A ja tam myÂślĂŞ, Âże i tak dzisiaj wstaÂł o 3:15, bo jak tak siĂŞ wstaje codziennie to siĂŞ czÂłowiek tak przyzwyczaja, Âże nawet jak nie musi to wstaje .... hihihihihi
"..So here I am the victim of my own choices, and I'm just starting..."
WÂątpiĂŞ, Âżeby siĂŞ kisiÂł w hotelu, KrzyÂś pewnie sie buja w jakimÂś akwenie na jachcie
A wracajÂąc do wczorajszego Poranka, to omal nie spadÂłam ze Âśmiechu z krzesÂła przy Âśniadaniu, widzÂąc jak Krzysztof ledwo powstrzymuje Âśmiech w trakcie prowadzenia serwisĂłw. CoÂś czujĂŞ, Âże to Jarek go rozÂśmieszaÂł co chwilĂŞ.
a wÂłaÂściwie to kto powiedziaÂł, Âże Pan Krzysiu jest na urlopie?? On sam nic nie mĂłwiÂł... moÂże ma tylko :rydzyk: wolny poniedziaÂłek... dzwoniÂł ktoÂś do tvn24 i pytaÂł??? :hmm:
[ Dodano: Pon Sie 20, 2007 6:50 pm ]
wiĂŞc ja zadzwoniÂłam i wcale nie jest na urlopie... nawet byÂł dziÂś w pracy... ale juÂż wyszedÂł , jakiÂś Tomek odebraÂł, pozdrawiam Tomka o miÂłym gÂłosie
Hehehe szybka jesteÂś...zadziaÂłaÂłaÂś jak bÂłyskawica. To moÂże trzeba byÂło zapytac gdzie JK pojechaÂł na urlop. MoÂże z rozpĂŞdu by ci odpowiedzieli.
Pozdrawiam
"..So here I am the victim of my own choices, and I'm just starting..."
grupies pisze:Hehehe szybka jesteÂś...zadziaÂłaÂłaÂś jak bÂłyskawica. To moÂże trzeba byÂło zapytac gdzie JK pojechaÂł na urlop. MoÂże z rozpĂŞdu by ci odpowiedzieli.
Pozdrawiam
hehe, dobre, dobre... Âładnie to siĂŞ tak wysÂługiwaĂŚ koleÂżankÂą... teraz Twoja kolej, dzwoĂą :devil: