Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

obieÂżyÂświat pisze:
}{ypnosea pisze:A ja myÂślaÂłam, Âże faceci wolÂą blondynki :mhm:
..tu wolÂą brunetki :P :lol:
..jak chcesz o 'blÂądynach' podyskutowaĂŚ to raczej u sÂąsiadĂłw :lol:
Ehhhjjno :lol: Ja marzĂŞ o tym , Âżeby Agatka zrobiÂła siĂŞ na blond :lol2: Bo faceci blondynki wolÂą i czekajÂą na to aÂż Agatka zmieni kolor wÂłosĂłw i zrobi siĂŞ na Marilyn Monroe :jupi: :lol:
Dla mnie brunetka to posiadaczka wÂłosĂłw kruczoczarnych jak na przykÂład Anna JĂŞdrzejowska, Dorota Gardias, czy do niedawna Omeena ... A Agata ma ciemne wÂłosy, ale z pewnoÂściÂą nie krucze :mhm:
A ja zawsze myœla³em , ¿e brunetka to br¹zowy kolor w³osów a szatynka to czarny , póŸniej znowu , ¿e szatynki- jasny br¹z po œredni br¹z, a brunetki- ciemny br¹z ew. czarne :lol:

A Agatka to chyba jest coÂś pomiĂŞdzy :lol: Dla mnie moÂże byĂŚ brunetkÂą, dla innych szatynkÂą, a dla jeszcze innych blondynkÂą :lol:
MoÂżesz jej wysÂłaĂŚ moje capsy :D Dla porĂłwnania :D W Âładnym stroju i w... mniej Âładnym :lol2:
to moÂże byĂŚ Âświetny pomysÂł :brawa: Bo jak kolor wÂłosĂłw wyglÂąda inaczej w tv i na Âżywo to moÂże i ciuchy na Âżywo wyglÂądajÂą inaczej -lepiej niÂż w telewizji :lol: ??
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

epsztajnek pisze:WyglÂąda , Âże daÂłeÂś o jeden znak "]" za duÂżo i wszystkie tagi przestaÂły siĂŞ parowaĂŚ :lol2:
..taka ze mnie swatka :?: :devil:
..no no - nie spodziewaÂłem siĂŞ tego po sobie :devil:
Ehhhjjno :lol: Ja marzĂŞ o tym , Âżeby Agatka zrobiÂła siĂŞ na blond :lol2: Bo faceci blondynki wolÂą i czekajÂą na to aÂż Agatka zmieni kolor wÂłosĂłw i zrobi siĂŞ na Marilyn Monroe :jupi: :lol:
..o rety :shock:
..wÂłaÂśnie sobie prĂłbujĂŞ wyobraziĂŚ AgatkĂŞ w kolorze blond :szalony:
..i nie potrafiĂŞ :lol:
A ja zawsze myœla³em , ¿e brunetka to br¹zowy kolor w³osów a szatynka to czarny , póŸniej znowu , ¿e szatynki- jasny br¹z po œredni br¹z, a brunetki- ciemny br¹z ew. czarne :lol:

A Agatka to chyba jest coÂś pomiĂŞdzy :lol: Dla mnie moÂże byĂŚ brunetkÂą, dla innych szatynkÂą, a dla jeszcze innych blondynkÂą :lol:
..wiesz co :?:
..ale mi teraz nakrĂŞciÂłeÂś :hyh:
..mam totalny mĂŞtlik w gÂłowie :uau:

