Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

No to Joasia bĂŞdzie musiaÂła poprosiĂŚ PaniÂą WernerowÂą o kilka wskazĂłwek jak ma wyglÂądaĂŚ prawidÂłowa postawa :shock: -Nie Âże Joasia nie umie ale dobra rada nigdy nie zaszkodzi :nie:
To prawda. Joanna przyzwyczaiÂła siĂŞ do siedzÂącego referowania informacji w studio, i na stojÂąco moÂże siĂŞ garbiĂŚ :devil:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Parê dni mnie nie by³o, a tu takie rzeczy siê dziej¹! :hmm: Joasia w Prosto z Polski, - jak dla mnie to brzmi interesuj¹co, to bêdzie ca³kiem nowe wyzwanie dla Joasi, wiêc nie psioczcie ch³opaki, pozwólcie Joannie rozwin¹Ì skrzyd³a. To przyniesie Jej wiele satysfakcji, co powinno Was cieszyÌ. Najwiekszy plus to taki, ¿e zim¹ nie bêdzie marzn¹Ì na dworze zdaj¹c relacjê sprzed jakiegoœ tam gmachu. Mówie to o ile oczywiœcie ta ca³a Joasina przygoda z PzP dojdzie do skutku! :D
Natomiast kwestia podszywania sie pod nicki na tvn24.pl forum,. hmm no có¿ co mogê Wam powiedzieÌ.... Takie s¹ o to minusy bycia... s³awnym :D Wasz w¹tek jest znany, tak samo jak i Wy, no i ludzie zaczêli to wykorzystywaÌ do niecnych celów. Ale nie walczcie z wiatrakami, ze stoickim spokojem kontynuujcie dalej w¹tek!
:D
maxxx

Post autor: maxxx »

adam pisze:PrzejrzaÂłem mnĂłstwo stron na forum tvn24-jestem w szoku -totalne dno -juÂż wiĂŞcej nie bĂŞdĂŞ dyskutowaĂŚ bo Maxxx siĂŞ na mnie obrazi
Nie przejmuj siĂŞ bo ja siĂŞ chyba jeszcze na nikogo tak powaznie nie obraziÂłem :spiewa:
Tak wiĂŞc bojkotujemy tamto forum 8) No bo skoro ktoÂś tam pisze np,Âże Joasia jest prymitywna to nie ma o czym rozmawiaĂŚ :nie:
Nika pisze:Joasia w Prosto z Polski, - jak dla mnie to brzmi interesuj¹co, to bêdzie ca³kiem nowe wyzwanie dla Joasi, wiêc nie psioczcie ch³opaki, pozwólcie Joannie rozwin¹Ì skrzyd³a.
Kurczê no nie mogê siê do tego przekonaÌ :hmm: Ale có¿ Nam pozostaje jak kibicowac Joasi noi oczywiœcie podziwiaÌ :P
Zawsze mogÂło byĂŚ gorzej :shock: Co byÂśmy mĂłwili gdyby siĂŞ okazaÂło,Âże bedzie robiĂŚ materiaÂły dla PzP :shock: No nie wyobraÂżam sobie tego co by tu siĂŞ dziaÂło :xx:
To przyniesie Jej wiele satysfakcji, co powinno Was cieszyÌ. Najwiekszy plus to taki, ¿e zim¹ nie bêdzie marzn¹Ì na dworze zdaj¹c relacjê sprzed jakiegoœ tam gmachu. Mówie to o ile oczywiœcie ta ca³a Joasina przygoda z PzP dojdzie do skutku!
W sumie dla Joasi to jakiÂś wiĂŞkszy komfort i stabilizacja pracy.Nie bĂŞdzie pewnie juÂż po nocach wracaĂŚ do domu,nie bĂŞdziemy siĂŞ martwiĂŚ :spiewa:
Poza tym bĂŞdzie szefowÂą :shock:
Oj jeszcze musimy znaleŸÌ wiêcej tych plusów -jeszcze te ,które juz zosta³y powiedziane nie zakry³y mojego ..no nie powiem rozczarowania-za mocne s³owo :rozglada:
A czy to dojdzie do skutku-myslĂŞ,Âże to pewne :neutral:
Natomiast kwestia podszywania sie pod nicki na tvn24.pl forum,. hmm no có¿ co mogê Wam powiedzieÌ.... Takie s¹ o to minusy bycia... s³awnym
CzyÂżbyÂśmy mieli namiastkĂŞ tego co czuje Joasia :shock:
ÂŻartuje :D Nie ÂśmiaÂłbym siĂŞ do Niej porĂłwnywaĂŚ :nie:
Wasz wÂątek jest znany, tak samo jak i Wy, no i ludzie zaczĂŞli to wykorzystywaĂŚ do niecnych celĂłw
Oj nie bÂądÂź taka skromna z tym "Wasz" :aniol: Jak juÂż to Nasz :tanczy:
Ty teÂż jestes czĂŞÂściÂą tego wÂątku-moÂżna powiedziec patronkÂą duchowÂą :D
Ale nie walczcie z wiatrakami, ze stoickim spokojem kontynuujcie dalej wÂątek!
Otó¿ to :!: W³aœnie ja nie wiem co Oni tacy zdenerwowani :klamca:

