I dzisiejszej sejmowej relacji

[ Dodano: Wto Sie 21, 2007 8:47 am ]
I z kolejnej relacji porankowej

Moderator: Łukasz
Notka nie spodziewaÂłam siĂŞ, Âże aÂż tak zaszalejesz. :onot that kind pisze:A to dzisiejszy PaweÂł w piguÂłce![]()
Trochê bryka³ po tym sejmie, to fakt. Rano zanosi³o siê na spokojny dzionek, a po spotkaniu prezydium sejmu i oœwiadczeniu Dorna - wybory tak, komisja nie ( co piêknie na capsach od epsztajnka widaÌ, za które :* siê nale¿y) czerwony pasek towarzyszy³ Paw³owi do koùca dy¿uru. :tanczy: Najpierw zbiera³ komentarze do decyzji Dorna, póŸniej jeszcze komentarze do tych komentarzy. Kilka bardzo dobrych rozmów z tego wysz³o. :brawa: Co widaÌ piêknie na notkowych capsach. :mhm: Tylko z pos³ank¹ Szczypiùsk¹ nie ma foty, ale to moja wina nie uda³o mi siê nagraÌ. :rozglada: Konferencji te¿ sporo by³o, ale maj¹ one swój urok, kiedy odbywaj¹ siê w sejmie akurat podczas Paw³owego dy¿uru. Wszyscy wiemy jak dociekliwy jest Pan Redaktor i jak potrafi gnêbiÌ swoimi pytaniami polityków. :devil: Na jedn¹ z takich konferencji zaprosi³ nas osobiœcie. Podsumowywa³ akurat rozmowê z jednym z pos³ów. Wzrok ucieka³ mu gdzieœ na boki.Black Jack '62 pisze:OWnioskujê po capsach, ¿e Pawe³ tak jakby siê przemieœci³ i zmieni³ lokalizacjê live'owania
Nie taki biedny.Black Jack '62 pisze:Pewnie znowu sejm podzieliÂł siĂŞ 150 tematĂłw i biedny PaweÂł musiaÂł skakaĂŚ jak Âłania, Âżeby nie napisaĂŚ ÂłoÂś ( :devil: ) z tematu na temat?
I dlatego nie rozumiem dlaczego dali mu do pomocy koleÂżankĂŞ. :nie: Ale wybaczam jej to :stop: gdyÂż niewiele relacji PawÂłowi skradÂła. :rozglada:Black Jack '62 pisze:Ale przecieÂż wiemy, Âże PaweÂł potrafi pÂłynnie zmieniaĂŚ tematy, prawie tak pÂłynnie jak pÂłynnie zmieniajÂą siĂŞ biegi w Audi V8
Ale Anka to chyba najbardziej. :rozglada:not that kind pisze:Na ostatnim capsie tak samo jak my zszokowany - to juÂż ostatnia relacja :o ZresztÂą Kalcza teÂż :devil:
Dobrze, ¿e Pawe³ ma tê szko³ê prezentersk¹, to wiedzia³ jak to siê robiD¿astina pisze:Podsumowywa³ akurat rozmowê z jednym z pos³ów. Wzrok ucieka³ mu gdzieœ na boki.Okaza³o siê, ¿e to Donald Tusk zaczyna siê produkowaÌ i Pawe³ odda³ mu g³os. :rozglada:
:o Jaki zaborczyNie taki biedny.Pomino tego wielkiego zamĂŞtu, caÂły siĂŞ rwaÂł do relacjonowania. W jednym wejÂściu nie pozwoliÂł Brygidzie dokoĂączyĂŚ pytania, tak mu byÂło spieszno do odpytania posÂła Komorowskiego.