..moÂże poprzestaĂąmy zatem na kolorze 'brÂąz' i bĂŞdzie wszystko jasne :D
..znaczy siĂŞ brÂązowe :lol2:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..taka ze mnie swatka :?: :devil:
..no no - nie spodziewaÂłem siĂŞ tego po sobie :devil:
To moÂże uÂżyÂłbyÂś zeswataÂłbyÂś mnie w koĂącu z AgatkÂą :lol: ??
..wÂłaÂśnie sobie prĂłbujĂŞ wyobraziĂŚ AgatkĂŞ w kolorze blond :szalony:
..i nie potrafiĂŞ :lol:
A ja juÂż jÂą widzĂŞ :racja: Ummmhh :P PiĂŞknie wyglÂąda :P Ale zdecydowanie bardziej pasuje do niej kolor........ :> ten ktĂłry ma aktualnie :P
..wiesz co :?:
..ale mi teraz nakrĂŞciÂłeÂś :hyh:
..mam totalny mĂŞtlik w gÂłowie :uau:
No to moÂże poradÂźmy siĂŞ jakiego specjalisty :devil: ?? albo najlepiej samÂą AgatkĂŞ zapytajmy :P !! Ale nie :( Ona nie odpisuje :( ZwÂłaszcza pewnie na takie banalne pytania nie odpowiada :spiewa:
..moÂże poprzestaĂąmy zatem na kolorze 'brÂąz' i bĂŞdzie wszystko jasne :D
..znaczy siĂŞ brÂązowe :lol2:
Dziewczyny lubiÂą brÂąz i wszystko na to wskazuje , Âże chÂłopaki teÂż :spiewa: :tanczy:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Wiecie co chÂłopaki? Wczoraj zauwaÂżyÂłam, Âże wcale nie jesteÂście tacy bezinteresowni, jak deklarowaliÂście :nie:

Kiedy wpadam z capsami to sznureczkiem ustawiacie siê z podziêkowaniami (o które nawet nie proszê - ¿eby by³a jasnoœÌ :D ), a kiedy wpadam z pustymi rêkami i tylko dobrym s³owem, to nie ma ¿adnego :nie:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:Wiecie co chÂłopaki? Wczoraj zauwaÂżyÂłam, Âże wcale nie jesteÂście tacy bezinteresowni, jak deklarowaliÂście :nie:

Kiedy wpadam z capsami to sznureczkiem ustawiacie siê z podziêkowaniami (o które nawet nie proszê - ¿eby by³a jasnoœÌ :D ), a kiedy wpadam z pustymi rêkami i tylko dobrym s³owem, to nie ma ¿adnego :nie:
:shock: notka -jak mog³o ci to przyjœÌ do g³owy , ¿e my ci wdziêczni za ''dobre'' s³owo nie jesteœmy :o
To b³êdne myœlenie :uwaga:

JuÂż tobie wyjaÂśniam dlaczego nas ........ no mnie przynajmniej nie byÂło :)

Taka póŸna pora , no i o ten wy¿ demograficzny , o którym ca³y dzieù s³ucha³em postanowi³em siê sam te¿ zatroszczyÌ :lol2:
not that kind
Bywalec
Bywalec

marcinkowsky pisze:JuÂż tobie wyjaÂśniam dlaczego nas ........ no mnie przynajmniej nie byÂło :)

Taka póŸna pora , no i o ten wy¿ demograficzny , o którym ca³y dzieù s³ucha³em postanowi³em siê sam te¿ zatroszczyÌ :lol2:
:szalony: ÂŻaÂłujĂŞ, Âże w ogĂłle sprawĂŞ poruszaÂłam :stop: :lol:

Nie ma problemu :) :stop:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze: :szalony: ÂŻaÂłujĂŞ, Âże w ogĂłle sprawĂŞ poruszaÂłam :stop: :lol:
Sprawy sÂą od tego , Âżeby je wyciÂągaĂŚ 8) Jak coÂś ci leÂży na sercu , z czymÂści podpadniemy to wal ÂśmiaÂło :lol2: Tyle tobie zawdziĂŞczamy , Âże moÂżemy bez wyrzutu taĂączyĂŚ tak jak nam zagrasz i zaÂśpiewasz :spiewa:
Nie ma problemu :) :stop:
Problem byÂł , ale ci go wyjaÂśniÂłem :lol2: ??