P.S Joasia w PzP,Joasia w PzP,Joasia w PzP,Joasia w PzP :spiewa:
Musimy siĂŞ oswajaĂŚ..
;( :neutral: :uhh:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

To prawda. Joanna przyzwyczaiÂła siĂŞ do siedzÂącego referowania informacji w studio, i na stojÂąco moÂże siĂŞ garbiĂŚ
¯eby tylko jej nó¿ki nie rozbola³y :spiewa: :spiewa: :spiewa:
Joasia w Prosto z Polski, - jak dla mnie to brzmi interesuj¹co, to bêdzie ca³kiem nowe wyzwanie dla Joasi, wiêc nie psioczcie ch³opaki, pozwólcie Joannie rozwin¹Ì skrzyd³a. To przyniesie Jej wiele satysfakcji, co powinno Was cieszyÌ.
JeÂżeli Joasia siĂŞ cieszy to i ja siĂŞ ciesze :jupi:
Dla Joasi wszystko :tanczy: :tanczy:
Najwiekszy plus to taki, ¿e zim¹ nie bêdzie marzn¹Ì na dworze zdaj¹c relacjê sprzed jakiegoœ tam gmachu.
Joasi marzniĂŞcie nie przeszkadzaÂło :nie: , bo wiedziaÂła, Âże My jesteÂśmy przed odbiornikami i to jÂą rozgrzewaÂło :roll:
MĂłwie to o ile oczywiÂście ta caÂła Joasina przygoda z PzP dojdzie do skutku!
To juÂż jest pewne :spiewa:
Natomiast kwestia podszywania sie pod nicki na tvn24.pl forum,. hmm no có¿ co mogê Wam powiedzieÌ.... Takie s¹ o to minusy bycia... s³awnym
JesteÂśmy sÂławni, jesteÂśmy sÂławni :jupi: :jupi:
Mo¿e zrobimy jako¹œ kariere :tanczy: :tanczy:
Ale nie walczcie z wiatrakami, ze stoickim spokojem kontynuujcie dalej wÂątek!
Na te podszywanie wogĂłle nie zwracamy uwagi i jedziemy z Joasiowym wÂątkiem. Nie ma takiej moÂżliwoÂści, Âżeby przestaĂŚ :nie: :nie:

[ Dodano: Sob Sie 18, 2007 1:13 pm ]
W sumie dla Joasi to jakiÂś wiĂŞkszy komfort i stabilizacja pracy.Nie bĂŞdzie pewnie juÂż po nocach wracaĂŚ do domu,nie bĂŞdziemy siĂŞ martwiĂŚ
No to w koĂącu widzimy jakieÂś pozytywy :tanczy:
P.S Joasia w PzP,Joasia w PzP,Joasia w PzP,Joasia w PzP
Musimy siĂŞ oswajaĂŚ..
'BliÂżej ludzi, bliÂżej ludzkich spraw czyli Prosto z Polski, Joanna KryĂąska zobaczmy co dziÂś w programie' :shock: :shock:

JuÂż niedÂługo po nocach nam siĂŞ bĂŞdzie to ÂśniÂło :P
maxxx

arczi pisze:¯eby tylko jej nó¿ki nie rozbola³y
Nie ma siê co obawiac Joasiowe nó¿ki sa zaprawione w bojach :tanczy:
Ile Ona sie wystaÂła w korytarzach Sejmowych i wybiegaÂła za politykami i nie tylko to chyba tylko sama Joasia wie :szalony:
JeÂżeli Joasia siĂŞ cieszy to i ja siĂŞ ciesze
Dla Joasi wszystko
Pod tym kÂątem patrzÂąc-podpisuje siĂŞ :aniol:
Tak sobie myÂśle,Âże tu by siĂŞ przydaÂło miec z NiÂą kontakt np na tyle,Âżeby zapytaĂŚ co myÂśli o tych zmianach :rydzyk:
Bo moÂże tak byĂŚ ,Âże teraz siedzi zaÂłamana-"Jak Oni mogli mi to zrobiĂŚ :shock:
albo uwaaaaaga- :devil: -"Ale super docenili mnie,mam wÂłasny program i jeszcze bede miaÂła wiĂŞcej czasu dla siebie........i moich fanĂłw :roll: " :spiewa:
Joasi marzniĂŞcie nie przeszkadzaÂło , bo wiedziaÂła, Âże My jesteÂśmy przed odbiornikami i to jÂą rozgrzewaÂło
Tak-to raz,a dwa:jakoœ nie wyobra¿am sobie ¿eby Joasi mog³o zim¹ zabrakn¹Ì w swoim kultowym p³aszczyku :nie: Albo kurteczce z futerkiem na ko³nierzyku :tanczy:
JesteÂśmy sÂławni, jesteÂśmy sÂławni
Mo¿e zrobimy jako¹œ kariere
A mo¿e faktycznie nie b¹dŸmy tacy skromni i nie chowajmy siê 8) Joasia obraca siê wokó³ samych znanych i rozpoznawalnych ludzi,wiêc jeszcze trochê i bedziemy pasowaÌ tam jak klakier do Gargamela :tanczy:
Na te podszywanie wogĂłle nie zwracamy uwagi i jedziemy z Joasiowym wÂątkiem. Nie ma takiej moÂżliwoÂści, Âżeby przestaĂŚ
Przycisk POWER-SPORT juz wciÂśniĂŞty,turbiny krĂŞcÂą siĂŞ aÂż miÂło 8)
No to w koĂącu widzimy jakieÂś pozytywy
Bo nie moÂże tak byĂŚ Âżeby Joasia miaÂła smĂŞtnych fanĂłw :tanczy:
Musimy z kaÂżdej sytuacji w jakiej znajdzie siĂŞ nasza Gwiazda wyciagaĂŚ jak najwiĂŞcej pozytywĂłw 8)
'BliÂżej ludzi, bliÂżej ludzkich spraw czyli Prosto z Polski, Joanna KryĂąska zobaczmy co dziÂś w programie'
WÂłaÂśnie zdaÂłem sobie sprawĂŞ,Âże jakoÂś nigdy nie oglÂądaÂłem tego Magazynu od deski do deski :shock: ÂŻeby siĂŞ jeszcze z maxxxa nie zrobiÂł spoÂłeczniak :shock:
JuÂż niedÂługo po nocach nam siĂŞ bĂŞdzie to ÂśniÂło
:aniol: No i Âżeby ten powtarzany jak mantra zwrot byÂł ozdobiony jakimÂś fajerwerkiem uÂśmiechowym :rydzyk: Joasiu usmiechaj sie teraz do Nas wiĂŞcej :rydzyk: :rydzyk:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Nie ma siê co obawiac Joasiowe nó¿ki sa zaprawione w bojach
Ile Ona sie wystaÂła w korytarzach Sejmowych i wybiegaÂła za politykami i nie tylko to chyba tylko sama Joasia wie
Fakt. Nó¿ki Joasi s¹ zabezpieczone :devil: I zaprawione :shock:
A jak siĂŞ juÂż zmĂŞczy to pan operator moÂże jej jakieÂś krzeseÂłko podrzuci, zeby mogÂła sobie ulÂżyĂŚ :shock: :shock:
PS. A PzP caÂły czas bĂŞdzie nadawane ze studia bizneowego :?: Bo jak ruszy kanaÂł, to mogÂą oni tak Joasi przeszkadzaĂŚ :devil: :devil:
Tak sobie myÂśle,Âże tu by siĂŞ przydaÂło miec z NiÂą kontakt np na tyle,Âżeby zapytaĂŚ co myÂśli o tych zmianach
Bo moÂże tak byĂŚ ,Âże teraz siedzi zaÂłamana-"Jak Oni mogli mi to zrobiĂŚ
Ojej, musiaÂłbym takÂą Joasie pocieszyĂŚ. Nie mĂłgÂł bym inaczej :nie:
Ale chyba siĂŞ nie zaÂłamaÂła, aczkolwiek ten magazyn to nie jest Joasiowa tamatyka :nie: :nie:
albo uwaaaaaga- -"Ale super docenili mnie,mam wÂłasny program i jeszcze bede miaÂła wiĂŞcej czasu dla siebie........i moich fanĂłw "
Kto wie, moÂże myÂśli pod tym kÂątem. Bo w sumie ona nigdy tak na prawde nie tworzyÂła programu- bo serwis to co innego.
A tu ona ma coÂś do powiedzenia w sprawie tematĂłw. Tak na prawde to moÂżna powiedzieĂŚ, Âże to jej autorski program :rozglada: WiĂŞc to chyba jednak awans dla Joasi :tanczy: :tanczy:
A co do czasu dla fanĂłw to :spiewa: :spiewa:
Tak-to raz,a dwa:jakoœ nie wyobra¿am sobie ¿eby Joasi mog³o zim¹ zabrakn¹Ì w swoim kultowym p³aszczyku Albo kurteczce z futerkiem na ko³nierzyku
Pewnie. O Joasiwych p³aszczykach kr¹¿¹ niemal legendy :shock:
ÂŻe z jakichÂś zwierzakĂłw je zrobiÂła :shock: Tak a pÂłaszczyk w jodeÂłke jest Âświetny :tanczy:
A mo¿e faktycznie nie b¹dŸmy tacy skromni i nie chowajmy siê Joasia obraca siê wokó³ samych znanych i rozpoznawalnych ludzi,wiêc jeszcze trochê i bedziemy pasowaÌ tam jak klakier do Gargamela
JakbyÂśmy siĂŞ tam troche wychylili to moÂże by nas zauwaÂżono :shock: :shock:
JakieÂś stanowisko byÂśmy dostali :shock: :shock: I obracalibyÂśmy siĂŞ w doborowym towarzystwie :tanczy: :tanczy:
WÂłaÂśnie zdaÂłem sobie sprawĂŞ,Âże jakoÂś nigdy nie oglÂądaÂłem tego Magazynu od deski do deski ÂŻeby siĂŞ jeszcze z maxxxa nie zrobiÂł spoÂłeczniak
Ja go dosyĂŚ czĂŞsto oglÂądam, bo teraz mam czas 8) Ale jakoÂś tak super to on mnie nie interesuje.
Jak Joasia zacznie prowadziĂŚ to tylko tematy spoÂłeczne zacznÂą siĂŞ liczyĂŚ :devil:
No i Âżeby ten powtarzany jak mantra zwrot byÂł ozdobiony jakimÂś fajerwerkiem uÂśmiechowym Joasiu usmiechaj sie teraz do Nas wiĂŞcej
MoÂże Joasia troche zmieni tÂą formuÂłke, bo Redo od stycznia tak samo zaczyna kaÂżdy program :shock: Niech coÂś od siebie wymyÂśli i uroczo zrobi dziubkowaty uÂśmiech. A na koniec pÂłomienny :tanczy: :tanczy:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

