Krzysztof Górlicki

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

grupies
Początkujący
Początkujący

Post autor: grupies »

Nie chodzi³o mi tylko o t¹ stronê ¿ycia o której ty mówisz. Zawsze zamiast kawki mogliby chcieÌ zjeœÌ z tob¹ np. obiadek.

Mnie chodzi³o o to, ¿eby nie wziêli Ciê za jak¹œ nachaln¹ fankê, która nastaje na prezenterów.

Po prostu martwiĂŞ siĂŞ o ciebie :)

I jeÂżeli tak jutro naprawdĂŞ zrobisz to trzymam kciuki, Âżeby udaÂła ci siĂŞ randka. Napisz koniecznie jak byÂło!!!!

MiÂłej nocy !!!!
"..So here I am the victim of my own choices, and I'm just starting..."
Dorotka969
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Dorotka969 »

oj widzĂŞ, Âże Lena szaleje :):) i sÂłusznie :):) wyÂślij maila do Pana Krzyska i zobaczysz co z tego wyjdzie :):) ja tam 3 mam kciuki :* :)
Lena
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Lena »

juÂż mi siĂŞ odechciaÂło Go poznawaĂŚ...
cudnego dnia :D
Dorotka969
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

a to dlaczego????
grupies
Początkujący
Początkujący

No w³¹snie dlaczego. On dzisiaj tak siê cudnie uœmiecha...
Lena
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Pan Krzysio dziÂś w moim ulubionym czerwonym krawacie :P muszĂŞ przemyÂśleĂŚ mojego wczeÂśniejszego posta... :xx:
grupies
Początkujący
Początkujący

No przemyÂśl, przemyÂśl. Widac, ze dzisiaj ma fajny humor i musze przyznaĂŚ Âże w tym krawacie naprawdĂŞ mu pysznie..

Pozdrawiam
Annie
Początkujący
Początkujący

Post autor: Annie »

ja teÂż polubiÂłam czerwone krawaty :lol: :lol: :lol: no i ten humor od jakiegoÂś czasu jakoÂś szczegĂłlnie widoczny :tanczy: :tanczy: :tanczy: moÂże coÂś siĂŞ za tym kryje, a moÂże ja tego jakoÂś nie zauwaÂżaÂłam wczeÂśniej :hmm: :lol:

kolejny raz duecik J& K bardzo mi sie podobaÂł :tanczy: :brawa:
Dorotka969
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

w³aœnie Lenka Ty siê porz¹dnie zastanów, bo kurcze mi siê wydaje, ze dlatego dzisiaj Pan Krzysiu sie tak cudnie uœmiecha³, bo widzia³ tego Twojego posta i postanowi³ wp³yn¹Ì na Ciebie :):)):) przecie¿ takim spojrzeniom i uœmiechowi siê nie odmawia :D:D
grupies
Początkujący
Początkujący

hihihihi no wÂłaÂśnie ja tesh tak myÂślĂŞ, Âże moÂże to dlatego dziÂś miaÂł taki dobry humorek..
Lena
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

co prawda, nie wierzê, ¿eby ktoœ z zainteresowanych czyta³ to forum (gdyby to by³o o mnie ja bym nie czyta³a...), a je¿eli czyta³ to pomyœla³ sobie zapewne "kolejna wariatka", mam te¿ nadziejê, ze nie bêdzie docieka³ kim jestem, i ¿e nie wyst¹pi o s¹dowy zakaz zbli¿ania siê do niego na powiedzmy min. 200m tak na przyszoœÌ :D
zawsze panicznie baÂłam siĂŞ byĂŚ osobÂą publicznÂą, wÂłaÂśnie z powodu takich ewentualnych Len czy innych FrankĂłw...
grupies
Początkujący
Początkujący

Wiesz zarówno Krzysiek, jak i Jarek nie wygl¹daj¹ na osoby, które przejmowalyby siê tym co o nich pisz¹, wiêÌ myœlê, ¿e je¿eli wiedz¹ o takim forum to czytaj¹ ze zwyk³aej ludzkiej ciekawoœci i pró¿noœci :P
mam te¿ nadziejê, ze nie bêdzie docieka³ kim jestem, i ¿e nie wyst¹pi o s¹dowy zakaz zbli¿ania siê do niego na powiedzmy min. 200m tak na przyszoœÌ
Oj Lena troszkĂŞ wiĂŞcej pewnoÂści siebie. PrzecieÂż to ze piszesz Âże bĂŞdziesz na niego czekaÂła to nie oznacza, Âże rzucisz siĂŞ na niego przy pierwszej okazji kiedy siĂŞ spotkacie. A poza tym skÂąd wiesz moÂże on czeka na kogoÂś takiego jak ty. Kto zaprosi go po programie na caffee i po prostu pogada z nim.... :D :D
Lena
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

grupies pisze:Oj Lena troszkĂŞ wiĂŞcej pewnoÂści siebie. PrzecieÂż to ze piszesz Âże bĂŞdziesz na niego czekaÂła to nie oznacza, Âże rzucisz siĂŞ na niego przy pierwszej okazji kiedy siĂŞ spotkacie. A poza tym skÂąd wiesz moÂże on czeka na kogoÂś takiego jak ty. Kto zaprosi go po programie na caffee i po prostu pogada z nim.... :D :D
ale mi nie brakuje pewnoœci siebie... to zwyczajna skromnoœÌ i duma kobieca nie pozwala mi tam pojechaÌ i sterczeÌ...
nie jestem teÂż desperatkÂą ani aÂż tak zaangaÂżownÂą fankÂą :)
nie ukrywam, Âże chĂŞtnie bym poznaÂła Pana Jarka czy Krzysia... wolaÂłabym jednak konwencjonalnÂą prezentacjĂŞ niÂż wyczekiwanie pod ich pracÂą... :D
grupies
Początkujący
Początkujący

no to có¿ nie pozostaje nic innego jak za³apanie siê do pracy w TVN 24. I tak niby przypadkiem wpadniêcie na któegoœ z nich,a potem ju¿ gadka sama siê potoczy....
Dorotka969
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Lenka, jak masz pod nosem ITI to migusiem pod budynek :) ja to poÂświĂŞciÂłabym jeden dzionek, aby chociaÂżby poznaĂŚ osobiÂście tych MĂŞÂżczyzn i przez chwilkĂŞ porozmawiaĂŚ :):) ale, Âże do Wawy troszkĂŞ daleko, to trudno.. moÂże kiedyÂś :)
ODPOWIEDZ