A teraz dobrze by byÂło , Âżeby w tej sielskiej atmosferze zstÂąpiÂła do nas jeszcze Agatka :rydzyk: Marzenie :(
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

obieÂżyÂświat pisze:..czy Agatka brunetka..czy Agatka szatynka - zawsze tak samo piĂŞkna :D
Teza wygÂłoszona staje siĂŞ dogmatem 8)
DÂżastina pisze:
not that kind pisze:
}{ypnosea pisze:Moim zdaniem w tych mĂŞskich marynarkach wyglÂąda tak maÂło kobieco, tak mĂŞsko, Âże zaczyna mi siĂŞ podobaĂŚ :P
A mo¿e powinna do tej koszuli dopi¹Ì jeszcze krawacik? :devil:
:lol: Nawet w krawaciku wyglÂądaÂłaby bardzo kobieco. :tanczy: Ot, caÂła Agatka. Mimo tego - niezrozumiaÂłego dla nas, mĂŞskiego image - zawsze piĂŞkna i kobieca. :P
Po pierwsze, to Black bardzo siĂŞ ucieszy z obecnoÂści na naszym forum kobiety o poglÂądach jakie reprezentuje }{ypnosea :lol2:
Po drugie, jeÂżeli kobieta wprowadza elementy mĂŞskiego stroju do damskiej garderoby, to wcale nie musi byĂŚ od razu powĂłd do tymczasowej utraty kobiecoÂści :) W przypadku Agatty na pewno tak nie jest :D Oczywiste jest jednak to, Âże wszyscy wolelibyÂśmy oglÂądaĂŚ jÂą w strojach bardziej kobiecych :) To nigdy nie ulegnie zmianie :)

Po trzecie (trochĂŞ z sobÂą polemizujĂŞ :) ), kobiety przez wieki walczyÂły o rĂłwnouprawnienie, wiĂŞc teraz nie moÂżemy odbieraĂŚ prawa do noszenia spodni :D
Po czwarte, tym wczoraj oglÂądaÂłem bardzo zajmujÂący program o staro-wielkopolskiej modzie i doszedÂłem do wniosku, Âże chciaÂłbym zobaczyĂŚ AgattĂŞ ubranÂą w strĂłj ludowy :D Najlepiej bamberski - mĂłj ulubiony :P

Po piÂąte... koĂączĂŞ juÂż to wyliczanie :devil:
}{ypnosea pisze:A ja myÂślaÂłam, Âże faceci wolÂą blondynki :mhm:
Czy mê¿czyŸni wol¹ blondynki :mhm: Jeœli dokonany, to jak zwykle wybór podyktowany b³êdnymi przypuszczeniami :devil: Kiedy widzimy blondynkê wydaje nam siê, ¿e s¹ niepewne siebie, nieœmia³e, ³agodne, bezradne, ¿e ³atwo je sobie podporz¹dkowaÌ :) A rzeczywistoœÌ okazuje siê wrêcz odwrotna :hahaha: :hmm: :(
Hm :mhm: Ciekawe, czy zatem sÂądy o brunetkach, szatynkach, mĂłwiÂące o tym, Âże sÂą silne, pewne siebie, bezkompromisowe, przebiegÂłe, niedostĂŞpne, etc. sprawdzajÂą siĂŞ w przypadku Agatty :mhm:
not that kind pisze:Wiecie co chÂłopaki? Wczoraj zauwaÂżyÂłam, Âże wcale nie jesteÂście tacy bezinteresowni, jak deklarowaliÂście :nie:

Có¿ mogê mieÌ na swoj¹ obronê :rozglada:
Z reguÂły caÂły dzieĂą spĂŞdzam przed komputerem i wieczorem szukam chwili wytchnienia :)