Kurcze mam problem z tym PZP bo mĂłj psiak o 17-tej wyprowadza swojego pana na spacer :devil:
.Psiak wyprowadza, bo jego kumple o tej godzinie wychodzÂą ze swoimi wÂłaÂścicielami :spiewa:
No i oczywiÂście narzeczonÂą moÂżna spotkaĂŚ :devil:

Pierwsze -witam NikĂŞ po przerwie i przypominam jej Âże kiedyÂś znacznie czĂŞÂściej wpisywaÂła sie na stronie Joasi-ku mojemu ubolewaniu jakoÂś siĂŞ opuÂściÂła ;(

Nie wiemy czy Joasia jest z tego powodu nieszczĂŞÂśliwa ;( i nie wiem czy pocieszaĂŚ JoasiĂŞ czy nie-chociaÂż jeÂśli o mnie chodzi to pewnie maÂło jÂą to obchodzi czy solidaryzujĂŞ siĂŞ z niÂą czy nie ;(
Jak Joasia zacznie prowadziĂŚ to tylko tematy spoÂłeczne zacznÂą siĂŞ liczyĂŚ :devil:
No to mamy wiĂŞksze szanse Âże Joasia coÂś o nas jakiÂś komentarz zapoda :spiewa:
ChÂłopaki zaczynamy dokuczaĂŚ sÂąsiadom i moÂże sÂąsiedzi wezwÂą ekipĂŞ PZP i Joasia sie o nas dowie :spiewa:
MoÂże Joasia troche zmieni tÂą formuÂłke, bo Redo od stycznia tak samo zaczyna kaÂżdy program
MoÂże szefostwo dlatego jÂą do tego wytypowaÂło :cicho:
maxxx

arczi pisze:Fakt. Nó¿ki Joasi s¹ zabezpieczone I zaprawione
A jak siĂŞ juÂż zmĂŞczy to pan operator moÂże jej jakieÂś krzeseÂłko podrzuci, zeby mogÂła sobie ulÂżyĂŚ
JuÂż siĂŞ nie martwmy tak o te 20 minut bo dojdziemy do abstrakcji :D
PS. A PzP caÂły czas bĂŞdzie nadawane ze studia bizneowego Bo jak ruszy kanaÂł, to mogÂą oni tak Joasi przeszkadzaĂŚ
Mogli by zrobiĂŚ nowe tlo w studio :tanczy: Np w Joasie :jupi: I juÂż by byÂło duÂżo lepiej :aniol:
Ojej, musiaÂłbym takÂą Joasie pocieszyĂŚ. Nie mĂłgÂł bym inaczej
Ale chyba siĂŞ nie zaÂłamaÂła, aczkolwiek ten magazyn to nie jest Joasiowa tamatyka
Ale nic nie trwa wiecznie,pó³ roku i znów coœ zaczna mieszaÌ :stop: Musimy trzymac mocno kciuki ¿eby Jej siê wiod³o,a wtedy siê mo¿e wybija dalej :aniol:
Mo¿e czepialscy siê do Niej przekonaj¹ :spiewa: W tej formule programu Joasia bedzie mog³a lepiej pokazaÌ swoj¹ wiarygodnoœÌ :aniol:
Kto wie, moÂże myÂśli pod tym kÂątem. Bo w sumie ona nigdy tak na prawde nie tworzyÂła programu- bo serwis to co innego.
A tu ona ma coÂś do powiedzenia w sprawie tematĂłw. Tak na prawde to moÂżna powiedzieĂŚ, Âże to jej autorski program WiĂŞc to chyba jednak awans dla Joasi
Joasia szefowÂą-aÂż siĂŞ bojĂŞ :shock: W gruncie rzeczy moÂżna Jej pogratulowaĂŚ tego :brawa: ChodÂź taka natura fanĂłw,Âże chcieli by zawsze jeszcze wiĂŞcej :spiewa:
Pewnie. O Joasiwych p³aszczykach kr¹¿¹ niemal legendy
ÂŻe z jakichÂś zwierzakĂłw je zrobiÂła Tak a pÂłaszczyk w jodeÂłke jest Âświetny
Joasiu tylko nie bÂądÂź zazdrosna o ten pÂłaszczyk :nie: To jest tylko dodatek do Ciebie :aniol:
JakbyÂśmy siĂŞ tam troche wychylili to moÂże by nas zauwaÂżono
JakieÂś stanowisko byÂśmy dostali I obracalibyÂśmy siĂŞ w doborowym towarzystwie
I wlokÂłoby siĂŞ za Nami,Âże awansowaliÂśmy na saloony po plecach KryĂąskiej :devil:
Ja go dosyĂŚ czĂŞsto oglÂądam, bo teraz mam czas Ale jakoÂś tak super to on mnie nie interesuje.
Jak Joasia zacznie prowadziĂŚ to tylko tematy spoÂłeczne zacznÂą siĂŞ liczyĂŚ
Ja to chyba nawet daÂłbym rade oglÂądac Joasie w tvn gra :devil:
MoÂże Joasia troche zmieni tÂą formuÂłke, bo Redo od stycznia tak samo zaczyna kaÂżdy program Niech coÂś od siebie wymyÂśli i uroczo zrobi dziubkowaty uÂśmiech. A na koniec pÂłomienny
Joasiu juz zaczynamy liste ÂżyczeĂą-sorry :rydzyk: tacy juz jesteÂśmy :spiewa:

[ Dodano: Sob Sie 18, 2007 2:32 pm ]
adam pisze:Kurcze mam problem z tym PZP bo mĂłj psiak o 17-tej wyprowadza swojego pana na spacer
.Psiak wyprowadza, bo jego kumple o tej godzinie wychodzÂą ze swoimi wÂłaÂścicielami
No i oczywiÂście narzeczonÂą moÂżna spotkaĂŚ
To do tego doszlo,Âże Joasia moÂże nawet zmieniĂŚ stare zwyczaje Ursynowskich psĂłw :shock:
Jeszcze mi sie taka scenka skojarzyÂła z "SzkÂła" jak jakas pani wlekÂła psa Dorna po chodniku :devil:
JuÂż CiĂŞ widzĂŞ w takiej scenie o 17:30 :devil:
Pierwsze -witam NikĂŞ po przerwie i przypominam jej Âże kiedyÂś znacznie czĂŞÂściej wpisywaÂła sie na stronie Joasi-ku mojemu ubolewaniu jakoÂś siĂŞ opuÂściÂła
Kiedys wkroczysz miedzy wrony musisz krakac jak i one :devil:
No ja tez chcĂŞ wiĂŞcej Niki :tanczy:
Nie wiemy czy Joasia jest z tego powodu nieszczĂŞÂśliwa i nie wiem czy pocieszaĂŚ JoasiĂŞ czy nie-chociaÂż jeÂśli o mnie chodzi to pewnie maÂło jÂą to obchodzi czy solidaryzujĂŞ siĂŞ z niÂą czy nie
Jak dramatycznie to zabrzmiaÂło :hmm:
No to mamy wiĂŞksze szanse Âże Joasia coÂś o nas jakiÂś komentarz zapoda
ChÂłopaki zaczynamy dokuczaĂŚ sÂąsiadom i moÂże sÂąsiedzi wezwÂą ekipĂŞ PZP i Joasia sie o nas dowie
Ale jak nazwie nas bandom wyrostkĂłw to ja sie chyba obraÂże :nie:
MoÂże szefostwo dlatego jÂą do tego wytypowaÂło
ÂŻeby pobudziÂła zmysÂły widzom :shock:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Kurcze mam problem z tym PZP bo mĂłj psiak o 17-tej wyprowadza swojego pana na spacer
.Psiak wyprowadza, bo jego kumple o tej godzinie wychodzÂą ze swoimi wÂłaÂścicielami

