaniu siê w TV bez mrugniêcia okiem. :lol2: Dziœ znowu zanosi siê na Podsumowanie Dnia z blue boxa :roll: trochê szkoda, bo nie ma tych wspnia³ych lotów kamery, podczas, których Pan Redaktor tak efektownie siê prezentuje. :roll: Ale trzeba siê cieszyÌ z tego co siê ma, a ma siê ostatnimi czasy bardzo wiele. :tanczy: O 20:00 Raport Wieczorny :mhm: co prawda jeszcze nie wiem czy obejrzê, ale ju¿ siê na niego cieszê. :lol2:
not that kind
Bywalec
Bywalec

DÂżastina pisze:Wczoraj byÂłam zszokowana, kiedy PaweÂł siĂŞ pojawiÂł o 18:00, a dziÂś byÂłabym zszokowana gdyby siĂŞ nie pojawiÂł. :rozglada:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
O 20:00 Raport Wieczorny :mhm: co prawda jeszcze nie wiem czy obejrzĂŞ, ale juÂż siĂŞ na niego cieszĂŞ. :lol2:
JuÂż wiadomo, Âże obejrzany :D
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
ODPOWIEDZ