:mhm: Moje wyjaÂśnienie chyba nie jest tak ''szaÂłowe'' jak marcinkowsky'ego :neutral:
I nijak ma odzwierciedlenie w rzeczywistoÂści, poniewaÂż dziÂś caÂły dzieĂą spĂŞdziÂłem z dala od komputera :mhm:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:Po pierwsze, to Black bardzo siĂŞ ucieszy z obecnoÂści na naszym forum kobiety o poglÂądach jakie reprezentuje }{ypnosea :lol2:
KaÂżdy fan ''cieszy'' siĂŞ bardzo, kiedy dziwacznie z nalotem niepochlebnym ktoÂś inny wypowiada siĂŞ o naszej faworycie :x
Po czwarte, tym wczoraj oglÂądaÂłem bardzo zajmujÂący program o staro-wielkopolskiej modzie i doszedÂłem do wniosku, Âże chciaÂłbym zobaczyĂŚ AgattĂŞ ubranÂą w strĂłj ludowy :D Najlepiej bamberski - mĂłj ulubiony :P
Ludowy jak najbardziej :lol2: A bamberski to czym siĂŞ charakteryzuje :rozglada: ??
KrĂłtkie spĂłdniczki i kuse bluzeczki :lol2: ??
:hmm:
Hm :mhm: Ciekawe, czy zatem sÂądy o brunetkach, szatynkach, mĂłwiÂące o tym, Âże sÂą silne, pewne siebie, bezkompromisowe, przebiegÂłe, niedostĂŞpne, etc. sprawdzajÂą siĂŞ w przypadku Agatty :mhm:
Czasami to w³aœnie strój wprowadza ludzi w b³¹d, a taki ostry, szczelny, mêski sprawia , ¿e postrzegamy kobitki jako wynios³e, grymaœne i niedostêpne :lol2: A pod ''spodem'' ....pod tym strojem jest sam miodzio :P :)
:mhm: Moje wyjaÂśnienie chyba nie jest tak ''szaÂłowe'' jak marcinkowsky'ego :neutral:
Wydaje mi siĂŞ , Âże oba bardzo Âżyciowe :lol:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

marcinkowsky pisze:KaÂżdy fan ''cieszy'' siĂŞ bardzo, kiedy dziwacznie z nalotem niepochlebnym ktoÂś inny wypowiada siĂŞ o naszej faworycie :x
Nie powiedziaÂłbym, Âże byÂł to sposĂłb wypowiedzi z nalotem niepochlebnym :> WrĂŞcz przeciwnie :) MoÂżna mĂłwiĂŚ o nalocie... tyle Âże o nalocie z lekka rebelianckim :devil:
Ludowy jak najbardziej :lol2: A bamberski to czym siĂŞ charakteryzuje :rozglada: ??
KrĂłtkie spĂłdniczki i kuse bluzeczki :lol2: ??
:hmm:
ZasmucĂŞ CiĂŞ :devil: I znĂłw odpowiem: wrĂŞcz przeciwnie!!! :devil:
Ale strĂłj niemniej uroczy, tyle Âże jest go znaczniej wiĂŞcej niÂż w Twojej propozycji :devil:
Czasami to w³aœnie strój wprowadza ludzi w b³¹d, a taki ostry, szczelny, mêski sprawia , ¿e postrzegamy kobitki jako wynios³e, grymaœne i niedostêpne :lol2: A pod ''spodem'' ....pod tym strojem jest sam miodzio :P :)
Ale to caÂły czas tylko nasze przypuszczenia :devil:
Wydaje mi siĂŞ , Âże oba bardzo Âżyciowe :lol:
Wartoœci ¿yciowe to pojêcie bardzo szerokie, a ich hierarchia jest zwykle z³o¿ona :devil: Tak te¿ jest w przypadku naszych ¿yciowych... pomys³ów :devil:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:Nie powiedziaÂłbym, Âże byÂł to sposĂłb wypowiedzi z nalotem niepochlebnym :> WrĂŞcz przeciwnie :) MoÂżna mĂłwiĂŚ o nalocie... tyle Âże o nalocie z lekka rebelianckim :devil:
Rebelia -Âświat oszalaÂł :devil: Dziewczyny szalejÂą za dziewczynami, chÂłopaki szalejÂą za dziewczynami z tivika :devil: PrzewrĂłt -pytanie, ktĂłry wiĂŞkszy :devil: ??
ZasmucĂŞ CiĂŞ :devil: I znĂłw odpowiem: wrĂŞcz przeciwnie!!! :devil:
Ale strĂłj niemniej uroczy, tyle Âże jest go znaczniej wiĂŞcej niÂż w Twojej propozycji :devil:
znalazÂłem juÂż w googlach :lol2: To ja juÂż wolĂŞ maryanary :lol2:
Tak te¿ jest w przypadku naszych ¿yciowych... pomys³ów :devil:
A mój pomys³ na dziœ dzieù brzmia³ tak , ¿e czekam pó³ dnia na to a¿ zobaczê kto -jeœli w ogóle bêdzie na pogrzebie ¿o³nierza , który zgni¹³ w Afganistanie, pochodzi³ z Wielkopolski :] Ale czekam, czekam i doczekaÌ siê nie mogê :ban:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