A TwĂłj pies to nie jest fanem Joasi :shock: :shock: :shock:
Niech siĂŞ przyzwyczaja do nowej pory :devil:
Pierwsze -witam NikĂŞ po przerwie i przypominam jej Âże kiedyÂś znacznie czĂŞÂściej wpisywaÂła sie na stronie Joasi-ku mojemu ubolewaniu jakoÂś siĂŞ opuÂściÂła
Ja nie wiem, co ona sobie myÂśli :shock:
Wpadnie tu raz na jakiÂś czas, coÂś skrobnie i znĂłw jej miesiÂącami nie ma :devil: :devil:
ChÂłopaki zaczynamy dokuczaĂŚ sÂąsiadom i moÂże sÂąsiedzi wezwÂą ekipĂŞ PZP i Joasia sie o nas dowie
Szkoda tylko, Âże poÂśle reportera, a nie odwiedzi nas osobiÂście ;( ;(
Mogli by zrobiĂŚ nowe tlo w studio Np w Joasie I juÂż by byÂło duÂżo lepiej
Ale studio z kwaœn¹ Aœk¹ czy weso³¹ ?
Bo materiaÂły PzP to najczĂŞÂściej jakeÂś smutne albo szokujÂące sÂą :hmm:
To moÂże przestraszonÂą gÂłowe Joasi by tam zapodaĂŚ :shock: :shock:
Ale nic nie trwa wiecznie,pó³ roku i znów coœ zaczna mieszaÌ Musimy trzymac mocno kciuki ¿eby Jej siê wiod³o,a wtedy siê mo¿e wybija dalej
No wÂłaÂśnie. KIedyÂś bĂŞdzie nowa ramĂłwka i nowe funkcje.
Cieszmy siê, ¿e Joasia nie obejmuje ¿adnego stanowiska, bo mog³aby znikn¹Ì z anteny jak Redo :shock: :shock:
Joasia szefowÂą-aÂż siĂŞ bojĂŞ
Wspó³pracownicy bêd¹ po k¹tach rozstawiani :devil:
I wlokÂłoby siĂŞ za Nami,Âże awansowaliÂśmy na saloony po plecach KryĂąskiej
AÂśka na swoim grzbiecie bĂŞdzie nas ciÂągaĂŚ :devil: :devil: :tanczy:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Najwiekszy plus to taki, ¿e zim¹ nie bêdzie marzn¹Ì na dworze zdaj¹c relacjê sprzed jakiegoœ tam gmachu.
Ale zobacz jakÂą minĂŞ ma stojÂąca na dworze ( u maxxxa siĂŞ mĂłwi 'na polu' ), zmarzniĂŞta Joasia :) a jakÂą siedzÂąca w ciepÂłym studio :( ... Obawiam siĂŞ, Âże bez 'reporterki' Joasia uschnie jak ryba bez wody ;(
Wasz wÂątek jest znany, tak samo jak i Wy,
:shock: :shock: Przepraszam, czy to sÂą tylko Twoje prywatne przypuszczenia, czy teÂż moÂże gdzieÂś coÂś sÂłyszaÂłaÂś lub czytaÂłaÂś na temat naszego wÂątku :?: My sÂławni ... :shock: :red:
To juÂż nie usÂłyszymy "a teraz jak zwykle na koniec" ? ;(
Dobrze, Âże nagrania zostaÂły :lol:
Tak czy siak, Panowie , poniedziaÂłek 17:10 - peÂłne pogotowie
Co prawda, jak pisa³em, zaczynam urlop, ale wyjazd nad morze trochê siê poslizgn¹³, tak¿e bêdzie dokumentacja debiutu :rozglada:

[ Dodano: Sob Sie 18, 2007 3:00 pm ]
WÂłaÂśnie , dla sprawdzenia, odtworzyÂłem sobie "Prosto z Polski" nagrane 21 marca. PiĂŞĂŚ tematĂłw - podczas zapowiedzi tematu bliski plan ( zbliÂżenie twarzy ) trwa kilka sekund. Potem zmiana na plan daleki. No, nie wiem co mam myÂśleĂŚ :hmm: . Czy to rzeczywiÂście korzystna zamiana ? to znaczy Podsumowanie Dnia na Prosto z Polski ? No ale z drugiej strony, bĂŞdzie krĂłcej ALE czĂŞÂściej :)
maxxx

arczi pisze:A TwĂłj pies to nie jest fanem Joasi
Niech siĂŞ przyzwyczaja do nowej pory
A propos tego co wy¿ej napisa³em na ten temat :aniol: -nie przejmuj siê :stop: -z czasem wkoùcu fizjologia przewa¿y upartoœÌ czworonoga/czworonó¿ki( :?: ) :spiewa:
Ja nie wiem, co ona sobie myÂśli
Wpadnie tu raz na jakiÂś czas, coÂś skrobnie i znĂłw jej miesiÂącami nie ma
Jeszcze jeden taki wyskok i...zaÂłoÂżymy o Nice wÂątek :devil: :tanczy:
Szkoda tylko, Âże poÂśle reportera, a nie odwiedzi nas osobiÂście
Sie powie ,Âże sie nie zmienimy poki tu nie stanie noga szefowej 8)
Ale studio z kwaœn¹ Aœk¹ czy weso³¹ ?
Bo materiaÂły PzP to najczĂŞÂściej jakeÂś smutne albo szokujÂące sÂą
To moÂże przestraszonÂą gÂłowe Joasi by tam zapodaĂŚ
Co a'la jak WojewĂłdzki ma u siebie w studio te gÂłowy swoje :tanczy:
Tam nawet jedna jest z jĂŞzykiem :P Ale Joasiowy nie przejdzie :nie:
No wÂłaÂśnie. KIedyÂś bĂŞdzie nowa ramĂłwka i nowe funkcje.
Cieszmy siê, ¿e Joasia nie obejmuje ¿adnego stanowiska, bo mog³aby znikn¹Ì z anteny jak Redo
Redo pewnie zawita do FaktĂłw.A Joasia to dziecko Tvn24 :jupi:
Wspó³pracownicy bêd¹ po k¹tach rozstawiani
Ciekawe czy Joasia bedzie kapryÂśna szefowÂą :mhm:
AÂśka na swoim grzbiecie bĂŞdzie nas ciÂągaĂŚ
CaÂłkiem nie gÂłupia wizja :tanczy:
Ale zobacz jakÂą minĂŞ ma stojÂąca na dworze ( u maxxxa siĂŞ mĂłwi 'na polu' ), zmarzniĂŞta Joasia a jakÂą siedzÂąca w ciepÂłym studio ... Obawiam siĂŞ, Âże bez 'reporterki' Joasia uschnie jak ryba bez wody
To co Joasia na polu( ;) )ma zostaĂŚ :tanczy: Czyli,Âże Ona jest zimnolubna :shock:
Juz byÂło mĂłwione ,Âże ma Nordycko-sÂłowiaĂąskÂą urode :tanczy:
Dostanie reporterkĂŞ-coÂś tam mi siĂŞ wydaje
To juÂż nie usÂłyszymy "a teraz jak zwykle na koniec" ?
Straszne :shock: 23:55 a tu ani widu ani sÂłychu o Naszym JoasiÂątku ;(
Tak czy siak, Panowie , poniedziaÂłek 17:10 - peÂłne pogotowie
JuÂż przeÂłozyÂłem pewne spotkania biznesowe na godzine 17:30 takÂże tutaj nie bedzie problemu 8) :devil:
Co prawda, jak pisa³em, zaczynam urlop, ale wyjazd nad morze trochê siê poslizgn¹³, tak¿e bêdzie dokumentacja debiutu
O to fajnie-bedziemy miec eleganckie capsy :tanczy:

[ Dodano: Sob Sie 18, 2007 3:08 pm ]
epsztajnek pisze:WÂłaÂśnie , dla sprawdzenia, odtworzyÂłem sobie "Prosto z Polski" nagrane 21 marca. PiĂŞĂŚ tematĂłw - podczas zapowiedzi tematu bliski plan ( zbliÂżenie twarzy ) trwa kilka sekund. Potem zmiana na plan daleki. No, nie wiem co mam myÂśleĂŚ . Czy to rzeczywiÂście korzystna zamiana ? to znaczy Podsumowanie Dnia na Prosto z Polski ? No ale z drugiej strony, bĂŞdzie krĂłcej ALE czĂŞÂściej
No wg mnie nie :stop: Pora tez gorsza :cicho:
A wogĂłle pisaliÂście,Âże bedzie wiĂŞcej,Âże tak powiem widaĂŚ Joasi :shock:
Ale tam jest stolik przecieÂż :spiewa:
No nic zobaczymy jakto wyjdzie,jakoÂś do tej pory nie zwracaÂłem uwagi na kadrowanie tego Magazynu :D
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Obawiam siĂŞ, Âże bez 'reporterki' Joasia uschnie jak ryba bez wody
Spokojnie ;) Przecie Joasia caÂły czas bĂŞdzie nam reporterowaĂŚ :tanczy: :tanczy:
Co prawda, jak pisa³em, zaczynam urlop, ale wyjazd nad morze trochê siê poslizgn¹³, tak¿e bêdzie dokumentacja debiutu
No i bardzo dobrze :tanczy: :tanczy:
Czy to rzeczywiÂście korzystna zamiana ? to znaczy Podsumowanie Dnia na Prosto z Polski ? No ale z drugiej strony, bĂŞdzie krĂłcej ALE czĂŞÂściej
Ja mam wÂątpliwoÂści, ale poczekajmy do poniedziaÂłku- moÂże siĂŞ przekonamy :stop:
Sie powie ,Âże sie nie zmienimy poki tu nie stanie noga szefowej
Joasia to nie powinna wychodziÌ ze studia, bo jeszcze gdzieœ na jak¹œ cho³ote trafi :shock:
Co a'la jak WojewĂłdzki ma u siebie w studio te gÂłowy swoje
Tam nawet jedna jest z jĂŞzykiem Ale Joasiowy nie przejdzie
O fajnie :P Joasia by wymyÂśliÂła jakieÂś odpowiednie pozy :tanczy:
MoÂże coÂś a la Merlin Monrou :devil:
Redo pewnie zawita do FaktĂłw.A Joasia to dziecko Tvn24
Jak zawita to tylko w weekendy :stop:
Wiêc pewnie bêdzie jak¹œ inn¹ jeszcze funkcje piastowaÌ w tvn24- mo¿e coœ tak jak Kondratowicz- ona siê czasem pojawi na antenie, ale normalnie ma swoje zajêcia :neutral:
Ciekawe czy Joasia bedzie kapryÂśna szefowÂą
Na pewno 8) I bĂŞdzie chciaÂła by speÂłniaĂŚ wszystkie jej zachcianki :P :P
A wogĂłle pisaliÂście,Âże bedzie wiĂŞcej,Âże tak powiem widaĂŚ Joasi
Ale tam jest stolik przecieÂż
Ale siĂŞga tak do pasa mniej wiĂŞcej :D
A z dalszego ujĂŞcia to tak jakoÂś od biustu ( :red: ) w gĂłre :tanczy:
maxxx