![]()
A Ty zaborczoœÌ odziedziczy³aœ po swoim ulubieùcuI dlatego nie rozumiem dlaczego dali mu do pomocy kole¿ankê. :nie: Ale wybaczam jej to :stop: gdy¿ niewiele relacji Paw³owi skrad³a. :rozglada:
Zastanawiam siĂŞ, co te dwa capsy robiÂą tu :mhm: Powinny byĂŚ w wÂątku z tymi zabawnymiAle Anka to chyba najbardziej. :rozglada:not that kind pisze:Na ostatnim capsie tak samo jak my zszokowany - to juÂż ostatnia relacja :o ZresztÂą Kalcza teÂż :devil:
Tylko dlaczego tak przewraca³ oczami.Black Jack '62 pisze:Dobrze, ¿e Pawe³ ma tê szko³ê prezentersk¹, to wiedzia³ jak to siê robiD¿astina pisze:Podsumowywa³ akurat rozmowê z jednym z pos³ów. Wzrok ucieka³ mu gdzieœ na boki.Okaza³o siê, ¿e to Donald Tusk zaczyna siê produkowaÌ i Pawe³ odda³ mu g³os. :rozglada:
Och! Nie musia³am. Mam to od zawsze.Black Jack '62 pisze:A Ty zaborczoœÌ odziedziczy³aœ po swoim ulubieùcu![]()
A przy tym taki profesjonalny i przystojny.not that kind pisze:Niestrudzony
PowtĂłrzĂŞ za notkÂą. PrzecieÂż ze spokojem mogÂłeÂś to uczyniĂŚ.obieÂżyÂświat pisze:..ehh
..chciaÂłem wrzuciĂŚ capsy..bo myÂślaÂłem Âże dzis PaweÂł was zaskoczyÂł..bo tak ni stÂąd ni zowÂąd siĂŞ pojawiÂł :spiewa:
..ale widzĂŞ Âże jesteÂś notko nie do zdarcia
Jak najbardziej - trzeba Ci przyznaĂŚ racjĂŞnot that kind pisze:A tutaj nie moÂże byĂŚ zabawnie? :devil:
No, to moÂże byĂŚ taki styl przez PawÂła wypracowany - nikt nie powiedziaÂł, Âże nie-prezenterskiDÂżastina pisze:Tylko dlaczego tak przewracaÂł oczami.![]()
A dziœ sprawa jeszcze siê nie wyjaœni³a?W³¹czy³am dziœ TV po piêtnastej, ¿eby sprawdziÌ czy Pawe³ czasami kolegi w sejmie nie zast¹pi³. :rozglada:
Zabraniam ÂśmiaĂŚ siĂŞ z min moich ulubieĂącĂłw. :ban:Black Jack '62 pisze:WiĂŞc przynajmniej z min dziennikarzy siĂŞ poÂśmiejemy :devil:
W takim razie powinien ten pomysÂł opatentowaĂŚ.Black Jack '62 pisze:No, to moÂże byĂŚ taki styl przez PawÂła wypracowany - nikt nie powiedziaÂł, Âże nie-prezenterskiDÂżastina pisze:Tylko dlaczego tak przewracaÂł oczami.![]()
![]()
Póki co ani widu, ani s³ychu. Stwierdzi³ pewnie, ¿e codziennie spotkania z nami to przesada.Black Jack '62 pisze:A dziœ sprawa jeszcze siê nie wyjaœni³a?W³¹czy³am dziœ TV po piêtnastej, ¿eby sprawdziÌ czy Pawe³ czasami kolegi w sejmie nie zast¹pi³. :rozglada:
Do tego (mam na myœli próby kamerowe) potrzeba by prowadz¹cego serwisy po 18-stej wsadziÌ do blue box'owego studia, a widzia³am, ¿e s¹ nadawane z tego g³ównego :spiewa:D¿astina pisze:A mo¿e Pawe³ ma próby kamerowe do weekendowego wydania programu DpD . :o Ech! Pewnie nie. Taki profesjonalista jak on nie potrzebuje prób odbywaÌ.
A dlaczego akurat £ukasza Grassa chcia³abyœ do blue boxa zapakowaÌ? :devil:not that kind pisze: Do tego (mam na myœli próby kamerowe) potrzeba by prowadz¹cego serwisy po 18-stej wsadziÌ do blue box'owego studia, a widzia³am, ¿e s¹ nadawane z tego g³ównego :spiewa:
Pytanie - czy to dobrze, czy to Ÿle? :rozglada: Nie mia³am jeszcze przyjemnoœci widzieÌ Pana Jaconia w akcji. :rozglada: S³ysza³am jakieœ pó³ godziny pierwszego wydania i jedyne co mogê o tym programie napisaÌ to, to ¿e doœÌ dynamiczny wydaje siê byÌ. :rozglada:not that kind pisze:No, chyba ¿e faktycznie Pawe³ nie potrzebuje takich prób, bo wystarczy mu, ¿e napatrzy³ siê na Piotra :spiewa:
PozwolĂŞ sam odpowiedzieĂŚ - bo tam jego miejsce :devil: MoÂże tam nie myliÂłby nazw programĂłw, moÂże mniej rzeczy by go rozpraszaÂło?DÂżastina pisze:A dlaczego akurat ÂŁukasza Grassa chciaÂłabyÂś do blue boxa zapakowaĂŚ? :devil:
LitoÂści :rydzyk: Jaka to okropna i bezlitosna stacja, ktĂłra zmusza fanĂłw do szukania ich ulubieĂącĂłw wystĂŞpujÂących na daleeeeekim drugim planie w materiaÂłach innych dziennikarzy?Nie ma mojego ulubieĂąca w TV trzeba siĂŞ wiĂŞc jakoÂś posiÂłkowaĂŚ. A Âżyczliwi ludzie przychodzÂą z pomocÂą. DowiedziaÂłam siĂŞ, Âże we wtorkowym materiale Katarzyny Kolendy widaĂŚ byÂło PawÂła szarÂżujÂącego po sejmie. OdszukaÂłam ten materiaÂł tu moÂżna go obejrzeĂŚ.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Google [Bot] i 30 gości