marcinkowsky pisze:A mój pomys³ na dziœ dzieù brzmia³ tak , ¿e czekam pó³ dnia na to a¿ zobaczê kto -jeœli w ogóle bêdzie na pogrzebie ¿o³nierza , który zgni¹³ w Afganistanie, pochodzi³ z Wielkopolski :] Ale czekam, czekam i doczekaÌ siê nie mogê :ban:
Po raz kolejny CiĂŞ zasmucĂŞ, choĂŚ pewnie sam juÂż wiesz co chcĂŞ napisaĂŚ :> :spiewa:

Jeœli mia³eœ plany inne, to œmia³o je mo¿esz wyjœÌ realizowaÌ :)
Myœlê, ¿e smutek nie jest po³¹czony z szokiem tak wielkim, poniewa¿ z naszych wyliczeù jasno wynika³o, ¿e ten weekend przyjdzie nam spêdziÌ bez Agatty :neutral:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:Po raz kolejny CiĂŞ zasmucĂŞ, choĂŚ pewnie sam juÂż wiesz co chcĂŞ napisaĂŚ :> :spiewa:
Tak, tak, tak -juÂż wszystko wiadomo :(
Jeœli mia³eœ plany inne, to œmia³o je mo¿esz wyjœÌ realizowaÌ :)
MyÂślaÂłem , Âże bĂŞdĂŞ na pogrzebie , a teraz juÂż wiem , Âże tak smutno jak myÂślaÂłem dnia nie spĂŞdzĂŞ :lol2:

Myœlê, ¿e smutek nie jest po³¹czony z szokiem tak wielkim, poniewa¿ z naszych wyliczeù jasno wynika³o, ¿e ten weekend przyjdzie nam spêdziÌ bez Agatty :neutral:
Szczerze mĂłwiÂąc to ja zawsze widzĂŞ pÂłomyk nadziei , kiedy otwieram oczy kaÂżdego dnia :)
Raz siĂŞ opÂłaci a raz -ale takie przecieÂż jest Âżycie :devil: Raz na wozie a raz pod wozem :devil:
not that kind
Bywalec
Bywalec

marcinkowsky pisze:
Alchemik pisze:Po raz kolejny CiĂŞ zasmucĂŞ, choĂŚ pewnie sam juÂż wiesz co chcĂŞ napisaĂŚ :> :spiewa:
Tak, tak, tak -juÂż wszystko wiadomo :(
No s³uchajcie :D Musicie byÌ bardziej wyrozumiali :D Agata musi czasami odpocz¹Ì, a Asia popracowaÌ :D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:No s³uchajcie :D Musicie byÌ bardziej wyrozumiali :D Agata musi czasami odpocz¹Ì, a Asia popracowaÌ :D
noteczko :) wiem , ¿e tobie jest ³atwiej o wyrozumia³oœÌ , bo na wszystko patrzysz z dystansem , a poza tym jak nie ma Agatki to masz mniej pracy :lol: ale dla nas nieobecnoœÌ Agatki = post medialny ;(

CzujĂŞ jak z kaÂżdÂą sekundÂą spĂŞdzonÂą bez Agatki usycham :(

Ale Âżebny siĂŞ pokrzepiĂŚ zmalazÂłem coÂś niesamowicie interesujÂącego w innym wÂątku :o

noteczko -to Ty widziaÂłaÂś AgatkĂŞ na Âżywo :o ??

Jakie to musiaÂło byĂŚ przeÂżycie :tanczy: :rydzyk: ProszĂŞ napisz coÂś wiĂŞcej :rydzyk:
ODPOWIEDZ