Spokojnie Przecie Joasia caÂły czas bĂŞdzie nam reporterowaĂŚ
WkoĂącu to by byÂła zbrodnia :stop: -pozwoliĂŚ Âżeby mikrofono-lokĂłwka siĂŞ zakurzyÂła :xx:
Ja mam wÂątpliwoÂści, ale poczekajmy do poniedziaÂłku- moÂże siĂŞ przekonamy
Szczerze to jak raz (strona 100) prowadziÂła PzP to miaÂłem bardzo pozytywne wraÂżenie :tanczy:
Ah te wszystkie przecieki-gdyby nie to to by czÂłowiek sobie jadl obiadek i nagle Joasia i by pewnie byÂł zadowolony :tanczy:
Joasia to nie powinna wychodziÌ ze studia, bo jeszcze gdzieœ na jak¹œ cho³ote trafi
No kiedys jak spacerowaÂła z Bosakiem to siĂŞ przekonaÂła ile takich chodzi po mieÂście :rozglada:
O fajnie Joasia by wymyÂśliÂła jakieÂś odpowiednie pozy
MoÂże coÂś a la Merlin Monrou
Joasia z podwiewanÂą przez wiatr sukniÂą( :red: ) to jest to :tanczy:
I wiele wiele innych :aniol:
Tylko jak to siĂŞ ma do tematyki :xx:
Wiêc pewnie bêdzie jak¹œ inn¹ jeszcze funkcje piastowaÌ w tvn24- mo¿e coœ tak jak Kondratowicz- ona siê czasem pojawi na antenie, ale normalnie ma swoje zajêcia
O to ja tak nie chce :nie: Bo nawet chyba najcierpliwszy fan by tego nie zniĂłsÂł :nie:
Na pewno I bĂŞdzie chciaÂła by speÂłniaĂŚ wszystkie jej zachcianki
To dobrze,niech nie maja za dobrze tam :nie: Troche zÂłoÂśliwy jestem ale co tam wystarczy im ,Âże majÂą Joasie :P :P
Ale siĂŞga tak do pasa mniej wiĂŞcej
A z dalszego ujĂŞcia to tak jakoÂś od biustu ( ) w gĂłre
NajwyÂżej ten stolik siĂŞ usunie :tanczy:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

WkoĂącu to by byÂła zbrodnia -pozwoliĂŚ Âżeby mikrofono-lokĂłwka siĂŞ zakurzyÂła
JuÂż do tego to Joasia sama by nie dopuÂściÂła :nie: :nie:
Pewnie postawiÂła ultimatum- albo moge teÂż reporterowaĂŚ, albo odchodze :shock: :shock:
Dobrze, Âże siĂŞ jej posÂłuchali :hmm:
Ah te wszystkie przecieki-gdyby nie to to by czÂłowiek sobie jadl obiadek i nagle Joasia i by pewnie byÂł zadowolony
O ile by siĂŞ nie zadÂławiÂł jedzeniem :shock: :shock: :shock: :devil:
No kiedys jak spacerowaÂła z Bosakiem to siĂŞ przekonaÂła ile takich chodzi po mieÂście
SpacerowaÂła :?: :shock: To by byÂła zdrada :evil: Ona tam tylko staÂła 8)
Dobrze, Âże ich nie napadli, bo taki Bosaczek to by Naszej Joasi nie obroniÂł :nie:
Joasia z podwiewanÂą przez wiatr sukniÂą( ) to jest to
I wiele wiele innych
Powinni tak to zaaranÂżowaĂŚ- dla dobra programu oczywiÂście :devil:
Tylko jak to siĂŞ ma do tematyki
Niech oni nad tym g³ówkuj¹ :tanczy:
O to ja tak nie chce Bo nawet chyba najcierpliwszy fan by tego nie zniĂłsÂł
To niedpouszczalne :roll:
To dobrze,niech nie maja za dobrze tam Troche zÂłoÂśliwy jestem ale co tam wystarczy im ,Âże majÂą Joasie
Jak najbardziej. Wystarczy im, Âże Joasie majÂą na wyciÂągniĂŞcie rĂŞki :P
CoÂś za coÂś :shock:
NajwyÂżej ten stolik siĂŞ usunie
Myœle, ¿e to bêdzie koniecznoœÌ :tanczy: :tanczy:
tylko gdziej Nasza Panna bĂŞdzie notatki trzymaĂŚ :shock: :shock: :hmm:
maxxx

JuÂż do tego to Joasia sama by nie dopuÂściÂła
Pewnie postawiÂła ultimatum- albo moge teÂż reporterowaĂŚ, albo odchodze
Dobrze, Âże siĂŞ jej posÂłuchali
Tak bo Ona nigdy by nie opuÂściÂła mikrofono-lokĂłwki :nie:
O ile by siĂŞ nie zadÂławiÂł jedzeniem
No :shock: Trzeba uwaÂżaĂŚ :spiewa:
SpacerowaÂła To by byÂła zdrada Ona tam tylko staÂła
Dobrze, Âże ich nie napadli, bo taki Bosaczek to by Naszej Joasi nie obroniÂł
No dobrze,staÂła :tanczy: Albo dreptala z miejscu :aniol:
On byÂłby gotĂłw oddac draniom JoasiĂŞ za czapkĂŞ Âśliwek :shock:
Powinni tak to zaaranÂżowaĂŚ- dla dobra programu oczywiÂście
Ciekawe jakby zareagowaÂła wczeÂśniej o tym nie wiedzac :tanczy:
Jak najbardziej. Wystarczy im, Âże Joasie majÂą na wyciÂągniĂŞcie rĂŞki
CoÂś za coÂś
MajÂąc Joasie tak blisko wystarczy im woda i troche chleba :devil:
Myœle, ¿e to bêdzie koniecznoœÌ
tylko gdziej Nasza Panna bĂŞdzie notatki trzymaĂŚ
Ona bedzie mia³a wszystko w g³ówce :tanczy:
ODPOWIEDZ